سلام
همینجوری شرمندت هستم . دیگه بیشترش نکن .
قبلاً هم یه چیزی برام فرستادی و من هنوز نتونستم جبرانش کنم .
NWN2 رو نخریدم .
سیستم که بستم 2 تا کارت گرافیک XFX 8800 Gt گرفتم که نتیجش میشه داشتن 2 تا بازیه company of heroes .
یکی از دوستامم یه کارت گرفته بود که همین NWN2 همراه کارتش بود ولی اصلاً rpg باز نیست .
خوب منم گفتم چی بهتر از اینکه باهاش طاق بزنم و این شد که من صاحب یه NWN2 اصل شدم
حال در مورد بقیه پستت چنتا مشکل هست .
1 - اینجا بازیه rpg گیر نمیاد و NWN2 و بسته الحاقیش هم ایضاً .
2 - فکر کنم تو ADSL داری که میگی دانلود کن . نفست از جای گرم در میاد دیگه . آخه من با اینترنت نفتیم چجوری دانلود کنم ؟
محمدرضا به جون خودم راه نداره .سلام
داش پرهام مگه ممدت مرده بابا. ادرس بده سه سوته دمه خونته این دیابلو کبیر. فقط شما امر بفرما. ما مخلص دیابلو و بعدشم شما هستیم.
همینجوری شرمندت هستم . دیگه بیشترش نکن .
قبلاً هم یه چیزی برام فرستادی و من هنوز نتونستم جبرانش کنم .
خوب اول یک چیز رو روشن کنم براتپرهام : NWN2 اوریجینال داری ؟؟ درست فهمیدم ؟؟؟ خوبه دیگه. یکی رو دیدم که مثل خودم پول NWN2 اوریج بده.
بله که باید اپدیت کنی . اونم کلی ... اول یه 1.5 مگ
بعد 48 مگ
بعد 47 مگ
من الان این دو تا رو اپدیت کردم . چون ویندوز از اول ریختم الان رسیدم به ورژن 1.11.1152
البته بازم هستش. باید فکر کنم 3 سری دیگه اپدیت کنی بازی رو. اینم بگم که حتما این پچ ها رو بریز. چون اصولا بازی بعد از 200مگ پچ تازه قابل بازی میشه و باگاش تقریبا حل میشه.
این نظر منه. اول NWN2 رو بریز. اوریج رو . بعد NWN2MOB رو بریز. کرک هم بکن. مشکلی نداره. بعد برو تو خط Update بازی . فکر کنم خیلی براش باید اپ رو بری.
خدا رو شکر. یکی بجز من NWN2 رو اوریج گرفته توی ایران تا اونجایی که من می دونم.
اگه سوالی بود بگو که هستم.
NWN2 رو نخریدم .
سیستم که بستم 2 تا کارت گرافیک XFX 8800 Gt گرفتم که نتیجش میشه داشتن 2 تا بازیه company of heroes .
یکی از دوستامم یه کارت گرفته بود که همین NWN2 همراه کارتش بود ولی اصلاً rpg باز نیست .
خوب منم گفتم چی بهتر از اینکه باهاش طاق بزنم و این شد که من صاحب یه NWN2 اصل شدم
حال در مورد بقیه پستت چنتا مشکل هست .
1 - اینجا بازیه rpg گیر نمیاد و NWN2 و بسته الحاقیش هم ایضاً .
2 - فکر کنم تو ADSL داری که میگی دانلود کن . نفست از جای گرم در میاد دیگه . آخه من با اینترنت نفتیم چجوری دانلود کنم ؟