طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که در به در منتظر FALLOUT جدیدم دباره 1خورده افسردگی بازم داستان های تو در تو و باز هم تم غم و اندوه روانیشم و بازهم بازی ماموریتها بر اساس کتاب ها مستندها شخصیت ها و....
کشورهای گوناگون مخصوصا امریکا....
از روز ریلیز بازی FALLOUT3 این بازی از رو سیستمم پاک نشده به نظر من
RPG:FALLOUT

البته من PC باز نیستم اما اینا خدمت شما :
jade empire : Special Edition
Witcher
Dark Messiah ، این یکی اول شخصه؛المان های نقش آفرینیشم کم تره یه خورده ...

سلام

این بازی اصلاً شبیه fable نیست .
اگر صرفاً action/rpg مورد نظره
devinity هم بازی خوبیه .
oblivion هم فکر کنم تو همین سبکه .

احتمالا منظور شما از بازیهای مثل fable بازیهایی هستند که اکشن در سطح بازیهای اکشن خوب باشه و المان های نقش افرینی کمرنگ. اگر اهل شوتر هستی من mass effect و fallout3 رو پیشنهاد میدم. تو بازییهای اکشن سوم شخص، من بازی ای که تو اجرای چندضربهای اکشن مثل فیبل باشه نمیشناسم ولی oblivion خوبه. بهتره منتظر fable 3 باشی. البته من rpg باز حرفه ای نیستم و بقیه ی دوستان بهتر میتونن کمکت کنن.

Risen & Rise of Argonaunts بد نیستن Two worlds & Divinity II فقط با پچ قابل تحمل میشن، بقیه رو هم آقا پرهام و bayonetta گفتن ، Oblivion آسونه ولی سطحی، Witcher سخته ولی گیم پلی و داستانش عمق زیادی داره ;)
من RPG های زیادی رو بازیکردم اما میتونم بگم این سبک به نظر شخص من خلاصه شده در بازی زیبای FALLOUT که زیباترینش 3 بود بازی هیچ وقت تمومی نداره با حدود 200 ساعت بازی کردن باز هم اگه new game بزنی تنوع داره چیزایی میبینی که تو اون 200 ساعت ندیدی قابل توصیف نیست شاهکاره من بی صبرانه منتظر new vegase هستم...
و این سبک سبکیه که فقط به نظر من برای PC قابل بازی نه هیچ کنسولی تو 360 FALLOUT واقعا مسخره میشد سرعت راش عوض کردن سری سلاح و ... غیر ممکن بود ار نظر من این سبک مال PC.
البته DIVINITY 2 که داستان اسطیر از نظر اسپانیایها بود واقعا زیبا بود بازی B.lands هم واقعا در موقعیت خودش شاهکار جالبی بود اما باز هم میگم پادشاه RPG بازی fallout هستش..
راستی 1بازی به نام black light تو این سبک نمیدونم 100% اومده یا نه اما با چیزایی که خوندم مثل اینکه اون هم خیلی عالی هستش.

مرسي دوستان فكر كردم كسي جوابم رو نداده بود سر نزدم :p
دوستان من همونطور كه Ooops گفت بازي داراي اكشن قوي با المانهاي ضعيفي از نقش آفريني منظورمه..من از بازي fable 1 و sudeki خوشم اومد و از بازي هاي mass effect-dragon origin-witcher-torchlight و oblivion اصلا خوشم نيومد...من عكس هاي بعضي از بازي هايي كه معرفي كرديد رو ديدم و بعضي هاشون مثل Divinity II شبيه بازي هاي بالا بود كه حذفشون كردم.
با اين تفاسير به نظر شماها بازي هايي زير كه خودتون پيشنهاد كردين براي من مناسبه:
fallout 3
black light
Two worlds
Risen
Rise of Argonaunts

پيشاپيش ممنونم :x

آخرین ویرایش:
مرسي دوستان فكر كردم كسي جوابم رو نداده بود سر نزدم :p
دوستان من همونطور كه Ooops گفت بازي داراي اكشن قوي با المانهاي ضعيفي از نقش آفريني منظورمه..من از بازي fable 1 و sudeki خوشم اومد و از بازي هاي mass effect-dragon origin-witcher-torchlight و oblivion اصلا خوشم نيومد...من عكس هاي بعضي از بازي هايي كه معرفي كرديد رو ديدم و بعضي هاشون مثل Divinity II شبيه بازي هاي بالا بود كه حذفشون كردم.
با اين تفاسير به نظر شماها بازي هايي زير كه خودتون پيشنهاد كردين براي من مناسبه:
fallout 3
black light
Two worlds
Risen
Rise of Argonaunts

پيشاپيش ممنونم :x
اخه نمیشه انتخاب کرد هر کدوم 1 مدل داستان دارن هر کدوم 1جورن.
fallout 3 هم اکشن خیلی قوی اول شخص داره و المان های نقش افرینیش در حد مناسبیه.
Rise of Argonaunts بازی سوم شخص که روایت شاه جسیون بود با رفیقش هرکول (میشه گفت هم زادش چون در اساطیر یونان اومده که کلا هرکول برای این متولد شد که از جیسون محافظت کنه)که دارای داستانی از اساطیر یونان.
فرق این بازی ها در این حد.

نگارش کنسولی The Witcher 2 احتمالاً مالیده شد. نگارش PC بازی در مارچ عرضه می شه، نگارش کنسولی «اگه» عرضه بشه تاریخش مشخص نیست.
به به. برادر سهيل.
اين از ورا استاد! :d
با توجه به اينكه ميدونم Gothic اي هستي به شدت، نظرت راجع به Aarcnia Gothic 4 چيه؟!
ميدونم كه الان نالش رو در آوردي!! :d

سلام برادر
Arcania رو فقط چند دقیقه بازی کردم. بعضی چیزای جالب داشت که در نوع خودش شاهکاره، مثلاً دیالوگ هاش یک گزینه داره!
:d
خوب مثلاً اگه اين ديالوگ هاي يك گزينه اي حذف ميشد و بدون اينكه روش كليك كني خودش پشت سر هم و بدون وقفه ديالوگ همون يه گزينه رو ميگفت چه اتفاقي مي افتاد؟!! :-/
بسي جالب هست!!

:d
خوب مثلاً اگه اين ديالوگ هاي يك گزينه اي حذف ميشد و بدون اينكه روش كليك كني خودش پشت سر هم و بدون وقفه ديالوگ همون يه گزينه رو ميگفت چه اتفاقي مي افتاد؟!! :-/
بسي جالب هست!!
دلیلش اینه که کلاً همه دیالوگای بازی سر کاریه، ولی اینا خواستن ملت رو گول بزنن که مثلاً دیالوگ در بازی وجود داره.
کمی بیشتر بازی کردم، خوشبختانه چند تا دیالوگ چند گزینه ای هم دیدم که البته تعداد گزینه ها از 3 تا بیشتر نمی شه و معمولاً 2 تا از این گزینه ها کلاً چرت و Filler هستن و فقط یک گزینه مهم در دیالوگ ها وجود داره که اونم با رنگ سبز مشخص شده. فکر کنم تو بازی بعد یک تابلو هم بالای گزینه نصب کنن که «کودکان و نوباوگان عزیز، برای ادامه بازی روی این گزینه کلیک فرمایید. گزینه های دیگر سر کاری است».
سیستم ارتقایی بازی هم درب و داغونه. فکر نمی کنم بد تر از این می شد.

دلیلش اینه که کلاً همه دیالوگای بازی سر کاریه، ولی اینا خواستن ملت رو گول بزنن که مثلاً دیالوگ در بازی وجود داره.
کمی بیشتر بازی کردم، خوشبختانه چند تا دیالوگ چند گزینه ای هم دیدم که البته تعداد گزینه ها از 3 تا بیشتر نمی شه و معمولاً 2 تا از این گزینه ها کلاً چرت و Filler هستن و فقط یک گزینه مهم در دیالوگ ها وجود داره که اونم با رنگ سبز مشخص شده. فکر کنم تو بازی بعد یک تابلو هم بالای گزینه نصب کنن که «کودکان و نوباوگان عزیز، برای ادامه بازی روی این گزینه کلیک فرمایید. گزینه های دیگر سر کاری است».
سیستم ارتقایی بازی هم درب و داغونه. فکر نمی کنم بد تر از این می شد.
خوب پس خدا رو شكر از ضرر عظيم مالي به مبلغ 2 هزار تومن من رو نجات دادي!!>:d<
شما با ديد مثبتي كه در كل نسبت به Gothic دارين همچين نظري داشته باشين يعني واي به حال بازي!
ممنون.

Fallout سبکش RPGـیه دیگه
اتفاقاً من هم اين شايعه رو شنيدم!!

دو نسخه ی اولش بشدت ولی این Fallout 3 تنها چیزی که نیست RPG هست.

چه جالب نمیدونستم :) کلا این سبک RPG رو خوشم نمیاد فقط jRPG b-)
پس یعنی المان های RPG توش نیست ؟ پس چرا تو سایتا سبکش رو RPG زدن ؟ :-/

اتفاقاً من هم اين شايعه رو شنيدم!!
الان هر جا ببینی سبک اینو زدن Role-Playing پس چه خوشمون بیاد چه نه سبکش اینه ولی حالا چقدر تو این قضیه موفق عمل کرده دیگه خدا داند

پس یعنی المان های RPG توش نیست ؟ پس چرا تو سایتا سبکش رو RPG زدن ؟ :-/
Generic RPG نیست. ولی المان آر پی جی که توش زیاد داره. بازی اکشنی هست با المان آر پی جی، برعکس Deus Ex که بازی آر پی جی با المان اکشن هست. (خدا میدونه میخوان توی نسخه ی سوم Deus Ex چه گندی بزنن).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or