در ضمن هرکی عشق RPG داره حتما Neverwinter Nights 2 رو بگیره و حالشو ببره... بازی گرافیکش سنگینه ولی محشره.
میگم پس این وسط Gothic 3 و Dark Messiah چی میشن ؟ :confused:
یعنی اینقدر کیفیوشون پاییینه که حتی حاضر نیستین RPG به حساب بیارینش ؟![]()
شرمنده هنوز نه پرهام جان .سلام
مصطقی تو dark messiah رو بازی نکردی ؟
میتونی جواب سوالم تو پست قبلی رو بدی ؟

با اجازه اساتید جواب ایشون رو بدم :cheesygriکسی میدونه این "guild wars" کرک داره یا نه؟ یعنی اکانت فلانش چطوریه؟
در ضمن هرکی عشق RPG داره حتما Neverwinter Nights 2 رو بگیره و حالشو ببره... بازی گرافیکش سنگینه ولی محشره.
با اجازه اساتید جواب ایشون رو بدم :cheesygri
فکر نکنم کرک داشته باشه ، اگه ارجینال بخرید میتونید به صورت مجانی در سرورهای شرکت بازی کنید ( برخلاف wow ) یعنی حالت داستانیش هم باید آنلاین بازی کنی
سلام
تو تاپیک خود dark messiah کسی یه جواب درست نداده . اینجا میپرسم شاید جواب بگیرم .
کریستال دوم از پایین روی بدن عنکبوت رو از کجا پیداش کنم ؟
اگر میخواین آدرس بدین لطفا آدرس دقیق بدین .
مرسی
اورجینال... منظور اینکه اگه بازی رو دانلود کنی بیفایده ست؟ توضیح بیشتر لطفا...
بله.برای این بازی باید بازی اصل داشته باشی با سریال ولید.فکر کنم توی بازی سنتر تا اونجا که میدونم 3 نفر دارن.سیاوش.من و پارسیا.
امار پارسیا که وحشتناکه.حدود 700 ساعت بازی.
البته برای نسخه هاش اگه کارت اعتباری داشته باشی میتونی سریال ولیدشو بگیری و بعد دانلود کنی و ....
فکر کنم بشه از همین جا یه کارایی کرد.ولی باید پول بدی.قیمت روی سایت.میشه همین الان نسخه NightFall و نسخه قبلیشو از خود سایت رسمی خرید.
خداحافظ

سلام .
از دوستان كسي بازي Silverfall رو خريده ؟
نسخه تكين چرا اينجوريه ؟ قسمت تنظيمات گرافيك نداره ، نه تو بازي و نه خارج از بازي .![]()
تو منوي استارت هم فقط آيكون بازي هست . نه فايل readme و ... نيست .
فكر كنم از اوناست كه بازي نصب شده رو هارد رو رايت كردن دادن دست ملت !![]()
اگه كسي اطلاعاتي در مورد اين بازي داره ممنون ميشم يه توضيحي بده .