با سلام خدمت دوستان خوبم .
همه عزیزان با بازی های RPG با دوربین ایزومتریک آشنایی دارن و بهترین های این سبک رو هم میشناسن . بازی هایی مثل دیابلو 2 و یا Divine Divinity .
حالا من یه بازی تو این سبک چند وقت پیش اومد دستم و تازه امروز نصبش کردم و شروع کردم به رفتن .
اسم بازی هست Sacred به همراه اکسپنشنش به اسم Sacred : Underworld .
البته بازی اصلی نسبتا قدیمیه . فکر کنم واسه سال 2001 باشه اما اکسپنشنش جدیده و الان چند ماهی هست که هر دو با هم وارد بازار ما شدن .
البته احتمالا شما ها تا حالا بازی کردینش و تمومش هم کردین اما اگه هنوز این بازی رو نگرفتین پیشنهاد میکنم در اولین فرصت برین سراغش .
بازی مثل بازی های دیگه این سبک مثل دیابلو 2 یا Divine Divinity اولش چند تا کاراکتر داره که باید از بین اونا یکی رو انتخاب کنیم . تو این بازی کلا 8 کاراکتر تو بازی وجود دارن که عبارتند از :
Gladiator – Male - 1
Seraphim – Female - 2
Daemon – Female - 3
Dwarf – Male - 4
Wood Elf – Female - 5
Battle Mage – Male - 6
Dark Elf – Male - 7
Vampiress – Female - 8
که حالا هر کسی متناسب با سلیقه اش با هر کدوم حال میکنه میتونه بازی بکنه .
البته تو کاراکتر ها متاسفانه Paladin نداره . ( قابل توجه Paladin دوست ها !!!! ) اما خوب همینا هم خیلی خوبن .
بازی گرافیک خیلی خوبی داره و محیط ها و کاراکتر ها طراحی مناسبی دارن .
تو بازی هم طبق معمول با Level Up شدن قابلیت ها رو افزایش میدین .
یه چیز باحال تو بازی اینه که میتونین تو بازی اسب بخرین و مسافت ها ی دور بازی رو که خیلی هم فضاهاش وسیع هست رو با اسب و سرعت بیشتری طی کنین . البته من شخصا پیاده بیشتر حال میکنم !
بازی هم درست مثل بازی های این سبک دارای نقشه های بزرگ و وسیع هست که توش پره از انواع دشمن ها مثل Goblin ها و Orc ها و .... . تو شهرها هم معمولا ماموریت جانبی به اندازه کافی وجود داره و انجامشون خالی از لطف نیست . البته نقشه , محل دقیق ماموریت های جانبی و اصلی رو نشون میده که این کار باعث شده زیاد سردرگم نشیم و کمک بزرگی برای بازی کننده ها هست !
و طبق معمول چون محیط ها خیلی بزرگن یه سری Portal تو منطقه های مختلف وجود داره که شما مجبور نشین برای رفتن از این سر نقشه به اون سر نقشه ده ها کیلومتر رو با اسبتون چهار نعل برین تا هم وقتتون تلف بشه و هم اسبتون سقط بشه !!!
و یه سری افراد هم تو بازی وجود دارن به اسم Combo Master که شما میتونین پیش اونا برین و چندین جادو و مهارت قدرتی خودتون رو با هم ترکیب کنین و مهارت قویتر بسازین که چیز جالبه .
Upgrade کردن سلاح ها و زره هایی که این قابلیت ر و دارن هم که جای خود داره .
در کل این بازی نه کامل شبیه دیابلو هست و نه حال و هوای خاص Divine Divinity رو داره اما در نوع خودش خیلی قشنگه که پیشنهاد میکنم حتما بازی کنین .
البته من تازه از امروز شروع کردم به رفتن و زیاد بازی نکردم اما تا اینجا که رفتم خیلی قشنگ بوده .
خوب دیگه ببخشید زیاد وراجی کردم . فعلا ...