طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمال میره Witcher از Skyrim سر تر باشه:d
البته باید صبر کرد تا بازی بیاد
دوست من اشتباه نکن. Skyrim یکی از بازهای غنی سبک ار پی جی است. در صورتی که Witcher تازه پا گرفته و فعلا خیلی راه در پیش داره که جز یکی از بهترین بازهای ار پی جی سال باشه و مطمئن باش این بازی نمی تونه بهترین باشه. چون بزرگانی همچون دیابلو 3 و مس افکت و Skyrim در سر راه او قرار گرفته اند حتی فیبل 3 هم میتونه بهتر از ویتچر باشه مگی نه خودت صبر کن تا ببینی.

دوست من اشتباه نکن. Skyrim یکی از بازهای غنی سبک ار پی جی است. در صورتی که Witcher تازه پا گرفته و فعلا خیلی راه در پیش داره که جز یکی از بهترین بازهای ار پی جی سال باشه و مطمئن باش این بازی نمی تونه بهترین باشه. چون بزرگانی همچون دیابلو 3 و مس افکت و Skyrim در سر راه او قرار گرفته اند حتی فیبل 3 هم میتونه بهتر از ویتچر باشه مگی نه خودت صبر کن تا ببینی.

fable3فک نکنم بتونه به witcher2 نزدیک هم بشه.

ولی ببینید این اصلا بعید نیست که Witcher 2 بتونه بهتر از Skyrim عمل کنه، درسته سابقه TES خیلی بیشتر هست اما بنظرمن پتانسیل موفقیت Witcher هم بشدت بالا هست، به نظر من تنها رقیب های Witcher 2 همون Skyrim و ME3 هستند و بازی هایی مثل Fable III عمرا نمیتونن به Witcher نزدیک بشن.

آقا Human Revolution رو جا نندازید آخر کار میاد بهترین بازی سال می‌شه :d
نه بابا اون که Hybrid هست یعنی ترکیبی از چند سبکه و البته اینکه من در کل زیاد بهش امیدوار نیستم، فکر میکنم اکشن تر از سایر نسخه هاش شده:d

کاملا درسته دوست من. اما تو بگو چه بازی میتونه به مس افکت برسه.

دقيقاً نگرفتم منظورت چيه؟ اگه منظورت، از پيدايش بازي هاي آرپي جي تا الآن باشه، بازي هايي مثل نوروينترنايتز، Morrowind، آبليويون، دايابلوها و ... خيلي خيلي سرتر از مس ايفکت هستند. حتي من Dragon age رو هم سرتر از مس ايفکت مي دونم! (البته اميدوارم منظورت مس ايفکت 1 باشه و نه 2. چون بنده 2 رو بعنوان يه آرپي جي محض به رسميت نميشناسم). البته بنده مثل شما تاکتيک ها و تکنيک هاي بازي رو شبانه روز مطالعه و ازشون انتگرالگيري جزء به جزء نميکنم! :d چون نيازي به مطالعه نيست. بیشتر به انگليسي و تجربه و RPG لوژي (آرپي جي شناسي) نيازه. (من موندم شما دقيقاً چي چيِ بازي رو مطالعه(!) مي کنين! شايد البته تعريفتون از مطالعه با تعريف بنده فرق داشته باشه!!! )
ولي اگه منظورتون بين بازهاي RPG امساله که قراره ريليز بشه، صبور باش و بذار ويچر 2، فيبل3، دايابلو 3، مس ايفکت 3 و اسکايريم برسه اون موقع بشينيم و مطالعه(:d) بکنيم کدومشون بهتره!

والله!:d

آخرین ویرایش:
Torchlight ۲ و Dark Souls هم یادتون رفت :d
میگم یک نظر سنجی بزنم برای بهترین RPG سال ۲۰۱۱؟
ولی‌ در کل از نظر معتقدین به این ترتیب خواهد بود

ME3>SKYRIM>W2>DS>HR>T2

در کل RPG با‌ها امسال غم نخواهند داشت. ولی‌‌ ای کاش DS برای PC هم عرضه میشد :d

ME3>SKYRIM>W2>DS>HR>T2

در مورد نظر سنجی به نظرم فکر خوبیه چون امسال به نظرم بیشتر از هر سال دیگه ای بازی RPG تو راهه تاپیکش هم فکر کنم جای خوبی برای بحث و تبادل نظر و مقایسه بین این بازیها بشه...
ولی اون کوچکتر بزرگتری که گذاشتی جای skyrim و ME3 رو عوض کنی درست میشه:d

ME3>SKYRIM>W2>DS>HR>T2

اخه چرا این MEرو اصلا تو این ژانر میذارید؟؟ اخه SKYRIM یا DA چه شباهتی به ME دارن؟ ME یه action-rpg هست درحالی که بقیه rpg

حرف Skyrim رو نکشید وسط که قاط میزنم :دی

Skyrim بدون شک عظیم ترین نقش آفرینی این نسل خواهد بود که فقط Oblivion در سبک خودش و کلا در این ژانر DA : O قادر به رقابت باهاش هستند ، ME ها هم با اینکه فوق العاده بودند اما از نظر من اصلا در رسته ی RPG های پیشرفته ای مثل TES ، DA ، Witcher حساب نمیشند !

البته میل ندارم DIABLO III رو با اینا مقایسه کنم اگر نه که جواب کاملا مشخص هست :d

حرف Skyrim رو نکشید وسط که قاط میزنم :دی

Skyrim بدون شک عظیم ترین نقش آفرینی این نسل خواهد بود که فقط Oblivion در سبک خودش و کلا در این ژانر DA : O قادر به رقابت باهاش هستند ، ME ها هم با اینکه فوق العاده بودند اما از نظر من اصلا در رسته ی RPG های پیشرفته ای مثل TES ، DA ، Witcher حساب نمیشند !

البته میل ندارم DIABLO III رو با اینا مقایسه کنم اگر نه که جواب کاملا مشخص هست :d

نمیدونم چرا شما فکر میکنید RPG حتما باید تو دوران اژدها و شمشیر و ... باشه تا بشه RPG!یعنی یه بازی مدرن نمیتونه RPG باشه؟بابا RPG یه سبکه مهم نیست که بازی تو چه زمانی رخ بده و محیطش چطوری باشه و ...

دوست عزیز شما اگه پست منو دقیق بخونی میبینی که من کلمه ای از مقایسه ی ME با بازیهای دیگه حرف نزدم.سوی سخنم :d با کسایی بود که ME رو اصلا RPG نمیدونن.

نمیدونم چرا شما فکر میکنید RPG حتما باید تو دوران اژدها و شمشیر و ... باشه تا بشه RPG!یعنی یه بازی مدرن نمیتونه RPG باشه؟بابا RPG یه سبکه مهم نیست که بازی تو چه زمانی رخ بده و محیطش چطوری باشه و ...
رفیق ... RPG چند تا چیز مهم لازم داره :
1 : داستان
2 : کوئست‌های اصلی و فرعی
3 : پایان‌ها
4 : المان‌های لول‌آپ
5 : آیتم‌ها و سوپر آیتم‌ها

تو بازی‌های غیرفانتزی ( مدرن ) کوئست‌ها کمتر و کم‌تنوع‌تر میشه ... داستان قدرت داستان فانتزی رو نداره .... لول‌آپ و آیتم هم ضعیف‌تره ....

که تو این زمینه یه سری بازی هستن خیلی بزرگن ( البته واسه PC ، واسه کنسولا بازی‌های شاخ زیادی هستش که بحثش جداس )

تو بازی‌های نسل جدید : The Witcher , TESIV:Oblivion , TESV:Skyrim , DA:O, FableIII , DiabloIII خیلی بزرگ هستن ... بازی Mass Effect و یا Fallout و سایر بازی‌های این دست چندان حس این ژانر رو خوب به آدم نمیده ...

ME3>SKYRIM>W2>DS>HR>T2
به نظرم اصلا تو اینایی که گفتی ME3 حساب نمیشه ... چه برسه به اینکه بخواد از Skyrim یا W2 بالاتر هم باشه ...
در مورد Torch Light 2 هم باید بگم که اونم فکر نکنم تو گردونه‌ی بازی‌های بزرگ RPG بتونه اسم داشته باشه ....

یعنی شما میگید اگه یه بازی مثل ME کوئستهای کمتری داشته باشه و لول آپ ضعیفتر باشه و ...(که به نظر من اصلا اینطور نیست) از سبک RPG خارج میشه؟اونوقت چه سبکی پیدا میکنه؟یعنی همه اشتباه میکردن این بازیو RPG میدونستن؟اگه منو روشن کنید خیلی ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or