MR TASH عزیز شما که به همه ی بازیها توهین کردی اشکال نداره. ولی فقط میخوام بگم شما که به قول خودت همه ی Fallout ها رو خوردی و آخر سر هم نفهمیدی این بازی (من خودم فقط 1و2 رو بازی کردم و اونها رو میگم) چیزی به اسم سیستم accuracy داره و میای دقیقاً از همین بخش ایراد میگیری، دیگه واقعا چه جای بحثی باهات باقی میمونه؟!
GL
در سال 2003 بازی به نام Lionheart - Legacy of the Crusader با سبک اکشن RPG به بازار امدکه انتشار دهند ان Interplay بود و این بازی از تمام خصوصیات ویژه (SPECIAL ) استفاده می کرد
خب این خصوصیات ویژه (SPEIACL ) مخفف کلمات Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility وLuck می باشد که هر یک از انها سیستم گسترده خود را دارا هستند و بازی مذکور از این خصوصیات ویژه در سیستم مبارزاتی خود به صورت real-time استفاده می کرد.
نکته ای که باید ذکر کنم اینه که:در ابتدا، اقای Steve Jackson تصمیم گرفت که از سیستم های GURPS برای بازی Fallout استفاده کنه. اما دچار مشکلاتی در کسب مجوز ان شد.بنابر این دو شرکت توافق کردن که رابطه هاشون از هم جدا کنند اما خوشبختانه برای تیم فال اوت تنها عنصر اصلی GURPS انها ruleset بود در صورتی که تنظیمات اصلی توسط Interplay انجام می گرفت. خب انها به توسعه خودشون در این زمینه ادامه دادند تا توسط Chris Taylor, Jesse Heinig،Tim Cain این سیستم خصوصیات ویژه (SPECIAL ) توسعه پیدا کرد. که بسیار از عناصر ان از GURPS الهام گرفته بود. و به غیر بازی فال اوت این خصوصیات در بازی Lionheart استفاده شد. و با توسعه یافتن انها دو پروژه لغو شده به نام های TORN و Reflexive Entertainment's Deadlands.
خب کلاسی هم که برای Accuracy به نظر من بسیار مهمه Agilityچابکی یکی از هفت آمار اولیه در سیستم ویژه است. که با افزایش مقدار ان به همراه افزایش مقدار لول می توانیم رنکی کسب کنیم و مقداری را به Accuracy یک سلاح و یا هر متد دیگری در بازی اختصاص دهیم .
یک نگاهی هم به کلاس چابکی در فال اوت ها داشته باشید در زیر:
Fallout
modifies: Action Points, Armor Class, Small Guns, Big Guns, Energy Weapons, Melee Weapons, Unarmed, Throwing, Lockpick, Steal, Traps.
related perks: Action Boy, Better Criticals, Bonus HtH Damage, Bonus Move, Bonus Ranged Damage, Bonus Rate of Fire, Dodger, Healer, Quick Pockets, Silent Death, Silent Running, Slayer, Sniper
related traits: Gifted, Small Frame
Fallout 2
modifies: Action Points, Armor Class, Small Guns, Big Guns, Energy Weapons, Melee Weapons, Unarmed, Throwing, Lockpick, Steal, Traps
related perks: Action Boy, Better Criticals, Bonus HtH Attacks, Bonus HtH Damage, Bonus Ranged Damage, Bonus Rate of Fire, Demolition Expert, Dodger, Healer, Kama Sutra Master, Light Step, Quick Recovery, Rad Resistance, Silent Death, Silent Running, Slayer, Sniper, Weapon Handling
related traits: Gifted, Small Frame
Fallout Tactics
modifies: Action Points, Armor Class, Small Guns, Big Guns, Energy Weapons, Melee Weapons, Unarmed, Throwing, Lockpick, Steal, Traps, Pilot
related perks: Action Boy, Better Criticals, Bonus HtH Attacks, Bonus HtH Damage, Bonus Move, Bonus Ranged Damage, Bonus Rate of Fire, Demolition Expert, Dodger, Flexible, Gain Agility, Gunner, Healer, Hit the Deck, Lead Foot, Leader, Light Step, Quick Pockets, Quick Recovery, Silent Death, Silent Running, Sniper, Stat!, Stunt Man, Tunnel Rat, Weapon Handling
related traits: Gifted, Small Frame, EMP Shielding.
Fallout 3
modifies: Action Points available for V.A.T.S., Small Guns, Sneak
related perks: Action Boy, Gun Nut, Light Step, Silent Running, Sniper, Thief, Nerves of Steel
Fallout: New Vegas
modifies: Action Points available in V.A.T.S, Guns, Sneak, Drawing/Holstering speeds, Reload Speeds
related perks: Action Boy, Light Step, Light Touch, Rapid Reload, Silent Running, Slayer, Sniper, Quick Draw
related traits: Small Frame
J.E. Sawyer's Fallout RPG
modifies: ?
related perks: ?
related traits: ?
Van Buren
modifies: ?
related perks: ?
related traits: ?
در کل خصوصیات ویژه (SPEIACL) واقعا دریایی بزرگ و یا اقیانوسی بزرگ از قوانین رو در خودش جای داده است و با گذشت زمان دارای تغییرات و تحولاتی بوده است.
مثالی از melee damage.
فرمول: تاتیکی
مثال:قدرت از 5 و چابکی از 5
------------------------------------------------------------------------------------------------------
فرمول تخریبی:
بازهم چابکی و قدرت را از 5 محاسبه می کنیم
----------------------------------
بنده به جد از مدير انجمن درخواست مي کنم که اجازه فعاليت به اين کاربر در اين تاپيک رو نده! چون بر همگان واضح و مبرهنه که ايشون آر پي جي باز نيست و لزومي نداره اينجا چيزي بنويسه.
کم از زندگي مي کشيم ميايم اينجا يه هوايي بخوريم اينجا هم بايد حرص بخوريم.
ايشون تاپيک طرفداراي مس ايفکت رو با اينجا اشتباه گرفته!
سعی میکنم دیگر حرفهای علمی باشه