طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Kotor رو هم دیدیم ولی شما که نمیخوای kotor رو یه computer RPG کلاسیک بدونی ؟ درسته خیلی پیشرفته تر از ME در بعد نقش آفرینی ظاهر میشه اما با بازی های ماندگار BI و خود Bioware مثل Torment یا BG و یا حتی سری Fallout خیلی فاصله داره همین درخشیدنش هم به خاطر پتانسیل وحشتناک یونیورس SW هست ، و البته KOTOR یه RPG کنسولی هست که یه پورت فوق العاده عالی ازش برای PC منتشر شده ! و از نشر من اصلا یه RPG قوی و به یاد ماندنی در حد بزرگان این سبک نیست .

خواهشا جک نگو ... عظمت و بزرگی و زیبایی KOTOR رو من سال هاست تو هیچ بازی ای ندیدم و یکی از بزرگترین آرزوهای زندگیم ساختن شماره سومش هست.مخصوصا شماره اولش که وحشتناک منو یه هفته میخ کوب کرد .(یاد سال 2004 بخیر!).ویچر 2 هم میتونه و این توانایی رو داره که خاطرات قدیمی و یک نقش افرینی درجه یک رو برای من زنده کنه.

آخرین ویرایش:
Kotor رو هم دیدیم ولی شما که نمیخوای kotor رو یه computer RPG کلاسیک بدونی ؟ درسته خیلی پیشرفته تر از ME در بعد نقش آفرینی ظاهر میشه اما با بازی های ماندگار BI و خود Bioware مثل Torment یا BG و یا حتی سری Fallout خیلی فاصله داره همین درخشیدنش هم به خاطر پتانسیل وحشتناک یونیورس SW هست ، و البته KOTOR یه RPG کنسولی هست که یه پورت فوق العاده عالی ازش برای PC منتشر شده ! و از نZر من اصلا یه RPG قوی و به یاد ماندنی در حد بزرگان این سبک نیست
من منظورم این نبود که فقط من kotor دیدم یا مثلا خیلی بازی گمنامیه، منظورم به اون حرفا بود که میگفتن RPG ناب یعنی شمشیر و تیرکمون و Mage و اینا، در صورتی که kotor و همین torment و fallout های یک و دو کاملا جهت مخالف این حرفو نشون میدن.
بعد نکته جالب اینه که حتی خود آبلیوین هم RPG نابی نیست با هر تعریفی که بخوایم بکنیم، چه با تعریف های D&D چه با تعریف های دیگه. آبلیوین سبکش به طور دقیق میشه یه action-rpg sandbox، وقتی اینو با یه بازیی مثل Dragon Age مقایسه کنین مشخص میشه.
------------------------------------------------
من الان میخوام بخوابم، هر کی هر پستی بی ربط به Witcher داده حواش باشه که فردا پستهاش به همون تاپیکی که لینک دادم منتقل میشه.

دوستان خود بایو ور اعلام کرده که سبک بازی مس افکت دو ( action role-playing ) است. که توسعه دهنده ان شرکت BioWare است و منتشر کردن ان بر عهده Electronic Arts می باشد. اما دوستان گلم بهتر است از بحث بازی ویتچر 2 دور نشویم. در بازی ویتچر که خودم تا اخرین مرحله ان پیش رفتم تنها چیزی که خیلی مورد توجه بود چگونگی انتخاب شمشیر ها در بازی بود که اگر گروهی حمله ور می شد به شمشیر مورد نظر سویچ می کردیم و با چرخشهای ناب سر و دست و کله دشمنان را جدا می کردیم و اگر جنگوها به ما حمله می کردنند سبک دیگری را پیاده سازی می کردیم و همچنین برای هیولاها یا موجودات پلید از شمشیر نقره ای استفاده می کردیم که در نوع خودش کم نظیر بود. جالب تر از همه این بود که هر شمشیر سبک خاص خودش رو داشت. اما تنها مشکل بزرگ بازی فکر می کنیم این بود که به صورت مخفیانه نمی توانستیم بدون اینکه کسی بوی ببرد دشمنان تک تک با فرو کردن خنجر در گردنشان از پای در اوریم که این خود مشکل بزرگی محسوب می شد.

سبک بازی role-playing می باشد که توسعه دهنده ان استدیو لهستانی CD Projekt RED می باشد.
در مورد ورود این بازی هم بگم که وقتی برای pc انتشار پیدا کرد بعدش برای کنسول ها نیزی انتشار خواهد یافت
...............................................
سیستم مورد نیاز
System requirements
Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or similar AMD
Memory: 1 GB for Win XP / 2 GB for Win Vista
Graphics: Nvidia GF 8800 512 VR or similar ATI
Hard Drive: 16GB for game and 8GB bonus content

سلام
خودمم نمیدونم چرا این سوأل ور اینجا میپرسم !
dragon age 2 رو نصب کردم . تو بازی که میرم ، همون اولش ، بعد از 3 - 4 دقیقه کرش میکنه .
ارور low memory میده .
رم دستگام کم نیست . 4 گیگ رم دارم .
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
کرکی هست که درستش کنه ؟
یا اینکه رم های که با هم مچ کردین نا هماهنگی دارند. و یا اینکه سیستم شما ویروسی داره که باعث حجیم شدن مقدار رم شده و کرش می کنه. ویندوز رو عوض کن و از ویندوز 7 استفاده کن چون کاملا از 4 گیگ رم به بالا قابلیت ساپورت داره موفق باشی دوست عزیز و گرامی

kotor کجا و مس افکت کجا. kotor حتی موی مس افکت هم نمیشه.

به گونه ای از المان های بازی فال اوت صبحت می کنند دوستان که انگار چیکار کرده. اخه اینجور بازی ها که من قبلا عاشقشون بودم همیشه وقت من رو می گرفت و هر وقت هم که لول اپ می شدم دشمنانم از من لول اپ تر بودند یعنی همیشه ضعیف بودم تنها چیز جالبی که بازی برای من داشت این بود که می توانستم بازی را اهسته کنم و دشمنانم را به هدف گیری در سر پا و یا ... از پای در اورم اما کاری به این ندارم که می شه لول این تکنیک را بالا برد، چون اگر هم بالا ببرید بازهم مشکل رد شدن گلوله ها رو داریم حالا فکرشو کنید ما یک کوه از مهمات و سلاح ها داریم اما برعکس گلوله نداریم.خیلی خنده داره نه. وقتی نشانه گیری میکنیم 10 تا گلوله میخوره به در و دیوار و یک گلوله میخوره به دشمن این هم از خنده دار خنده دار تره. در میادین بزرگ نبرد سرعت عملکرد نداره کارکترمون جای نمیتونه مخفی بشه کلی المان لول اپ بی خودی ریخته تو خودش که تا اخر بازی هم هیچ کدومشون نه به درد میخوره و نه میشه به همشون به طور دلخواه دست یافت بازی بر روی هارد تازه اسونه.
دوستان فقط بحث کنید و دفاع کنید و به من بی احترامی نکنید چون من هم دفاع متقابل خواهم کرد. من هم کسی هستم مثل شما که عمرم را بر سر بازی های ار پی جی گذاشتم و وقتم را با بازهای همچون فال اوت به درک حاصل کردم بازی فال اوت به نظر من هیچی نداره جز از این خانه به ان خانه شدن و از این شهر به ان شهر شدن با بسیاری از مهمات و لوازم که اصلا معلوم نیست استفاده انها برای کجا و در چه مواردی مهمه. می دونم که شاتگان همیشه در فضاهای سر بسته خیلی اسلحه مهمی است اما شاتگانی که ما در فال اوت داریم گلوله نداره. و میلی هم که برای مبارزه داریم شکسته.اه خدا از خنده مردم و وقتی هم که سلاحی بر می داریم سنگین هستیم و نمی تونیم راه بریم و نمی دونیم که کدام سالاح را باید دو انداخت چون تو فال اوت همشون مهم هستند البته الکی مهم هستند .

من منظورم این نبود که فقط من kotor دیدم یا مثلا خیلی بازی گمنامیه، منظورم به اون حرفا بود که میگفتن RPG ناب یعنی شمشیر و تیرکمون و Mage و اینا، در صورتی که kotor و همین torment و fallout های یک و دو کاملا جهت مخالف این حرفو نشون میدن.
بعد نکته جالب اینه که حتی خود آبلیوین هم RPG نابی نیست با هر تعریفی که بخوایم بکنیم، چه با تعریف های D&D چه با تعریف های دیگه. آبلیوین سبکش به طور دقیق میشه یه action-rpg sandbox، وقتی اینو با یه بازیی مثل Dragon Age مقایسه کنین مشخص میشه.
------------------------------------------------
من الان میخوام بخوابم، هر کی هر پستی بی ربط به Witcher داده حواش باشه که فردا پستهاش به همون تاپیکی که لینک دادم منتقل میشه.
بازی kotor نه گرافیکی در حد مس افکت داره و نه داستانی . اما در مورد فال اوت و آبلیون با شما موافق هستم . اینها جز دسته open-world sandbox هستند و همچنین بازهای همچون 3rd .Fallout 2, 3 .Fallout: New Vegas. The Elder Scrolls و اگر دوستانی به دنبال اپن وردهای محشر هستند من بازهای زیر را بهشون معرفی می کنم the elder scrolls ,oblivion ,fallout 3 ,sacred gold,sacred 2,divine divinity,beyond divinity,divinity 2,two worlds,saints row 1/2,just cause 1/2 اینها جز بهترین بازی های open-world sandbox هستند بخرید بازی کنید دعا به جون من کنید. اخ که من می میرم برای اینجور بازی ها با گیم پلی غیرخطی
و باید بگم شما بگونه ای از Witcher صحبت میکنی که انگار میتونه رتبه اول این سبک را کسب کنه نه عزیز من اینطورها نیست شما امتیاز 8.5 رو با امتیاز 9.5 مس افکت مقایسه کن خیلی از شرکت ها و مجله ها ارو پای و حتی سایتهای بزرگ امتیازی کمتر از 9.5 به بازی ندادند یعنی کلا این بازی در بدست گیری امتیازهای جهانی درصد 90% کسب کرده.
اینم امتیازات این بازی مس افکت2 از سایتها بزرگ و مجله ها حال کنید.
GameRankings PC: 94.48% (30 reviews)[89]
X360: 95.66% (73 reviews)[90]
Metacritic PC: 94 (53 reviews)[17]
X360: 96 (96 reviews)[16]
Review scores
Publication Score
1UP.com A-
Eurogamer 10/10[91]
Game Informer 9.75/10
GameSpot 9/10[92]
GamesTM 10/10
GameTrailers 9.7/10[93]
GameZone 9.25/10
IGN 9.6/10(US), 9.2/10 (UK), 9.3/10 (AU)[14]
Official Xbox Magazine 9.5/10 (UK 10/10)
PC Gamer UK 90%
PC Gamer US 90%[94]
PC PowerPlay 10/10
X-Play 5/5
bit-tech.net 10/10[95]
Hardcore Gamer 5/5[96]
کسی اینجا ادامه نده ولی جالبه افرادی که خیلی RPG RPG میکنن، به نظر میاد که تا حالا کاور kotor رو هم ندیدن.
ما اون سالها باهاش زندگی می کردیم تا کنون. این حرفا خوب نیست دوست من اصلا خوب نیست به ما میگن آر پی جی باز نه شیلنگ

Last edited by a moderator:

به گونه ای از المان های بازی فال اوت صبحت می کنند دوستان که انگار چیکار کرده. اخه اینجور بازی ها که من قبلا عاشقشون بودم همیشه وقت من رو می گرفت و هر وقت هم که لول اپ می شدم دشمنانم از من لول اپ تر بودند یعنی همیشه ضعیف بودم تنها چیز جالبی که بازی برای من داشت این بود که می توانستم بازی را اهسته کنم و دشمنانم را به هدف گیری در سر پا و یا ... از پای در اورم اما کاری به این ندارم که می شه لول این تکنیک را بالا برد، چون اگر هم بالا ببرید بازهم مشکل رد شدن گلوله ها رو داریم حالا فکرشو کنید ما یک کوه از مهمات و سلاح ها داریم اما برعکس گلوله نداریم.خیلی خنده داره نه. وقتی نشانه گیری میکنیم 10 تا گلوله میخوره به در و دیوار و یک گلوله میخوره به دشمن این هم از خنده دار خنده دار تره. در میادین بزرگ نبرد سرعت عملکرد نداره کارکترمون جای نمیتونه مخفی بشه کلی المان لول اپ بی خودی ریخته تو خودش که تا اخر بازی هم هیچ کدومشون نه به درد میخوره و نه میشه به همشون به طور دلخواه دست یافت بازی بر روی هارد تازه اسونه.
دوستان فقط بحث کنید و دفاع کنید و به من بی احترامی نکنید چون من هم دفاع متقابل خواهم کرد. من هم کسی هستم مثل شما که عمرم را بر سر بازی های ار پی جی گذاشتم و وقتم را با بازهای همچون فال اوت به درک حاصل کردم بازی فال اوت به نظر من هیچی نداره جز از این خانه به ان خانه شدن و از این شهر به ان شهر شدن با بسیاری از مهمات و لوازم که اصلا معلوم نیست استفاده انها برای کجا و در چه مواردی مهمه. می دونم که شاتگان همیشه در فضاهای سر بسته خیلی اسلحه مهمی است اما شاتگانی که ما در فال اوت داریم گلوله نداره. و میلی هم که برای مبارزه داریم شکسته.اه خدا از خنده مردم و وقتی هم که سلاحی بر می داریم سنگین هستیم و نمی تونیم راه بریم و نمی دونیم که کدام سالاح را باید دو انداخت چون تو فال اوت همشون مهم هستند البته الکی مهم هستند .

دوست من شما در مورد کدوم شماره ی fallout صحبت میکنی ؟
دوست من یکی از قانون های سایت اینه که نباید چند تا پست پشت سر هم بدی !

خداوکیلی شما داستان سری Star wars رو میدونی ؟

بازی kotor نه گرافیکی در حد مس افکت داره و نه داستانی

مقایسه ی بازی نسل قبل با این نسل ؟

به گونه ای از المان های بازی فال اوت صبحت می کنند دوستان که انگار چیکار کرده. اخه اینجور بازی ها که من قبلا عاشقشون بودم همیشه وقت من رو می گرفت و هر وقت هم که لول اپ می شدم دشمنانم از من لول اپ تر بودند یعنی همیشه ضعیف بودم تنها چیز جالبی که بازی برای من داشت این بود که می توانستم بازی را اهسته کنم و دشمنانم را به هدف گیری در سر پا و یا ...
وقتم را با بازهای همچون فال اوت به درک حاصل کردم بازی فال اوت به نظر من هیچی نداره جز از این خانه به ان خانه شدن و از این شهر به ان شهر شدن با بسیاری از مهمات و لوازم که اصلا معلوم نیست استفاده انها برای کجا و در چه مواردی مهمه
همه فال اوت ها همین مشکل را دارند .

من کلا شک دارم شما حتی Fallout 3 رو بازی کرده باشی چه برسه به همه ی Fallout ها !!!

ما اون سالها باهاش زندگی می کردیم تا کنون. این حرفا خوب نیست دوست من اصلا خوب نیست به ما میگن آر پی جی باز نه شیلنگ

LOL

• Like
Reactions: Ayuna
من فک کنم با این پستایی که شما دادین همون شلنگ هم نمی شه بهتون گفت .. لطفا چشمتون رو روی حقیقت نبندین ... کسی ME رو نمی کوبه .. اما واقعا RPG حساب نمی شه .. المان هایی داره اما RPG خالص نیست ...

همه فال اوت ها همین مشکل را دارند .

شما که اینقدر از این سری بد گفتی نمره ها ی شماره ی سه رو دیدی ؟

من فک کنم با این پستایی که شما دادین همون شلنگ هم نمی شه بهتون گفت .. لطفا چشمتون رو روی حقیقت نبندین ... کسی ME رو نمی کوبه .. اما واقعا RPG حساب نمی شه .. المان هایی داره اما RPG خالص نیست ...

بالاخره چه دلمون بخواد چه نخواد این بازی یک بازیه RPG ه .

اینم امتیازات این بازی مس افکت2 از سایتها بزرگ و مجله ها حال کنید
چه ربطی داره؟!! مس افکت یک و دو بازیهای فوق العاده ای هستن برای من(من حتی یک رو خیلی بیشتر از بقیه افراد قبول دارم)، اما مس افکت دو یه سری مشکل هم داشت مثل سیستم looting و inventory نه چندان جالب یا Side quest های که از نظر کمیت خیلی زیاد بودن ولی تنوع کمی داشتن نسبت به تعدادشون، برای همین تو ME2 بایو ور اومد این پارمترها رو کلا کم رنگ کرد،looting که تقریبا به کل حذف شد، side quest ها هم تعداشون کم شد عوضش کیفیت میانگینشون خیلی بالاتر رفت.
کمرنگ شدن این پارامتر ها یعنی بازی المان های RPG زیادی رو از دست داد اما عوضش به طور کلی خیلی پیشرفت کرد.
ME2 روی یه scale بین NWN و Bulletstorm کاملا متمایل به Bulletstorm ه از نظر سبک بازی.

با اینجا که همش شده دعوا و بحث که کدوم بهتره !!! یکی لطف کنه چندتا RPG تو÷ که در 3 سال اخیر اومدن معرفی کنه بیگیریم بازی کنیم حال کنیم :)

fallout 3
fallout:new vegas
dragon age origin
dragon age 2
torchligh (سبک بازی نقش آفرینی hack & slash میباشد )
witcher
mass effect
masseffect 2
two world 2
darkspore
Divinity II: Ego Draconis
Sacred 2: Fallen Angel
borderlands ( اکشن اول شخص با عناصر نقش آفرینی )

سلام بر دوستان RPG میگم میشه چند تا بازی شبیه ۲ Diablo بگید .... شدید تو کفم ... ( اگه Open-Source باشه یا Editor داشته باشه که چه بهتر ) ...
البته غیر از تورچلایت و Diabloها ...

پیشاپیش تنکس ...

fallout 3
fallout:new vegas
dragon age origin
dragon age 2
torchligh (سبک بازی نقش آفرینی hack & slash میباشد )
witcher
mass effect
masseffect 2
two world 2
darkspore
Divinity II: Ego Draconis
Sacred 2: Fallen Angel
borderlands ( اکشن اول شخص با عناصر نقش آفرینی )
اقا همه اینارو بازی کردم دیگه ؟:d

سلام بر دوستان RPG میگم میشه چند تا بازی شبیه ۲ Diablo بگید .... شدید تو کفم ... ( اگه Open-Source باشه یا Editor داشته باشه که چه بهتر ) ...
البته غیر از تورچلایت و Diabloها ...

پیشاپیش تنکس ...
Divine Divinity 1
sacred 1,2
titan quest
dungeon siege
fate

خداوکیلی شما داستان سری Star wars رو میدونی
یک زمانی بازی خوبی بود اما با گذشت زمان تمام ار پی جی های این سبک از این سبک فراتر رفتند.
ما که نمی تونیم تا اخر عمرم همش با این داستان های تکراری این جنگ ستارگان زندگی کنیم. خدای من این بازی کی میخواد تموم بشه.
من کلا شک دارم شما حتی Fallout 3 رو بازی کرده باشی چه برسه به همه ی Fallout ها !!!
من هم شک دارم شما این بازی های فال اوت رو تا اخر رفته باشی:d. به نظر من شما مبتدی هستی در سبک های ار پی جی دوست گلم اگر خوب دقت کرده باشی سبک های مدرن انقدر گستردگی خاصی پیدا کردند که سبکهای کلاسیک از خصوصیات انها تقلید می کنند. مشکل اینجاست که در سبک کلاسیک گستردگی بسیاری برای کاربران فراهم اوری شده در صورتی که این گستردگی بیشتر از انچه مورد استفاده کابران قرار گیرد انها را گیج می کند. دیگر عصر سرعت است و ما حرفه های سبک های آر پی جی مدرن به دنبال سرعت بیشتر و با خصوصیات بهتر و گستردگی کمتر هستم. امید وارم کلاسیکی ها از ما درسهای بزرگی بگیرند که دارند می گیرند
فکر می کنم شما از من شلینگ تری. ما دو نوع سبک داریم یکی کلاسیک RPG و دیگری مدرن RPG و بازی مس افکت جز آر پی جی مدرن محسوب میشه. حالا شما دوست عزیز چطور میگی بازی مس افکت آر پی جی نیست من نمی دونم.
diablo13649
اقا دیابلو 13649 خیلی دوست دارم مراقب خودت باش. ممنون از بازهای خوبی که معرفی کردی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or