Kourosh
مدیر انجمن
چون حتی در حد oblivion هم نیست.oblivion یه rpg نبود ولی حداقل جذاب بود. گرافیک خوبی داشت.بعضی ماموریتهاش واقعا جذب میکرد ولی fallout 3 تقریبا هیچ مولفه ای نداره که منو سرگرم کنه.اما من نمیدونم چرا مردم میزنن سر Fallout 3، البته هنوز بازیش نکردم و فکر نکنم به این زودیها بازیش کنم
حتی یک منو جذاب که این دیگه حداقل خواسته ست رو نداره. من به oblivion 8/10 میدم ولی به fallout 3 حداکثر 6/10 حالا اگر بهترین بازی سال بشه هم مهم نیست برای من.( این امتیاز رو مقایسه کن با 9.5/10 که به fallout tactics میدم)
اتفاقا سیستم action point هم داره.دوم اینکه این روزها که همه دنبال تفنگ بازین کسی از اینکه با سیستم Action Point بازی کنه زیاد خوشش نمیاد
اینو من ربطش رو نفهمیدم.ممنون میشم بیشتر توضیح بدی ارتباط افزایش جمعیت و کاهش بازیهایturn based رو.درواقع بازیهای آر پی جی ترن بیسد خیلی خیلی کم شدن چون جمعیت افزایش یافته و کسی حال و حوصله ی اینکه وایسته تا نوبتش شه تا دشمن رو بکشه نداره.
اصلا بحث قالب بازی قدیمی نیست.من انتظار نداشتم دوربینش ایزومتریک باشه. صحبت سر اینه که این بازی کیفیت یک بازی معمولی رو نداره چه برسه به کیفیت oblivion. من موندم اینایی که تو نمایشگاههای مختلف این بازی رو بهترین انتخاب کردن چی دیدن که من ندیدم.من اگر سازنده بودم خیل رو فدای اقلیت نمیکردم. وقتی جف گسترمن میاد تملق Marcus Fenix رو میگه، هیچ سازنده ای به فکرش هم نمیزنه که با قالب قدیمی بازیش رو بده بیرون.
کلا این بازی روح fallout رو نداره. گرافیک خاصی ندیدم. داستان عمیقی نداره (لازمه یک RPG خوب) . طراحی هنری خاصی نداره. منوی خوبی نداره. فقط اسمش fallout ـه.
تمامی اینایی که گفتم نظر شخصی بود.