طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از روی دو تا گیم پلی با دو تا کارکتر اونم حدود 19 دقیقه قضاوت نکنیم.

از روی همینم قضاوت کنیم بد نبوده ..
مشکلش چیه گرافیک بیشتر ؟ فیزیک بازی ؟به غیر کلاسها که من دوست دارم قدیمیاش هم باشه
ولی دوست دارم بقیه چیزاش نسبت به پیشرفت تکنولوژی بهتر شه
البته میدونم بلیزارد اگه تو نسخه اول کلاسا رو کامل نده تو پچهاش درست میکنه

اگه مشکل Necro و sorceress یا Pala هست... فرقی میکنه اگه به جای sorceress اسمشو بیلیزارد بزاره حسن یا جواد... مهم المان های بازی و اون کارکتر هستش.
من بیشتر حرفات رو موافقم محمد رضا جان .تا حالا چندان منفی هم نظر ندادم ( هنوز منفی منو ندیدی :biggrin1: ) فقط یک مشکلی که وجود داره اینه که بدون کلاسهای کلاسیک به من نمیچسبه .
قبلا هم گفتم اگه تمام خصوصیت یک Paladin رو بدن یه یکی اسمشو بزارن Faladin از نظر من ارزشی نداره .مهم نیست اسکیل های طرف چیه مهم اینکه از نظر روحی کاراکتر اون حسی رو که میخوام بده . ( چیزی تو مایه های مرام شخصیت ) بهمین دلیل نبودن Paladin یعنی به بیراهه رفتن سازندها .البته ظاهرا یک کلاس تو مایه های Holy warrior قراره اون تو بزارن که باید صبر کرد و دید ولی کلا دلایل من بیشتر جنبه شخصی داره و به رنگ بندی و اینا مربوط نیست . ضمنا با اجازه یکی از دوستان Tyrael ( پدر عروس ) هم باید باشه ..:biggrin1:

After Fall cRPG Game

خوب این بر و بچز بازی ساز اروپای شرقی و روسیه اصولا ذهنشون خلاقه و معمولا هم پلتفورمشون PC ـه .. معمولا هم خوره RPG و FPS هستند.
مثلا Witcher - Stalker و ...

از اونجایی که Fallout زیادی خوبه و Halo هم خیلی خوبه :دی

این شما و این بازی After Fall .. مثل اینکه سه سال داشتند به صورت غیر حرفه ای روی بازی کار میکردند و جدیداً رفتند توی یک استودیوی جدید.

از Concept Art های بازی معلومه که بازی تو چه مایه هایی است. امیدوارم چیز خوبی از کار در بیاد.

http://www.whatwillbeafter.pl/
http://www.whatwillbeafter.pl/art.jpg: عکس مناسبیه.

http://www.afterfall.pl/index.php?lang=eng

پارسیا و سیاوش که WoWبازی کردن.. به نظرتون بازی بدیه.. WC3 بازی بدی بود.. WC3FT بازی بدی بود.. D2بازی بدی بود.. نه... به خدا نبود..
سلام داش محمدرضای گل. چه عجب بابا افتخار دادی و یه پست زدی برادر.:biggrin1:
خوب به نظر من WoW یه فرق خیلی خیلی بزرگ داره با دیابلو یا وارکرَفت.
این بازی یه بازی جدید بود. هیچ کس هیچ ذهنیت قبلی از این بازی نداشت. حالا چه خوب و چه بد (که البته خیلی خوبه) بازی با این فضا و این نوع گیم پلی و داستان تو ذهن ما جا گرفت. الان ما میام کاملا با این بازی ارتباط برقرار می کنیم.
حالا اگه یه روزی (سالهای آینده) بیان بگن WoW2 قراره بیاد, کوچکترین تغییری به نسبت نسخه کنونی در بسیاری از مواقع برای طرفداران خوشایند نخواهد بود و اکثراً اعتراض میکنن, مطمئن باش.
حالا قضیه دیابلو هم اینجوریه (یا حتی WC3 اگه بخوان شماره 4 رو بدن). خیلی از ماها به جرأت میتونم بگم انگار تو فضاها و دنیایی که این بازی ها (منظورم دیابلو 2 یا WC3 هست) زندگی کردیم و جزئی از وجودمون شده !! (یا ابوالفضل! :eek:)
به همین خاطر خیلی سخته که ببینیم اون دیابلو کلاسیک با اون فضا و گرافیک خاص خودش که به نظر من شرف داره به هزاران بازی کلان شده با گرافیک های آنچنانی از روی این بازی, داره تغییرات منفی میکنه.
البته یه دلیل بی خود بودنش اینه که Druid نداره! من Druid میخواااااااااااام. :biggrin1:

سلام

والا بعد از دو صفحه جلو اومدن این تاپیک جرات کردم یه پست کوچیک بدم.

تنها کسی که فکر می کنم از بین سیاوش - پارسیا - مصطفی و کوروش کمی خوش بینانه حرف زد همین ممد خودمون بود. سلام ممد جان... بالاخره این Torment رو بازی کردی ؟؟ اقا من Sourceـم گم شده. اگه Sourceـی که بهت دادم رو گم نکردی یه ندا به من بده...

به به محمدرضا خان ، کجایی عزیز ؟ بابا بیخیال چقدر raid میزنی تو این wow :p
میگم رهرو انست که آهسته و پیوسته رود مثل من :laughing: 0.3 پست تو هر روز پس از سه سال :biggrin1:

Torment و تقریباً یه ده ساعتی توش جلو رفتم ولی نتونستم ادامه بدم ،
باید زمان خودش بازی میکردم . source اشم نمیدونم هنوز دارم یا نه ، یه نگا میکنم اگه یافتم ندا میدم . فکر کنم حاجی مصطفی هم داره میدانلوده .

دیابلو 3 هم باید منتظر و امیدوار :smile:بود

salam doostan
kesi mitoone man ro dar mored e AD&D rahnamayi kone? age kesi hast, khoshhal misham azash komak begiram
MER30

فارسی بنیویسی زودتر جواب میگیری . به هر حال صفحات اول این تاپیک یکسری اطلاعات خوب داره . اگه انگیلیسی خواستی من توضیح جمع و جورش رو دارم . اگه سوال داشتی میتونم کمک کنم .

یکی باید حوصله کنه یکبار کامل اینو فارسی توضیح بده :-"

درکل اگه مکانیزمها و فرمولهاشو بدونید بهتر میتونید بازی کنید . من چون خودم تا حدودی powergamer ایی ام برای ساخت کاراکتر خوب تو nwn ها دنبالش رفتم .

نسخه چهارمش هم درراهه که یادم نیست چه بازی داره با اون نسخه ساخته میشه .

خوب این بر و بچز بازی ساز اروپای شرقی و روسیه اصولا ذهنشون خلاقه و معمولا هم پلتفورمشون PC ـه .. معمولا هم خوره RPG و FPS هستند.
مثلا Witcher - Stalker و ...

از اونجایی که Fallout زیادی خوبه و Halo هم خیلی خوبه :دی

این شما و این بازی After Fall .. مثل اینکه سه سال داشتند به صورت غیر حرفه ای روی بازی کار میکردند و جدیداً رفتند توی یک استودیوی جدید.

از Concept Art های بازی معلومه که بازی تو چه مایه هایی است. امیدوارم چیز خوبی از کار در بیاد.

http://www.whatwillbeafter.pl/
http://www.whatwillbeafter.pl/art.jpg: عکس مناسبیه.

http://www.afterfall.pl/index.php?lang=eng

من الان رفتم دنبال اطلاعات بیشتر در این مورد و طبق معمول سر از یه جای دیگه در اوردم :biggrin1: ( دقیقا مثل دیکشنری که وقتی دنبال معنی لغتی هستم 3 تا لغت دیگه رو کشف میکنم :biggrin1: )

http://board.alluc.org/viewtopic.php?pid=393723

یک سری بازی که برای PC میاد رو ردیف کردن و نوشتن بعضی ها حتی اسمشون هم به گوشم نخورده بود. بخش RPG هم داره که جالبه . البته لیست قدیمیه ولی ارزش چک کردن رو داره .

فارسی بنیویسی زودتر جواب میگیری . به هر حال صفحات اول این تاپیک یکسری اطلاعات خوب داره . اگه انگیلیسی خواستی من توضیح جمع و جورش رو دارم . اگه سوال داشتی میتونم کمک کنم .

یکی باید حوصله کنه یکبار کامل اینو فارسی توضیح بده :-"

درکل اگه مکانیزمها و فرمولهاشو بدونید بهتر میتونید بازی کنید . من چون خودم تا حدودی powergamer ایی ام برای ساخت کاراکتر خوب تو nwn ها دنبالش رفتم .

نسخه چهارمش هم درراهه که یادم نیست چه بازی داره با اون نسخه ساخته میشه .
بینهایت از شما سپاسگذارم دوست عزیز... شرمنده بابت فینگلیش نوشتنم، اون روز تو لینوکس بودم و فارسیش نصب نبود

من منظورم اون AD&D هست که با تاس بازی میکنن. تاسهاش رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ پلیرهندبوک و سناریو ها و اینا رو از کجا جور کنم؟ از همه مهمتر... اگه گیم مستری هست که بازی میکنه، اگه مقدوره براتون، معرفیش کنید تا ازش راهنمایی بگیرم

خیلی ممنون واقعا، به هر حال، اگه مطالب ارزشمندی در اختیارم قرار بگیره، قول میدم خودم فارسیش کنم و تو اینترنت رایگان پخشش کنم. الآن دنبال پلیر هندبوک و غیره هستم تا فارسیشون کنم
به هر حال مرسی

من الان رفتم دنبال اطلاعات بیشتر در این مورد و طبق معمول سر از یه جای دیگه در اوردم :biggrin1: ( دقیقا مثل دیکشنری که وقتی دنبال معنی لغتی هستم 3 تا لغت دیگه رو کشف میکنم :biggrin1: )

http://board.alluc.org/viewtopic.php?pid=393723

یک سری بازی که برای PC میاد رو ردیف کردن و نوشتن بعضی ها حتی اسمشون هم به گوشم نخورده بود. بخش RPG هم داره که جالبه . البته لیست قدیمیه ولی ارزش چک کردن رو داره .

این که کپی ـه :دی
این لینک رو که قبلا توی اون تاپیک راهی برای نجات ، گذاشته بودم، دیده بودی :دی
http://adrianwerner.wordpress.com/games-of-2009/
http://adrianwerner.wordpress.com/games-of-2008/

حتی عکسهاش رو هم از همون برداشته کپی کرده :دی
فقط توی بلاگ به سایت بازی یا review اش هم لینک داره و اینجا لینک ها کپی نشده اند.

شاید هم هردو از جای دیگه ای کپی کرده بودند :دی

میشه بپرسم بازی بد از بیلیزارد دیدین ؟؟؟
محمدرضا جان من همون طور که قبلآ هم گفتم اصلآ RPG باز نیستم و کارهای Blizzard رو هم مثل سایر شرکتهای صاحب نام این سبک زیاد بازی نکردم ولی یه چیزی این وسط هست که باعث میشه شک و تردیدها یه ذره بیشتر بشه در مورد Blizzard . به شخصه یادم نمیاد Blizzard توی تاریخچه ای که داشته در یک زمان روی 3 تا بازی بزرگ کار بکنه. از طرفی Starcraft II با اون همه طرفدار و کشته مرده در حال ساخته شدن هست. از طرف دیگه همین Diablo III که اینجا راجع بهش خیلی بحث شد. و به جز اینها Wrath Of The Lichking هم که هست. یعنی 3 تا بازی بزرگ از 3 تا دنیای Blizzard . خب این طوری به احتمال زیاد تمرکزی که قدیم روی یک بازی به خصوص میشد بین 3 تا بازی تقسیم میشه و ...
از طرف دیگه هم Blizzard چند وقت پیش با Activision ( شرکتی که دست کمی از EA نداره و سالی یه بار داره جیب مردم رو با GH , COD , Tony Hawk , ... خالی میکنه ) همکاریشون رو شروع کردن و کلآ یه شرکت واحد شدن به نام Activision Blizzard . من دقیق نمیدونم همکاریشون در چه سطحی هست و چه شرایطی دارن ولی خب Activision اینجا نقش بزرگتر رو ایفا میکنه و ...

بازی dungeon siege legend of arena رو 3 سال پیش بازی کردم خیلی با حال بود کسی لینک دانلود نداره

فک کنم خیلی غلط املایی داره
غلط املایی فقط s هست که باید آخر legend میذاشتی :p ، حالا این بازی RPG ـه ولی کلا برای لینک دانلود بازیهای PC هر سبکی که باشه میتونی تو این 2 تایپیک درخواست بدی
دانلود بازي [No Rapidshare ]
دانلود بازیهای کمیاب و نایاب Pc!
محمدرضا جان من همون طور که قبلآ هم گفتم اصلآ RPG باز نیستم و کارهای Blizzard رو هم مثل سایر شرکتهای صاحب نام این سبک زیاد بازی نکردم ولی یه چیزی این وسط هست که باعث میشه شک و تردیدها یه ذره بیشتر بشه در مورد Blizzard . به شخصه یادم نمیاد Blizzard توی تاریخچه ای که داشته در یک زمان روی 3 تا بازی بزرگ کار بکنه. از طرفی Starcraft II با اون همه طرفدار و کشته مرده در حال ساخته شدن هست. از طرف دیگه همین Diablo III که اینجا راجع بهش خیلی بحث شد. و به جز اینها Wrath Of The Lichking هم که هست. یعنی 3 تا بازی بزرگ از 3 تا دنیای Blizzard . خب این طوری به احتمال زیاد تمرکزی که قدیم روی یک بازی به خصوص میشد بین 3 تا بازی تقسیم میشه و ...
از طرف دیگه هم Blizzard چند وقت پیش با Activision ( شرکتی که دست کمی از EA نداره و سالی یه بار داره جیب مردم رو با GH , COD , Tony Hawk , ... خالی میکنه ) همکاریشون رو شروع کردن و کلآ یه شرکت واحد شدن به نام Activision Blizzard . من دقیق نمیدونم همکاریشون در چه سطحی هست و چه شرایطی دارن ولی خب Activision اینجا نقش بزرگتر رو ایفا میکنه و ...
راستش منم خیلی به این قرارداد خوشبین نیستم (بلیزارد با درآمدی که از WoW داره احتیاجی به پشتیبانی مالی حتی از طرف Vivendi هم نداشت) اما به هر حال بلیزارد تا حالا برای دیابلو3 نزدیک به 4 سال وقت گذاشته ، برای WotLK و Starcraft II هم حداقل 2 سال، یعنی به طور میانگین که حساب کنیم برای هر بازی کمی بیشتر از یکسال پروژه گروهی اختصاص داده، شاید نتیجه بعضی از طرفدارهای قبلی رو راضی نکنه ولی حتی الان هم آنقدر روش کار شده که لایق مارک بلیزارد باشه ;)
دقیقا. اینکه مثلا کل اسکیل های یکی رو بدن به یک کاراکتر جدید یا اینکه بخوان کاراکتر جدیدی بسازند که جای کاراکتر قبلی رو پر کنه جز شکست نتیجه ای نداره. مثلا اگر قرار باشه Witchdoctor جای necro رو پر کنه. مسلما نمیتونه.
بهتر اینه که حالا که قرار نیست کاراکترهای قبلی رو داشته باشیم کلا یک سری کاراکتر جدید و تازه داشته باشیم. مثلا همون Bard .

در مورد کاراکترهای احتمالی
به احتمال بسیار بسیار زیاد
باید یک چیزی باشه تو مایه های Mage - Sorceress - Elementalist که Magic باز باشه .

یک کاراکتر ranged تو مایه های Amazon . مثلا ranger یا Hunter که Pet هم داشته باشه.

یک کاراکتر که شما خودت گفتی که Holy Damage داشته باشه.

اگر توی expansion بخوان necro رو برگردونند. فروشش تضمین شده است. به نظر من هم همین قضیه اتفاق میفته.
ولی بازم لغت Paladin یه اصالت دیگه داره ، البته به پای Eldritch نمیرسه :biggrin1: (ولی من تا حالا تو هیچ بازی این کلاس رو ندیدم :confused: )
جدیدترین شات ها از Mount & Blade ، البته چنگی به دل نمیزنه :-"
و نسخه Optimize شده Witcher تا 28 شهریور ریلیز میشه (مث یک پچ برای اونایی که نسخه اصلی دارن هم قابل دانلوده) که سیستم Inventorty معجونها و ماموریت های جدید، مدلها و انیمیشنهای بیشتر، لودینگهای کوتاهتر و البته کارتهای یادگاری زیادی بهش اضافه شده :laughing:

سلام.
دوستان یه سوال :
من این نسخه 2 سی دی Planescape Torment رو دانلود کردم. حالا اون نسخه 4 سی دی شده بود 2 سی دی که خوب غمی نیست, حالا از این دو سی دی موقع نسب Full هم نصب کنی فقط سی دی اول رو میخواد و اصلا به سی دی دوم احتیاجی نداره. نه موقع نصب و نه موقع اجرا !! :confused:
محتویات سی دی دوم هم یه سری فایل بی سرو ته هست که عکسشو میزارم این پایین. کسی نسخه دو سی دی رو داره ؟ واسه اونا هم همین جوریه ؟ آخه من بازی ناقص اصلا دوست ندارم.
البته بازی دمو و موسیقی داره اما از 4 سی دی یه دفه به 1 سی دی خیلی مشکوکه ! ;)
در ضمن این نکته رو هم اضافه کنم که بازی رو که از رپیدشیر دانلود کردم بصورت ایمیج بودن و فایل نبودن که بخوام چیزی رو اشتباهی پاک کنم یا دست کاری کنم و ....

14nfsb8.jpg

سلام

ممد جان یه عکس از اون Planescape Torment که من بهت دادم بزار مشکل این داش مصطفی رو حل کن.

++++++++++++++++++++++++++++++++
در ضمن :

اریا جان سلام...

می شه من یه چیزی بگم.

هفته پیش یه مطلبی در مورد بیلیزارد توی Firingsquad خوندم. باورتون بشه یا نشه درسته.

می دونین بیلیزارد کلا روی این WoW چقدر هزینه کرده ؟

یعنی با پول کارمند و سرور و خدمات و ... = 200 میلیون دلار

حالا فکر می کنین چقدر از این بازی در اورده ؟؟؟

ماهی 100 میلیون دلار... یعنی توی 2 ماه کل هزینشو در جبران کرده ( هر کی لینک منبع می خواد بگه براش بزارم )

این یعنی این بابا داره پول پارو می کنه.در ضمن اینو بگم که WoLK مطمئن باش یه چیز خوفی میشه. این Death Knight اگه بیاد می ترکونه. نظرات در مورد بتای بازی هم خیلی خیلی خوب بوده.

مطمئن باش کارش درسته.

در ضمن اینم بگم احتمال داره بازی Starcraft II یک سال عقب بیفته. به قول ممد این بیلیزارد تا از کارش مطمئن نباشه چیزی بیرون نمی ده حتی اگه ملت رو 2-3 سال سر کار بزاره...

اینم بگم ، قرار نیست بیلیزارد با همون تیمی که WoW Classic رو درست کرد بیاد این 3 تا هندونه رو برداره. اینقدر پول گیرش اومده که هر کی رو بخواد می تونه بخره و به مجموعش اضافه کنه.

قرارنیست این 3 تا بازی با 100 نفر ساخته بشن. شاید اعضای استودیوی بیلیزارد 300 نفر شده باشه که حتما هم شده. یه نگاه به Manual بازی بنداز.. خیلی زیادن...

در کل ...

من امیدوار... ولی نظر اریای گل برای من محترمه.

کمی صبر ...

یا علی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or