طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نميدونستم که تو اينونتوري نرم افزار هم ميشه ريخت! عجب!!! آبليويون و فاينال فانتزي هم که دي اند دي شد. لابد آخرالزمانه ديگه!! بعد تعريف شما از دي اند دي اينه ديگه؟!!! احتمالات دي اند دي و تاس هاش هم که کشکه لابد! آکسفورد و مريام وبستر هم که اشتباه ميکنن ميگن ايفکت!

شما وقاحت مي دونين به چي ميگن؟! :| من ديگه با شما هيچ بحثي ندارم. واقعاً واسه خودم متأسف شدم که با شخصيتي مثل تو با اين اطلاعات غلطت وارد بحث شدم.

فکر می کنم شما از دی اند دی هیچی نمی دونی شما به من بازی نقش افرینی معرفی کن که از قوانین دی اند دی شرکتهای بازی سازی درونش استفاده نکرده باشند. هر وسیله ای نیاز داره به اینونتوری حالا چه سخت افزاری چه نرم افزاری. همه جا در تمام تاپیک ها و سایتها نوشتن مس افکت من جای مس ایفکت ندیدم تو گوگل هم سرچ کردم بدبخت گوگل قات زد برام درستش رو نوشت. مگه من بهت گفتم بیا با من بحث کن خودت دوست داشتی اومدی بحث کردی:d خب نکن. اگر هم بخواهیم کلاس های دی ان دی رو توضیح بدیم که باید یک تومار بسازیم عزیز دلم

آخرین ویرایش:
فکر می کنم شما از دی اند دی هیچی نمی دونی شما به من بازی معرفی کن که از قوانین دی اند دی شرکتهای بازی سازی درونش استفاده نکرده باشند. هر وسیله ای نیاز داره به اینونتوری حالا چه سخت افزاری چه نرم افزاری. همه جا در تمام تاپیک ها و سایتها نوشتن مس افکت من جای مس ایفکت ندیدم تو گوگل هم سرچ کردم بدبخت گوگل قات زد برام درستش رو نوشت. مگه من بهت گفتم بیا با من بحث کن خودت دوست داشتی اومدی بحث کردی:d خب نکن. اگر هم بخواهیم کلاس های دی ان دی رو توضیح بدیم که باید یک تومار بسازیم عزیز دلم

بابا تو دیگه خیلی تعطیلی.. هی من میام هیچی نگم نمیشه =))

آخه مجبوری واقعا؟ نه، مجبوری؟! D&D یک رول ست هست یعنی مجموعه ای از قوانین. و قوانینش هم مربوط به نوع نقش آفرینی Pen n Paper ـه، یعنی قلم و کاغذ. نقش آفرینی قلم و کاغذ از خیلی قبل تر از بازی های کامپیوتری و ویدئوئی بوده و درواقع بازی های ویدیوئی نسخه انترکتیو و گرافیکال هموناس که ملت با قلم و کاغذ و تاس بازی میکردن و جز قوانین و احیانا نقشه چیز خاص دیگه ای نداشته، همین طور قوانین D&D. چیزی که تو تعریف کردی کوچکترین ربطی به قوانین DnD نداره و عناوینی هیچ کدوم از این قوانین پیروی نمی کنن.

عناوینی که از قوانین DnD پیروی میکنن حتما یا در عنوانشون قید شده یا در تریدمارک های بازی اومده. مثل Temple of Elemental Evil ،Neverwinter Nights 1&2، مثل Icewind Dale 1&2، مثل Baldur's Gate 1&2، مثل DnD Online...

تمام Action RPG ها حتی خیلی از تردیشنال ها از این قوانین پیروی نمی کنن. Diablo 1&2، Divinty ها، TES ها، Fallout ها، Sacred ها، Drakensang ها و ... اینا هیچ کدوم از رولست DnD استفاده نمی کنن.

یه جوری حرف میزنی با این اعتماد به نفس بالا و با این اطمینان از حرفات که حرکی ندونه فکر میکنه اولین بار تو با ارنست گایگست و دیوید آرنسون نشستی رولست بازی نوشتی...

پ.ن: شرمنده کوروش ندیدم پست آخرت رو :دی
پ.ن: این روزها ترول روی درخت و زیر بوته عمل میاد و جلوی هرکدومشونو میگیره 2 تا دیگه سبز میشه..

آخرین ویرایش:
دوستان بحث این رول ست ها شدش... این هارپ چیه دقیقا؟ یکی از بازی های RPG روی Table هستش. یعنی اینطوری من شنیدم. ما یه اکیپ داشتیم که همه Trading Card Games باز بودیم. مثلا YuGiOh و اینا. بعد یه روزایی بعضی از بچه ها میشستن اینو بازی میکردن. یعنی رول مستر میومد، داستان نویسی میکرد بعد مثلا شغل و دسته و... شخصیت های بچه ها تعیین میشد و بازی میکردن. چیه قضیش میشه یکی دقیقا توضیح بده :دی؟

دوستان بحث این رول ست ها شدش... این هارپ چیه دقیقا؟ یکی از بازی های RPG روی Table هستش. یعنی اینطوری من شنیدم. ما یه اکیپ داشتیم که همه Trading Card Games باز بودیم. مثلا YuGiOh و اینا. بعد یه روزایی بعضی از بچه ها میشستن اینو بازی میکردن. یعنی رول مستر میومد، داستان نویسی میکرد بعد مثلا شغل و دسته و... شخصیت های بچه ها تعیین میشد و بازی میکردن. چیه قضیش میشه یکی دقیقا توضیح بده :دی؟

هائون؟! :دی

فکر کنم منظورت LARP ـه، Live-Action Role-playing. اصولا قواعد بازی و قوانین بازی وقتی مشخص باشه و بازیکنا قوانین بازی رو بلد باشن، گیم مستر بر اساس دانش خودش از قوانین میتونه یک داستان جدید رو پیش ببره. اصولا هم این طوریه که ملت کلا میزنن تو اوهام :دی کلاه خود و زره و شمشیر دست میگیرن میرن وسط دشت و جنگل و بیابون :دی

اصولا هر شخص کاملا وارد نقش کاراکترش میشه و به صورت فیزیکی درگیر اون شخصیت میشه و مثل اون حرف میزنه، کاراشو جوری که اون انجام میده پیش میبره الایمنتش رو رعایت میکنه مثلا یارو chaotic evil ـه انتخاب های پیش روش رو بر این اساس انجام میده و خلاصه بگم که تجربه خیلی خاصیه :دی

4b66439fc787daac2231db879.jpg
image01.jpg
krigslive01.jpg

آخرین ویرایش:
هائون؟! :دی

فکر کنم منظورت LARP ـه، Live-Action Role-playing. اصولا قواعد بازی و قوانین بازی وقتی مشخص باشه و بازیکنا قوانین بازی رو بلد باشن، گیم مستر بر اساس دانش خودش از قوانین میتونه یک داستان جدید رو پیش ببره. اصولا هم این طوریه که ملت کلا میزنن تو اوهام :دی کلاه خود و زره و شمشیر دست میگیرن میرن وسط دشت و جنگل و بیابون :دی

اصولا هر شخص کاملا وارد نقش کاراکترش میشه و به صورت فیزیکی درگیر اون شخصیت میشه و مثل اون حرف میزنه، کاراشو جوری که اون انجام میده پیش میبره الایمنتش رو رعایت میکنه مثلا یارو chaotic evil ـه انتخاب های پیش روش رو بر این اساس انجام میده و خلاصه بگم که تجربه خیلی خاصیه :دی

4b66439fc787daac2231db879.jpg
image01.jpg
krigslive01.jpg

بعد چه جوری لول میگیرن ؟ :d

میرن بدنسازی ؟

بعد چه جوری لول میگیرن ؟ :d

میرن بدنسازی ؟

بازی همچنان گیم مستر داره :دی و محاسبه این چیزا رو انجام میده. مثلا هر کوئست یا تسک، یا هر کیل و ... محاسبه میشن و بسته به نوع فعالیت که گروهی یا انفرادی بوده xp میگیرن.

بازی همچنان گیم مستر داره :دی و محاسبه این چیزا رو انجام میده. مثلا هر کوئست یا تسک، یا هر کیل و ... محاسبه میشن و بسته به نوع فعالیت که گروهی یا انفرادی بوده xp میگیرن.

خوب این xp کجا میره ؟ زورشون که زیاد نمیشه :d

ممنون سیاوش جان. اینا میشستن از 2 صبح تا 8 بازی میکردن. من نگاه میکردم و نقش درخت رو ایفا میکردم :دی! خیلی بازیه جالبی بود... مثلا هرکی یه ریس برمیداشت. یکی پالادین، یکی Warrior، یکی Mage و اینا. لول زنی اولش هم با یه سری تاس انجام میشد. 9 تا طرف داشت که نمیدونم بهش میگفتن تایچو چی خلاصه... جالب بود در کل. خیلی دوست دارم تجربش کنم...
btw,
آقا بازیه ها.. :biggrin1: مثل اینکه تو دزد و پلیس بازی کنی بعد دزد رو که گرفتی بخوای ببریش زندان واقعی تحویلش بدی ...
=))=))

حالا پری یا الف از کجا می خواهید بیارید:d

آیا این بازی تو ایران هم برزگرار میشه یا مسابقاتی داره که بشه ثبت نام کردم و جایزه گرفت و از این جور چیزها؟

آخرین ویرایش:
رولمستر میخواد عزیزان :دی! الکی هم نیست باید یکی باشه واقعا بلد باشه با قوانینش. منم از الان نژادم یعنی Paladin رو انتخاب میکنم :دی! البته اگه اصولی بخوایم بازی کنیم :دی!

به کدامین زبان صحبت میکنید شما؟:d
من فقط یادمه یه بازی تو PSP بود یه اسمی از D&D داشت وسطش،آقا ما هم که گاگول هر چی کرکتر میزدیم میرفت تو بازی میترکید:d یه ماه تموم نشستم یه جونوری! ساختم تا وسطای بازی تونستم برم:d همه D&D ها انقدر وحشیانه هستند؟:d

رولمستر میخواد عزیزان :دی! الکی هم نیست باید یکی باشه واقعا بلد باشه با قوانینش. منم از الان نژادم یعنی Paladin رو انتخاب میکنم :دی! البته اگه اصولی بخوایم بازی کنیم :دی!

گیم مستر/رولمستر باید قوانین رو بلد باشه PDF تمام کتابا هست، حتی کتابا هم هستن و من کلی DnD دارم اما اصولا حالشو ندارم. بهترین کار همون انجام بازیهایی مثل NWN هست که هنوز هم سینه چاکان بسیار دارد. 10 دلار تو گود اولد گیمز Diamond Edition ـش هست. فکر کن رفتی سینما..

به کدامین زبان صحبت میکنید شما؟:d
من فقط یادمه یه بازی تو PSP بود یه اسمی از D&D داشت وسطش،آقا ما هم که گاگول هر چی کرکتر میزدیم میرفت تو بازی میترکید:d یه ماه تموم نشستم یه جونوری! ساختم تا وسطای بازی تونستم برم:d همه D&D ها انقدر وحشیانه هستند؟:d

کلا همه cRPG ها وحشتناکن، نه اینایی که میبینی الانا.. منظور Baldur's Gate، NWN، Icewind Dale و...

هرکدومه اینارو خواستید برید میریم GoG میگیریم دور هم قرار میگذاریم آخر هفته ها دو ساعت بازی میکنیم. easy peasy..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or