طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من شما مبتدی هستی در سبک های ار پی جی دوست گلم

ما رو از تجربیات n ساله ی خودتون بهره مند کنید لطفا .

و دقیقا من احساس میکنم شما RPG رو با ME شناختی الانم داری یه سری محفوظات رو اینجا دوره میکنی !

ما حرفه های سبک های آر پی جی مدرن به دنبال سرعت بیشتر و با خصوصیات بهتر و گستردگی کمتر هستم. امید وارم کلاسیکی ها از ما درسهای بزرگی بگیرند که دارند می گیرند
ماشالله اعتماد به نفش، یادم باشه بیام پیشت یه دوره ای چیزی بگذرونم rofl

و دقیقا من احساس میکنم شما RPG رو با ME شناختی الانم داری یه سری محفوظات رو اینجا دوره میکنی !
کاملا برعکس دوست گلم من ME را با تجربه آر پی جی ها دیگر شناختم.:d مس افکت مانند یک جواهر است که فقط با تجربه در بازی های ار پی جی دیگر پی به روان بودن ان می برید و محشر بودن ان.
چه ربطی داره؟!! مس افکت یک و دو بازیهای فوق العاده ای هستن برای من(من حتی یک رو خیلی بیشتر از بقیه افراد قبول دارم)، اما مس افکت دو یه سری مشکل هم داشت مثل سیستم looting و inventory نه چندان جالب یا Side quest های که از نظر کمیت خیلی زیاد بودن ولی تنوع کمی داشتن نسبت به تعدادشون، برای همین تو ME2 بایو ور اومد این پارمترها رو کلا کم رنگ کرد،looting که تقریبا به کل حذف شد، side quest ها هم تعداشون کم شد عوضش کیفیت میانگینشون خیلی بالاتر رفت.
کمرنگ شدن این پارامتر ها یعنی بازی المان های RPG زیادی رو از دست داد اما عوضش به طور کلی خیلی پیشرفت کرد.
ME2 روی یه scale بین NWN و Bulletstorm کاملا متمایل به Bulletstorm ه از نظر سبک بازی.
البته دوست خوبم Side quest ها انقدر درست تعریف شده بود که من دیونه شدم کنترل دقیق کارکترها دستورهای مناسب همراه با پاز شدن بازی و دستورات همزمان و ترکیبی بالا بردن سطح کیفی ابزارهای کارکتری هم پیمان و به کار گیری تاکتیک ها صحیح چه در کارهای دفاعی و چه حمله سرچ کردن در کهکشان و پیدا کردن مواد لازم برای استحکام بخشیدن به هر وسیله قابل ارتقاء باز بودن دست کاربر در سرچ در کهکشان ها و یافتن موارد جدید... از مراحل بازی هم نگین که دیگه مهشره
در مورد Looting هم باید بگم که بازی مس افکت به گونه ای طراحی شده که این مقدار را برای ما محدود کرده برای مثال ما سلاح های از قبل تعیین شده ای داریم که فقط قابلیت ارتقاء انها را داریم و اگر هم جایگزین کنیم همان سلاح با قدرت و کیفیت و تکنولوژی جدید تری را خواهیم داشت و این به نظر من بهتر از بازیهای ار پی جی کلاسیک است که Looting محض و یاخالص را در اختیار دارند اخر ما چقدر spells باید جمع اوری کنیم و یا ما چقدر باید وقت با ارزش خودمون را برای جمع اوری وسیله های به جا مانده از دشمنان صرف کنیم همه اینها ارزش بازی را کم میکنه من نمی گم که این سیستم Looting چیز خوبی نیست اما به نظر من با کشتن هر دشمن قرار باشه ما کلی مهمات از ان جمع اوری کنیم خیلی وقت گیر و طاقت فرسا خواهد بود حالا فکرشو بکنید که ما باید با جمع اوری تمام انها کلاس های انها را نیز تشخیص بدهیم و بدونم کجا باید صرف بشه مثل بازی فال اوت که انقدر Looting پیشرفته ای داره که اصلا معلوم نیست چی مال چیه تو بازی و یا استفاده این همه ابزار برای چیه در صورتی که با یک تفنگ شکاری هم میشه به بسیاری از مراحل رسیدگی کرد. به نظر من Looting بازی مس افکت بسیار بهینه و خوب طراحی شده و در نسخه 3 این بازی من مطمئن هستم که شاهد تغییرات سبک تری نیز خواهیم بود.
ماشالله اعتماد به نفش، یادم باشه بیام پیشت یه دوره ای چیزی بگذرونم
همیشه اغوش ما برای بزرگانی مانند شما باز است البته ما باید پیش شما شاگردی کنیم.

آخرین ویرایش:
کاملا برعکس دوست گلم من ME را با تجربه آر پی جی ها دیگر شناختم.:d مس افکت مانند یک جواهر است که فقط با تجربه در بازی های ار پی جی دیگر پی به روان بودن ان می برید و محشر بودن ان.
در مورد Looting هم باید بگم که بازی مس افکت به گونه ای طراحی شده ....
همیشه اغوش ما برای بزرگانی مانند شما باز است البته ما باید پیش شما شاگردی کنیم.

1 : معنی Item Collector میدونی چیه ؟؟؟
2 : معنی Explorer میدونی چیه ؟؟؟

یه نکته ... فن بوی بازی تا چه حد ؟؟؟ .... من فن آبلیوین هستم ولی تا الان معتقدم بهترین بازی عمرم بازی Neverwinter Nights بوده و هرگز نمیگم آبلیوین بهترینه ... چون بهترین نیست ...

====================

به نظرم این بحث مزخرف تموم شه خیلی بهتره ...

جناب MR TASH برای شما بهترین بازی روی زمین ME و ... بی خیال ...

سلام بر دوستان RPG میگم میشه چند تا بازی شبیه ۲ Diablo بگید .... شدید تو کفم ... ( اگه Open-Source باشه یا Editor داشته باشه که چه بهتر ) ...
البته غیر از تورچلایت و Diabloها ...

پیشاپیش تنکس ...

من اصولا این 3 تا بازی رو همیشه نصب دارم و هر وقت فرصت بشه بازی میکنم. Diablo 2 که هیچی، Titan Quest و اکسپنشنش Immortal Throne و البته Divine Divinity.

TQ ادیتور هم داره.

1 : معنی Item Collector میدونی چیه ؟؟؟
2 : معنی Explorer میدونی چیه ؟؟؟

یه نکته ... فن بوی بازی تا چه حد ؟؟؟ .... من فن آبلیوین هستم ولی تا الان معتقدم بهترین بازی عمرم بازی Neverwinter Nights بوده و هرگز نمیگم آبلیوین بهترینه ... چون بهترین نیست ...

====================

به نظرم این بحث مزخرف تموم شه خیلی بهتره ...

جناب MR TASH برای شما بهترین بازی روی زمین ME و ... بی خیال ...

اصولا اشتباه همگی اینجاس که با کسی که با مس افکت و امثالهم RPG باز شده وارد بحث میشن. اینو اول بگم که Mass Effect ها یکی از بهترین تجربه های گیمینگ من هستن اما بهترین RPG هایی که من بازی کردم Diablo 2، Divine Divinity و NWN بودن به اضافه Morrowind. اون دوستانی که فکر میکنن TES IV: Oblivion بهترین نقش آفرینیه که بازی کردن TES III: Morrowind رو ندیدن، NWN بازی نکردن و تصوری از Divine Divinity ندارن.

آخرین ویرایش:
چند دقیقه قبل یکی از دوستان تو مسنجر بهم خبر داد که بحث های جالبی اینجا درجریان ـه. اومدم ببینم کیه که خودش رو حرفه ای میدونه. به به چشممون به جمال RPG باز حرفه ای روشن شد.
دوست عزیز اقای حرفه ای اینکه RPG رو با بازی های خطی سر راست اشتباه گرفتی رو کاری بهش ندارم و اینکه از looting ( و پیامدش farming ) هم خوشت نمیاد هم نظر شخصی شماست و محترمه ولی لطف کن نظر شخصیت رو یه صورت تئوری اثبات شده بیان نکن مثل این جمله :
دیگر عصر سرعت است و ما حرفه های سبک های آر پی جی مدرن به دنبال سرعت بیشتر و با خصوصیات بهتر و گستردگی کمتر هستم.
اگر توانایی تحمل یک بازی با گستردگی زیاد رو نداری و دوست داری تو بازی بقیه برات تصمیم بگیرن لزومی نداره اسم خودت رو حرفه ای بزاری و بعد سطح بقیه رو هم به اندازه خودت پایین بیاری. شما بکار به اصطلاح حرفه ای گری خودت برس بزار این تاپیک که از معدود تاپیکهای اصیل و کمتر به بیراهه رفته این سایته هم به مسیر خودش برسه.

آخرین ویرایش:
خوشم اومد که اخرش گفتی که بازی آبلیوین بازی خوبی نیست:d
گر توانایی تحمل یک بازی با گستردگی زیاد رو نداری و دوست داری تو بازی بقیه برات تصمیم بگیرن لزومی نداره اسم خودت رو حرفه ای بزاری و بعد سطح بقیه رو هم به اندازه خودت پایین بیاری. شما بکار به اصطلاح حرفه ای گری خودت برس بزار این تاپیک که از معدود تاپیکهای اصیل و کمتر به بیراهه رفته این سایته هم به مسیر خودش برسه.
در کل جای این بحث ها در همین تاپیک است دوست خوبم . بازی با گستردگی زیاد بد نیست اما باید توجه داشت که این گستردگی ها در چه جای به ما کاربرد لازم رو میده بازی مثل فال اوت ها مشکل های فروانی دراند که من به انها اشاره کردم مثل زیاد بودن سلاح ها و کم بودن گلوله ها در نداشتن تکنیک های خاص برای نابودی دشمنان گروهی . ضعیف بودن در سنگر گیری ها . سنگین شدن کاراکتر اصلی بازی با حمل چندین سلاح سنگین و محدود بودن در استفاده که در نسخه های جدید از یار هم استفاده کردن که این مشکل بر طرف بشه اما بازهم برای انتخاب ها مشکلات زیادی است و .... اما در آر پی جی مدرن این مشکلات محدود شده و به جای ان به نکته ها و خصوصیات مهمتر توجه شده که این عامل موفقیت این بازی است.
اصولا اشتباه همگی اینجاس که با کسی که با مس افکت و امثالهم RPG باز شده وارد بحث میشن. اینو اول بگم که Mass Effect ها یکی از بهترین تجربه های گیمینگ من هستن اما بهترین RPG هایی که من بازی کردم Diablo 2، Divine Divinity و NWN بودن به اضافه Morrowind. اون دوستانی که فکر میکنن TES IV: Oblivion بهترین نقش آفرینیه که بازی کردن TES III: Morrowind رو ندیدن، NWN بازی نکردن و تصوری از Divine Divinity ندارن.
من تمام بازهای ار پی جی رو بازی کردم از همان اولی که بازهای ار پی جی وارد ایران شد. و برای همین است که میگم بازی ار پی جی کامل و جون دار میخوای باید بری سراغ ME ها.

خوشم اومد که اخرش گفتی که بازی آبلیوین بازی خوبی نیست:d

گفتم بهترین نیست ... )x

در کل جای این بحث ها در همین تاپیک است دوست خوبم . بازی با گستردگی زیاد بد نیست اما باید توجه داشت که این گستردگی ها در چه جای به ما کاربرد لازم رو میده بازی مثل فال اوت ها مشکل های فروانی دراند که من به انها اشاره کردم مثل زیاد بودن سلاح ها و کم بودن گلوله ها در نداشتن تکنیک های خاص برای نابودی دشمنان گروهی . ضعیف بودن در سنگر گیری ها . سنگین شدن کاراکتر اصلی بازی با حمل چندین سلاح سنگین و محدود بودن در استفاده که در نسخه های جدید از یار هم استفاده کردن که این مشکل بر طرف بشه اما بازهم برای انتخاب ها مشکلات زیادی است و .... اما در آر پی جی مدرن این مشکلات محدود شده و به جای ان به نکته ها و خصوصیات مهمتر توجه شده که این عامل موفقیت این بازی است.

نمیدونم شاید واسه من تعریف مدرن و فانتازی فرق کنه ولی مدرن میشه هر کدومش که ربطی به دنیای مدرن داشته باشه و فانتازی میشه قدیمی ( الف و اژدها و .... ) ... البته این وسط کلا چند تا استثناء کوچیک هست که مشترک بین این دو‌ـه ...
تو این تعریف فالوت میشه مدرن ....

من تمام بازهای ار پی جی رو بازی کردم از همان اولی که بازهای ار پی جی وارد ایران شد. و برای همین است که میگم بازی ار پی جی کامل و جون دار میخوای باید بری سراغ ME ها.

خیلی خوب ...
تو بمان با ME ... بزار ما هم با سبک مزخرف خودمون حال کنیم ...

آخرین ویرایش:
دوستان شرط می بندم کسی در مورد بازی King's Bounty: The Legend هیچی نمی دونه یک بازی در سبک tactical role-playing همین بازی کوچیک بود که به من اموخت چقدر تکنیک و تاکتیک در بازهای آر پی جی مورد اهمیت و چقدر درست استفاده کردن از ابزار ها مناسب است و چقدر موقیت شناسی در بازی مورد اهمیت و... اگر دوستان به دنبال این هستند که در بازهای آر پی جی یک تکنیکر حرفه ای شوند و یک موقیت سنج در موراد خاص شوند و یک ار پی جی شناس شوند من این بازی را معرفی می کنم و مطمئن هستم با این بازی شما می توانید به شرایطی دست یابید که از گذشته خود در بازهای آر پی جی شرمسار شوید و به این دانش برسید که بازی فقط وقت حروم کردن نیست. یک بازی سرشار از دانش های است که شاید خود سازندگان ان از ان خبر نداشته باشند یک بازی همش ایتیم جمع کردن نیست همش ارتقاء سطح کیفی کاراکترها نیست همش داستان نیست. یک بازی کامل باید دارای شرایط تکنیکی و تاکتیکی باشه باید برای انها برنامه ریزی کرده باشه باید بهینه سازی های لازم رو انجام داده باشه. و باید به بازیگر بگه که تکنیک در کجا لازمه کارشه. من در اینجا اگر از بازی بد بگم دوستانی هم 100% هستند که از بازی دفاع کنند. پس باید فرهنگ این کارا ساخته بشه تا بشه اصلاحشون کرد وگر نه جز دعوا و بحث ها پوچ چیزی در پیش نیست. بازهم تاکید می کنم وقت خود را برای بازهای بگذارید که فقط برای این ساخته نشده باشه که وقت شما رو با ایتیم ها فروانی پر کنه که استفاده ندارند جز وقت پر کردن برای سرگرمی بیشتر شما گول این سازندهای رو نخورید. بازی که من بالا به شما معرفی کردم درسته که خیلی بازی شاخی نیست اما شاخ هر چی بازی شاخه از بیخ میکنه فقط یکبار تجربه کنید.

خیلی خوب ...
تو بمان با ME ... بزار ما هم با سبک مزخرف خودمون حال کنیم ...
همین شما خریداران محترم هستید که سرمایه خود را در اختیار شرکت ها قرار می دهید و اجازه میدید شرکت ها این مزخرفات را به خورد شما بدهند و نام ان را بازیهای بزرگ آر پی جی بگذارند. در صورتی که با نخریدن انها شرکت ها درسهای بزرگی می گیرند و متوجه خواهند شد که باید خیلی چیزها را در بازی هایشان اصلاح کنند.

آخرین ویرایش:
دوستان شرط می بندم کسی در مورد بازی King's Bounty: The Legend هیچی نمی دونه
در همین حد توضیح بدم که قبل از اینکه شما RPG رو با mass effect کشف کنین من منتظر اومدن king's bounty بودم و اهنگ های این بازی رو که lind erebros ساخته و در روز اول نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران در غرفه بازیسنتر میتونستید بشنوید( روز بعدش رو نمیدونم ) رو من قبلا به یکی از دوستان داده بودم. پس لطفا دست از ادعا بردارید و اینقدر الکی شرط نبندید.

در همین حد توضیح بدم که قبل از اینکه شما RPG رو با mass effect کشف کنین من منتظر اومدن king's bounty بودم و اهنگ های این بازی رو که lind erebros ساخته و در روز اول نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران در غرفه بازیسنتر میتونستید بشنوید( روز بعدش رو نمیدونم ) رو من قبلا به یکی از دوستان داده بودم. پس لطفا دست از ادعا بردارید و اینقدر الکی شرط نبندید.
شما به گونه ای از اهنگ های این بازی صحبت می کنید که انگار خود شما سازنده این اهنگ ها بودید. خیلی هم از کار شما سپاسگذارم. اما ایا شما این بازی را بر روی درجه بسیار سخت بازی کردید ایا تا اخر با این بازی همراه شدید . ایا به تکنیک ها و تاکتیک ها دقت کردید و ایا شما به هدف بازی سازان توجه ای داشتید و یا اینکه درسی که از این بازی گرفتید چیزی بیش از یک پایان بی ارزش نبوده است.
این بازی شروع خوبه برای استفاده از تکنیک ها و تاکتیک های برتر در بازهای همچون مس افکت و عصر اژدها محسوب میشه.
اینم لینک تاپیکی که من برای علاقه مندان حرفه ای در این سایت بزرگ و با شکوه و عظمت ساختم تا در عصر اژدها 2 مانند یک حرفه ای عمل کنید در تکنیک ها و تاکتیک ها که به امید خدا گسترش خواهم داد. اینم لینک تاپیکم

آخرین ویرایش:
شما به گونه ای از اهنگ های این بازی صحبت می کنید که انگار خود شما سازنده این اهنگ ها بودید. خیلی هم از کار شما سپاسگذارم. اما ایا شما این بازی را بر روی درجه بسیار سخت بازی کردید ایا تا اخر با این بازی همراه شدید . ایا به تکنیک ها و تاکتیک ها دقت کردید و ایا شما به هدف بازی سازان توجه ای داشتید و یا اینکه درسی که از این بازی گرفتید چه بوده.
این بازی شروع خوبه برای استفاده از تکنیک ها و تاکتیک های برتر در بازهای همچون مس افکت و عصر اژدها محسوب میشه.
اینم لینک تاپیکی که من برای علاقه مندان حرفه ای در این سایت بزرگ و با شکوه و عظمت ساختم تا در عصر اژدها 2 مانند یک حرفه ای عمل کنید در تکنیک ها و تاکتیک ها که به امید خدا گسترش خواهم داد. اینم لینک تاپیکم
اون اهنگ ها دلیلی بر رد ادعای شما در مورد اینکه کسی هیچی در مورد این بازی نمیدونه بود. یعنی اگر بطور ساده میگفتم بله بازی کردم در ادامه میتونستید ادعا کنید که بعد از دیدن پست شما با این بازی اشنا شدم. شاهد این ادعا هم همین که اول شرط میبندید که کسی اسم بازی رو نشنیده و بعد که میبینید جوابی ندارید میپرسید اخر بازی هم رفتم یا نه. یعنی هدف شما معرفی بازی نیست. هدفتون اثبات حرفه ای بودن و اینکه کم نمیارید ـه.
در مورد اینکه ایا تا اخرش رفتم یا نه بله خیالتون راحت باشه. حتی خودم هم تعداد بازیهایی که فقط در سبک RPG و مشتقات اون رو تموم کردم رو بیاد نمیارم. در همین سبک KB هم اگر علاقه مند هستید میتونید بازی های disciples از شماره 1 الی 3 و Heroes of might and magic از شماره 1(تحت داس) الی 5 رو بهمراه اکسپنشن هاشون بازی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or