طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یه بازی دیدم گفتم لینکشو بزارم خوب.
اپیزود 3 بازی MMORPG (اونایی که اهلشن) Archlord هم اومده و کاملا هم مجانی هست.
حجمش هم حدود 1.5 گیگ.
هر که اینترنت با سرعت مناسب داره بره حالشو ببره ! (ما که نداریم !:()

http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/demos/ArchlordEpisode3-%5BGuru3D.com%5D.exe

كسي اينجا طرفدار Jagged Alliance نيست؟
چند ماهه سيدي هاشو از دخمه كشيدم بيرون گذاشتم اين بغل، هي با خودم كلنجار ميرم كه بازي نكنم، يه دفه به ذهنم رسيد شايد اينجا بازيكنش باشه.

WildFire رو نگه داشتم واسه همين روزا ولي شنيدم خيلي سخت شده.

هيچكس؟!
دوتا عكس بذارم شايد افاقه كرد:

Jagged_Alliance_2.jpg

jaggedalliance2.jpg

ja2.jpg

گيم پلي سگي داره، يه امتحاني بزنين.

اين اعصاب لعنتي بذاره 2خط ازش بنويسم خودتون ميرين طرفش.

عجیبه که تاپیکی که باید یکی از فعال ترین تاپیکهای اینجا باشه اینقدر سوت و کور ه. البته دلایلش میتونه گرفتاری کسانی که بنوعی RPG باز هستند باشه .
محمد nameless شده مثل یه ستاره دنباله دار که چند سال یکبار ظهور میکنه و بلافاصله غیب میشه:biggrin1:

سید جان من سایتو هر روز میبینم ، ولی حرفی برای گفتن ندارم .

RPG هم که فعلاً خبری ازش نیست . این VGA لعنتی رو عوض کردم فعالتر میشم ;)

شدیدا وسوسه کننده ست.لینک دانلودش رو داری؟

ادیت : تورنتش رو پیدا کردم ( شماره 2 ) .رفت تو لیست دانلود .

آخ، دمت، گرفتي بگو باهم شروع كنيم ... پايم تا صب.
من هم JA2، WildFire، Unfinished Business رو دارم، هر كدوم رو خواستي هم بعدش ميتونيم بريم.
هيچي ازش نگفتم كه چيزي Spoil نشه اصلا ولي از مكالمات آينده، "اين گارانتي شده است" كه ملت ديگري هم جلب شوند!

به به.

این بازی تغییر یافته Sims نیست ؟
55.gif
. آخه عکس هاش که داره خونه و ... رو نشون میده !!
funny-pictures-the-work-of-the-cat-is-done-in-your-bathroom.jpg

آخرین ویرایش:
خوب در راستای "خزش" بیشتر Diablo 3 !!!
انگار اعلام شده که از میان کاراکترهای نسخه قبلی فقط Barbarian در D3 حضور خواهد داشت. دلیلشون هم این بوده که بقیه کاراکترها به قدری خوب طراحی شده بودند که جا برای پیشرفت نداشته اند :دی و Barb عزیز، در نسخه 2 خیلی دیپلماتیک برخورد میکرده اند و به اندازه کافی خشن نبوده اند و میشه در این بازی خشن شون کرد.

در مورد Necromancer ( به نظر من محبوبترین کلاس بازی) گفته شده
The Necromancer,was simply a victim of his own success. He was just too well crafted as a character

این نبودن کلاس های قدیمی هم میتونه خوب باشه و هم بد.
خوب از این جهت که کلاس های جدید به بازی اضافه میشه و بازی متحول میشه . حتی شایعاتی هست مبنی بر اینکه میخوان کلاس Bard معرفی کنند. به نظر میاد چیز جالبی باشه. توی nWn داشتیم :دی

بد هم از این جهت که .. خوب "خزش" جدید .. بله. Witchdoctor مثلا قراره جای Necro رو بگیره. البته باز هم شایعاتی بود که قراره Necro توی Expansion بازی باشه که خوب دلیل بسیار خوبی میشه برای خریدش.

نمیدونم ولی فقط بلیزارد میتونه محبوبترین کلاس بازی رو برداره و ... !

یک سری حرفهایی هم هست مبنی بر اینکه یک سری از کلاس ها خیانت کرده اند که این میتونه نبودشون در نسخه 3 رو توجیه کنه. مثلا در داستان Necromancer ها که خوب اصولاً موجودات Dark side بوده اند خیانت کرده اند و .. البته وقتی که WorldStone ترکید و دیگه مرز بین جهنم و زمین از بین رفت، احتیاجی به خیانت نبود. بالاخره بر و بچز دوباره به زمین حمله می کنند.

پ.ن : کوروش Paladin نداریم :دی
پ.ن 2 : Necromancer خیلی خوبه. هم توی GW هم دیابلو و هم توی WoW که مثلا میشه Warlock .
پ.ن 3 : انگار حدود یک سوم از تیمی که روی D2 کار کرده بودند روی D3 هم کار میکنند.
پ.ن 4 : دیابلو بدون Bill Roper مساوی است با Doom بدون جان کارمک.
پ.ن 5 : باید منتظر ماند و دید. در هر حال همیشه دیابلو 2 هست که بشه برگشت و بازی کرد. مگه طرفداران UT و Quake الان چیکار می کنند؟
پ.ن 6 : توی Blizz Con 2008 اطلاعات جدیدتری از دیابلو ارائه میشه. بـَه بـَه .

پ.ن : کوروش Paladin نداریم
دقیقا از دیروز عزا گرفتم . مثل اینکه اینا حالیشون نیست اسم کاراکتر و همذات پنداری با کاراکتر برای کسی که بازی میکنه مهمه . الان فرض کن تمامی اسکیل های Paladin رو بدن به یک موجود شیطانی و بگن اینو بجاش گذاشتیم اسمشم بزارن Faladin مثلا :biggrin1: بشخصه اصلا طرفش نمیرم ولی فرض کنیم اسکیل های یکی مثل نکر رو که هیچ وقت سراغش نمیرم رو بدن به یه بابایی و در حالی که اصلا ربطی به Paladin نداره اسمشو بزارن Paladin .اونوقت حتما اول من اینو انتخاب میکنم . کلا منظورم اینه که خود Paladin بودن برام مهمه و یجور مقدسه .یا مثلا witchdoctor هیچ وقت نکرو نمیشه .

ادیت : الان از اطاق فرمان اشاره میکنند که ظاهرا ( و احتمالا) یه چیزی تو مایه های Holy Warrior داره که اگه اینطوری بشه یخورده قابل تحمله

دقیقا از دیروز عزا گرفتم . مثل اینکه اینا حالیشون نیست اسم کاراکتر و همذات پنداری با کاراکتر برای کسی که بازی میکنه مهمه . الان فرض کن تمامی اسکیل های Paladin رو بدن به یک موجود شیطانی و بگن اینو بجاش گذاشتیم اسمشم بزارن Faladin مثلا :biggrin1: بشخصه اصلا طرفش نمیرم ولی فرض کنیم اسکیل های یکی مثل نکر رو که هیچ وقت سراغش نمیرم رو بدن به یه بابایی و در حالی که اصلا ربطی به Paladin نداره اسمشو بزارن Paladin .اونوقت حتما اول من اینو انتخاب میکنم . کلا منظورم اینه که خود Paladin بودن برام مهمه و یجور مقدسه .یا مثلا witchdoctor هیچ وقت نکرو نمیشه .

ادیت : الان از اطاق فرمان اشاره میکنند که ظاهرا ( و احتمالا) یه چیزی تو مایه های Holy Warrior داره که اگه اینطوری بشه یخورده قابل تحمله

دقیقا. اینکه مثلا کل اسکیل های یکی رو بدن به یک کاراکتر جدید یا اینکه بخوان کاراکتر جدیدی بسازند که جای کاراکتر قبلی رو پر کنه جز شکست نتیجه ای نداره. مثلا اگر قرار باشه Witchdoctor جای necro رو پر کنه. مسلما نمیتونه.
بهتر اینه که حالا که قرار نیست کاراکترهای قبلی رو داشته باشیم کلا یک سری کاراکتر جدید و تازه داشته باشیم. مثلا همون Bard .

در مورد کاراکترهای احتمالی
به احتمال بسیار بسیار زیاد
باید یک چیزی باشه تو مایه های Mage - Sorceress - Elementalist که Magic باز باشه .

یک کاراکتر ranged تو مایه های Amazon . مثلا ranger یا Hunter که Pet هم داشته باشه.

یک کاراکتر که شما خودت گفتی که Holy Damage داشته باشه.

اگر توی expansion بخوان necro رو برگردونند. فروشش تضمین شده است. به نظر من هم همین قضیه اتفاق میفته.

سلام.
خوب من اتفاقا همین دیشب تریلر های گیم پلی دیابلو 3 رو دیدم (با تاخیر البته) که با بربر میرفت و یه سری جک و جونور و چند تایی هم غول کشت !
من بارها تو تاپیک های مختلف مربوط به دیابلو گفتم که به دیابلو 3 هیچ امیدی ندارم و نه تنها امیدی ندارم بلکه خیلی هم بدم اومده ازش!
حالا با دیدن این دمو از گیم پلی 100 درصد مطمئن شدم که مزخرفی بیش نخواهد بود . مخصوصا با اون محیط پردازی بی خودش که جو خوشحال و شادش آدمو یاد Viva Pinata و بازی های رده سنی الف Wii میندازه . :laughing:
یه غول بزرگ هم داشت که کشتنش تو دمو (یه جورایی آدمو یاد Duriel مینداخت) اما اینقدر بی جذبه و بی بخار نشون میداد که آدم از این Fallen های تو شماره 2 بیشتر میترسه تا این غول مثلا خفن . :sick:
یادمه قبل از اینکه اصلا خبری از دیابلو 3 بشه و هیچ خبری ازش گفته بشه داشتیم با یکی از دوستان سر همین دیابلو صحبت میکردیم.
دوستمون که از نیومدن شماره جدید دیابلو شاکی بود گفت اگه من الان تو Blizzard بودم دیابلو 4 و 5 هم اومده بود به بازار !!!!!! :eek:
خوب این همه شماره 3 که قراره بیاد ! شماره 3 اینجوریه وای به حال روزی که بخوان شماره 4 یا 5 رو بدن .
یه سری بازی ها هستن که به قول معروف مزش همون دو باره !!! :biggrin1: دیابلو 2 اوج این سری بازی بوده و هست و خواهد بود به نظر من و باید بازی همین جا تموم میشد.
اما با اومدن شماره جدید توسط افرادی با طرز تفکری مثل اون دوست گرامی بنده نتیجه میشه اینکه (به قول یه بنده خدا) : دیابلو را در حّد DMC خـَز کردند!

دقیقا. اینکه مثلا کل اسکیل های یکی رو بدن به یک کاراکتر جدید یا اینکه بخوان کاراکتر جدیدی بسازند که جای کاراکتر قبلی رو پر کنه جز شکست نتیجه ای نداره. مثلا اگر قرار باشه Witchdoctor جای necro رو پر کنه. مسلما نمیتونه.

اگر توی expansion بخوان necro رو برگردونند. فروشش تضمین شده است. به نظر من هم همین قضیه اتفاق میفته.

Witchdoctor

پ.ن: من یک آندد دل شکسته ام چون که کاراکتر محبوب من تو بازی نخواهد بود :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or