طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
MR TASH فک کنم شما اصلا از سبک RPG خوشت نمیاد یا کلا RPG بازی نکردی اخه این چه حرفی می زنی؟ mass effect 2 چه گستردگی رو واسه level up داشت؟ اگه این گسترده بود diablo 2 پس چی بود؟ متاسفانه بازی های جدید اسم سبک RPG رو یدک می کشن یه جورایی همشون دارن اکشن می شن

گوتیک هم که چیزی ازش نگو که اشغالی بیش نیست.

بنده بعد از اينکه MR Tash چنين اظهار نظر جنجالي اي کردن، کلي به فکر فرو رفتم و الآن متوجه شدم که ايشون معماري گوتيک ( Gothic Architecture) با سري بازي هايGothic اشتباه گرفتن!

مطالعاتت هم که مشکل داره! :d

شما با اين جملتون بر همگان ثابت کردين که بهيچ وجه يه آر پي جي باز حرفه اي نيستيد!!!
واقعاً شما با نقشه بزرگ آبليويون مشکل داشتيد؟! احتمالاً شما جمعاً 10 ساعت هم بازيش نکردين. بنده فقط 250 ساعت طول کشيد تا خود بازي آبليويون رو تموم کنم (بغير اکسپنشن و دي ال سي هاش) تمام گوشه کنار نقشه بازي رو هم حفظ بودم. واقعاً ديگه بنده هيچ بحثي ندارم با شما با اين ديد اشتباه از بازي هاي آر پي جي! اولش ميگي سيستم لول آپ بعضي بازيا گيج کنندست بعدش به گوتيک ميگي آشغال، الآن هم ميگي نقشه بزرگ بدرد نمي خوره.

اره دوست من حقیقت همیشه تلخه شما بمون با بازی گوتیک حال کن که با اون بهینه سازی گرافیکی و داستان گند زد به کل جهان بازی های ار پی جی. و بگو نقشه بزرگ بزرگ آبليويون چه خصوصیتی داشت جز تکرار ومسائل تکراری که فقط لول اپ میکرد و بازی را به حد ساده میکرد که فکر ادامه ان از افکار یک ار پی جی بازی دور می شد به نظر من 250 ساعت پرداختند به آبليويون یعنی به دور خود درجا زدن چون چیزی نداره به بخوای بخاطرش وقتت رو تلف کنی اما اگر این زمان را برای مس افکت میزاشتی 3 تا سیو متفاوت داشتی که میتونستی تو نسخه های جدید ازش استفاده کنی مگه ما تو آبليويون و یا فال اوت چی کار میکردم جز یک المه مهمات که اصلا معلوم نیست برای چی باید جمع کنیمشون و یا کجا بزاریمشون و کلی چرندیات در بازی که اصلا معلوم نبود میخواستیم چیکار و نه کمکی داشتیم و نه خری برای حمل مهمات اما در بازی مس افکت ما چند سلاح از پیش تعیین شده داشتم که هم اپگیرید می کردم و هم جایگزیین یعنی اگر جایگزین می کردم خصوصیات سلاح حفظ می شد اما قدرت تخریبش باقی می ماند. دوست خوبه من دیگه بازهای پبچیده دراین دنیا مدرن طرفدار نداره باید بازی را از پیچیدگی در اورد و به خصوصیات دیگر پرداخت مثل داستان و تکنیک ها و تاکتیک ها شما در بازی آبليويون می توانستید در جنگهای بزرگ تن به تن در جای سنگر بگیرید و از تیر کمان استفاده کنید و دید خوبی هم داشته باشید و یا اینکه کند بودن ان شما را ازار می داد منو که ازار می داد . در کل از بازی مس افکت ایراد نگیرید که اگر بازی ایراد های بزرگی داشت به اینجا نمی رسید. و مطمئن هستم خیلی شرکت ها از بازی مس افکت تقلید خواهند کرد . هر چه بیان ساده تر باشد مفهوم پیچیده تری داره همان طور که باید بازی ساده تر باشد تا مفهومش پیچیده تر . اونای هم که میگن لول اپ های مس افکت کشکی بود برای اینه که در تمام سبکها بازی نکردند و چیزی به اون صورت از ارتقاء اسکل ها نمی دانند مثلا نمی دانند ترکیب چند خصوصیت با هم چقدر میتونه کمک بزرگی باشه که این تکنیک ها وقتی به دست میاد که شما در بازی ازادانه و با حرکت سریع نبرد کنید و نه اینکه مانند بازی آبليويون یا امثال ان به کنید راه بروید به کنید بجنگید به کندی لول اپ کنید به کندی مسیر یابی کنید و کندی داستان را درک کنید و در اخر هم به زودی بمیرید. دنیا دنیایی مدرن در سبک ار پی جی است و من ثابت میکنم به شما که با گذشت زمان همه بازی ها از کندی ها دست بر می دارند و به سوی ساده سازی و سرعت در تکنیک ها و تاکتیک ها قدم می گذارند. مس افکت یک بازنده نبوده که الان برنده باشه.

MR TASH فک کنم شما اصلا از سبک RPG خوشت نمیاد یا کلا RPG بازی نکردی اخه این چه حرفی می زنی؟ mass effect 2 چه گستردگی رو واسه level up داشت؟ اگه این گسترده بود diablo 2 پس چی بود؟ متاسفانه بازی های جدید اسم سبک RPG رو یدک می کشن یه جورایی همشون دارن اکشن می شن

و البته تولد سبک RPG غربی ( کاری با ژاپنیش ندارم ) الهام گرفته از قوانین D&G ،بازی های رو میزی هست و دنیای Tolkien هست شما اونجا فضا پیما پیدا میکنید ؟

شدیدا تایید میشود ...

اره دوست من حقیقت همیشه تلخه شما بمون با بازی گوتیک حال کن که با اون بهینه سازی گرافیکی و داستان گند زد به کل جهان بازی های ار پی جی. و بگو نقشه بزرگ بزرگ آبليويون چه خصوصیتی داشت جز تکرار ومسائل تکراری که فقط لول اپ میکرد و بازی را به حد ساده میکرد که فکر ادامه ان از افکار یک ار پی جی بازی دور می شد به نظر من 250 ساعت پرداختند به آبليويون یعنی به دور خود درجا زدن چون چیزی نداره به بخوای بخاطرش وقتت رو تلف کنی اما اگر این زمان را برای مس افکت میزاشتی 3 تا سیو متفاوت داشتی که میتونستی تو نسخه های جدید ازش استفاده کنی مگه ما تو آبليويون و یا فال اوت چی کار میکردم جز یک المه مهمات که اصلا معلوم نیست برای چی باید جمع کنیمشون و یا کجا بزاریمشون و کلی چرندیات در بازی که اصلا معلوم نبود میخواستیم چیکار و نه کمکی داشتیم و نه خری برای حمل مهمات اما در بازی مس افکت ما چند سلاح از پیش تعیین شده داشتم که هم اپگیرید می کردم و هم جایگزیین یعنی اگر جایگزین می کردم خصوصیات سلاح حفظ می شد اما قدرت تخریبش باقی می ماند. دوست خوبه من دیگه بازهای پبچیده دراین دنیا مدرن طرفدار نداره باید بازی را از پیچیدگی در اورد و به خصوصیات دیگر پرداخت مثل داستان و تکنیک ها و تاکتیک ها شما در بازی آبليويون می توانستید در جنگهای بزرگ تن به تن در جای سنگر بگیرید و از تیر کمان استفاده کنید و دید خوبی هم داشته باشید و یا اینکه کند بودن ان شما را ازار می داد منو که ازار می داد . در کل از بازی مس افکت ایراد نگیرید که اگر بازی ایراد های بزرگی داشت به اینجا نمی رسید. و مطمئن هستم خیلی شرکت ها از بازی مس افکت تقلید خواهند کرد . هر چه بیان ساده تر باشد مفهوم پیچیده تری داره همان طور که باید بازی ساده تر باشد تا مفهومش پیچیده تر . اونای هم که میگن لول اپ های مس افکت کشکی بود برای اینه که در تمام سبکها بازی نکردند و چیزی به اون صورت از ارتقاء اسکل ها نمی دانند مثلا نمی دانند ترکیب چند خصوصیت با هم چقدر میتونه کمک بزرگی باشه که این تکنیک ها وقتی به دست میاد که شما در بازی ازادانه و با حرکت سریع نبرد کنید و نه اینکه مانند بازی آبليويون یا امثال ان به کنید راه بروید به کنید بجنگید به کندی لول اپ کنید به کندی مسیر یابی کنید و کندی داستان را درک کنید و در اخر هم به زودی بمیرید. دنیا دنیایی مدرن در سبک ار پی جی است و من ثابت میکنم به شما که با گذشت زمان همه بازی ها از کندی ها دست بر می دارند و به سوی ساده سازی و سرعت در تکنیک ها و تاکتیک ها قدم می گذارند. مس افکت یک بازنده نبوده که الان برنده باشه.

البته این تاپیک ربطی به Oblivion نداره و اگه خواستی تو تاپیک خودش بحث میکنیم که نقشه بزرگ یعنی چی ... و اون همه آیتم واسه چیه و فرق زره Orcish با Dwarfen چیه و Uriel Septim کیه ... و این که هر شخصیتی تو بازی داستانی واسه خودش داره ( بزرگ یا کوچیک ) که میتونی گوش کنی و جزئیات داستان تامریل رو بیشتر بدونی ... مطمئن باش واسه کسی مثل من که 600 ساعت وقت روی آبلیوین گذاشتم و کلی در مورد داستانش خوندم هرگز بازی مثل مس‌افکت رو نمیتونم تحمل کنم ... اون کسی که نوروینتر‌نایتز ( Neverwinter Nights ) رو بازی کرده هرگز DA2 و ME‌ها واسش بازی جالبی نخواهد بود ... چون سیستم لول‌آپ خیلی ساده‌اس ... خیلی ... چون ....

ضمنا تعصبت رو مس‌افکت خیلی جالبه و این که میگی دراگون‌ایج با تقلید از ME بهتر شد ... در حالی صددرصد برعکس‌ـه ... با تقلید به افتضاحی تبدیل شد ...

ضمنا بحث رو به تاپیک در مورد RPG ببرید ... اینجا تاپیک The Witcher 2هستش نه بحث در مورد برتری فانتازی یا مدرن ...

دوست عزیز دیابلو خیلی خصوصیات خاصی داره و بازی کلا در سبک های تورچلایت و اینجور سبکها می گرده و اصلا اینجور بازی ها چون خیلی جنگهای میدانی بزرگی دارند خیلی گستردگی در انتخاب درست ابزار مناسب از سوی شما دارند این گونه سبکها خارج از این گستردگی ها ارزشی نخواهند داشت و ساختار اینگونه بازی ها به گونه ای است که ابزارالات و سالاح های ترکیبی و در این حال تخریبی بالای را می طلبد که خارج از امر لول اپ شدن این عمل ممکن نیست
نتیجه پایانی اینه که این گونه بازها نمی توانند ساختاری خارج از گوناگونی فراوان ابزارها و سلاح ها و جادوها و خصوصیات دیگر داشته باشند چون کلا بر همین اصل سوار اند. ;)

اگه يادتون باشه تو آبليويون يه سري سنگ بود که مي تونستي روح حيوونارو توش حبس کني. يه بار مصرف هم بود. يه پروسه خاص، خفن و طولاني اي لازم بود تا اين سنگا دائمي بشن و بشن Black Soul Gem. چه لذتي داشت واسه من انگار خودم شال و کلاه کردم رفتم بالاي کوه و منتظر نور مهتاب شدم که رو اين سنگه بتابه.
با اینکه ماموریت های چرت و پرت زیاد داشت ولی بعضی از ماموریت هاش جدا جالب بود. الان که گفتی این یکی یادم اومد که ما چقدر سر این گیر کردیم و بعد تازه فهمیدیم که چکار دقیقا باید بکنیم!:دی
یه ماموریت دیگه هم بود که باید از طریق خوندن سفر نامه یه چیزی رو پیدا می کردیم. این یکی هم عجیب به من فاز داد. یا اون یکی که باید روح یه فرد رو دنبال می کردی و چندین و چند ماموریت دیگه.
جناب MR TASH خواهشا بیخیال شو. دیابلو در سبک تورچلایت هست.گوتیک هم که آشغال بود.
تاپیک داره زیاد منحرف میشه

آخرین ویرایش:
شدیدا تایید میشود ...

البته این تاپیک ربطی به Oblivion نداره و اگه خواستی تو تاپیک خودش بحث میکنیم که نقشه بزرگ یعنی چی ... و اون همه آیتم واسه چیه و فرق زره Orcish با Dwarfen چیه و Uriel Septim کیه ... و این که هر شخصیتی تو بازی داستانی واسه خودش داره ( بزرگ یا کوچیک ) که میتونی گوش کنی و جزئیات داستان تامریل رو بیشتر بدونی ... مطمئن باش واسه کسی مثل من که 600 ساعت وقت روی آبلیوین گذاشتم و کلی در مورد داستانش خوندم هرگز بازی مثل مس‌افکت رو نمیتونم تحمل کنم ... اون کسی که نوروینتر‌نایتز ( Neverwinter Nights ) رو بازی کرده هرگز DA2 و ME‌ها واسش بازی جالبی نخواهد بود ... چون سیستم لول‌آپ خیلی ساده‌اس ... خیلی ... چون ....

ضمنا تعصبت رو مس‌افکت خیلی جالبه و این که میگی دراگون‌ایج با تقلید از ME بهتر شد ... در حالی صددرصد برعکس‌ـه ... با تقلید به افتضاحی تبدیل شد ...

ضمنا بحث رو به تاپیک در مورد RPG ببرید ... اینجا تاپیک The Witcher 2هستش نه بحث در مورد برتری فانتازی یا مدرن ...
همان طور که به قول شما که 600 ساعت وقت گران بها را گذاشتی در آبليويون بزرگ ای کاشک کمی هم این جسارت رو در داستان بازی و تکنیک های برتر مس افکت می زاشتی منم قبلا طرفدار آبليويون بودم اما فهمیدم همیشه دست بر روی دست میاد.
من نگفتم که عصر اژدها 2 خیلی عالی در اومد اما می دونم ساده سازی بیش از حد کمی خرابش کرد اما نه اونقدر خراب که شما میگی دوست گلمممممممممممممم بی خودی برای بازی حرف درست نکن. خب اگه تو 600 ساعت گذاشتی من هم 1400 ساعت برای مس افکت 1 و 2 گذاشتم. اگه ساعت گذاشتن خیلی مهمه

آخرین ویرایش:
اره دوست من حقیقت همیشه تلخه شما بمون با بازی گوتیک حال کن که با اون بهینه سازی گرافیکی و داستان گند زد به کل جهان بازی های ار پی جی...

فک کنم پستم قبليمو نخوندي!

بنده بعد از اينکه MR Tash چنين اظهار نظر جنجالي اي کردن، کلي به فکر فرو رفتم و الآن متوجه شدم که ايشون معماري گوتيک ( Gothic Architecture) با سري بازي هايGothic اشتباه گرفتن!

مطالعاتت هم که مشکل داره!:d

عزيز دل برادر! شما تا حالا چند تا آر پي جي شاخ بازي کردين که الآن آبليويون رو نمي پسندين؟!!!

راستي گفتي اولش از آبليويون خوشت ميومد بمرور با گذشت زمان بدت اومد.
الآن هم من احساس مي کنم که چقد از مدال افتخار Allied Assault و Call of Duty 1 بدم مياد!!! چون اون موقع نه اسپرينت داشت نه نشانه گيري دقيق نه گرافيک خفن! چه احمقي بودما خوشم ميومد!!!

راستي در مورد نيد فور اسپيد هم صادقه.

ممنون که روشنمون کردي.

:)

با اینکه ماموریت های چرت و پرت زیاد داشت ولی بعضی از ماموریت هاش جدا جالب بود. الان که گفتی این یکی یادم اومد که ما چقدر سر این گیر کردیم و بعد تازه فهمیدیم که چکار دقیقا باید بکنیم!:دی
یه ماموریت دیگه هم بود که باید از طریق خوندن سفر نامه یه چیزی رو پیدا می کردیم. این یکی هم عجیب به من فاز داد. یا اون یکی که باید روح یه فرد رو دنبال می کردی و چندین و چند ماموریت دیگه.
جناب MR TASH خواهشا بیخیال شو. دیابلو در سبک تورچلایت هست؟گوتیک هم که آشغال بود.
تاپیک هم داره زیاد منحرف میشه
عزیز جان خوب از سبکهای خود دفاع کن تو خودت مگه چقدر از این دو نوع سبک میدونی که مانند دانشمندها صحبت میکنی خب توضیح بده چشمهای ما در استقبال از نوشته های شما. من میگم تورچ لایت کپی از سبک دیابلو است در سبک این بازی است و نه اینکه از این بازی بهتره اول مفهوم صحبت های من رو درک کن

یا ابالفضل چه خبره اینجا !!!

گوتیک آشغال شد ؟

MR TRASH :دی شما اصلا میدونی تم گوتیک (گاتیک ) یعنی چی ؟؟؟

http://en.wikipedia.org/wiki/Gothic_architecture
http://en.wikipedia.org/wiki/Gothic_art
Reims_Kathedrale.jpg

بشين قشنگ مطالعه کن مستر تاش جون

این بحثا جای خودشو داره:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=272&page=90
کسی اینجا ادامه نده ولی جالبه افرادی که خیلی RPG RPG میکنن، به نظر میاد که تا حالا کاور kotor رو هم ندیدن.

Kotor رو هم دیدیم ولی شما که نمیخوای kotor رو یه computer RPG کلاسیک بدونی ؟ درسته خیلی پیشرفته تر از ME در بعد نقش آفرینی ظاهر میشه اما با بازی های ماندگار BI و خود Bioware مثل Torment یا BG و یا حتی سری Fallout خیلی فاصله داره همین درخشیدنش هم به خاطر پتانسیل وحشتناک یونیورس SW هست ، و البته KOTOR یه RPG کنسولی هست که یه پورت فوق العاده عالی ازش برای PC منتشر شده ! و از نZر من اصلا یه RPG قوی و به یاد ماندنی در حد بزرگان این سبک نیست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or