خوب چرا بهش امیدوار نیستی!؟ مثلا بخاطر اون جو نیمه تخیلی - اتمی؟
یا چون واسه کنسول های هم عرضه میشه!؟
توی این بی بازییی برای کسانی که دوست دارند با گرافیک نسبتا خوب(خیلی جدی نگیرید) یکم RPG بازی کنند بنظرم میشه Oblivion رو انتخاب کرد که من حسابی باهاش خاطره دارم!(یادش بخری دو نوع میرفتم جلو یکی خیلی ادم خوبی بودمو عین بچه مثبت ها معموریت ها رو میگذراندیم با مدل دیگه هم خونه ای نبود که نرزدیده باشم و ادمی که نکشته باشم).
البته بحث گرافیک نشه بهتره اما این TiTan QueSt هم هست (احمد فکر کنم دوستش داشت) که بقول اونایی که رشتشون ادبیاته انتظار لحظه هاست!
سینه چاکان این W0W هم که بسیارند و بقول تبلیغشون 10 میلیون عضو فعال و از این جور چیزا !(البته این MMO هست دیگه)
بقول معروف این All Stars هم خز شده دیگه!
من که شدیدا منتظر Fable 2 هستم اما میخوام ایندفه یک دزد نیمه اساسی بشم و همچنین یه گله سگ و خرس و الاغ و گوسفند تربیت کنم یه ارتش حیوانات راه بندازم و ...
Rank بازی Diablo3 هم خیلی نسبت به بازی های PC خوب بوده توی نمایشگاه GC توی نمایشگاهی که اصولا اشیانه ی Console گیمر های خوشحال هست(بقول یه اقایی) در بین 30 بازی اول بعنوان تنها بازی PC درخشش قابل توجهی داره اخرین بار که دیدمش فکر کنم 7 ام بود الان احتمالا تک رقمی نیست اما کلا تا الان از 30 تا خارج نشده! ماشاالله این X360 تک رقمی ها رو درو کرده!
کوروش جان من درست متوجه نمیشم دشمنی شما با این بازی های نسبتا خوب مثل mass effect یا Bioshock چیه؟ یعنی شما منکر زیبا بودن انها هستید؟ یا با سلیقتون جور در نمیاد!؟(البته تجربه من میگه این RPG lover ها کلا با JRPG هم مشکل دارند!)
البته امیدوارم منو به سینه چاک بودن متهم نکنی! من اصولا با RPG(یا بازی که المان هاشو داشته باشه) توی PC بیشتر حال میکنم!(و امیدوارم خیلی طول نکشه که Fable2 برای PCعرضه بشه(ساختش قطعیه))
پ.ن: الان نگاه کردم Diablo 3 ششم شده بود!
پ.ن2:Spore رو یادم رفته بود اونم 15ـم بود!
پ.ن3:پس PC دو تا بازی داره توی 30 تای اول!
کلا بازی که پاش به کنسول باز میشه نمی تونه المان های پیچیده و کلاسیک این سبک رو با خودش بیاره، کنسول گیمینگ مال آدمای صبور نیست و قطعا پیچیدگی بازی خیلی ها رو فراری میده. کلا بازیهای RPG الان دارن میشن یه چیزی تو مایه های JRPG ها با این تفاوت که تو JRPG ها مبارزه نوبتی یا همون turn-based هست ولی اینا به سمت اکشن میرن. و الا از بعد المانهای کلاسیک هیچ کدوم شباهتی به بازی RPG ندارن.
نکته اینجاست توی این جور بازی ها بقول پارسیا نهایت انتخابی که آدم داره اینه که فلان اسکیل رو الان بگیره یا 10 دقیقه بعد. MorrowinD که تکرار نمیشه، باز من آینده نگر بودم این بازیو برای روز مبادا save کردم به به.. رومنس مود هم دارم تازه