طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب چرا بهش امیدوار نیستی!؟ مثلا بخاطر اون جو نیمه تخیلی - اتمی؟
یا چون واسه کنسول های هم عرضه میشه!؟
توی این بی بازییی برای کسانی که دوست دارند با گرافیک نسبتا خوب(خیلی جدی نگیرید) یکم RPG بازی کنند بنظرم میشه Oblivion رو انتخاب کرد که من حسابی باهاش خاطره دارم!(یادش بخری دو نوع میرفتم جلو یکی خیلی ادم خوبی بودمو عین بچه مثبت ها معموریت ها رو میگذراندیم با مدل دیگه هم خونه ای نبود که نرزدیده باشم و ادمی که نکشته باشم).
البته بحث گرافیک نشه بهتره اما این TiTan QueSt هم هست (احمد فکر کنم دوستش داشت) که بقول اونایی که رشتشون ادبیاته انتظار لحظه هاست!
سینه چاکان این W0W هم که بسیارند و بقول تبلیغشون 10 میلیون عضو فعال و از این جور چیزا !(البته این MMO هست دیگه)
بقول معروف این All Stars هم خز شده دیگه!
من که شدیدا منتظر Fable 2 هستم اما میخوام ایندفه یک دزد نیمه اساسی بشم و همچنین یه گله سگ و خرس و الاغ و گوسفند تربیت کنم یه ارتش حیوانات راه بندازم و ...
Rank بازی Diablo3 هم خیلی نسبت به بازی های PC خوب بوده توی نمایشگاه GC توی نمایشگاهی که اصولا اشیانه ی Console گیمر های خوشحال هست(بقول یه اقایی) در بین 30 بازی اول بعنوان تنها بازی PC درخشش قابل توجهی داره اخرین بار که دیدمش فکر کنم 7 ام بود الان احتمالا تک رقمی نیست اما کلا تا الان از 30 تا خارج نشده! ماشاالله این X360 تک رقمی ها رو درو کرده!
کوروش جان من درست متوجه نمیشم دشمنی شما با این بازی های نسبتا خوب مثل mass effect یا Bioshock چیه؟ یعنی شما منکر زیبا بودن انها هستید؟ یا با سلیقتون جور در نمیاد!؟(البته تجربه من میگه این RPG lover ها کلا با JRPG هم مشکل دارند!)
البته امیدوارم منو به سینه چاک بودن متهم نکنی! من اصولا با RPG(یا بازی که المان هاشو داشته باشه) توی PC بیشتر حال میکنم!(و امیدوارم خیلی طول نکشه که Fable2 برای PCعرضه بشه(ساختش قطعیه))

پ.ن: الان نگاه کردم Diablo 3 ششم شده بود!
پ.ن2:Spore رو یادم رفته بود اونم 15ـم بود!
پ.ن3:پس PC دو تا بازی داره توی 30 تای اول!

کلا بازی که پاش به کنسول باز میشه نمی تونه المان های پیچیده و کلاسیک این سبک رو با خودش بیاره، کنسول گیمینگ مال آدمای صبور نیست و قطعا پیچیدگی بازی خیلی ها رو فراری میده. کلا بازیهای RPG الان دارن میشن یه چیزی تو مایه های JRPG ها با این تفاوت که تو JRPG ها مبارزه نوبتی یا همون turn-based هست ولی اینا به سمت اکشن میرن. و الا از بعد المانهای کلاسیک هیچ کدوم شباهتی به بازی RPG ندارن.

نکته اینجاست توی این جور بازی ها بقول پارسیا نهایت انتخابی که آدم داره اینه که فلان اسکیل رو الان بگیره یا 10 دقیقه بعد. MorrowinD که تکرار نمیشه، باز من آینده نگر بودم این بازیو برای روز مبادا save کردم :دی به به.. رومنس مود هم دارم تازه :دی

کوروش جان من درست متوجه نمیشم دشمنی شما با این بازی های نسبتا خوب مثل mass effect یا Bioshock چیه؟ یعنی شما منکر زیبا بودن انها هستید؟ یا با سلیقتون جور در نمیاد!؟(البته تجربه من میگه این RPG lover ها کلا با JRPG هم مشکل دارند!)
البته امیدوارم منو به سینه چاک بودن متهم نکنی! من اصولا با RPG(یا بازی که المان هاشو داشته باشه) توی PC بیشتر حال میکنم!(و امیدوارم خیلی طول نکشه که Fable2 برای PCعرضه بشه(ساختش قطعیه))

مشکل اینجاست که در گذر کنسولیزه شدن بازی ها المانهای RPG شدیدا رو به CASUAL شدن میره.
دلایل خاص خودش رو هم داره که از تعداد کم دکمه ها در کناسیل! شروع میشه تا خیل عظیم new gamerها و amateur gamerهای عزیزی که به کنسولها روی میارن.

البته در مورد عناوین JRPG قضیه کاملا برعکسه ولیکن در مورد عناوین بسیار خوبی مثل Mass Effect و Bioshock تنها ایرادی که میشه بهشون گرفت اینه که این دو بازی خصوصا BS تغریبا در رده RPGها جا نمیگیرن.
BS مثل عنوان محبوب من یعنی STALKER یه اول شخص شوتر هستش که المانهایی از بازی های RPG مثل آپگیریدها و مبارزات آزاد رو در خودش داره و حتی از همون STALKER هم اکشن تره! پس مقایسه اون با عناوین RPG صرف کار درستی نیست چون کاملا شکست خوردست ولیکن چیزی که BS رو بینهایت زیبا میکنه تجربه منحصر به فردیه که از ترکیب RPG با اکشن بو.جود میاره (بعلاوه اتمسفر و هنر و غیره دقیقا مثل STALKER)

اما MASS EFFECT یه بازی RPG/ACTION هستش که توسط سازنده بزرگی مثل Bioware ساخته شده پس طبعا انتظار یه عنوان با سطوج نقش افرینی عناوین قبلی این شرکت ازش میره ولیکن باید به این نکته توجه داشت که بستری که از ابتدا این بازی برای اون ساخته شده یه کنسول مایکروسافت بوده پس از ابتدا هم قرار نبوده یه NEVER WINTER NIGHTS دیگه باشه و بنظرم اگر مشکلاتش رو در قسمت دومش بتونن حل کنن با یکی از بهترینهای کنسولی در این سبک طرف خواهیم بود هرچند الان هم همینطوره.
(فکر نکنم فن بوی های عزیز هم بتونن اینارو رد کنن و میتونن کمی هم حق رو به PC GAMERها بدن)

Fallout3 هم مطمئن هستم که عنوان خوبی خواهد بود هرچند بعد از تجربه Oblivion خیلی نگرانم ولی کلا اگر به این عنوان به چشم یه IP جدید که تحت نام FALLOUT ساخته میشه نگاه کنیم هضمش برامون ساده تر خواهد بود.

دست اخر یکی نیست بگه کو RPG!(دیابلو 3 هرچی هم که باشه دیابلو هستش و BLIZZARD اونو میسازه و تو این دنیای وانفسایی که نقش افرینیهای قدیمی دارن خاک میخورن حقیقتا مثل آب حیات میمونه)

سلام.
جناب آقای مدیر کورش. شما منو از کجا میشناسین ؟!!
من چیزی یادم نمیاد ! :biggrin1:
خوب راستش فعلا بدجوری کرم دیابلو تو من فعال شده و با Druid و Sorceress که Hell تموم شد. الانم که دارم با Necromancer میرم. بعدشم اگه خدا بخواد با Amazon بعدش قول میدم که دیابلو رو برای یه مدت (زمانشو نمیتونم بگم!) بذارم کنار.
خوب صحبت از بازی هایی مثل Planescape Torment شد. من یه چیزی رو نمیخواستم بگم اما الان جو گرفتم میگم.
خوب محل کار من که سید گفت به تازگی پیمانکار شبکه شون عوض شده. یه سری تغییرات خوب و بد توش بوجود اومده.
کامپیوتر های شرکت که به شبکه وصل هستن علاوه بر محدودیت های معمول دسترسی, پورت های USB رو هم بستن نامردا( قبلا باز بود). اما یه حالی که دادن استفاده از اینترنت رو نامحدود کردن(قبلیه فقط روزی نیم ساعت داشتیم) حالا من با توجه به این قضیه دارم نهایت سوء استفاده رو میکنم و فقط دانلود میکنم! سرعت اینترنتش هم خیلی زیاد نیست . 1 مگابیت در ثانیه!
هر 100 مگ از Rapidshare حدود 12 - 15 دقیقه.
البته شبکه اجازه دانلود فایلهای EXE و یه سری فایل دیگه رو نمیده اما RAR راه داره !
خوب الان من Planescape Torment رو دانلود کردم. Baldur's Gate 1 رو هم دانلود کردم به اضافه یه سری بازی دیگه اما مشکل اینجاست که نمیتونم با خودم ببرم خونه ! :(
در مورد Morrowind هم من بازی رو تموم نکرده بودم و یه سیو ازش دارم شاید بعدا برم سراغش.
دیابلو 3 هم من بارها به سید گفتم. امیدی بهش ندارم!
Space Siege و Mass Effect و بازی های تو این مایه ها هم که اصلا تو کـَـت من نمیرن چون با فضاهای مدرن یا تخیلی تو RPG اصلا حال نمیکنم. فالوده 3 هم امیدی بهش ندارم !! :biggrin1:
در نتیجه همون دیابلو 2 خودمون رو عشقه !

پ.ن : حالا این همه ملت پست زدن هیچ کس به اون خبر عرضه شده Divinity 2 حتی یه اشاره هم نکرد. :laughing:
سید خودت یه سری خبر و آمار بده از این بازی جدید خوب.

این جا یه توضیح لازمه که من بایوشاک رو با هیچ بازی دیگه ای اینجا مقایسه نکردم. اون جمله فقط مثال بود برای کسانی که در جریان مطالب قبلی هستند .
پ.ن : حالا این همه ملت پست زدن هیچ کس به اون خبر عرضه شده Divinity 2 حتی یه اشاره هم نکرد.
سید خودت یه سری خبر و آمار بده از این بازی جدید خوب.

فعلا اطلاعات زیادی منتشر نشده .فقط بازی معرفی شده و 4 تا شات که از نظر من فوق العاده هستند
http://www.divinity2.com/index.html

این جا یه توضیح لازمه که من بایوشاک رو با هیچ بازی دیگه ای اینجا مقایسه نکردم. اون جمله فقط مثال بود برای کسانی که در جریان مطالب قبلی هستند .

منم منظورم شما نبودی.
امیدوارم حرفام باعث سوء تفاهم نشه چون همیشه همین طور شده!

حالا این همه ملت پست زدن هیچ کس به اون خبر عرضه شده Divinity 2 حتی یه اشاره هم نکرد.
کی عرضه شد؟
همونطور که کوروش گفته چهار تا شات از بازی در سایتش موجوده و دیگر هیچ!
البته خصوصا تصویر مربوط به مبارزه کاراکتر بازی حس و حال واقعا خوبی داره.
در کل بازی خوبی بنظر میرسه.

بابا من اصلا ادعا نمیکنم که این Bioshock یک بازی RPG باشه بنظرم حتی این المان هایی که میگند رو اصلا پر رنگ هم نداشت.
اما بحث من اینه که چرا اکثر کسانی که در دنیای بازی های RPG غرق شدند دیگه بقیه بازی ها براشون لذت خاصی(یا لذتی که بقیه میبرند) رو نداره که کما بیش به جواب خودم رسیدم.
فکر میکنم اصلی ترین علتش اون پیچیدگی ها و Customize فراوان و ازادگی عملی باشه که به بازی باز میده و این دقیقا چیزیه که توی اکثر بازی های سبک های دیگه دیده نمیشه اگه هم باشه به اون خوبی دیده نمیشه.
بقول معروف هر بازی با Open World شدن زیبا تر نمیشه که مضخرف تر هم میشه.

منم یادم نمی آد چنین حرفی زده باشم.
فقط یک سوال کردم.

خوب . من یکهو یاد یک موضوعی افتادم و بسیار خوشحال شدم.
داریم به سپتامبر نزدیک میشیم و Sacred 2 : Fallen Angel . من که کلا یادم رفته بود، ولی انشاالله که شما یادتون بوده باشه. حالا دیگه فرقی نمیکنه.

Sacred اولیه و مخلفاتش به نام Sacred Underworld و Sacred Plus، یکی از بهترین Diablo Clone هایی بود که من تابحال بازی کردم، بعد از Titan Quest البته.

این بازی رو اصلا جدی نمیگرفتم و فکر میکردم که به درد نمیخوره. ولی بعدها که (یادم نیست حمید یا سیاوش ) من رو با این بازی آشنا کردند، تصمیم گرفتم که یک مقدار به زور بازی کنم و واقعا از این کار خوشحالم، یادمه که روی دو درجه سختی اول بازی رو تموم کردم. اگه اشتباه نکنم درجات Bronze و Silver بودند ( میشه همون Normal و Nightmare )، اونهم با کاراکتر Melee که اسمش یادم نیست (گلادیاتور بود؟ که میشه همون Barbarian ). یکی از معدود دفعاتی بود که در بازی RPG کاراکتر "قوچی قوچی" بردااشتم. با اینکه من تجربه زیادی در زمینه این کاراکتر نداشتم ولی بازی به قدری خوب طراحی شده بود که به مرور همه نقاط ضعفم مشخص میشد و میتونستم مشکلاتم رو حل کنم. البته گفته باشم که بازی خیلی سخت نبود مثلا باس آخر بازی. یک سری جینگولی بازیهایی هم داشت مثل تعداد Monster های به هلاکت رسانده شده، زمان بازی، تعداد مرگ ها و غیره. من همیشه آرزو داشتم این آمار رو برای خودم توی دیابلو2 ببینم :دی فکر کنم بعد از این همه سال سر به میلیون میزد.

متاسفانه دیگه نشد که با کاراکترهای دیگه بازی کنم و یا حتی برای بار سوم با گلادیاتور برم جلو. برای انتخاب کاراکترها موضوعات جالبی رو در نظر گرفته بودند. مثلا Vampire بود که شب ها قدرتهای خاصی پیدا میکرد. Seraphim که از نظر ظاهری .. بعله :دی و "رومنس مود سرخود بود" :دی یا مثلا Spellblade (همین بود؟!) که هم مثلا جادو میزد و هم شمشیر داشت. و بقیه هم یادم نیست.

خوب منتظر میمانیم:دی

خبر خوشی بود :smile:.دروغه اگه بگم یادم بود .اصلا یادم نبود و اصلا فکر نمیکردم تاریخش اینقدر نزدیک باشه .کلی کیفور شدم .:biggrin1:
حالا چندم میاد؟ ضمن اینکه دقت کردید این بازی و امثالش زیر هیاهوی کاذب عناوینی که بجرات میشه گفت هزینه تبلیغاتش بیشتر از هزینه ساخت این بازیه له میشه و کسی نمیفهمه.همونطور که خبر معرفی Divinity 2 اصلا در حد یک جمله هم مطرح نشد . majesty 2 رو هم کسی نفهمید .
امیدوارم این شماره هم بجذابیت قبلی باشه ( اگه قرار نیست بهتر باشه)
وقت کردی یه نگاهی به عکسهای Divinity 2 بنداز نظرتو بگو هر چند برای نظر دادن تخصصی زوده ولی کلا میشه نظر داد

Sacred اولیه و مخلفاتش به نام Sacred Underworld و Sacred Plus، یکی از بهترین Diablo Clone هایی بود که من تابحال بازی کردم، بعد از Titan Quest البته.

این بازی رو اصلا جدی نمیگرفتم و فکر میکردم که به درد نمیخوره. ولی بعدها که (یادم نیست حمید یا سیاوش ) من رو با این بازی آشنا کردند، تصمیم گرفتم که یک مقدار به زور بازی کنم و واقعا از این کار خوشحالم، یادمه که روی دو درجه سختی اول بازی رو تموم کردم. اگه اشتباه نکنم درجات Bronze و Silver بودند ( میشه همون Normal و Nightmare )، اونهم با کاراکتر Melee که اسمش یادم نیست (گلادیاتور بود؟ که میشه همون Barbarian ). یکی از معدود دفعاتی بود که در بازی RPG کاراکتر "قوچی قوچی" بردااشتم. با اینکه من تجربه زیادی در زمینه این کاراکتر نداشتم ولی بازی به قدری خوب طراحی شده بود که به مرور همه نقاط ضعفم مشخص میشد و میتونستم مشکلاتم رو حل کنم. البته گفته باشم که بازی خیلی سخت نبود مثلا باس آخر بازی. یک سری جینگولی بازیهایی هم داشت مثل تعداد Monster های به هلاکت رسانده شده، زمان بازی، تعداد مرگ ها و غیره. من همیشه آرزو داشتم این آمار رو برای خودم توی دیابلو2 ببینم فکر کنم بعد از این همه سال سر به میلیون میزد
خوب راستش من قبلا این بازی رو یه بار با اگه اشتباه نکنم با Dark Elf تموم کردم. البته کاراکترش بیشتر Melee بود و مثل Poison Dagger نکرومانسر تو دیابلو به ضربه هاش Poison Damage اضافه میکرد و برعکس الف ها که بیشتر جادو و جمبلی هستن این بابا اهل قوچی قوچی بود! بازی خیلی قشنگی بود اما گیم پلی خسته کننده ای داشت. اوایلش خیلی حال میداد اما مثه دیابلو نبود که سختی بازی و مانسترها تو طول بازی تفاوت زیادی بکنه. تمامی مانسترها تو یه مایه ها بود قدرتشون و زود هم میمردن. یه چیز عجیب دیگه که داشت اینجور که یادمه محل انجام Quest ها رو با یه نقطه زرد نشون میداد!
خوب این خیلی بد بود چون باعث میشد طرف راحت محل Quest رو ببینه و مستقیم بره اونجا !
البته خوب هم بود چون این اواخرش که گیم پلی اش خسته کننده شده بود من میپریدم پشت اسب و چهارنعل میتاختم مستقیم به سمت Quest !! :cheesygri

امیدوارم شماره دوم گیم پلی اش اینجوری نباشه.

گه USB کار نمی کنه از BlueTooth یا Firewire و یا eSata استفاده کن
خوب عزیز دل برادر Firewire و eSata نداره مادربورد.
BlueTooth هم فک نکنم اگر کار کنه و بلاکش نکنه واسه جابجایی چندین گیگ اطلاعات سرعتش جالب باشه و چند سالی باید صبر کرد تا کپی بشه !!

كسي اينجا طرفدار Jagged Alliance نيست؟
چند ماهه سيدي هاشو از دخمه كشيدم بيرون گذاشتم اين بغل، هي با خودم كلنجار ميرم كه بازي نكنم، يه دفه به ذهنم رسيد شايد اينجا بازيكنش باشه.

WildFire رو نگه داشتم واسه همين روزا ولي شنيدم خيلي سخت شده.

خوب راستش من قبلا این بازی رو یه بار با اگه اشتباه نکنم با Dark Elf تموم کردم. البته کاراکترش بیشتر Melee بود و مثل Poison Dagger نکرومانسر تو دیابلو به ضربه هاش Poison Damage اضافه میکرد و برعکس الف ها که بیشتر جادو و جمبلی هستن این بابا اهل قوچی قوچی بود! بازی خیلی قشنگی بود اما گیم پلی خسته کننده ای داشت. اوایلش خیلی حال میداد اما مثه دیابلو نبود که سختی بازی و مانسترها تو طول بازی تفاوت زیادی بکنه. تمامی مانسترها تو یه مایه ها بود قدرتشون و زود هم میمردن. یه چیز عجیب دیگه که داشت اینجور که یادمه محل انجام Quest ها رو با یه نقطه زرد نشون میداد!
خوب این خیلی بد بود چون باعث میشد طرف راحت محل Quest رو ببینه و مستقیم بره اونجا !
البته خوب هم بود چون این اواخرش که گیم پلی اش خسته کننده شده بود من میپریدم پشت اسب و چهارنعل میتاختم مستقیم به سمت Quest !! :cheesygri
!!

آره دقیقاً. یا ما خیلی قوی میشدیم یا مانسترها دچار سوء تغذیه بودند؟ ، ولی من خوشم میومد. مخصوصاً از اون آمارهاش. توی Titan Quest هم از این آمارها داشت.

اون "محل انجام Quest" هم که خیلی "قشنگه" یعنی باید به اولین مخترع این موضوع تبریک گفت. نه به Morrowind که حتی برخی چیزها رو توی Quest Log هم نمینوشت و آدم باید میرفت و توی Journal مابین حرفهای طرف برداشت منطقی میکرد:دی و نه به این فلش ها و اینها. یکی از اولین مودهایی هم که برای Oblivion اومد همین "حذف کننده فلش قشنگ" بود. مثلا توی Bioshock که فلش داشت و خود آیتم هم برق میزد. البته باز خیلی خوب بود که میشد این خاصیت های جذاب رو Disable کرد. در کل وجود این موجودیت خوشگل فقط آدم رو تحریک میکنه که به قول شما "بپره روی اسب و چهار نعل به سمت علامت".

خبر خوشی بود :smile:.دروغه اگه بگم یادم بود .اصلا یادم نبود و اصلا فکر نمیکردم تاریخش اینقدر نزدیک باشه .کلی کیفور شدم .:biggrin1:
حالا چندم میاد؟ ضمن اینکه دقت کردید این بازی و امثالش زیر هیاهوی کاذب عناوینی که بجرات میشه گفت هزینه تبلیغاتش بیشتر از هزینه ساخت این بازیه له میشه و کسی نمیفهمه.همونطور که خبر معرفی Divinity 2 اصلا در حد یک جمله هم مطرح نشد . majesty 2 رو هم کسی نفهمید .
امیدوارم این شماره هم بجذابیت قبلی باشه ( اگه قرار نیست بهتر باشه)
وقت کردی یه نگاهی به عکسهای Divinity 2 بنداز نظرتو بگو هر چند برای نظر دادن تخصصی زوده ولی کلا میشه نظر داد

30 سپتامبر. بـَه بـَه. یکهو بگن اکتبر دیگه خیالمون راحت بشه. مثل این میمونه که مثلا بگیم فلان بازی سال 1387 عرضه میشه ولی تاریخ عرضه اش 30 اسفند باشه (امسال کبیسه است دیگه ).

والا من هنوز این عکس ها رو ندیدم، راستش رو بخوای خیلی نتونستم با Divine Divinity ارتباط برقرار کنم (البته تمومش کردم، وای من چقدر خفنم که بازی تموم شد :دی) . البته این Beyond Divinity رو از سیا گرفتم جدیداً (چون گم کرده بودم) ولی باید بعداً بازی کنم ببینیم میشه ارتباط برقرار کرد یا نه، امیدوارم مثل این قضیه Sacred باشه :دی

شما که دیابلو رو با بسته الحاقیش بازی کردیومیتونی بگی از کجا گیرش بیارم؟از یک سال پیش دربه در دنبال این بازی میگردم ولی هیچ جا پیداش نمیکنم.

استش رو بخوای خیلی نتونستم با Divine Divinity ارتباط برقرار کنم (البته تمومش کردم، وای من چقدر خفنم که بازی تموم شد ) . البته این Beyond Divinity رو از سیا گرفتم جدیداً (چون گم کرده بودم) ولی باید بعداً بازی کنم ببینیم میشه ارتباط برقرار کرد یا نه، امیدوارم مثل این قضیه Sacred باشه
نگو برادر پارسیا تو رو خدا !
ارتباط با من این بازی بسیار شدید بود !!!
موسیقی. فضاها. همه خیلی عالی بود. البته کلاس کاراکترها و Skill ها الکی بودن چون چه Warrior بودی و چه Mage و چه Thief در هر سه کلاس Skill ها یکی بود و میشد از Skill های کلاسهای دیگه هم استفاده کنی.
اما بازی قشنگی بود.
Beyond Divinity هم من چند وقت پیش از سید گرفتم. هنوز بازی نکردم اما یه تستی کردم بدک نبود اما طبق گفته های سید (به احتمال زیاد خودمم به همین نتیجه خواهم رسید) عمراً به پای Divine Divinity نرسه !

شما که دیابلو رو با بسته الحاقیش بازی کردیومیتونی بگی از کجا گیرش بیارم؟از یک سال پیش دربه در دنبال این بازی میگردم ولی هیچ جا پیداش نمیکنم.
شما یا برو به این تاپیک و از اینجا دانلود کن یا برو میدون فاطمی, پاساژ هدیه و از آرشیو داران اونجا یعنی آبی کامپیوتر یا پارادایس بخر :

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=764&page=64

موسیقی. فضاها. همه خیلی عالی بود. البته کلاس کاراکترها و Skill ها الکی بودن چون چه Warrior بودی و چه Mage و چه Thief در هر سه کلاس Skill ها یکی بود و میشد از Skill های کلاسهای دیگه هم استفاده کنی.

آهان همین :دی
یادمه Thief یک اسکیل داشت که Experience اضافه میداد. مثلا یک درصدی. بعد حتی روی XP تمام کردن Quest ها هم این درصد لحاظ میشد. یادمه خیلی کوچیک عدد مینوشت بالای کله طرف که مثلا 10000xp و زیرش هم +2000 مثلاً. خوب همه همین رو حتما برمیداشتند:دی

خوب خیلی حرکت قشنگیه. البته نه خوب به اندازه فلش و برق زدن آیتم ها :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or