طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اما من نمیدونم چرا مردم میزنن سر Fallout 3، البته هنوز بازیش نکردم و فکر نکنم به این زودیها بازیش کنم
چون حتی در حد oblivion هم نیست.oblivion یه rpg نبود ولی حداقل جذاب بود. گرافیک خوبی داشت.بعضی ماموریتهاش واقعا جذب میکرد ولی fallout 3 تقریبا هیچ مولفه ای نداره که منو سرگرم کنه.
حتی یک منو جذاب که این دیگه حداقل خواسته ست رو نداره. من به oblivion 8/10 میدم ولی به fallout 3 حداکثر 6/10 حالا اگر بهترین بازی سال بشه هم مهم نیست برای من.( این امتیاز رو مقایسه کن با 9.5/10 که به fallout tactics میدم)
دوم اینکه این روزها که همه دنبال تفنگ بازین کسی از اینکه با سیستم Action Point بازی کنه زیاد خوشش نمیاد
اتفاقا سیستم action point هم داره.
درواقع بازیهای آر پی جی ترن بیسد خیلی خیلی کم شدن چون جمعیت افزایش یافته و کسی حال و حوصله ی اینکه وایسته تا نوبتش شه تا دشمن رو بکشه نداره.
اینو من ربطش رو نفهمیدم.ممنون میشم بیشتر توضیح بدی ارتباط افزایش جمعیت و کاهش بازیهایturn based رو.
من اگر سازنده بودم خیل رو فدای اقلیت نمیکردم. وقتی جف گسترمن میاد تملق Marcus Fenix رو میگه، هیچ سازنده ای به فکرش هم نمیزنه که با قالب قدیمی بازیش رو بده بیرون.
اصلا بحث قالب بازی قدیمی نیست.من انتظار نداشتم دوربینش ایزومتریک باشه. صحبت سر اینه که این بازی کیفیت یک بازی معمولی رو نداره چه برسه به کیفیت oblivion. من موندم اینایی که تو نمایشگاههای مختلف این بازی رو بهترین انتخاب کردن چی دیدن که من ندیدم.

کلا این بازی روح fallout رو نداره. گرافیک خاصی ندیدم. داستان عمیقی نداره (لازمه یک RPG خوب) . طراحی هنری خاصی نداره. منوی خوبی نداره. فقط اسمش fallout ـه.
تمامی اینایی که گفتم نظر شخصی بود.

سهيل جان من بعيد ميدونم Deep Shadow بياد The Precursors تكي عرضه كنه به نظرم اول يا White Gold ميده بيرون ( Far Cry RPG اسم بهتري براش :biggrin1: ) يا جفتشو توي 2009 ميده سهيل جان راستش يه نكته بسيار جالب در مورد The Precursors اينه كه به نظرم عظيم ترين بازي RPG ار لحاظ محيط ( اگه نباشه يكي از بزرگتريناست. ببخشيد RPG باز نيستم ) و اينكه بازيش همه چي با هم قاطي كرده يعني من اصلا روزي فكر نميكردم يه بازي بياد كه FPS باشه RPG باشه Space Sim باشه Racing هم باشه !!!
پر از باگ هم نباشه (مثل همه بازی های روسی)
اخه من نميدوم اينا چرا اين طوريند مثلا Stalker همون روز اول عرضه براش Patch رسمي مياد !! اينا نميتونن بازي باگ گيري و Polish كنند قبل از عرضه ؟

آخرین ویرایش:
سلام
اینو من ربطش رو نفهمیدم.ممنون میشم بیشتر توضیح بدی ارتباط افزایش جمعیت و کاهش بازیهایturn based رو.
منظورم افزایش جمعیت کسایی که بازی میکنن هست. به این خاطر حتی FF هم ازین وضعیت درومده، البته نصفه نیمه تقریبا.
( این امتیاز رو مقایسه کن با 9.5/10 که به fallout tactics میدم)
Brotherhood of Steel چطور؟ بهتره یا بدتر از Fallout 2؟
من موندم اینایی که تو نمایشگاههای مختلف این بازی رو بهترین انتخاب کردن چی دیدن که من ندیدم.
شاید سیستم VATS و شاید هم چون اسمش Falloutـه. خیلیها هم از Post Apocalypse خیلی خوششون میاد هرچی باشه.

دوستان كسي از The Precursors خوشش اومده ؟ اصلا به نظرتون بازيش عرضه ميشه 3 ساله فقط عكس دارند بيرون ميدند با يك تريلر كه چند وقت پيش عرضه كرده بودند. كلا اين روسها هميشه انسان ها متعصبي در زمينه گيم بودند و حتما بايد به كيفيت دلخواهشون برسند و يك RPG اصيل بدند بيرون.
من اولین و اخرین اطلاعاتی که از بازی دارم مربوط میشه به E3 2006 فکر کنم. همون موقع هم قرار بود سالِ ایندش عرضه بشه که کلا روس ها عادت ندارن یه حرف درست بزنن:دی یه نکته ای بود تو بازی منو خیلی جذب کرد به خودش طراحی اسلحه ها و صحبت هایی بود که سازندگان درباره اسلحه ها میزدن.مثلا یادمِ گفته بودن که تو بازی میتونی با استفاده از یه سری جونور اسلحه درست کنی.به طور مثال یکیشون رو بکنی تو یه محفظه و از ترشحاتش به عنوان اسلحه استفاده کنی
يه جورايي شبيه Prey بود اسلحه بازيش.
دقیقا:دی
کلا به نظر من پتانیسل بالایی رو برای تبدیل شدن به یه RPG خوب رو داره.نو اوری های زیادی هم داره که به نظر من اگر خوب ازش استفاده کنن چیزِ خوبی از اب در میاد از همه مهمتر باگدونی نباشه:دی

آخرین ویرایش:
Brotherhood of Steel چطور

به نظرت براي طرفدارن Fallout بازي مخصوص كنسول خوبه ؟ والا ميگند يك فاجعه هست بازيش

من اولین و اخرین اطلاعاتی که از بازی دارم مربوط میشه به E3 2006 فکر کنم. همون موقع هم قرار بود سالِ ایندش عرضه بشه که کلا روس ها عادت ندارن یه حرف درست بزنن:biggrin1: یه نکته ای بود تو بازی منو خیلی جذب کرد به خودش طراحی اسلحه ها و صحبت هایی بود که سازندگان درباره اسلحه ها میزدن.مثلا یادمِ گفته بودن که تو بازی میتونی با استفاده از یه سری جونور اسلحه درست کنی.به طور مثال یکیشون رو بکنی تو یه محفظه و از ترشحاتش به عنوان اسلحه استفاده کنی

توي اين تريلر جديد ممد يك صحنه نشون ميده اسلحه انگار يه جونوري بعد داره طعمه ميخوره. يه جورايي شبيه Prey بود اسلحه بازيش. توي اين تريلر 3 ماه پيش هم زده بود 2008 :biggrin1: بعد بازي مياد ميبيني شده يه باگ كه توش بازيه :biggrin1: اما فكر نكنم غيز ار سازندگان روسي كسي باشه به همچنان به بازي هاي PC و المنت هاي اون وفادار باشه

اخه من نميدوم اينا چرا اين طوريند مثلا Stalker همون روز اول عرضه براش Patch رسمي مياد !! اينا نميتونن بازي باگ گيري و Polish كنند قبل از عرضه ؟
راستش کسری جان من گاهی همون بازهای پر از باگ رو ترجیح میدم به بعضی بازهای دیگه.یه سرچ کن تو اینترنت MM9 رسما غیر ممکنه بدون patch بازی کنی .patch رسمی هم که براش نیومد طرفدارا نشستن دو تا نوشتن تا حداقل بشه بازی کرد حالا با این شرایط هرکس از من 5 بازی برتر عمرم رو بپرسه حتما اسم این بینش هست.حتی میتونم بگم دوم یا سوم ـه.
Brotherhood of Steel چطور؟ بهتره یا بدتر از Fallout 2؟
BOS رو بازی نکردم نمیتونم نظر بدم.
شاید سیستم VATS و شاید هم چون اسمش Falloutـه. خیلیها هم از Post Apocalypse خیلی خوششون میاد هرچی باشه.
خوب اینا رو منم دیدم. من هم از این تم خوشم میاد ولی دلیل نمیشه بهترین باشه.

راستش کسری جان من گاهی همون بازهای پر از باگ رو ترجیح میدم به بعضی بازهای دیگه.یه سرچ کن تو اینترنت MM9 رسما غیر ممکنه بدون patch بازی کنی .patch رسمی هم که براش نیومد طرفدارا نشستن دو تا نوشتن تا حداقل بشه بازی کرد حالا با این شرایط هرکس از من 5 بازی برتر عمرم رو بپرسه حتما اسم این بینش هست.حتی میتونم بگم دوم یا سوم ـه.

كوروش جان حرفت قبول دارم و حق با شماست اما نميدونم نه روسيه كلا اروپاي شرقي ها هر بازي ميدند توش پره باگه يعني جدا باگ بيداد ميكنه و دقيقا همين اعمال كه ارزش يه بازي بزرگ وعالي به يك بازي خوب تبديل ميكنه مثلا كوروش جان توي GS يه قسمت خيلي باحال نوشته بود( نقد Stalker :CS ) نكات مثبت گفته بود بعد نكات منفي زده بود : باگ , باگ , باگ !! كلا اروپايي شرقي توي بازي سازي عالي هستند اما شايد به خاطر هزينه زياد نميتوانند به اهدافشون برسند توجه كنيد به جز شماره اول Stalker بازي هاي خيلي كمي بودند كه Publisher هاي بزرگ طرفشون رفتند.
پ.ن : در مورد باگ رسمي هم معذرت اشتباه از من بود.

كوروش جان جالبه يك عده كه اصلاً Fallout رو تو عمرشون بازي نكرده بودن، شدن كاسه داغ تر از آش و گفتن Fallout Tactics يك Spin Off بود. جالبه، چون Tactics غير از روند داستاني و Quest ها تفاوت مهمي با Fallout هاي اصلي نداشت و مبارزه ها رو هم انصافاً بهتر كرده بود؛ ولي اين آقايون و حضرات ازش بدشون اومد (تاكيد مي كنم آدمايي كه اصلاً Fallout رو بازي نكردن و حتي اسمش رو هم نمي تونن تلفظ كنن و داستان بازي رو ازشون بپرسي، شر و ور مي بافن؛ اينا بودن كه كاسه داغ تر از آش شدن. اصولاً نمي دونم چرا همين كاسه هاي داغ تر از آش هميشه مي ريزن وسط و جنجال راه ميندازن). جالبه همين آقايون از F3 خوششون اومده و از ديدشون F3 شده Sequel اصيل و بازي كه نبايد بهش كمتر از 9 داد و ... والاً اون Fallout Tactics اگه Spin Off بود، پس اين F3 با اين همه تفاوت از هر لحاظ رو چي بايد حساب كرد؟

سلام.
به نظرتون این عصر پهلوانان موفق میشه؟ منکه به هر قیمتی باشه تهیش میکنم.
اما چیزی که یکم ناراحتم میکنه اینه که بازی بیشتر به سمت بازی ای مثل Fable سوق پیدا کرده، در حالی که میتونستن یک Diablo Clone عالی بسازن. در هر صورت امیدوارم به علت مشکلات مذهبی برای عرضه مشکلی پیش نیاد و مردم هم بفهمن حالا وقت حمایته.

آخرین ویرایش:
سلام.
به نظرتون این عصر پهلوانان موفق میشه؟ منکه به هر قیمتی باشه تهیش میکنم.
اما چیزی که یکم ناراحتم میکنه اینه که بازی بیشتر به سمت بازی ای مثل Fable سوق پیدا کرده، در حالی که میتونستن یک Diablo Clone عالی بسازن. در هر صورت امیدوارم به علت مشکلات مذهبی برای عرضه مشکلی پیش نیاد و مردم هم بفهمن حالا وقت حمایته.
اون چیزی که من دیدم بازی کاملی نبود. اتفاقاً بهشون هم پیشنهاد دادم یکم دیرتر بازی رو بدن بیرون تا بیشتر روش کار بشه، ولی گفتن امکانش نیست. بعد از اون خبری ازشون ندارم ولی به هر حال امیدوارم موفق بشن، هر چند فکر می کنم کار خیلی سختیه.

اون چیزی که من دیدم بازی کاملی نبود. اتفاقاً بهشون هم پیشنهاد دادم یکم دیرتر بازی رو بدن بیرون تا بیشتر روش کار بشه، ولی گفتن امکانش نیست. بعد از اون خبری ازشون ندارم ولی به هر حال امیدوارم موفق بشن، هر چند فکر می کنم کار خیلی سختیه.
مشکلاتش چی بود از نظرتون؟

مشکلاتش چی بود از نظرتون؟
من نگارش آلفای بازی رو دیدم؛ درست نیست قبل انتشار بگم مشکل داشت چون ممکنه رفع شده باشه. اون موقع که من بازی رو دیدم، مراحل 7 و 8 هنوز آماده نشده بودن و داشتن روش کار می کردن.

من اولین و اخرین اطلاعاتی که از بازی دارم مربوط میشه به E3 2006 فکر کنم. همون موقع هم قرار بود سالِ ایندش عرضه بشه که کلا روس ها عادت ندارن یه حرف درست بزنن:دی یه نکته ای بود تو بازی منو خیلی جذب کرد به خودش طراحی اسلحه ها و صحبت هایی بود که سازندگان درباره اسلحه ها میزدن.مثلا یادمِ گفته بودن که تو بازی میتونی با استفاده از یه سری جونور اسلحه درست کنی.به طور مثال یکیشون رو بکنی تو یه محفظه و از ترشحاتش به عنوان اسلحه استفاده کنی
Hly sh1t !
حتما تریلرش رو دانلود میکنم...

سلام به بروبکس RPG باز اینجا، آقا سیاوش، کورش ( u r always a hero, no matter which side u r". devil's tempting :D") مصطفی (حاجی)، محمد (فاقد name !) و ستاره سهیل
72.gif

یه مدت Fresh man بودن گفتم بهتره با محیط دانشگاه خوب آشنا بشیم، بچه های کلاس خودمون که چنگی به دل نمیزنن برعکس ترم بالایی ها
39.gif

294.gif
In due time of course as for now ... I missed u all​

راستی آقا کوروش شما گفتید Dark Messiah ادامه داستانی homm5ـه یادمه در آخر DM وقتی پدرمون (Demon Sovereign/Kha-beleth) رو زندانی میکنیم میگه
You're as weak as your damned mother. Curse you, and Isabel ! But I am old, and patient. One day Blah blah blah....[/left]
توی اولین مرحله homm5 هم یه ملکه به اسم ایزابل رو کنترل میکنیم، یعنی ممکنه -تصادفا :D - این دو تا ایزابل یه نفر باشن؟
302.gif

راستی من کلا به turn-basedـها آلرژی دارم ولی homm یه چیز دیگه بود... محیط خیلی جالبی داشت گرافیکش اصلا به نظر نمیومد مال 2005/6 باشه انگار سازنده ها میدونستند چطوری منوها و کاراکترهایی بسازن که با گیمر حرف بزنن، نمونه یه همچین چیزی رو خیلی کم دیدم دقیقا هم نمیدونم چی باعث میشه یه بازی اینطوری به نظر بیاد، تو میدونی ؟

Hly sh1t !
حتما تریلرش رو دانلود میکنم...

سلام به بروبکس RPG باز اینجا، آقا سیاوش، کورش ( u r always a hero, no matter which side u r". devil's tempting :D") مصطفی (حاجی)، محمد (فاقد name !) و ستاره سهیل
72.gif

یه مدت Fresh man بودن گفتم بهتره با محیط دانشگاه خوب آشنا بشیم، بچه های کلاس خودمون که چنگی به دل نمیزنن برعکس ترم بالایی ها
39.gif

294.gif
In due time of course as for now ... I missed u all​

راستی آقا کوروش شما گفتید Dark Messiah ادامه داستانی homm5ـه یادمه در آخر DM وقتی پدرمون (Demon Sovereign/Kha-beleth) رو زندانی میکنیم میگه
You're as weak as your damned mother. Curse you, and Isabel ! But I am old, and patient. One day Blah blah blah....[/left]
توی اولین مرحله homm5 هم یه ملکه به اسم ایزابل رو کنترل میکنیم، یعنی ممکنه -تصادفا :D - این دو تا ایزابل یه نفر باشن؟
302.gif

راستی من کلا به turn-basedـها آلرژی دارم ولی homm یه چیز دیگه بود... محیط خیلی جالبی داشت گرافیکش اصلا به نظر نمیومد مال 2005/6 باشه انگار سازنده ها میدونستند چطوری منوها و کاراکترهایی بسازن که با گیمر حرف بزنن، نمونه یه همچین چیزی رو خیلی کم دیدم دقیقا هم نمیدونم چی باعث میشه یه بازی اینطوری به نظر بیاد، تو میدونی ؟

سلام
خوشحالم که میبینم برگشتید.
راستش من یادم نمیاد اینو گفته باشم و اگر هم گفتم اشتباه تایپی بوده و یا عجله داشتم.
dark messiah ادامه Might&Magic 9 ـه (که یه شاهکار فراموش شده است) نه ادامه HOMM5.

راستی شما که از HOMM5 خوشت اومده پسHOMM4 و 3 رو ببینی چی میگی. اینا که از لحاظ زیبایی قابل مقایسه نیستند:biggrin1:
کلا طرفداران سری HOMM با شماره 5 این بازی کلا ناامید شدند.
MM9 هم یک شاهکار دیگه است که متاسفانه انتشارش مصادف شد با ورشکستگی 3DO و بهمین دلیل نشد که پج مناسب براش نوشته بشه و فقط دو تا پچ غیر رسمی رو طرفدارا نوشتن تا بازی قابل اجرا بشه .شماره های قبل از 9 رو من بازی نکردم ولی سهیل بازی کرده و میتونه نظر بده( که بشخصه خوشحال میشم بشنوم) ولی در کل دوستانی که من رو میشناسند میدونن HOMM 4 , HOMM 3 و MM9 جزو 5 بازی برتر تمام عمرم هستند.
ضمنا ایزابل رو در شماره 4 هم داریم که البته مطمئن نیستم ربط داشته باشه چون داستانشون جداست.

پ.ن: دلم بحال کسانی که این روزا RPG باز شدن میسوزه . این دوستان هیچوقت نمیتونن لذتی رو که تو اون دوران با RPG های قدیمی داشتیم رو درک کنند.

سلام
خوشحالم که میبینم برگشتید.
راستش من یادم نمیاد اینو گفته باشم و اگر هم گفتم اشتباه تایپی بوده و یا عجله داشتم.
dark messiah ادامه Might&Magic 9 ـه (که یه شاهکار فراموش شده است) نه ادامه HOMM5.

راستی شما که از HOMM5 خوشت اومده پسHOMM4 و 3 رو ببینی چی میگی. اینا که از لحاظ زیبایی قابل مقایسه نیستند:biggrin1:
کلا طرفداران سری HOMM با شماره 5 این بازی کلا ناامید شدند.
MM9 هم یک شاهکار دیگه است که متاسفانه انتشارش مصادف شد با ورشکستگی 3DO و بهمین دلیل نشد که پج مناسب براش نوشته بشه و فقط دو تا پچ غیر رسمی رو طرفدارا نوشتن تا بازی قابل اجرا بشه .شماره های قبل از 9 رو من بازی نکردم ولی سهیل بازی کرده و میتونه نظر بده( که بشخصه خوشحال میشم بشنوم) ولی در کل دوستانی که من رو میشناسند میدونن HOMM 4 , HOMM 3 و MM9 جزو 5 بازی برتر تمام عمرم هستند.
ضمنا ایزابل رو در شماره 4 هم داریم که البته مطمئن نیستم ربط داشته باشه چون داستانشون جداست.

پ.ن: دلم بحال کسانی که این روزا RPG باز شدن میسوزه . این دوستان هیچوقت نمیتونن لذتی رو که تو اون دوران با RPG های قدیمی داشتیم رو درک کنند.
حالا مطمئن شدم خودشه :D ایزابل اسم پرکاربردیه ولی شخصیتی مث Kha-Beleth رو هر جایی نمیشه پیدا کرد :P و اینکه Sovereign یا همون Kha-Beleth توی homm5 ایزابل رو بعنوان مادر نجات دهنده خودش انتخاب کرده بود :

Agrael: It... It is Isabel.
Tieru: By Asha's eight heads! I tried to factor every force and power into my plans, and forgot the oldest and messiest one.
Agrael: ...I watched her grow up, almost from birth. Kha-Beleth sent me to keep an eye on her​

پ.ن: مرگ Nicolai چقدر تراژیک بود
59.gif
38.gif
P.S: Nothing to grieve, It's a never-ending process​

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or