طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

بیا کاراکتر من رو بخر .. Epic mount داره .. 13K Gold و Primary/Secondary Prof رو تا 375 فرستاده. کلی هم Achievement جینگول و منگول داره. تازه Warlock Class Leader هم هست.

فقط 200,000 تومن ناقابل :دی

پ.ن : شوخی :دی

پارسیا جدا اگه کارکترتو می فروشی یه ندا بده. من باسه برادر کوچیکم می خوام. رفتم یه جا برای خرید معاملم نشد. طرف 2 تا T6 داشت و 6K هم گولد. Armory توم یادمه چی بود. یه بار با احمد ته تو Armoryـت رو در اوردیم. البته فکر کنم همون شوخی کردنت درست بود. ولی در کل من هستم پایش. چون تقریبا هیچی مو برام نمونده. از دست این برادر کوچیکم. البته همچین کوچیکم نیستا 18 سالشه. الان دیابلو رو روی hell تا Act3 رفته. خوفی شده باسه خودش. ناکس. امار RPG هاش زده رو دسته من. یه بارم یه shaman اورد بالا تا 15. ولی میگه نمیخوام تو اکانت من کارکتر داشته باشه. که هر وقت بخواد بتونه بازی کنه.

پ.ن: ضمنا محمد رضا میتونی یه ویدئو کوتاه از WOW بازی کردنتون ( یا هر کس دیگه ای که پینگ مشابه داره ) بدی ؟ چون من هرچی ویدئو دیدم پینگشون کم بود و بازی عالی بنظر میرسید در صورتی که ظاهرا اینجا غیر از این ـه. میخوام اگه شرایط مناسب بود منم الوده بشم این Lich King بد جوری هواییم کرده.

می دونم جاش اینجا نیست. ولی کوروش جان من الان تو بدترین حالت پینگ با WoW حدود 400ـه. و در شب ها حدودای 2-3 صبح میشه 230-250 که عالی میشه. فقط فقط ما مشکل Bandwidth داریم. چون من مثلا توی Hyjal Past چپو راست DC میشدم. اونم به خطر اینکه کلی Warlock , Mage اورده بودیم برای AoE که برن رو کله باس.

ولی در غیر این صورت اگه نخوای تنک شی مشکلی نداری. نمیدونم ممد چه جوری تنک میشه. البته تنک هم میشه شد. ولی باید بلد باشی به نظر من. به امتحانش می ارزه یه بار. شدیدا توی فکرمه. به قول احمد من باید به ذات خودم برگردم. یعنی برم تو کله طرف. من اگه قراره از دور سماق بمیکم حوصلم سر میره. Felguard رو بفرستم جلو و 3-4 تا Curse و فاتحه... من بی خیال...

( توی فروشگاه بیلیزارد یکی بود که می گفت توی Magh، با پینگ 800 تنک می کنه !!! یه Orc Warrior داشت . والا اصلا باورم نمیشد. ولی خب راست می گفت، می کنه. البته چه تنک کردنی !!!! به قول احمد، ممد توی WoW به درجه اجتهاد رسیده و شده ایت الله )

از نظر بازی و پینگ و ... مطمئن باش مشکلی نداری. من قول میدم. البته به شرطی که نخوای با ِDial Up بازی کنی که پینگت می ره رو 1K- 2K که باید بی خیالش شی...الان دیشب احسان با Dial Up بازی می کرد که پینگش 1200 بود. البته با Lock.

در کل اگه بازم می خوای ویدئو ببینی. بزار امشب برم یه Dungeon برات یه ویدئو می گیرم با fraps بهت می دم. ببین. فکر کنم برای پینگ الان Violet Hold خوب باشه. البته من هنوز به خاطر لولم Naxx رو نرفتم. ولی همین VH خوبه. با اینکه فکر کنم تا الان 5 بار رفتمش. ولی برات میرم باز.

(البته نمی دونم چرا بچه ها فکر می کنن من توی WoW واردم !!!! من یه Nooooooob ـی بیش نیستم که دارم سعی میکنم یاد بگیرم بازی رو. الان پارسیا اینجاس... احمد هست... ممد هست ... سپهر هست... یه نفر داریم که ماله قبرسه اسمش فریدونه که Thundarfury اسمشه. یه Warrior داره. این رو 14 نوامبر توی Northrend گیرش اوردم. والا اگه حرفمو قبول کنی من از همه اینا سطحم پایین تره. ولی کم کم خوب میشم )

نکته آخر یه نصیحت...من، احمد، ممد، سپهر از دست رفتیم تو دیگه نشو. الان خانم منم با اینکه از WoW متنفر بود. الان اونم معتاد شده. صبحا روشه شدید. البته احمد و ممد و سپهر کلا از دست رفتن.مخصوصا ممد و سپهر...:-";)

بهتره ادامه مطلب رو بریم تو تاپیک خودش.

یه Off Topic اساسی بودا...

یا علی ...

بیا کاراکتر من رو بخر .. Epic mount داره .. 13K Gold و Primary/Secondary Prof رو تا 375 فرستاده. کلی هم Achievement جینگول و منگول داره. تازه Warlock Class Leader هم هست.

فقط 200,000 تومن ناقابل :دی

پ.ن : شوخی :دی

میخوای جنس بنجلت رو به من بنداری :biggrin1:

ولی خداییش حال میده از اول خودت بری

البته نمی دونم چرا بچه ها فکر می کنن من توی WoW واردم !!!! من یه Nooooooob ـی بیش نیستم که دارم سعی میکنم یاد بگیرم بازی رو. الان پارسیا اینجاس... احمد هست... ممد هست ... سپهر هست...

وارد که هستی . پارسیا رو یادم بود ولی چون میگفت داره ترک میکنه نخواستم دوباره هواییش کنم:biggrin1: البته ب گفته منابع موثق نتونسته دوام بیاره و دوباره در حال گشت و گذار دیده شده االبته حتما قصدش خیرـه اینبار (looking for wife ) :biggrin1:
احمد رو یادم نبود محمد رو نمیدونم منظورت کیه؟ اگه محمد ادمین رو میگی نمیدونستم بازی میکنه.اگه محمد بغدادی رو میگی که سال به سال نمیاد اینجا. سپهر هم که مثل ستاره دنباله دار هالی هر هفتاد و چند سال یکبار طلوع میکنه. تو هم که بابا لیدری :biggrin1:
می دونم جاش اینجا نیست.
بهتره ادامه مطلب رو بریم تو تاپیک خودش.

یه Off Topic اساسی بودا...

هر بازی RPG به این تاپیک ربط داره حتی اگه چند تا تاپیک اختصاصی داشته باشه. کلا سوالات اختصاصی رو باید در تاپیک مربوط پرسید ولی سوالات من کلی بود .;)
در مورد ویدئو لازم نیست حتما خودت بگیری . منظورم این بود اگه جایی ویدئویی دیدی که شرایط مشابه با بازی شما داره لینک بدی

با اينكه فكر ميكنم نيازي به گفتن نباشه؛ گفتم دوباره بگم كه كار از محكم كاري عيب نمي كنه. من هر دو بازي رو مي خوام يعني Sacred 2 و NWN2 Storm of Zehir فقط من امروز مي رم ماموريت و پس فردا عصر بر مي گردم تا اون موقع دست نگه داريد!
در ضمن خfبر جديد: الآن رفته بودم فروشگاه وست ببينم بالاخره اين بازيا رو ميارن يا نه؟ گفتش بعد از اين فقط مي خوايم اوريجينال كار كنيم:eek: و اينا رو نياورديم. ايشان در ادامه مطلب افزودند: ما و همه شركت هاي ديگر از اين پس ديسك هاي نقره اي يا باه عبارت بهتر، اوريجينال :eek: را تكثير كرده و به ارشاد مي فرستيم و آنها بازي را بررسي فرموده و اگر موردي نداشت، عرضه مي شود.
نتيجه اخلاقي: بعد از اين دور بازي هايي كه ارشاد تاييد نمي كناد، خيط قرمز رسم فرماييد.
نتيجه محاسباتي: اگر داشته باشيم Secret Service = Sacred مطلوب است محاسبه مقدار Original.
با توجه با عبارت اول داريم Secret Service توسط شركت وست به جاي Sacred عرضه مي شود؛ پس چون بازي هاي Silver توسط اين شركت عرضه خواهد شد پس:
Original = Silver

با اينكه فكر ميكنم نيازي به گفتن نباشه؛ گفتم دوباره بگم كه كار از محكم كاري عيب نمي كنه. من هر دو بازي رو مي خوام يعني Sacred 2 و NWN2 Storm of Zehir فقط من امروز مي رم ماموريت و پس فردا عصر بر مي گردم تا اون موقع دست نگه داريد!
در ضمن خfبر جديد: الآن رفته بودم فروشگاه وست ببينم بالاخره اين بازيا رو ميارن يا نه؟ گفتش بعد از اين فقط مي خوايم اوريجينال كار كنيم:eek: و اينا رو نياورديم. ايشان در ادامه مطلب افزودند: ما و همه شركت هاي ديگر از اين پس ديسك هاي نقره اي يا باه عبارت بهتر، اوريجينال :eek: را تكثير كرده و به ارشاد مي فرستيم و آنها بازي را بررسي فرموده و اگر موردي نداشت، عرضه مي شود.
نتيجه اخلاقي: بعد از اين دور بازي هايي كه ارشاد تاييد نمي كناد، خيط قرمز رسم فرماييد.
نتيجه محاسباتي: اگر داشته باشيم Secret Service = Sacred مطلوب است محاسبه مقدار Original.
با توجه با عبارت اول داريم Secret Service توسط شركت وست به جاي Sacred عرضه مي شود؛ پس چون بازي هاي Silver توسط اين شركت عرضه خواهد شد پس:
Original = Silver
منم پایم (برای جفتش). البته من علاوه بر این ها Witcher EE رو هم می خواستم. کسی نبود؟ (البته در صورتی که تصویب کنید من تازه آخر هفته می رسم سفارش بدم.)
اون روز هم تو یکی از مغازه ها بودم که مغازه داره داشت راجع به گیرهایی که آقایون به Assassin's Creed و Crazy Frog :laughing: داده بودن صحبت می کرد.
باز این وست گیم خیلی بهتره از بقیه. حداقل اسم بازیا رو می دونن، تو همون ولیعصر 90 درصد وقتی اسم یه بازی رو می گی وای میسن نگات میکنن.
:-": GTA IV نیومده بود؟

Off-topic بود، ببخشید.

The Witcher EE رو از ET و Steamboy مي توني بگيري. راستي همونطور كه عماد گفت اين بازي انگار سانسور نشده و مشكلي نداره. GTA IV رو نياورده بود.

سهیل جان راستش من نسخه ET رو تست نکرده بودم فقط با مقایسه حجمی گفتم 2 DVD برای EE فقط با Audio انگلیسی کافیه، به هر حال چون روی حرفم حساب کرده بودی امروز نصب کردم، بله حجم کم نشده، فقط دوستان جای تمام فیلمهای کارت یادگاری لوگوی Bioware رو گذاشتن... آماتورها ! کاشکی برای تست کردن BDTS هم اینقدر وقت میگذاشتن
67.gif

پ.ن: مشکلی نیست، میتونید از فایلهای bik در پوشه data نسخه اولیه Witcher بک آپ بگیرید و بعد از نصب نسخه ET اونا رو overwrite کنید،
302.gif
you should know there's always someone out there who's n00ber than you
پ.ن2: با اینکه فن ویچرم ولی روی قضاوتم تاثیر نداره، نسخه EE واقعا چیز زیادی به بازی اضافه نمیکنه، فقط Advanture ها ارزش امتحان کردن دارن
teaser_home_Drakensang_s.jpg

dtp entertainment امروز اعلام کرد RPG جدید آنها، Darkensang جایزه Best German RPG 2008 را از آن خود کرد (میدونید که، برای این جایزه رقیبهای زیادی نداشته
39.gif
)، این نقش آفرینی نماینده دنیای Dark Eye ( که در آلمان حتی بیشتر از D&D طرفدار دارد) می باشد و برای اولین بار نسخه انگلیسی نیمه اول سال آینده ریلیز میشود

http://www.drakensang.com/oe2edit/oe2edit.cgi?site=003004&language=en

بنظر من همون نسخه قبلی رو بخریم سنگین‌تره چون هم دردسرش کمتره هم EE اونقدرها چیزی به بازی اضافه نمیکنه که ارزششو داشته باشه. فقط میمونه این پچ‌های لعنت شده!
بازی خیلی عالیی بود. من رو هم برد تو وادی فن بوییسم!:cheesygri

دوستان میشه آدرس به جایی رو که Witcher رو داشته باشه رو بگید؟ من نتونستم گیر بیارم بازی رو.تهران.
آدرس فروشگاه ET:
خ ولیعصر - پایین تر از میدان ولیعصر - نرسیده به طالقانی - دست راست (وقتی از میدون میری پایین) - مجتمع ایرانیان - طبقه دوم - با پله برقی برو بالا، برو دست چپ تا آخر

آدرس فروشگاه Steam boy :
فلکه دوم صادقیه - جنب بیمارستان ابن سینا - برج مینا - زیر زمین - دقیقاً روبروی فروشگاه West

dtp entertainment امروز اعلام کرد RPG جدید آنها، Darkensang جایزه Best German RPG 2008 را از آن خود کرد (میدونید که، برای این جایزه رقیبهای زیادی نداشته )، این نقش آفرینی نماینده دنیای Dark Eye ( که در آلمان حتی بیشتر از D&D طرفدار دارد) می باشد و برای اولین بار نسخه انگلیسی نیمه اول سال آینده ریلیز میشود

من یجورایی امیدوارم به این بازی. با اینکه عکس ها گرافیک عالی نداره ولی جو خوبی بنظر میرسه داشته باشه.

پ.ن: به مناسبت حضور Aribeth عزیز در مسابقه کاراکترها (که متاسفانه حتما حذف میشه) هوس کردم NWN رو دوباره بازی کنم ولی بعد از نصب با اینکه انتظار داشتم همه تنظیمات رو روی high بتونم بذارم عملا در پایین ترین حد تنظیمات هم حدود 10 فریم بیشتر نمیتونم بگیرم که خیلی عجیبه. با وجود 2G رم و کارت 9800GT الان نمیتونم اینو بازی کنم.واقعا مشکل از چی میتونه باشه؟ کس دیگه ای این مشکل رو داشته؟

لیست افرادی که اعلام آمادگی کردن برای خرید (لیست به طور مرتب همینجا Update خواهد شد). بزودی سفارش داده می شه اگه منصرف شدید زود بگید:
بازی Sacred 2
Kourosh
ehsanslipknot
BlackCanopus
shervinrs
Hellgate:london
KINDMAN
GoldenDragon
Nameless
Death Proxy
Brad Pitt

بازی
Storm of Zehir
shervinrs
BlackCanopus
Nameless

نکته مهم: اگه قیمت رو کم نکرد همگی تحریمش می کنیم.
Ban کردن هم راه حل بدی نیست ها!:cheesygri مخصوصاً اگه بعد از سفارش دیسک ها رو نفرسته یا خراب باشه. باهاش طی می کنیم کرک Sacred 2 نباید ایراد داشته باشه (چون تا حالا که همشون ایراد داشتن).:evil:

آخرین ویرایش:
لیست افرادی که اعلام آمادگی کردن برای خرید: بزودی سفارش داده می شه اگه منصرف شدید زود بگید:
بازی Sacred 2
Kourosh
ehsanslipknot
BlackCanopus
shervinrs
Hellgate:london
KINDMAN
GoldenDragon
Nameless
Death Proxy

بازی
Storm of Zehir
shervinrs
BlackCanopus
Nameless

نکته مهم: اگه قیمت رو کم نکرد همگی تحریمش می کنیم.
Ban کردن هم راه حل بدی نیست ها!:cheesygri مخصوصاً اگه بعد از سفارش دیسک ها رو نفرسته یا خراب باشه. باهاش طی می کنیم کرک Sacred 2 نباید ایراد داشته باشه (چون تا حالا که همشون ایراد داشتن).:evil:
سلام
اقا این Sacred 2 رو منم هستم.

من یجورایی امیدوارم به این بازی. با اینکه عکس ها گرافیک عالی نداره ولی جو خوبی بنظر میرسه داشته باشه.

پ.ن: به مناسبت حضور Aribeth عزیز در مسابقه کاراکترها (که متاسفانه حتما حذف میشه) هوس کردم NWN رو دوباره بازی کنم ولی بعد از نصب با اینکه انتظار داشتم همه تنظیمات رو روی high بتونم بذارم عملا در پایین ترین حد تنظیمات هم حدود 10 فریم بیشتر نمیتونم بگیرم که خیلی عجیبه. با وجود 2G رم و کارت 9800GT الان نمیتونم اینو بازی کنم.واقعا مشکل از چی میتونه باشه؟ کس دیگه ای این مشکل رو داشته؟
ما تلاش خودمون رو میکنیم، نتیجه مهم نیست
39.gif

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=579939&postcount=15
156.gif
Even in death-defeat- may you be triumphant
در مورد مشکل سخت افزاری منم مورد مشابه دارم بعد از یک عمر اسم اولین بازی عمرم (Alley Cat(1982 رو پیدا کردم حالا موقعی که سگه 2نبالم میذاره یا میخوام وارد رمانس مود بشم مشکل افت فرم شدید دارم، سیستم جدیدم کشش نداره، راس میگن دود از کنده بلند میشه
302.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or