طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ET داره. من نسخه کاملش هم هست 3 دی وی دی.
E.T تو سایتش زده. ولی نوشته Internet Connection Required که نمی دونم منظورشون چیه. شما که داری چه جوریاست؟
در ضمن NWN2SoZ همچنان هیچ شرکتی نیاورده...

ویرایش:
من همین الان فروشگاه ET بودم. گفت این بازی که از یه ماه پیش اشتباهی تو سایت هست، ایراد داشته و اصلاً به فروشگاه ها نفرستادنش. ظاهراً غیر از من هم کسای دیگه ای سراغ بازی رو گرفتن.

آخرین ویرایش:
منم Sacred 2 رو جایی پیدا نکردم، برای خرید پایه ام به شرطیکه بیشتر از 10 چوق نشه وگرنه برا دیابلو 3 صبر میکنم
90.gif

این Announce به مناسبت اولین اسکرین ها از
Divinity 2: Ego Draconis

50 سال از مرگ Divine گذشته -قدرتمندترین قهرمان سرزمین Rivellon و شخصیت اصلی قسمت اول- ولی هنوز Paladin ـهای وفادر به او نتوانسته اند انتقامش را بگیرند، Damian رهبر شوالیه های نیم اژدها آزادانه دنیا را غارت میکند، در چنین شرایطی معدود Paladin ـهای باقی مانده Order of Dragon Slayers را بوجود می آورند
قهرمان ما بعنوان عضوی از این گروه بازی را شروع میکند ولی بعد از یکسری اتفاقات، بازی سرنوشت خون اژدها را در رگهایش به جریان می اندازد، او حالا خود تبدیل به موجودی شده که مدتها شکار میکرد، و هر 2 گروه رقیب مرگ او را میخواهند...
بازی به ما قدرت تبدیل شدن به یک اژدها، پرواز و یک نمای کامل از محیط میدهد، Engine امکان نبرد زمینی، هوایی، زمین به هوا و برعکس را بوجود می آورد، سیستم کوئیستها داستان محور و شاخه ای میباشد، هر انتخابی ممکن است همان لحظه تاثیر خود را نشان ندهد ولی در دراز مدت بر روی روند سناریو اثر میگذارد
پ.ن: اولین بار که شماره 1 -Divine Divinity- رو نصب کردم، باگی داشت که باعث شد نتونم از زیرزمین شروع به طبقه بالا برم، دلسرد گشتیم
39.gif

*

Good Old Games سایت آرشیور CD-Project دیروز حقوق Arx Fatalis رو خرید، RPGـی که من هنوز که هنوزه هیچ جای این خراب شده پیدا نکردم
69.gif

راستی سهیل جان کرک Bring down the sky رو پیدا کردی؟

آخرین ویرایش:
سایت آرشیور CD-Project دیروز حقوق Arx Fatalis رو خرید، RPGـی که من هنوز که هنوزه هیچ جای این خراب شده پیدا نکردم
در اینگونه مواقع باید دست به دامن سایتهایی مثل رپیدشیر و امثال هم شد ! ;)
7 پارت ناقابل هم بیشتر نیست. با دایال آپم میشه دانلود کرد حالا ADSL و غیره که بماند.

Code:
http://rapidshare.com/files/28173834/Arx_Fatalis.part1.rar
http://rapidshare.com/files/28173863/Arx_Fatalis.part2.rar
http://rapidshare.com/files/28297631/Arx_Fatalis.part3.rar
http://rapidshare.com/files/28297652/Arx_Fatalis.part4.rar
http://rapidshare.com/files/28307064/Arx_Fatalis.part5.rar
http://rapidshare.com/files/28307092/Arx_Fatalis.part6.rar
http://rapidshare.com/files/28311892/Arx_Fatalis.part7.rar

این Announce به مناسبت اولین اسکرین ها از
Divinity 2: Ego Draconis
البته چند ماه هست که معرفی شده:biggrin1:
Good Old Games سایت آرشیور CD-Project دیروز حقوق Arx Fatalis رو خرید، RPGـی که من هنوز که هنوزه هیچ جای این خراب شده پیدا نکردم

تورنتش که فراوان ـه. رفت تو لیست دانلود :biggrin1:

سلام

یعنی برای Sacred 2 بریم اوریجینال بخریم ؟؟

من شرکت 7.8 گیگ رو در عرض 2 ساعت دانلود کردم. از رپید. از Sacred 2 هم 24 پارتشو الان رو هارد شرکت دارم. ولی برای اکانت رپید یه مشکلی پیش اومد که الان ندارم. اگه داشتم در عرض 6 ساعت یعنی کمتر از یک روز کاری دانلود می کردم. کرکشو چک نکردم، مشکلی نداره ؟؟

تازه در تدارک دانلود Witcher Enhanced Edition هم بودم که اونم نشد. ( زنگ زدم DC میگه 1 DVD کم کرده ازش پرسیدم چرا ، گفت خودشون ***** کردن اون صحنه هایی رو که به نظر مشکل اخلاقی داشته... جدا ادم از کار اینا سر در نمی یاره )

الان رپید Spellborn هم اومده به خاطر Jesper Kyd خواستم دانلود کنم برم تو کارش البته اون MMOـه . ولی میشه Main Menuـش رو گوش داد که ....

در کل تصمیم جمع رو من قبول می کنم....

یا علی ...

آخرین ویرایش:
راستی سهیل جان کرک Bring down the sky رو پیدا کردی؟
نه متاسفانه. این بازی که ET زده تو ویستا که کار نکرد دنبال فرصت می گردم روی یکی از هاردام XP نصب کنم رو اونم امتحان کنم. ظاهراً Add On یه جورایی نصب می شه، ولی تو لیست Add On های داخل بازی نمیاره.

تازه در تدارک دانلود Witcher Enhnced Edition هم بودم که اونم نشد. ( زنگ زدم DC میگه 1 DVD کم کرده ازش پرسیدم چرا ، گفت خودشون ***** کردن اون صحنه هایی رو که به نظر مشکل اخلاقی داشته... جدا ادم از کار اینا سر در نمی یاره )
:eek:
منم دیدم دیسکاش کمه ها...مشکوک شدم، ولی خریدم. اینم تو ویستا کار نمی کنه. میگه ویستا حتماً باید SP1 باشه. جالبه که من SP1 نصب کردم و بازم کار نمی کنه، می گه باید SP1 باشه! شرکت Steam Boy این بازی رو تو 4 DVD آورده که من اونم خریدم ولی اونم همین مشکلو داره. فکر می کنم این یکی سانسور نشده باشه، ولی برنامه نصبشو دستکاری کردن و درب و داغون شده. تو ویستا 7 ساعت نصبش طول می کشه.

نه متاسفانه. این بازی که ET زده تو ویستا که کار نکرد دنبال فرصت می گردم روی یکی از هاردام XP نصب کنم رو اونم امتحان کنم. ظاهراً Add On یه جورایی نصب می شه، ولی تو لیست Add On های داخل بازی نمیاره.
سلام
منم یه توضیحی بدم:
تنها روشی که من دیدم توی antistarforce بوده که اومدن installer رو unpack کردن و در دو بخش patch و dlc ر repack کردن. من سعی کردم این روشو انجام بدم کلی فایل دانلود کردم و با ویندوزای مختلف امتحان کردم اما فایده نداشت. ظاهرا add-on نصب میشه اما برای عبور از protection نیاز به کرک داره. من با کرک قبلی vitality امتحان کردم, بازی اجرا میشه اما نمیشه به add-on دسترسی داشت. در نتیجه ظاهرا بدون داشتن کرک 1.1 یا 1.1a نمیشه این BDtS رو اجرا کرد. این antistarforce هم ظاهرا کار خاصی نکرده چون همراه release کرکی منتشر نکرده وگرنه unpack کردن installer تنها به برنامه ای مثل Universal Extractor نیاز داره و بعد مثل روش نصبی که توی فروم bioware گفته:

o
- Copy all "\MassEffect_BDtS_ES\ $[31]\DLC\\DLC_UNC\" include sub folder to your "\Mass Effect\ BioGame\".
- Copy "BIOCredits_DLC_UNC.ini" to your "My Documents\ BioWare\ Mass Effect\ Config\"
- Execute "\MassEffect_BDtS_ES\\ $TEMP\ MassEffect_EFIGS_1.01a.exe"
- Execute "\MassEffect_BDtS_ES\ $PLUGINSDIR\ DatUpdater.exe"
o

Kain
حاجی دستت 2رست
93.gif

دقیقا و اینطور که مصطفی عزیز گفت در راستای ارتفا فرهنگ RPG فعلا کاری نمیشه کرد جز سفارش Sacred 2
39.gif
(اگه گروهی خواستید بگیرین من هم هستم)
تازه در تدارک دانلود Witcher Enhanced Edition هم بودم که اونم نشد. ( زنگ زدم DC میگه 1 DVD کم کرده ازش پرسیدم چرا ، گفت خودشون ***** کردن اون صحنه هایی رو که به نظر مشکل اخلاقی داشته... جدا ادم از کار اینا سر در نمی یاره )
به احتمال زیاد گل گفته... جدای از اینکه هیچوقت روی انتشار یک بازی اینقدر وقت نمیذارن و این حرفها از روی ترس از وزارت ارشاده، من نسخه 3 DVD رو هم دانلود کردم علاوه بر سایز 2 DVD هیچ چیز اضافه ای نداره به جز فایلهای صوتی زبانهای اروپایی (البته خوبیش اینه که میتونستم یک سکانس رو با چندین زبان ببینم، برای انتخاب ترم آینده ام -بین آلمانی، فرانسوی و ایتالیایی- مفید بود
ugly003.gif
) اگر موقع نصب گزینه Audio زبانهای دیگر رو Ignore بکنی حدود 9 گیگ جا میگیره، برای سابسور خیلی هنر کرده باشند ورژن US رو به جای UK تکثیر کرده اند

پیشنهاد خاصی که نیست فقط همونطور که سهیل گفت اگه تعدادمون زیاد باشه طرف ارزونتر و معقول تر حساب میکنه. ظاهرا که کاملش رو دانلود کرده.

پ.ن: ضمنا محمد رضا میتونی یه ویدئو کوتاه از WOW بازی کردنتون ( یا هر کس دیگه ای که پینگ مشابه داره ) بدی ؟ چون من هرچی ویدئو دیدم پینگشون کم بود و بازی عالی بنظر میرسید در صورتی که ظاهرا اینجا غیر از این ـه. میخوام اگه شرایط مناسب بود منم الوده بشم :biggrin1: این Lich King بد جوری هواییم کرده.

پیشنهاد خاصی که نیست فقط همونطور که سهیل گفت اگه تعدادمون زیاد باشه طرف ارزونتر و معقول تر حساب میکنه. ظاهرا که کاملش رو دانلود کرده.

پ.ن: ضمنا محمد رضا میتونی یه ویدئو کوتاه از WOW بازی کردنتون ( یا هر کس دیگه ای که پینگ مشابه داره ) بدی ؟ چون من هرچی ویدئو دیدم پینگشون کم بود و بازی عالی بنظر میرسید در صورتی که ظاهرا اینجا غیر از این ـه. میخوام اگه شرایط مناسب بود منم الوده بشم :biggrin1: این Lich King بد جوری هواییم کرده.

بیا کاراکتر من رو بخر .. Epic mount داره .. 13K Gold و Primary/Secondary Prof رو تا 375 فرستاده. کلی هم Achievement جینگول و منگول داره. تازه Warlock Class Leader هم هست.

فقط 200,000 تومن ناقابل :دی

پ.ن : شوخی :دی

دوستانی که sacred2 رو میخوان اعلام کنن تا تعدادمون مشخص شه.
کوروش منم میخوام برادر
حتما" حتما",همون موقع که نسخه ی اول رو بازی کردم آرزوم این بود که یه نسخه دیگه ازش بسازن که حالا برآورده شد : دی

سلام

خوب منم sacred 2 و Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir رو میخوام . هر چند از این امتیازی که Storm of Zehir گرفته خیلی ناراحتم . sacred هم که میدونستم تو همین مایه هاست.

خلاصه اوضاع rpg درامه :(

امیدوارم Divinity 2 خوب دربیاد .

یه چرخی هم باید بزنم ببینم از ماجولهای nwn2 چه خبر . اگه چیزه خوبی اومده بود معرفی میکنم .

ببخشید بعد مدت‌ها فضولی می‌کنم! ولی پیشنهاد سهیل نذاشت پست ندم!
منم پایه sacred2 هستم ولی چطور پولو بدم؟! تحویل درب منزل هستش دیگه؟
خیلی میگن ولی بازم ارزششو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or