طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
سلام

داش پرهام مگه ممدت مرده بابا. ادرس بده سه سوته دمه خونته این دیابلو کبیر. فقط شما امر بفرما. ما مخلص دیابلو و بعدشم شما هستیم.
محمدرضا به جون خودم راه نداره .
همینجوری شرمندت هستم . دیگه بیشترش نکن .
قبلاً هم یه چیزی برام فرستادی و من هنوز نتونستم جبرانش کنم .
پرهام : NWN2 اوریجینال داری ؟؟ درست فهمیدم ؟؟؟ خوبه دیگه. یکی رو دیدم که مثل خودم پول NWN2 اوریج بده.

بله که باید اپدیت کنی . اونم کلی ... اول یه 1.5 مگ

بعد 48 مگ

بعد 47 مگ

من الان این دو تا رو اپدیت کردم . چون ویندوز از اول ریختم الان رسیدم به ورژن 1.11.1152

البته بازم هستش. باید فکر کنم 3 سری دیگه اپدیت کنی بازی رو. اینم بگم که حتما این پچ ها رو بریز. چون اصولا بازی بعد از 200مگ پچ تازه قابل بازی میشه و باگاش تقریبا حل میشه.

این نظر منه. اول NWN2 رو بریز. اوریج رو . بعد NWN2MOB رو بریز. کرک هم بکن. مشکلی نداره. بعد برو تو خط Update بازی . فکر کنم خیلی براش باید اپ رو بری.

خدا رو شکر. یکی بجز من NWN2 رو اوریج گرفته توی ایران تا اونجایی که من می دونم.

اگه سوالی بود بگو که هستم.
خوب اول یک چیز رو روشن کنم برات :دی
NWN2 رو نخریدم .
سیستم که بستم 2 تا کارت گرافیک XFX 8800 Gt گرفتم که نتیجش میشه داشتن 2 تا بازیه company of heroes .
یکی از دوستامم یه کارت گرفته بود که همین NWN2 همراه کارتش بود ولی اصلاً rpg باز نیست .
خوب منم گفتم چی بهتر از اینکه باهاش طاق بزنم و این شد که من صاحب یه NWN2 اصل شدم :دی
حال در مورد بقیه پستت چنتا مشکل هست .
1 - اینجا بازیه rpg گیر نمیاد و NWN2 و بسته الحاقیش هم ایضاً .
2 - فکر کنم تو ADSL داری که میگی دانلود کن . نفست از جای گرم در میاد دیگه . آخه من با اینترنت نفتیم چجوری دانلود کنم ؟

پرهام جان من دیابو 2 رو برات رایت کردم و شنبه برات پست میکنم. صبر کن.
محمدرضا تو دیگه رایت نکن واسه پرهام . من آماده کردم و صبح براش میفرستم.
----------------------
مورد داداشم، امروز یه کاری کردم که وقتی فهمیدم از خونه زدم بیرون.

سیوهاشو پاک کردم. Shift+ Delete.

حواسم نبود. دیدم خوابیده سریع از خونه زدم بیرون. فکر کنم هنوز نفهمیده. مگر نه الان با اژانس دمه در خونه ما بود.
بله . میبینم که زدی تانکمون رو درب و داغون کردی !! :laughing:
اگه زنده موندی بیا پست بزن ببینیم جریان به کجا رسید !
داداشت از اول میره یا باید دیگه بی خیال بربر بشیم ؟ :(

سلام
آقا ما اینجا چقدر رفیق با معرفت داریم و خودمون بی خبریم .
البته همه قبلاً لطفشون شامل حال من شده ولی من تا حالا نتونستم کاری بکنم :blushing:
مصطفی و محمدرضای عزیز ممنون .

با عرض معذرت از Hellgate: London ( محمدرضا ؟ ) عزیز، ولی بازی که با یوزر ایشون هم نامه یکی از افتضاح ترین RPG هایی بود که توی عمرم بازی کرده ـم رسما تمام Modern Co-RPG رو به مقام عظمی FUBAR رسونده :biggrin1: در واقع عناصر تکراری همش جلوی چشم گیمر رژه میره، برای اینکه به عمق فاجعه پی ببرید در همین حد بگم که تمام 20 و اندی مرحله Sewer در بازی تقریبا یک طراحی محیط دارند که در ماموریت های مختلف تکرار میشوند همین حالت برای شهر ها و بیشتر محیطهای دیگر بازی صادقه ...

محمد رضا این یوزر رو قبل از منتشر شدن بازی انتخاب کرده بود و خبر نداشت همچین چیزی از اب درمیاد .من خودم بشخصه چون قضیه تیم دیابلو رو شنیده بودم فکر میکردم با یه شاهکار طرفیم

منم همینطور، خیلی تریلر Intro خفنی داشت با خودم گفتم RE خز ( ـتر؟ :D ) شد رفت پی کارش ولی مث اینکه این تیم flagship همشون نخاله های بلیزارد بودن که اخراج شدن ... :-"

منم همینطور، خیلی تریلر Intro خفنی داشت با خودم گفتم RE خز ( ـتر؟ :D ) شد رفت پی کارش ولی مث اینکه این تیم flagship همشون نخاله های بلیزارد بودن که اخراج شدن ... :-"

آره ؟ اخراج ؟ :دی
کسی از بلیزارد اخراج نشد ... مطمئن باش ملتی هم که از بلیزارد کناره گرفتند "نحاله های بلیزارد" نبودند (اصولا بلیزارد شرکتی نیست که به جز آدم های تاپ کسی رو استخدام کنه) و گرنه مطمئناً تا به حال دیابلو 4 رو هم بازی کرده بودیم !!!

پ.ن : بیل روپر شد نخاله .. اگه بیل روپر نبود .. دیابلویی هم وجود نداشت !

ُسلام

حال در مورد بقیه پستت چنتا مشکل هست .
1 - اینجا بازیه rpg گیر نمیاد و NWN2 و بسته الحاقیش هم ایضاً .
2 - فکر کنم تو ADSL داری که میگی دانلود کن . نفست از جای گرم در میاد دیگه . آخه من با اینترنت نفتیم چجوری دانلود کنم ؟

خب داش پرهام این کار رو که بهت می گم بکن و یه عکس بنداز و بهم بگو.

الان چه ورژنی از بازی NWN2 رو داری ؟؟ برام از Autoupdate خود بازی که می ره یه عکس بنداز تا باقیش با من.

با عرض معذرت از Hellgate: London ( محمدرضا ؟ ) عزیز، ولی بازی که با یوزر ایشون هم نامه یکی از افتضاح ترین RPG هایی بود که توی عمرم بازی کرده ـم رسما تمام Modern Co-RPG رو به مقام عظمی FUBAR رسونده :biggrin1: در واقع عناصر تکراری همش جلوی چشم گیمر رژه میره، برای اینکه به عمق فاجعه پی ببرید در همین حد بگم که تمام 20 و اندی مرحله Sewer در بازی تقریبا یک طراحی محیط دارند که در ماموریت های مختلف تکرار میشوند همین حالت برای شهر ها و بیشتر محیطهای دیگر بازی صادقه ...

ببینم. من اگه الان اسمم بود Daiblo خدا بودم. چه ربطی داره ؟؟؟ من از اسم Hellgate:london خوشم می یاد اونم خیلی زیاد. من خودم به شخصه با 10 نفر از خارجکی ها هم چت شدم که همه از این بازی تعریف می کردن. البته اینو قبول دارم که اون چیزی نبود که باید می شد. البته این 10 نفر رو نمیشه به همه تعمیم داد.

ولی بهت پیشنهاد می کنم اگه تونستی Mythos رو بگیر و بازی کن. متوجه می شی با چه گروه خوش فکری سروکاری . برادران شفر. بروک و بیلی عزیز از بهترین های Diablo بودن و همه می دونن که این افراد با طرز فکرشون یکی از بهترین بازی های 10 سال اخیر رو اماده کردن.

در ضمن اینم بگم که سعی شده بود خیلی از المان های Diablo توی این بازی هم باشه. مثل رندوم بودن المان ها و ...

محمد رضا این یوزر رو قبل از منتشر شدن بازی انتخاب کرده بود و خبر نداشت همچین چیزی از اب درمیاد .من خودم بشخصه چون قضیه تیم دیابلو رو شنیده بودم فکر میکردم با یه شاهکار طرفیم

یادش بخیر ...

کسی از بلیزارد اخراج نشد ... مطمئن باش ملتی هم که از بلیزارد کناره گرفتند "نحاله های بلیزارد" نبودند (اصولا بلیزارد شرکتی نیست که به جز آدم های تاپ کسی رو استخدام کنه) و گرنه مطمئناً تا به حال دیابلو 4 رو هم بازی کرده بودیم !!!

یادمه فکر کنم فرزاد می گفت تیم دیابلو نورث اعلام کرده بود که ساخت Diablo 3 رو ادامه داده بودن ولی Blizzard از این بازی و ساخته شدن اون و کیفیتی که از بازی دیدن ناراضی بوده و پروژه رو کنسل کرده. فکرش رو بکن. اگه الان این افرادی که از Blizzard North جدا شدن توی این تیم بودن !!!! :eek: مهار نشدنی بود.

وای خدا ...

ممنون پارسیا جان.

ببینم. من اگه الان اسمم بود Daiblo خدا بودم.
شما همین الانشم سروری :biggrin1:
من خودم به شخصه با 10 نفر از خارجکی ها هم چت شدم که همه از این بازی تعریف می کردن
به قول خودت :
این 10 نفر رو نمیشه به همه تعمیم داد.
ولی بهت پیشنهاد می کنم اگه تونستی Mythos رو بگیر و بازی کن. متوجه می شی با چه گروه خوش فکری سروکاری . برادران شفر. بروک و بیلی عزیز از بهترین های Diablo بودن و همه می دونن که این افراد با طرز فکرشون یکی از بهترین بازی های 10 سال اخیر رو اماده کردن.
Mythos که هنوز در حال ساخته :biggrin1: تجربه نشون داده این کمپانی جدید نمیتونه ایده های اولیه خودش رو کامل پردازش کنه ولی خب، ممکنه هم دیگه تجربه بد قبلی تکرار رو تکرار نکنه یا شاید هم نچ، Who knows ؟ :p
در ضمن اینم بگم که سعی شده بود خیلی از المان های Diablo توی این بازی هم باشه. مثل رندوم بودن المان ها و ...
ها این المان چیه ؟
1436.gif
لطفا انگلیسیش رو برام بنویس
38.gif

Yes%20001.gif
:D
درگیری در حد کتک کاری با سیاستهای Vivendi SAـ کبیر مطمئنا دیگه نمیشد بمونند شما بخون خروج محترمانه و از روح اختیار والای انسانی به قصد قربة الی فی سبیل است :biggrin1:
مطمئن باش ملتی هم که از بلیزارد کناره گرفتند "نحاله های بلیزارد" نبودند (اصولا بلیزارد شرکتی نیست که به جز آدم های تاپ کسی رو استخدام کنه) و گرنه مطمئناً تا به حال دیابلو 4 رو هم بازی کرده بودیم !!!
Blizzard North سابق با flagship فعلی پایه گذارهای حرفه ای داره ولی در مقایسه با تیم کامل بلیز - که خودشون هم جزئی از اون باشند - چیزی به حساب نمیان، شما که خودت یه Fan هستی راحت میتونی تصور کنی اگه بلیز میخواست این عنوان رو بسازه تا کجا پیش میرفت... مث اینکه من توی پست قبلیم منظورم رو اشتباهی گفتم :blushing: ( شاید هم منطور قبلیم اشتباه بوده :biggrin1: )
و گرنه مطمئناً تا به حال دیابلو 4 رو هم بازی کرده بودیم !!!
خب این یعنی تفاوت بین Bliz Entertainment و Bliz North ، اختلاف نظرشون هم تا اونجایی که یادمه به خاطره همین مورد بود یا اینطوری سعی کردن به بقیه اعلام کنند ؟
آره وجود نداشت ولی وجودش ( و همینطور 4 همکار اصلیش) به تنهایی برای ساخت دیابلو (یا یک بازی شبیه اون) کافی نیست H:L فقط توی تریلرش ایده هایی داشت که من از خوشحالی حس کردم کالیبره اونقدر بسته شد که میتونم 15 ساعت بی وقفه برم تو نخش ( Remember the dead, but fight for the living یعنی میشه یه بازی حالت حماسی RPG رو با حس تاریک Surrival-Horrorـها با هم داشته باشه ؟ ) ایده هایی که هیچکدام در عمل توی بازی پردازش نشده ...
پ.ن: و همانا کالیبر یکتای بزرگ شکست ناپذیر است
103.gif

سلام
مث اینکه این تیم flagship همشون نخاله های بلیزارد بودن
به مقادسات توهین نکنید دیگه, خون به جیگر ما نکنید:biggrin1:
Mythos که هنوز در حال ساخت
پس من چی بازی میکردم MapleStory
ولی آره دیگه, نسخه بتاست.
همین کریس تیلور (معرف حضورتون که هست) اومد توی مصاحبه با IGN در مورد Demigod گفته که با خانومش mythos بازی میکنه و بقیه رو هم تشویق به این کار کرد منم اغفال شدم.:biggrin1:

Blizzard North سابق با flagship فعلی پایه گذارهای حرفه ای داره
اگه این با ه که من نفهمیدم ولی اگه یاه نه دیگه یا نیست. هر کی این جمله رو فهمید :biggrin1:
یه سری از کارمندای Blizzard North در 2003 Flagship studios رو تاسیس کردن ولی خب یه عده دیگه هم این Castaway entertainment (بدبخت) رو راه انداختن (من نفهمیدم این ArenaNet چرا وضعش خوب شد) و البته یه عده دیگه Hyboreal Games رو راه انداختن که 2005 بود فکر کنم.
یه بابائی فکر کنم توی firingsquad بود خاست Blizzard رو زیر سوال ببره و یه چرندیاتی گفت ولی یه سوال خوبی پرسید که هنوز تو ذهنمه ,پرسید آخرین عنوان جدید (new IP) و موفقی که از این شرکت منتشر کرده مال چه سالیه؟ که منم این سوالو از شما میپرسم ازین جهت که فکر کنم این شرکت هنوزم بیشتر از ایده ها و کارهای قدیمیش سود میبره. البته از اون user چیز زیادی نمونده چون طرفدارا ...

برای اینکه به عمق فاجعه پی ببرید در همین حد بگم که تمام 20 و اندی مرحله Sewer در بازی تقریبا یک طراحی محیط دارند که در ماموریت های مختلف تکرار میشوند همین حالت برای شهر ها و بیشتر محیطهای دیگر بازی صادقه ...
الان این عمق فاجعست پس blocking رو ندیدی؟ :biggrin1:
در کل اگه دنبال محیط بازو و دشت و اینا میگردی برو پچ The Stonehenge Chronicles نصب کن (نسخه ارجینال داری دیگه؟) تا بری تا Stonehenge و ازین محیط ینواخت در بیای.
هر کسی بعنوان یه شرکت مستقل بره یه موتور جدید توسعه بده و همه وقتش سر اون تلف بشه و کلی پول قرض کنه و ... بدتر از اینا میشه.
بیل روپر و شفرها و Matthew Householder بازی سازان خوبین ولی شاید بازرگانان خوبی نباشن ولی Morhaime فقط مدیر تجاری خوبیه (البته اگه بحث پوکر بیاد وسط Ray Muzyka هم بازیساز خوبیه و هم مدیر بازرگانی خوبیه, بازم باید به این EA بد و بیراه گفت)

ها این المان چیه ؟
1436.gif
لطفا انگلیسیش رو برام بنویس
38.gif
element :biggrin1:
مثلا inventory مشابه diablo

زیاد حرف زدم, موفق باشید.

اول از همه، thanx for info buddy
Thanx.gif

حیف این انجمن این گزینه رو نداره ...
هر کسی بعنوان یه شرکت مستقل بره یه موتور جدید توسعه بده و همه وقتش سر اون تلف بشه و کلی پول قرض کنه و ... بدتر از اینا میشه.
آخه مشکل Hellgate: London بودجه نیست یا اگه هم باشه شاید از 20% تجاوز نکنه، سناریو در این بازی مفهومی نداره حتی یک ذره فضاسازی وجود نداره ( حتی در حد RPG اگرچه میتونست تا حد یک Surrival Horror هم بالا بیاد، مثلا اون مرحله ای که باید وارد مغز T314 بشیم چقدر میتونست اتمسفر ترسناک بگیره یا شخصیت Jessica و ماجراهایی که پشت سر گذاشت اگه توی گیم پلی همون اوایل معرفی میشد چه تاثیر خوبی میتونست بگذاره ؟ )
باید به این EA بد و بیراه گفت
Abso-f***in-lutly
90.gif

Mysteries of Westgate

آقا اين official add-on بازي Neverwinter Nights 2 رو كسي داره (اسمش Mysteries of Westgate) يا ميتونه لينك داونلود بذاره؟ در ضمن اگه كسي از شركت West اين تاپيك رو مي خونه قراره اين بازي رو بياريد يا نه؟ اگه شركت بياره خوب ميشه چون من به اينترنت سريع دسترسي ندارم.

آقا اين official add-on بازي Neverwinter Nights 2 رو كسي داره (اسمش Mysteries of Westgate) يا ميتونه لينك داونلود بذاره؟ در ضمن اگه كسي از شركت West اين تاپيك رو مي خونه قراره اين بازي رو بياريد يا نه؟ اگه شركت بياره خوب ميشه چون من به اينترنت سريع دسترسي ندارم.

هنوز نیموده ؛ فکر نکنم شرکتها هم بیارن چون بیاد از طریق اینترنت خرید ؛ در ضمن آتاری یه سیستم امنیتی جدید ایجاد کرده که معلوم نیست کی کرک بشه

اینجا تاپیکش اطلاعات بیشتر
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=869

هنوز نیموده ؛ فکر نکنم شرکتها هم بیارن چون بیاد از طریق اینترنت خرید ؛ در ضمن آتاری یه سیستم امنیتی جدید ایجاد کرده که معلوم نیست کی کرک بشه

اینجا تاپیکش اطلاعات بیشتر
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=869
من پست ديروز شما رو تو تاپيك NWN2 چند ثانيه بعد اين پست ديدم ديگه تو اون تاپيك هم پست جديد ايجاد نكردم. اين سيستم جديد احتمالاً دردسر درست كنه. ولي بازي هاي ديگه اي هم از طريق شبكه فروخته مي شدن كه هم كرك شدن و هم شركت ها آوردنش مثل Sam & Max و Half Life 2 . اما فكر مي كنم شايد چون بازي معروفي نيست شركت ها نيارنش. به هر حال اگه پيدا كردين لطفاً به من هم خبر بدين.

ويرايش: در ضمن چون تعداد زيادي از بازي هاي Atari قراره از اين سيستم استفاده كنه 99 درصد كرك ميشه.

آخرین ویرایش:
آقا این نظرسنجی تایپیک که مال سال 32ـه ! میگم حاجی بیزحمت یه نظرسنجی جدید بذار مثلا منتظر کدام RPG سال 2008 هستید؟
Age of Decadence
Dragon Age
Fallout 3
Mass Effect (PC)
Sacred 2
Space Siege
Fable 2 (X360)
The Broken Hourglass
Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood (DS)
The Witcher EE
Tow Worlds : The Temptation

اگه کسی عنوان دیگه رو میدونه به این لیست اضافه کنه ، در ضمن اگه مطمئنید هر کدام از اینها حتما بعد از 08 ریلیز میشه بگید تا خطش بزنم
38.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or