طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان کسی اینجا M&M 2 که برای موبایل ساخته شد رو بازی کردِ؟ فکر کنم اون هم داستانش به کل این سری ربط داشته باشه.در کل این بازی رو پیشنهاد میکنم با اینکه برای موبایل هست ولی خیلی ساختار خوب و جذابی داره.داستانش هم قوی کار شده.البته نسخه اولش هم خوب بود برای زمانِ خودش که در سال 2004 عرضه شد ولی کلا از نظر ساختار کلی من زیاد از نسخه اولش خوشم نیومد.

آخرین ویرایش:
ایزابل مادر سرث در بازی Dark Messiah و همون ایزابل خانوم بازی HOMM5 بود.
بازی های قدیمی M&M مالی نبودن؛ مخصوصاً در مقایسه با RPG های مشابه اون زمان مثل Eye of the Beholder یا Ishar یا Lands of Lore ، ولی اواخر کیفیتشون یهو بالا رفت. مثلاً For Blood and Honor رو که من بازی می کردم زمان یادم می رفت و می دیدم شده 6 صبح! برای کسایی که با این بازی ها آشنایی ندارن باید بگم یک چیزی بود تو مایه های Oblivion . ولی لامصب خیلی سخت بود؛ هیچوقت یادم نمیره یک غار بود توشم یک اژدها و یک Armor خفن. اژدها به قدری قوی بود با 2 تا آتیش همه آدمای منو می کشت؛ هزار با load کردم و دویدم تا Armor رو برداشتم و زدم به چاک!
این بازی های M&M موبایل رو من گرفتم و بازی کردم اصلاً هیچ ربط و شباهتی به M&M های اصلی ندارن حتی CRPG هم نیستن.

این بازی های M&M موبایل رو من گرفتم و بازی کردم اصلاً هیچ ربط و شباهتی به M&M های اصلی ندارن حتی CRPG هم نیستن.
سهیل مطمئنی نسخه دوم رو بازی کردی؟اول اونی بود که یه شخصیت داشت با یه شنل گرافیک خیلی افتضاحی هم داشت ولی شماره دومش هم سیستم Level up شدن رو بهش اضافه کرده بودن.Magic هم خیلی توی شماره یک بی مصرف بود توی این کاربرد داشت در کل خیلی بازی جالبی بود.

حالا اگر کسی به جز Doom RPG بازی دیگه ای رو برای موبایل سراغ داره که واقعا RPG باشه معرفی کنه:دی
ممنون

آره فكر كنم همون اولي رو بازي كردم؛ دومي رو فقط عكسشو ديدم كه از بالا نشون مي داد. البته اين سيستم Leveling رو فكر كنم اولي هم داشت ولي ساختار بازي JRPG بود. در هر صورت بازي شروع كه شد، دهشت كردم و گذاشتم كنار. رو موبايل Elder Scrolls Travels : Oblivion هست كه از بالا نشون مي ده! حالا نمي دونم اونم مثل اين M&M ها اكشنه يا نه، ولي فكر مي كنم نوبتي باشه. در كل بازي هاي Elder Scrolls Travels براي موبايل عرضه شدن ولي من اطلاعات درست و حسابي ازشون ندارم.

آره فكر كنم همون اولي رو بازي كردم؛ دومي رو فقط عكسشو ديدم كه از بالا نشون مي داد. البته اين سيستم Leveling رو فكر كنم اولي هم داشت ولي ساختار بازي JRPG بود. در هر صورت بازي شروع كه شد، دهشت كردم و گذاشتم كنار. رو موبايل Elder Scrolls Travels : Oblivion هست كه از بالا نشون مي ده! حالا نمي دونم اونم مثل اين M&M ها اكشنه يا نه، ولي فكر مي كنم نوبتي باشه. در كل بازي هاي Elder Scrolls Travels براي موبايل عرضه شدن ولي من اطلاعات درست و حسابي ازشون ندارم.
این شماره دوم خیلی نسبت به اولی بهتر شده در اصل انگار یه بازیه دیگه است. گرافیکش برای یه بازی 2 بعدی خیلی خوب و از افکت های زیادی هم استفاده کردن محیط هم مثل نسخه اول کچلی نگرفته و کلی ابجکت توش هست. داستان این شماره 2 فکر کنم ربط داشته باشه چون یه ایزابل نامی هم توی بازی هست و در اصل شخصیت دوم محسوب میشه.اون حالت JRPG مانند رو هم دیگه نداره و اکشن بازی کاملا در خدمت بازی لینکش هم توی همین بخش موبایل هست به همه پیشنهاد میکنم:دی

فکر کنم الان در آستانه اینم که فن Bioware بشم
45.gif
چیزی که مدتها 2نبالش بودم رو تازگی توی وبلاگشون پست کردن، شخصیت پردازی در بازیهای RPG
Respect the Character: Part 1 & Part 2

داستان این شماره 2 فکر کنم ربط داشته باشه چون یه ایزابل نامی هم توی بازی هست
این آبجیمون چقدر Popular ـه و همه جا ناشناخته ـس
39.gif

باورم نمیشه الان محبوبترین کاراکتر ضعیفه (!) بازیهای کامپیوتری نینا ویلیامز (Tekken) باشه :-"

آخرین ویرایش:
دوستان RPG باز، دو تا بازی Sacred 2 و Neverwinter Nights 2 Storm of Zehir رو شرکت ها نیاوردن. حالا من و کوروش جان می خواییم به یکی سفارش بدیم برامون بفرسته، ولی چون سفارش کمه قیمت بالا می گه (هر دیسک رو 1000 تومن می ده، دیسک این بازی ها رو 2 تا 5 هزار تومن می ده). گفته اگه سفارش بیشتر بشه به قیمت عادی می دم. اگه کسی این دو تا بازی رو می خواد، اینجا هماهنگ کنیم بعد بریم به تعداد بهش سفارش بدیم تا ارزون تر برامون در بیاد.
تاپیکش اینجاست:
http://www.bazicenter.net/forums/showthread.php?t=19025&page=9
البته ممکنه West این دو تا بازی رو بیاره ولی من مطمئن نیستم. یک چند روزی صبر می کنم ببینم وست چی کار می کنه، اگه نیاورد مجبورم از این بگیرم.

سهیل من توی سایت ET دیدم که که sacred 2 رو برای فروش گذاشته بود ولی وقت نکردم که دقیق بپرسم حالا کسی اگر میتونه یه سوالی بکنه.اگر ET هم نیاورده بود من حتما این Sacred 2 رو میخوام:دی

سهیل من توی سایت ET دیدم که که sacred 2 رو برای فروش گذاشته بود ولی وقت نکردم که دقیق بپرسم حالا کسی اگر میتونه یه سوالی بکنه.اگر ET هم نیاورده بود من حتما این Sacred 2 رو میخوام:دی

ET داره. من نسخه کاملش هم هست 3 دی وی دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or