test84
کاربر سایت
شدیدا وسوسه کننده ست.لینک دانلودش رو داری؟
ادیت : تورنتش رو پیدا کردم ( شماره 2 ) .رفت تو لیست دانلود .
دانلودت تموم شد؟
اگه خواستي باهم شروع كنيم بريم شايد اين تيرغس هم آلوده شد.
شدیدا وسوسه کننده ست.لینک دانلودش رو داری؟
ادیت : تورنتش رو پیدا کردم ( شماره 2 ) .رفت تو لیست دانلود .
نه هنوز حدود 40 % مونده . با هم شروع کردن رو من هستم ولی معلوم نیست بتونم ادامه بدم .بعلت کمبود وقت .
بد نبود ولی حس RPG رو نداشت .البته اصلا قابل مقایسه با شاهکار قبلی این سری یعنی M&M 9 نبود.البته شماره 9 نقد منفی زیاد گرفت که اونهم دلیلش باگهای فراوانی بود که رسما بازی کردن رو غیر ممکن میکرد . من دو تا پچ غیر رسمی براش گیر اوردم و تونستم تمومش کنم .این بازی یکی از 3 بازی برتریه که تاحالا بازی کردم. کمتر بازی تونسته حس و حال این بازی رو برام ایجاد کنه ( فقط دیابلو و NWN 1 ).راستي از بازي Dark Messiah خوشت اومد؟
اساتید که محمد و کوروش و مصطفی هستن ولی من پیشنهاد خودم رو میدم .من تا حالا سبک rpg بازی نکردم م یشود چند تا بازی خوب این سبک معرفی کنین
اونهایی که نوبتی هستند rpg ژاپنی هستند
من خیلی از بازی های rpg خوشم میاد ولی نمی تونم با سبک نوبتیش کنار بیام
آخه باید یه ضربه بزنی یه ضربه بخوری
چه جوریا میشه بدون ضره دیدن بازی کرد
من تا خیلی می رم ولی به علت کمبود جون یار هام و خودم می میرم
مثلا بازیه brave story و legend of heros 3 رو خیلی خوشم اومد ولی ..
اینجوری که من از نظرات دوستان برداشت کردم دیابلو 3 بیخوده (یا احتمال قوی بیخوده) چون دمویی که ازش پخش شده ، تریپه گل و سنبلی بوده و افکت نوری مثل تبر اتیشی و یا زره ... داشته . همچنین کلاسها حذف شدن و یا کله پا شدن .
به نظر من تو این دمو خواستن گرافیک رو نشون بدن و گرافیک این بازی از دید من عالیه. اما دیابلو 3 که مثل این بازیهای کیلویی جدید نیست که فقط با گرافیک بخواد حرف بزنه .
گیم پلی بازی که از دمو قابل درک نیست ، اصلا تا بازی نکنی نمیتونی راجع به گیم پلی حرفی بزنی . در مورد اینکه فضای بازی کودکانه و ... شده ، نمیشه نظر داد . اگه کلاً همینی باشه که تو این دمو دیدیم زیاد نمیشه امیدوار بود . ولی من فکر میکنم یا امیدوارم بازی اصلا گل و سنبلی نباشه . قبول دارم دمو اینطوری بود ولی گفتم فکر میکنم هدف این دمو بیشتر نشان دادن گرافیک و فضا و کلاس witchdoctor و barbarian بوده همچنین mass killing of hordes and monsters که اینم نشون دادن .
چیزی که من میدونم اینه که بلیزارد به نظر کاربرا احترام میزاره . بلیزارد ابایی از عقب انداختن یه بازی حتی برای یک سال هم نداره (چون وضع مالیش توپه میتونه اینکارو بکنه)
بلیزارد حتی ممکنه یه پروژه رو در اواخر کار کنسل کنه که اینکارو هم کرده ( کار جالب در نیومده) .
و و و و
بلیزارد استاد سرکار گذاشتنه . 3 ساله دارن رو این کار میکنن و همیشه اینو تکذیب کرده که دیابلویی هم در کاره .
(من الان به بودن پروژه warcraft 4 هم شک دارم ؛ شاید شروع کرده و چند سال بعد رو کنه)
این کلاسها هم که نیستن یا سره کاریه ؛ یا تو expansion میارن .
البته کار بدی که شاید بکنن عوض کردن اسمی کلاس باشه . مثلا همین قضیه witchdoctor که مثلا همون necro هست. به قوله کورش این اسمه خیلی مهمه ؛ نام paladin خودش دارای احساس و ... هست . مثلاً برای من sorceress مهمه . اگه حتی اسمشو بزارن wizard یا mage برام فرق میکنه .
در کل اگه کلاسهای اصلی بازی کلاً قراره نباشن باید تیم Diablo 3 رو خفه کرد
در کل حرفم اینه که اصلاً با یه دمو نمیشه نظر داد و باید منتظر بود