طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

اول اینکه من از دوستان در این تاپیک معذرت میخوام.

قرار بود در مورد بازی NWN من حرف بزنم.ولی باور کنید خیلی وقت ندارم مطالبم رو جمعو جور کنم به محض اینکه سرم خلوت تر بشه به روی چشم.حتما قولی رو که دادم عملی میکنم.

چون قرار بود در مورد استودیوی BIOWARE توضیح بدم.

باور کنید مطالبش روی هاردم هست ولی حال تایپش نیست.

+++++++++++

حالا در جواب اقا عماد گل گلاب:

بازی دروازه بالدرز یک شاهکاره.

البته تو داری شماره یک رو بازی مینکنی که کار INTER PLAR هستش.

از من میشنوی برو شماره 2 شو بگیر بازی کن که اگه اشتباه نکنم 4 تا CD هستش و کار BIOWARE.

تمام ابهت و افتخار این استودیو از این بازی شروع شد.

من خودم این بازی رو تموم کردم ولی فکر کنم 1 سالی میگذره ازش.

تعداد QUEST های بازی دروازه بالدرز 2 فکر کنم روی 800 تا بود.اگه اشتباه نکنم.

اینم بگم که موسیقی این بازی کار INON ZUR بود که در کارنامه خودش هنوز به این بازی افتخار میکنه.

و اینم بگم که بازی بعدی BioWare که با نام Dragon Age هستش هم توی فروم رسمی بازی نوشته شده که انگار باز هم کار موسیقی این بازی جدید این استودیو کار این باباس

اگه اطلاعاتم کمه ببخشید.

لذت ببر ازش.

خداحافظ
سلام .
چه عجب !
خیلی خوشحال شدیم محمد رضا جان که بالاخره شما با این تاپیک آشتی کردی و اومدی پست دادی . بابت اطلاعاتت هم ممنون .
دروازه بالدور خیلی بازی توپیه . البته شماره 1 رو من بازی نکردم اما نسخه PC به نام Baldur's Gate 2 : Shadows Of Amn رو بازی کردم . خیلی توپه . درست مثل Icewind Dale . منتها به نظر من Icewind Dale قشنگ تر بود .

نوشته شده توسط sina_unl:
بچه ها این بازی در ایران موجوده اگه هست و کسی بازی کرده یه تو ضیح اجمالی بده races of dragon این لینکه باکسش هست
مطمئنی اسمشو درست نوشتی ؟؟؟؟
چون من که اصلا اسمشم نشنیدم چه برسه بازی کرده باشم .
اما تو گیم اسپات هم سرچ کردم و بازی به این نام اصلا نداشت !!

سلام
من این تاپیک رو از اول تا اینجا خوندم و واقعا مفید بود راستش من بازیهای rpg زیاد بازی نمی کنم اما یه بازی که واقعا فوق العاده بود Elder Escrolls III: MorrowinD بود که تو این تاپیک زیاد در موردش صحبت نشد یه بازی عای با گرافیک فوق العاده هوش مصنوعی عای برای تمام کارکترهای بازی و موزیک فوق العاده و داستان گیرا و...من واقعا کمتر بازیی به این توپی دیدم
این بازی از سایت گیم اسپات امتیاز عالیه 8.7 رو به این بازی داده بود و شرکت Bethesda Softworks سازنده اون بود شماره 4 این بازی هم در حال ساخت که واقعا یه عجوبه ای برای خودشه 2K Games ناشر این بازیه من با تعریفایی که از بازی شنیدم احتمالا یکی ار بزرگترین rpg های تاریخه که در 20 مارس منتشر میشه. اگه از من میشنوید شماره 3 اون رو حتما بازی کنید(احتمالا گیر نمیارید)

نوشته شده توسط Kain:
مطمئنی اسمشو درست نوشتی ؟؟؟؟
چون من که اصلا اسمشم نشنیدم چه برسه بازی کرده باشم .
اما تو گیم اسپات هم سرچ کردم و بازی به این نام اصلا نداشت !!
آره درست نوشتم اینم باکسش

Races Of Dragon

نوشته شده توسط sina_unl:
آره درست نوشتم اینم باکسش

این بازی نیست بلکه یه کتاب راهنماست که کاری از wizards of the coast هست

البته از این راهنما ها خیلی داره . من چند تا از pdf هاشو دارم.

این که شما عکسشو گذاشتی در مورد نژادهای مختلف اژدها است.

اینم راجع بهش
A new D&D sourcebook detailing races descended from dragons.

Races of the Dragon provides D&D players and Dungeon Masters with an in-depth look at races descended from or related to dragons. In addition to exploring the fan-favorite kobold race, Races of the Dragon introduces two new races, dragonborn and spellscales, and provides information on half-dragons. The dragonborn are a transitive race, an exciting new concept that allows players to transform from their initial race into a new one. This book also includes a wealth of cultural information and new prestige classes, feats, equipment, spells, and magic items.

Gwendolyn F.M. Kestrel works for Wizards of the Coast, Inc. as a game designer. Her previous design credits include the Races of Eberron TM, Monster Manual TM III, and Underdark TM roleplaying games. Jennifer Clarke Wilkes is an editor for Wizards of the Coast, Inc. She works primarily on the Dungeons & Dragons® Miniatures line but has edited various roleplaying game books. She co-authored Savage Species TM and Sandstorm TM.

Kolja Raven Liquette is best known for authoring The Waking Lands web site. He has also published articles in Dragon ® Magazine. His previous publishing credits include Weapons of Legacy TM.

نوشته شده توسط Kain:
سلام .

دروازه بالدور خیلی بازی توپیه . البته شماره 1 رو من بازی نکردم اما نسخه PC به نام Baldur's Gate 2 : Shadows Of Amn رو بازی کردم . خیلی توپه . درست مثل Icewind Dale . منتها به نظر من Icewind Dale قشنگ تر بود .

bg 2 از لحاظ ماموریتها و وقایع جانبی و این جور چیزا یک استثنا بود

به خاطر همین هم rpg بازهای قدیمی خیلی ازش تعریف کردن.

ولی اشکال عمده اش به نظرمن interface اش بود. یعنی امکان دسترسی به قابلیتها spell ها و اینا خیلی سخت بود . هی باید pause میکردی و سه بار کلیک میکردی تا بهش بگی مثلا fireball بزنه. لذا به من چندان حال نداد و نصفه ولش کردم. مخصوصا اگه طرفدار magic باشی مشکل داری باهاش.

در قیاس nwn بیست وچهار تا کلید میانبر داشت که به راحتی cusomize میشدن و شما از مبارزه ها لذت میبرین.

كتاب راهنما هم نيست بلكه داستان و شركت Wizards of the Coast يد طولائي در نشر كتابهاي فانتزي داشته و داره.. و در واقع قبل از اينها هم كه وارد صنعت بازي بشه مشغول به همين كار تهيه و نشر رمانها و مجموعه هاي فانتزي بوده... پيرامون دنياهاي Forgotten Realms و Dungeons & Dragons... ميتوانيد براي اطلاعات بيشتر از اين كتابها به لينك زير مراجعه كنيد... داشتن بعضي از اين كتابها هميشه از آرزوهاي من بوده...
http://www.wizards.com/default.asp?x=books/wizards

آخرين عنوان چاپ شده هم ROAD to DEATH از سري مجموعه هاي Dragon Lance هست كه فكر ميكنم از Forgotten Realms و D&D هم قديمي تر باشه...

نوشته شده توسط Kain:
من یه سوال داشتم .
نمیشه بازی Guild Wars رو هم یه کاریش کنن مثل WoW بشه Single بازی کرد ؟؟
البته میدونم هیچی Multi نمیشه اما واسه ماها که نه بازی اورجینال داریم نه اینترنت پر سرعت فکر کنم از هیچی بهتر باشه .

البته مود اصلي بازي بصورت آنلاين سينگل پلير هست.. شما براي خودت بازي ميكني بقيه هم براي خودشون اما با بقيه هم ميتوني يه كارائي انجام بدي... كمك بگيري و كمك كني خلاصه از اين جور چيزا... مودهاي آنلاينش هم 3تاس كه PvP هست و شما با بقيه بايد مبارزه كني بصورت فكشن (گروهي) ... كلاً بازي جالب و خوبي و از WoW هم كمي نداره و بنظر من طراحي اين بازي از WoW خيلي زيباتر و محيط ها بسيار زيبا و جلوه گرهستند... به عبارت ديگه كاملاً براي جيب ما ايروني ها مناسب هست چون فقط هزينه تهيه بازي رو بايد بپردازيم و ساير امكانات مهيااست..

ماژول های شبهای نوروینتر

Neverwinter nights مثل خیلی بازیهای دیگه دارای module های اضافه شونده است

این ماژول ها معمولا مراحل کوچک و یا حالت جدیدی از بازی هستند که به بازی اضافه میشن . فکر میکنم قویترین بازی در این زمینه unreal tournament باشه.

به هر حال برای nwn هم چند تا ماژول رایگان وجود داره که کاربران علاقه مند درست کردن.
مشهورترین این ماژول ها تا جایی که من میدونم Eye Of Beholder هست.

این مد که فایلی حدود 120 مگه چیزی حدود 20+ ساعت طول میکشه تا شما تمومش کنید . دارای مراحل متنوع و داستان قابل قبولیه

به همه دوستاران این بازی توصیه میکنم این مد و دانلود کنن.

البته من شک دارم شما update خود بازی هم لازم دارید یا نه. اگه مد و پیدا کردید خودش گفته که به چه ورژنی از بازی نیاز داره

Update بازی هم چیزی حدود 80 مگ هست. (این update که من دارم)

چند تا عکس از این مد میذارم .

( این هم از محاسن این بازی که یه مد خوبش از اکسپنشن خیلی از بازیهای دیگه درست و حسابی تره )

یک ماژول دیگه هم به نام lord of the rings هست که بدک نیست

ماژول های دیگه
Rappan Athuk و Arena of Champions Game
البته خود Bioware هم یه ماژول پولی داره که نمیدونم single هست یا مالتی

من این تاپیک رو از اول تا اینجا خوندم و واقعا مفید بود راستش من بازیهای rpg زیاد بازی نمی کنم اما یه بازی که واقعا فوق العاده بود Elder Escrolls III: MorrowinD بود که تو این تاپیک زیاد در موردش صحبت نشد یه بازی عای با گرافیک فوق العاده هوش مصنوعی عای برای تمام کارکترهای بازی و موزیک فوق العاده و داستان گیرا و...من واقعا کمتر بازیی به این توپی دیدم
این بازی از سایت گیم اسپات امتیاز عالیه 8.7 رو به این بازی داده بود و شرکت Bethesda Softworks سازنده اون بود شماره 4 این بازی هم در حال ساخت که واقعا یه عجوبه ای برای خودشه 2K Games ناشر این بازیه من با تعریفایی که از بازی شنیدم احتمالا یکی ار بزرگترین rpg های تاریخه که در 20 مارس منتشر میشه. اگه از من میشنوید شماره 3 اون رو حتما بازی کنید(احتمالا گیر نمیارید)
سلام .
من شماره 3 به همراه هر دو تا اکسپنشنش رو دارم منتها هنوز فرصت نکردم برم سراغشون .
خودش که اصلیش Morrowind هست . دوتا اکسپنشنش هم اگه درست نوشته باشم یکی Tribunal هست و دیگری Blood Moon .
البته مود اصلي بازي بصورت آنلاين سينگل پلير هست.. شما براي خودت بازي ميكني بقيه هم براي خودشون اما با بقيه هم ميتوني يه كارائي انجام بدي... كمك بگيري و كمك كني خلاصه از اين جور چيزا... مودهاي آنلاينش هم 3تاس كه PvP هست و شما با بقيه بايد مبارزه كني بصورت فكشن (گروهي) ... كلاً بازي جالب و خوبي و از WoW هم كمي نداره و بنظر من طراحي اين بازي از WoW خيلي زيباتر و محيط ها بسيار زيبا و جلوه گرهستند... به عبارت ديگه كاملاً براي جيب ما ايروني ها مناسب هست چون فقط هزينه تهيه بازي رو بايد بپردازيم و ساير امكانات مهيااست..
خیلی ممنون از توضیحاتت . با این حساب که شما گفتید بازم بالاخره باید به اینترنت وصل باشیم درسته ؟؟؟
منظور من این بود که مثل همون WoW که شرکتتون داد تو بازار یه دونه سرور مجازی بسازه و دیگه احتیاجی به اینترنت نباشه .
این ماژول ها معمولا مراحل کوچک و یا حالت جدیدی از بازی هستند که به بازی اضافه میشن . فکر میکنم قویترین بازی در این زمینه unreal tournament باشه.

به هر حال برای nwn هم چند تا ماژول رایگان وجود داره که کاربران علاقه مند درست کردن.
مشهورترین این ماژول ها تا جایی که من میدونم Eye Of Beholder هست.

این مد که فایلی حدود 120 مگه چیزی حدود 20+ ساعت طول میکشه تا شما تمومش کنید . دارای مراحل متنوع و داستان قابل قبولیه

به همه دوستاران این بازی توصیه میکنم این مد و دانلود کنن.

البته من شک دارم شما update خود بازی هم لازم دارید یا نه. اگه مد و پیدا کردید خودش گفته که به چه ورژنی از بازی نیاز داره

Update بازی هم چیزی حدود 80 مگ هست. (این update که من دارم) و...
محمد آقا ممنون . خیلی جالبه . اونوقت این مدها رو از کجا میشه دانلود کرد ؟؟
با همین نسخه های کرک شده ما کار میکنه یا ...؟؟؟
اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم .

نوشته شده توسط Kain:
محمد آقا ممنون . خیلی جالبه . اونوقت این مدها رو از کجا میشه دانلود کرد ؟؟
با همین نسخه های کرک شده ما کار میکنه یا ...؟؟؟
اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم .

بله کار میکنه .

اگه شما update و نصب کنید , دیگه کرک هم لازم ندارید
چون بعد update بدون کرک هم اجرا میشه

در غیر اینصورت کرک همراه بازی شما کافیه.

این هم لینکش
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Modules.Detail&id=4028

http://nwvault.ign.com/ اینجا کلی خرت و پرت برای دانلود هست

نوشته شده توسط Nameless:
بله کار میکنه .

اگه شما update و نصب کنید , دیگه کرک هم لازم ندارید
چون بعد update بدون کرک هم اجرا میشه

در غیر اینصورت کرک همراه بازی شما کافیه.

این هم لینکش
http://nwvault.ign.com/View.php?view=Modules.Detail&id=4028

http://nwvault.ign.com/ اینجا کلی خرت و پرت برای دانلود هست
سلام.
خیلی ممنون محمد آقای گل . دستت درد نکنه .
هم بابت توضیحات و هم بابت لینک . ;)

آخرین ویرایش:
Hell? OOO
دو سه تان...من مدت مديدي چيزي نگفتم اما مثه اينكه اينجا تحصن شده ملت هيچي نميگن...اما با وجود اينكه پستا كم بود اما انقدر تاثير گذار بودن كه منو بره خريدن يه بازي آر پي جي ديگه ترغيب كنن....
(هدفم از زدن اين پست اضافه كردن به پستام بود... :) )
--------------------
لبتون خندون و عزتتون پايدار...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or