طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Witchdoctor

پ.ن: من یک آندد دل شکسته ام چون که کاراکتر محبوب من تو بازی نخواهد بود :((

من امیدوارم Witchdoctor داخل دیابلو3 به اندازه Witchdoctor برنامه Muppet Show ، جالب و Fun باشه :دی

انتهای استدلال : چون نکرو خیلی خوب بود و جا برای پیشرفت نداشت، در نسخه جدید وجود ندارد. همین Witchdoctor بنفش رو بردارید و به جاش Necro خاکسنری/سیاه جایگزین کنید، مشکل تا حد زیادی حل میشه :دی

تصادفاً Age of Conan هم Barbarian داره، خیلی اتفاقی تنها کاراکتری هم که به نسخه سوم منتقل شده همین برادرمونه :دی ولی جدا از مشکلات سبز و آبی بودن بازی، خود مدل کاراکتر خیلی خوب ساخته شده و 20 سال پیرشدن به وضوح مشهوده. خیلی دلم میخواد نکرویی که 20 سال پیر شده رو ببینم 8->

آخرین ویرایش:
نه هنوز حدود 40 % مونده . با هم شروع کردن رو من هستم ولی معلوم نیست بتونم ادامه بدم .بعلت کمبود وقت .

منم خودم همش بيمارستانم، ولي باز پايم يه طوري باهم بريم، شده Spiritually هم Multi بازي كنيم، بازم هستم.

راستي از بازي Dark Messiah خوشت اومد؟

من خیلی از بازی های rpg خوشم میاد ولی نمی تونم با سبک نوبتیش کنار بیام
آخه باید یه ضربه بزنی یه ضربه بخوری
چه جوریا میشه بدون ضره دیدن بازی کرد
من تا خیلی می رم ولی به علت کمبود جون یار هام و خودم می میرم
مثلا بازیه brave story و legend of heros 3 رو خیلی خوشم اومد ولی ..

راستي از بازي Dark Messiah خوشت اومد؟
بد نبود ولی حس RPG رو نداشت .البته اصلا قابل مقایسه با شاهکار قبلی این سری یعنی M&M 9 نبود.البته شماره 9 نقد منفی زیاد گرفت که اونهم دلیلش باگهای فراوانی بود که رسما بازی کردن رو غیر ممکن میکرد . من دو تا پچ غیر رسمی براش گیر اوردم و تونستم تمومش کنم .این بازی یکی از 3 بازی برتریه که تاحالا بازی کردم. کمتر بازی تونسته حس و حال این بازی رو برام ایجاد کنه ( فقط دیابلو و NWN 1 ).

سلام
من تا حالا سبک rpg بازی نکردم م یشود چند تا بازی خوب این سبک معرفی کنین
اساتید که محمد و کوروش و مصطفی هستن ولی من پیشنهاد خودم رو میدم .
اولین پیشنهادم titan quest و بیته الحاقیشه که هم آسونه و برای شروع خوبه و هم میبرت تو حال و هوای اسطوره سبک ، diablo . بعد هم newerwinter nights 2 که البته مهارت می خواد .
تازه حسنی که این سبک داره اینه که حتی بازیهای قدیمیش هم هنوز ارزش بازیه بالایی دارن .

اونهایی که نوبتی هستند rpg ژاپنی هستند

سلام
نه لزوما.
میشه برعکسش رو گفت که تقریباً همه jRPG ها نوبتی هستند.

ولی اصولا سبک cRPG هم از Board Game ها شروغ شد. مثلا همین ها که روی میز بازی می کنند و تاس میریزند و غیره که اصولا ذات اش نوبتی ـه. تقریبا همه cRPG های اولیه نوبتی بودند.

مثلا Rogue .
خیلی از بازیهای معروف هم همینطور . مثلا Fallout 1 - 2 - Arcanum و ...

من خیلی از بازی های rpg خوشم میاد ولی نمی تونم با سبک نوبتیش کنار بیام
آخه باید یه ضربه بزنی یه ضربه بخوری
چه جوریا میشه بدون ضره دیدن بازی کرد
من تا خیلی می رم ولی به علت کمبود جون یار هام و خودم می میرم
مثلا بازیه brave story و legend of heros 3 رو خیلی خوشم اومد ولی ..

سبک این جور بازیها اینه که نمیشه یه کله بری جلو باید یه کم وقت بذاری روش تا مشکلت حل بشه
اصلا تو توضیحات این سبک نوشته شده کسانی می تونند این سری رو بازی کنند که اولا حوصله داشته باشند و دوم این بشینند همه ی داستان بازی رو بخونند و بفهمند :smile:

Diablo III

اینجوری که من از نظرات دوستان برداشت کردم دیابلو 3 بیخوده (یا احتمال قوی بیخوده) چون دمویی که ازش پخش شده ، تریپه گل و سنبلی بوده و افکت نوری مثل تبر اتیشی و یا زره ... داشته . همچنین کلاسها حذف شدن و یا کله پا شدن .

به نظر من تو این دمو خواستن گرافیک رو نشون بدن و گرافیک این بازی از دید من عالیه. اما دیابلو 3 که مثل این بازیهای کیلویی جدید نیست که فقط با گرافیک بخواد حرف بزنه .

گیم پلی بازی که از دمو قابل درک نیست ، اصلا تا بازی نکنی نمیتونی راجع به گیم پلی حرفی بزنی . در مورد اینکه فضای بازی کودکانه و ... شده ، نمیشه نظر داد . اگه کلاً همینی باشه که تو این دمو دیدیم زیاد نمیشه امیدوار بود . ولی من فکر میکنم یا امیدوارم بازی اصلا گل و سنبلی نباشه . قبول دارم دمو اینطوری بود ولی گفتم فکر میکنم هدف این دمو بیشتر نشان دادن گرافیک و فضا و کلاس witchdoctor و barbarian بوده همچنین mass killing of hordes and monsters که اینم نشون دادن .

چیزی که من میدونم اینه که بلیزارد به نظر کاربرا احترام میزاره . بلیزارد ابایی از عقب انداختن یه بازی حتی برای یک سال هم نداره (چون وضع مالیش توپه میتونه اینکارو بکنه)
بلیزارد حتی ممکنه یه پروژه رو در اواخر کار کنسل کنه که اینکارو هم کرده ( کار جالب در نیومده) .

و و و و

بلیزارد استاد سرکار گذاشتنه . 3 ساله دارن رو این کار میکنن و همیشه اینو تکذیب کرده که دیابلویی هم در کاره .

(من الان به بودن پروژه warcraft 4 هم شک دارم ؛ شاید شروع کرده و چند سال بعد رو کنه)

این کلاسها هم که نیستن یا سره کاریه ؛ یا تو expansion میارن .
البته کار بدی که شاید بکنن عوض کردن اسمی کلاس باشه . مثلا همین قضیه witchdoctor که مثلا همون necro هست. به قوله کورش این اسمه خیلی مهمه ؛ نام paladin خودش دارای احساس و ... هست . مثلاً برای من sorceress مهمه . اگه حتی اسمشو بزارن wizard یا mage برام فرق میکنه .
در کل اگه کلاسهای اصلی بازی کلاً قراره نباشن باید تیم Diablo 3 رو خفه کرد:-"

در کل حرفم اینه که اصلاً با یه دمو نمیشه نظر داد و باید منتظر بود

آقايون من ميخوام Morrowind رو شروع كنم، ميشه يه اطلاعات كلي بفرمايين؟
(ميترسم FAQ بخونم SPOIL بشه)

سوال اصليم اينه، اگه نخوام FAQ بخونم و خودم بخوام برم، چقدر حوصله ميخواد، يادمه در مورد Oblivion شنيده بودم كه بايد ميرفتي بالاي يه ساختمون، يه كسي رو ميديدي كه تو كدوم خونه ميره، آخه من از كجا بايد اين به ذهنم برسه؟! از اين تيريپا زياد داره؟

اینجوری که من از نظرات دوستان برداشت کردم دیابلو 3 بیخوده (یا احتمال قوی بیخوده) چون دمویی که ازش پخش شده ، تریپه گل و سنبلی بوده و افکت نوری مثل تبر اتیشی و یا زره ... داشته . همچنین کلاسها حذف شدن و یا کله پا شدن .

به نظر من تو این دمو خواستن گرافیک رو نشون بدن و گرافیک این بازی از دید من عالیه. اما دیابلو 3 که مثل این بازیهای کیلویی جدید نیست که فقط با گرافیک بخواد حرف بزنه .

گیم پلی بازی که از دمو قابل درک نیست ، اصلا تا بازی نکنی نمیتونی راجع به گیم پلی حرفی بزنی . در مورد اینکه فضای بازی کودکانه و ... شده ، نمیشه نظر داد . اگه کلاً همینی باشه که تو این دمو دیدیم زیاد نمیشه امیدوار بود . ولی من فکر میکنم یا امیدوارم بازی اصلا گل و سنبلی نباشه . قبول دارم دمو اینطوری بود ولی گفتم فکر میکنم هدف این دمو بیشتر نشان دادن گرافیک و فضا و کلاس witchdoctor و barbarian بوده همچنین mass killing of hordes and monsters که اینم نشون دادن .

چیزی که من میدونم اینه که بلیزارد به نظر کاربرا احترام میزاره . بلیزارد ابایی از عقب انداختن یه بازی حتی برای یک سال هم نداره (چون وضع مالیش توپه میتونه اینکارو بکنه)
بلیزارد حتی ممکنه یه پروژه رو در اواخر کار کنسل کنه که اینکارو هم کرده ( کار جالب در نیومده) .

و و و و

بلیزارد استاد سرکار گذاشتنه . 3 ساله دارن رو این کار میکنن و همیشه اینو تکذیب کرده که دیابلویی هم در کاره .

(من الان به بودن پروژه warcraft 4 هم شک دارم ؛ شاید شروع کرده و چند سال بعد رو کنه)

این کلاسها هم که نیستن یا سره کاریه ؛ یا تو expansion میارن .
البته کار بدی که شاید بکنن عوض کردن اسمی کلاس باشه . مثلا همین قضیه witchdoctor که مثلا همون necro هست. به قوله کورش این اسمه خیلی مهمه ؛ نام paladin خودش دارای احساس و ... هست . مثلاً برای من sorceress مهمه . اگه حتی اسمشو بزارن wizard یا mage برام فرق میکنه .
در کل اگه کلاسهای اصلی بازی کلاً قراره نباشن باید تیم Diablo 3 رو خفه کرد:-"

در کل حرفم اینه که اصلاً با یه دمو نمیشه نظر داد و باید منتظر بود

سلام

والا بعد از دو صفحه جلو اومدن این تاپیک جرات کردم یه پست کوچیک بدم.

تنها کسی که فکر می کنم از بین سیاوش - پارسیا - مصطفی و کوروش کمی خوش بینانه حرف زد همین ممد خودمون بود. سلام ممد جان... بالاخره این Torment رو بازی کردی ؟؟ اقا من Sourceـم گم شده. اگه Sourceـی که بهت دادم رو گم نکردی یه ندا به من بده...

حالا ...

میشه منم نظرمو بگم ... اگه با RPG و دوشکا و Sniper نزنین منو ...

میشه بپرسم بازی بد از بیلیزارد دیدین ؟؟؟

نه ... جوابش مشخصه...

پارسیا و سیاوش که WoWبازی کردن.. به نظرتون بازی بدیه.. WC3 بازی بدی بود.. WC3FT بازی بدی بود.. D2بازی بدی بود.. نه... به خدا نبود..

چرا صبر نمیکنیم... اگه مشکل Necro و sorceress یا Pala هست... فرقی میکنه اگه به جای sorceress اسمشو بیلیزارد بزاره حسن یا جواد... مهم المان های بازی و اون کارکتر هستش.

اینم که محمد گفت درسته. بیلیزارد هیچ ابایی از کنسل کردن بازی نداره یا اینکه بازی رو دو سال بندازه عقب.. تا اون چیزی که دلش میخواد بشه.

فکر کنم الان منم که فقط از دیابلو 3 تا حدودی راضیم. اونم به خاطر اینکه بیلیزارد پشتشه... نه یه استودیوی داغون.. می دونیم که کارشو خوب بلده.. این جور که خودنم بازی هنوز تو Act II هستش و دارن روش کار می کنن.

به نظر من صبر کنیم تا یکم بازی بره جلوتر از نظر ساخت... یکم.. بزاریم بیلیزارد این دو تا هندونه گنده ای رو که برداشته جمع و جور کنه .. WoLK و Starcraft II ..

من که به نظرم هنوز زوده بزنیم تو برجک این دیابلو و بیلیزارد...

هنوز 3 ماه نشده که رسما بازی اعلام شده..

به نظرم بازی زودتر از 2 سال دیگه نمی یاد...تا بیلیزارد مطمئن باشه بازی عالی و خوب شده..

پ.ن : دیابلو بدون بیل روپر هم میشه... اگه بیل روپر کارش خوب بود Hellgate و Mythos رو جمع و جور می کرد ( مهم گروه کاری هستش نه شخص )...البته در وارد بودن بیل کوچولو هیچ شکی وجود نداره... روپر - برداران شفر و ...

پ.ن : بیلیزارد بدون بیل کوچولو WoW و BC رو داد بیرون به هیچ جاشم بر نخورد...

در کل صبر ...

صبر ...

از روی دو تا گیم پلی با دو تا کارکتر اونم حدود 19 دقیقه قضاوت نکنیم.

مطمئن باشین اگه بد بشه این دیابلو، بیلیزارد رو با خاک یکسان می کنم...هر کی خواست بیاد باهم بریم...

یا علی...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or