طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این Arcania:Gothic 4 واقعا مزخرف بود !!! حالم بهم خورد... هیچی Gothic و Gothic II نمیشه !!!! Gothic III منو از این بازی نا امید کرد(مخصوصا به خاطر صداگذاری شخصیت ها :|)، این Arcania هم که دیگه ....... نمیدونم چرا اسمش Gothic 4 داره :|

گاتیک4 یه جورایی معلوم بود که زیاد جالب نمیشه.الان نیایید بگید نوستراداموثم:d ولی hands on های جالبی نرفته بودن واسش.بعد از انتشار هم که نمره های درخشانش تیر خلاص بود.باز خدا رو شکر که مثل اینکه نسخه PC مقداری بهتر از کنثول هاست.
این گاتیک هم از بین رفت.چشم امید همچنان به ویچر2،دیابلو 3،درگون ایج2 و تورچ لایت2 داریم
یه چیز جالب! تو گیم اسپات تاریخ انتشار death spank واسه PC رو هم زده!:-/ واسه PC هم میاد یا بازم گیم اسقات قاط زده؟

من که تنها بازی که تو سبک رول پلی خیلی حال میکنم فال همه دونیا میدونن rpg هست حالا شما با همه دنیا فرق داری دیگه دیگه....
البته این رو بگم خداییش 1و2 که عالی بود و 2تا نسخه بعدشون که خیلی موفق نبودن دقیقن از همون المان ها برای این نسخه جدید کار شده شرکت اصلیشون که از بین رفته اعضای جدیدش داخل این شرکتی هستن که بازیو ساختن اگه پیش نمایش رو میخوندین قشنگ متوجه میشدین بازی دقیقا شده ترکیبی از تمامی قسمت های قبلی فقط خیلی قویتر شده.
بعد 2بازی دیگه هم هست که اونم دقیقا اینطوریه اما المان های RPG به فال نمیرسه مثل STALKER و 1بازی جدیدی که نمیدونم اومده یا نه که اسمش black light که خوندم تو 1سایت خارجی که از نظر المان های نقش افرینی در سطح FALLOUT هست اما قسمت اکشن بازی مثل COD نوشته شده حالا چه کشکی از اب در بیاد خدا داند.
اما FALLOUT3 که واقعا بازی بود که المان های نقش افرینیش و اکشنش در حد مناسبی قرار داشت برای اون بازی خیلی عالی بود اما من الان دارمNEWVEGAS رو بازی میکنم میتونم بگم واقعا GENERIC RPG هست اکشن بازی به اندازه خیلی بالایی هست اما المان های نقش افرینی بازی هم خیلی بالا تر است و میشه گفت بازی آر پی جی با المان اکشن هست.

Generic RPG نیست. ولی المان آر پی جی که توش زیاد داره. بازی اکشنی هست با المان آر پی جی، برعکس Deus Ex که بازی آر پی جی با المان اکشن هست. (خدا میدونه میخوان توی نسخه ی سوم Deus Ex چه گندی بزنن).
عزیزم شور حسینی برت نداره حداقل برو ببین سازنده بازی کی هست. توی New Vegas حداقل می تونی همه شخصیت ها را بکشی بر عکس قسمت سوم. دشمنا های بازی هم دیگه هزمان باز شما Skill هاشون بالا نمیره. سگش شرف داره از لحاظ نقش افرینی به قسمت سوم.

عزیزم شور حسینی برت نداره حداقل برو ببین سازنده بازی کی هست. توی New Vegas حداقل می تونی همه شخصیت ها را بکشی بر عکس قسمت سوم. دشمنا های بازی هم دیگه هزمان باز شما Skill هاشون بالا نمیره. سگش شرف داره از لحاظ نقش افرینی به قسمت سوم.
من خیال میکردم در حد DLC هست نه بازی مستقل. البته اگر جوون موونها خوششون اومده 100% یک RPG درست و حسابی نیست. درست میگم دیگه نه؟

درضمن اینهم لینک دانلود مستفیم Deus Ex دلم برداشت برم سراغش چون هرگز نتونسته بودم از مرحله ی اولش برم جلوتر.

http://aurlito2.dl.rapidbaz.com/cpdO/Deus%20Ex.7z

OST:

http://aurlito2.dl.rapidbaz.com/c-HI/Deus_Ex_Soundtrack.rar

من خیال میکردم در حد DLC هست نه بازی مستقل. البته اگر جوون موونها خوششون اومده 100% یک RPG درست و حسابی نیست. درست میگم دیگه نه؟

درضمن اینهم لینک دانلود مستفیم Deus Ex دلم برداشت برم سراغش چون هرگز نتونسته بودم از مرحله ی اولش برم جلوتر.

http://aurlito2.dl.rapidbaz.com/cpdO/Deus%20Ex.7z

OST:

http://aurlito2.dl.rapidbaz.com/c-HI/Deus_Ex_Soundtrack.rar
شما مگه چند سالته که میگی جوون موون ها ؟ اره ملت عموما بدشون نیومده اما دوستان RPG باز NV اثری بهتر از سه می دونند تا اکشن بازها بر عکس.

شما مگه چند سالته که میگی جوون موون ها ؟ اره ملت عموما بدشون نیومده اما دوستان RPG باز NV اثری بهتر از سه می دونند تا اکشن بازها بر عکس.
منظورم همون عموم بود. در هر صورت به هر بازی ای که لول آپ داشته باشه نمیگن RPG.

منظورم همون عموم بود. در هر صورت به هر بازی ای که لول آپ داشته باشه نمیگن RPG.
من از 12 سالگی دارم ارپیجی میزنم خیلی باحال بود کلی خندیدم یعنی دیابلو.دایوینیتی.AORو رایزینگ و هرچی بازی RPG کردم عیر از چندتا دونه بازی RPG درجه 3همه لول اپ داشتن حالا شما حال میکنی ساز مخالف بزنی (سی ماژورو , دو بزنی) خودت میدونی Fallout:NV 1شاهکار به تمام معنیه دقیقن حسه شماره 1رو برام زنده کرد مخصوصااااااا اینکه از اهنگ های دو و 1 هم استفاده شده.

اخه نمیشه انتخاب کرد هر کدوم 1 مدل داستان دارن هر کدوم 1جورن.
fallout 3 هم اکشن خیلی قوی اول شخص داره و المان های نقش افرینیش در حد مناسبیه.
Rise of Argonaunts بازی سوم شخص که روایت شاه جسیون بود با رفیقش هرکول (میشه گفت هم زادش چون در اساطیر یونان اومده که کلا هرکول برای این متولد شد که از جیسون محافظت کنه)که دارای داستانی از اساطیر یونان.
فرق این بازی ها در این حد.

مرسي دوست عزيز احتمالا اون چند تا بازي رو كه قبلا گفتم بگيرم.

Generic RPG نیست. ولی المان آر پی جی که توش زیاد داره. بازی اکشنی هست با المان آر پی جی، برعکس Deus Ex که بازی آر پی جی با المان اکشن هست. (خدا میدونه میخوان توی نسخه ی سوم Deus Ex چه گندی بزنن).

در مورد deus ex داري اشتباه فك مي كني البته طبيعي هم هست همين طور كه خودت گفتي تو همون مرحله ی اول گذاشتيش كنار. اين شاهكار در وهله اول يه اف پي اسه بعد ار پي جي با اينكه الماناي ار پي جيش خيلي قوي و عميق كار شده ولي همچنان بخش اف پي اسش تو اولويت قرار داره، كافيه فقط يه چند دست دي امشو بازي كني تا متوجه شي حالا خود بازي هم كامل نرفتي نرفتي

• Like
Reactions: freeOwl
در مورد deus ex داري اشتباه فك مي كني البته طبيعي هم هست همين طور كه خودت گفتي تو همون مرحله ی اول گذاشتيش كنار. اين شاهكار در وهله اول يه اف پي اسه بعد ار پي جي با اينكه الماناي ار پي جيش خيلي قوي و عميق كار شده ولي همچنان بخش اف پي اسش تو اولويت قرار داره، كافيه فقط يه چند دست دي امشو بازي كني تا متوجه شي حالا خود بازي هم كامل نرفتي نرفتي
این بازی رو نذاشتم کنار بلکه بعلت غیرقانونی بودن نسخه نتونستم سوار قایق آخر مرحله ی اول شم.
ولی از همون مرحله بر میاد که این بازی یک RPG هست تا FPS. المانهایی از TLoZ: Oracina of Time هم داره، اما دلیل میشه بهش بگیم اکشن ادونچر؟ باور کن اگر این بازی ایزومتریک بود مثل Fallout دیگه کسی جرئت وارد کردن همچین اتهامی رو بهش نداشت.

بالاخره ‌Divinity II Dragon Knight Saga هم اومد که قراره مث Enchanted Edition برای Witcher یه پچ بزرگ باشه تا به Engine ثبات بده و کلی ارتقای ریز & درشت برای گیم‌پلی داره (هنوز بصورت پچ نیومده البته) بلکه همراه یه پک کامل هست به همراه Flames of Vengeance

Hly Cr@p !
پسر اصلا تمام مشکل من با آبلیمو و فالوده3 همین lvl up شدن creepـها بود! گیم‌های خوش‌ساختی بودن (مخصوصا آبلیمو) ولی واقعا یه زجره وقتی سیستم یه RPG طوری باشه که بعد از lvl up شدن شانس زنده موندنت کمتر باشه :-"

Hly Cr@p !
پسر اصلا تمام مشکل من با آبلیمو و فالوده3 همین lvl up شدن creepـها بود! گیم‌های خوش‌ساختی بودن (مخصوصا آبلیمو) ولی واقعا یه زجره وقتی سیستم یه RPG طوری باشه که بعد از lvl up شدن شانس زنده موندنت کمتر باشه :-"
عجيبه، نظر من دقيقاً برعكس اينه. اين قضيه level scaling رو براي آسون كردن بازي گذاشتن، دليلش هم اينه كسي كه مي ره توي منطقه جديد يهو با يه دشمن كه level اش دو برابر خودشه روبرو نشه و دشمن ها level اشون هميشه در حد گيمر باشه و بازي هميشه آسوني خودش رو حفظ بكنه. خود Bethesda هم همين حرفو زده بود كه level scaling رو گذاشتن تا ملت تازه كار هم بتونن بازي بكنن. همه گيمر هاي قديمي هم از آسون بودن بيش از حد F3 و Oblivion شكايت داشتند و اينكه در اين بازي چيزي به نام دشمن يا محدوده lvl بالا وجود نداره و همه محدوده ها مثل هم هستند.

بعد آدم مياد مي شنوه كه يك نفر از سخت شدن بازي به دليل level scaling شكايت داره تعجب مي كنه.

عجيبه، نظر من دقيقاً برعكس اينه. اين قضيه level scaling رو براي آسون كردن بازي گذاشتن، دليلش هم اينه كسي كه مي ره توي منطقه جديد يهو با يه دشمن كه level اش دو برابر خودشه روبرو نشه و دشمن ها level اشون هميشه در حد گيمر باشه و بازي هميشه آسوني خودش رو حفظ بكنه. خود Bethesda هم همين حرفو زده بود كه level scaling رو گذاشتن تا ملت تازه كار هم بتونن بازي بكنن. همه گيمر هاي قديمي هم از آسون بودن بيش از حد F3 و Oblivion شكايت داشتند و اينكه در اين بازي چيزي به نام دشمن يا محدوده lvl بالا وجود نداره و همه محدوده ها مثل هم هستند.

بعد آدم مياد مي شنوه كه يك نفر از سخت شدن بازي به دليل level scaling شكايت داره تعجب مي كنه.
همین سادگی اولیه باعث میشه که لذت lvl up از دست بره، مشکل من بیشتر با بی‌مزه شدن گیم بود تا سختی، مثلا حسابش رو بکن من توی آبلیمو یه High Elf Mage بودم، وقتی به lvl 10 رسیدم Skill ـهای مورد نظرم 100 شده بود (Alternation و Destruction)، و در این بین کمی هم از Illusion و Restoration و یکی دوتای دیگه استفاده می‌کردم، نتیجه این شد که در پایان کوئست‌ها تا lvl 23 پیش رفتم بدون اینکه حتی یه ذره به قدرت کاراکترم اضاف بشه در حالیکه دشمنام خیلی قوی‌تر از گذشته شده بودند(و ای کاش حداقل به غیر از dmg یا hp بالاتر یه مقدار تنوع در بهتر شدن دشمن‌ها وجود داشت) اصلا حال RPG به Power leveling ـه!

یکی از Mode ـهای بازی به اسم Akatosh Mount اگه اشتب نکنم، قابلیت سوار شدن روی اژدها را به ما میداد، سرعتش در حد دیوانه‌واری بالا بود و از نظر فیزیکی تقریبا بی‌نقص، واقعا حیف این همه منابع و بودجه که 250گرم خلاقیت پشتش وجود نداشت، وقتی Engine اینقدر قوی باشه سازنده‌ها می‌تونستند از همون ابتدا روی یه همچین چیزی کار کنند یا حداقل بعد از دیدن این Mod به این خوبی، نمونه Sci-fic شده‌اش رو در گیم‌ بعدی خودشون یعنی فالوده استفاده کنند

آخرین ویرایش:
با عرض پوزش ...میدونم اینجا جاش نیست ولی میدونین پچ بازی demigod رو از کجا میشه گیر اورد؟هر 3 تا پچش.
و میشه بگین این بازی چجور بازی هست....قشنگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or