عزیزم شور حسینی برت نداره حداقل برو ببین سازنده بازی کی هست. توی New Vegas حداقل می تونی همه شخصیت ها را بکشی بر عکس قسمت سوم. دشمنا های بازی هم دیگه هزمان باز شما Skill هاشون بالا نمیره. سگش شرف داره از لحاظ نقش افرینی به قسمت سوم.Generic RPG نیست. ولی المان آر پی جی که توش زیاد داره. بازی اکشنی هست با المان آر پی جی، برعکس Deus Ex که بازی آر پی جی با المان اکشن هست. (خدا میدونه میخوان توی نسخه ی سوم Deus Ex چه گندی بزنن).
من خیال میکردم در حد DLC هست نه بازی مستقل. البته اگر جوون موونها خوششون اومده 100% یک RPG درست و حسابی نیست. درست میگم دیگه نه؟عزیزم شور حسینی برت نداره حداقل برو ببین سازنده بازی کی هست. توی New Vegas حداقل می تونی همه شخصیت ها را بکشی بر عکس قسمت سوم. دشمنا های بازی هم دیگه هزمان باز شما Skill هاشون بالا نمیره. سگش شرف داره از لحاظ نقش افرینی به قسمت سوم.
شما مگه چند سالته که میگی جوون موون ها ؟ اره ملت عموما بدشون نیومده اما دوستان RPG باز NV اثری بهتر از سه می دونند تا اکشن بازها بر عکس.من خیال میکردم در حد DLC هست نه بازی مستقل. البته اگر جوون موونها خوششون اومده 100% یک RPG درست و حسابی نیست. درست میگم دیگه نه؟
درضمن اینهم لینک دانلود مستفیم Deus Ex دلم برداشت برم سراغش چون هرگز نتونسته بودم از مرحله ی اولش برم جلوتر.
http://aurlito2.dl.rapidbaz.com/cpdO/Deus%20Ex.7z
OST:
http://aurlito2.dl.rapidbaz.com/c-HI/Deus_Ex_Soundtrack.rar
منظورم همون عموم بود. در هر صورت به هر بازی ای که لول آپ داشته باشه نمیگن RPG.شما مگه چند سالته که میگی جوون موون ها ؟ اره ملت عموما بدشون نیومده اما دوستان RPG باز NV اثری بهتر از سه می دونند تا اکشن بازها بر عکس.
من از 12 سالگی دارم ارپیجی میزنم خیلی باحال بود کلی خندیدم یعنی دیابلو.دایوینیتی.AORو رایزینگ و هرچی بازی RPG کردم عیر از چندتا دونه بازی RPG درجه 3همه لول اپ داشتن حالا شما حال میکنی ساز مخالف بزنی (سی ماژورو , دو بزنی) خودت میدونی Fallout:NV 1شاهکار به تمام معنیه دقیقن حسه شماره 1رو برام زنده کرد مخصوصااااااا اینکه از اهنگ های دو و 1 هم استفاده شده.منظورم همون عموم بود. در هر صورت به هر بازی ای که لول آپ داشته باشه نمیگن RPG.
اخه نمیشه انتخاب کرد هر کدوم 1 مدل داستان دارن هر کدوم 1جورن.
fallout 3 هم اکشن خیلی قوی اول شخص داره و المان های نقش افرینیش در حد مناسبیه.
Rise of Argonaunts بازی سوم شخص که روایت شاه جسیون بود با رفیقش هرکول (میشه گفت هم زادش چون در اساطیر یونان اومده که کلا هرکول برای این متولد شد که از جیسون محافظت کنه)که دارای داستانی از اساطیر یونان.
فرق این بازی ها در این حد.
Generic RPG نیست. ولی المان آر پی جی که توش زیاد داره. بازی اکشنی هست با المان آر پی جی، برعکس Deus Ex که بازی آر پی جی با المان اکشن هست. (خدا میدونه میخوان توی نسخه ی سوم Deus Ex چه گندی بزنن).
این بازی رو نذاشتم کنار بلکه بعلت غیرقانونی بودن نسخه نتونستم سوار قایق آخر مرحله ی اول شم.در مورد deus ex داري اشتباه فك مي كني البته طبيعي هم هست همين طور كه خودت گفتي تو همون مرحله ی اول گذاشتيش كنار. اين شاهكار در وهله اول يه اف پي اسه بعد ار پي جي با اينكه الماناي ار پي جيش خيلي قوي و عميق كار شده ولي همچنان بخش اف پي اسش تو اولويت قرار داره، كافيه فقط يه چند دست دي امشو بازي كني تا متوجه شي حالا خود بازي هم كامل نرفتي نرفتي
H☺ly Cr@p !عزیزم شور حسینی برت نداره حداقل برو ببین سازنده بازی کی هست. توی New Vegas حداقل می تونی همه شخصیت ها را بکشی بر عکس قسمت سوم. دشمنا های بازی هم دیگه هزمان باز شما Skill هاشون بالا نمیره. سگش شرف داره از لحاظ نقش افرینی به قسمت سوم.
عجيبه، نظر من دقيقاً برعكس اينه. اين قضيه level scaling رو براي آسون كردن بازي گذاشتن، دليلش هم اينه كسي كه مي ره توي منطقه جديد يهو با يه دشمن كه level اش دو برابر خودشه روبرو نشه و دشمن ها level اشون هميشه در حد گيمر باشه و بازي هميشه آسوني خودش رو حفظ بكنه. خود Bethesda هم همين حرفو زده بود كه level scaling رو گذاشتن تا ملت تازه كار هم بتونن بازي بكنن. همه گيمر هاي قديمي هم از آسون بودن بيش از حد F3 و Oblivion شكايت داشتند و اينكه در اين بازي چيزي به نام دشمن يا محدوده lvl بالا وجود نداره و همه محدوده ها مثل هم هستند.H☺ly Cr@p !
پسر اصلا تمام مشکل من با آبلیمو و فالوده3 همین lvl up شدن creepـها بود! گیمهای خوشساختی بودن (مخصوصا آبلیمو) ولی واقعا یه زجره وقتی سیستم یه RPG طوری باشه که بعد از lvl up شدن شانس زنده موندنت کمتر باشه
همین سادگی اولیه باعث میشه که لذت lvl up از دست بره، مشکل من بیشتر با بیمزه شدن گیم بود تا سختی، مثلا حسابش رو بکن من توی آبلیمو یه High Elf Mage بودم، وقتی به lvl 10 رسیدم Skill ـهای مورد نظرم 100 شده بود (Alternation و Destruction)، و در این بین کمی هم از Illusion و Restoration و یکی دوتای دیگه استفاده میکردم، نتیجه این شد که در پایان کوئستها تا lvl 23 پیش رفتم بدون اینکه حتی یه ذره به قدرت کاراکترم اضاف بشه در حالیکه دشمنام خیلی قویتر از گذشته شده بودند(و ای کاش حداقل به غیر از dmg یا hp بالاتر یه مقدار تنوع در بهتر شدن دشمنها وجود داشت) اصلا حال RPG به Power leveling ـه!عجيبه، نظر من دقيقاً برعكس اينه. اين قضيه level scaling رو براي آسون كردن بازي گذاشتن، دليلش هم اينه كسي كه مي ره توي منطقه جديد يهو با يه دشمن كه level اش دو برابر خودشه روبرو نشه و دشمن ها level اشون هميشه در حد گيمر باشه و بازي هميشه آسوني خودش رو حفظ بكنه. خود Bethesda هم همين حرفو زده بود كه level scaling رو گذاشتن تا ملت تازه كار هم بتونن بازي بكنن. همه گيمر هاي قديمي هم از آسون بودن بيش از حد F3 و Oblivion شكايت داشتند و اينكه در اين بازي چيزي به نام دشمن يا محدوده lvl بالا وجود نداره و همه محدوده ها مثل هم هستند.
بعد آدم مياد مي شنوه كه يك نفر از سخت شدن بازي به دليل level scaling شكايت داره تعجب مي كنه.