سلام
من نمیدونم چرا تا حالا این تاپیک رو ندیده بودم !!!
=====
اولین rpg که بازی کردم دیابلو 1 بود اگر اشتباه نکنم .
=====
اگر میشه همون D&D رو معرفی کنین .
=====
از زحمات همه به خصصوص مصطفی ممنونم .
سلام .
قابلی نداشت آقا پرهام . من متاسفانه دیابلو 1 رو بازی نکردم . اما میدونم یه شاهکار دیگه از بلیزارد بوده که امتیاز بی نظیر 9.6 رو از گیم اسپات گرفته .
در ضمن مصطفی جان من امید هستم.
مخلصیم امید جان . بازم از کمکت ممنون .
قا ببخشین کاملا احمقانه پریدم وسط بحث!از بس آر پی جی آر پی جی کردین منم میخوام یه نگاهی به این بازیا بندازم.امروز رفتم سر وقت دانجن سیژ2 ولی گویا برای اینکه داستانو بفهمیم باید داستان نسخه قبلم یکم بدونیم..میخواستم بدونم از دوستان کسی هست که بتونه یه چن خط داستان نسخه اولو توضیح بده؟دمتون گرم...
راستشو بخوای من شخصا دانجن سیج رو زیاد قبول ندارم به همین خاطر داستان ها شو اصلا دنبال نمیکردم و نمیدونم داستان 1 و 2 به هم ربطی داشتن یا نه اما داستان 1 در مورد شیاطینی بود که در کوهستان ها زندگی میکردن و حالا پس از گذشت سالها نیروهای خودشون رو تقویت کرده بودن و به قسمت های پایین کوه اومده بودن و به مردم و روستاها حمله میکردن و قصد تصرف سرزمین های انسانها یعنی سرزمین آرانا ( Realms of Aranna ) رو داشتن و نقش اول بازی که یکی از همین کشاورز های ساده هست جلوی اینا رو میگیره . خلاصه یه چیزی تو همین مایه ها بود !
شماره دوم هم اگه اشتباه نکنم در مورد یه سپر مخصوص بود که به چهار قسمت تقسیم شده بود و در قسمتهای مختلف دنیا پخش شده بود . نقش ما این وسط مسابقه با Dark Wizard برای بدست آوردن هر 4 قطعه سپر و ترمیم اون سپر و بدست آوردن قدرت بسیار زیاد اون سپر بود .
من فقط از یه چیز ای نبازی خوشم میاد و اونم تنوع بسیار زیاد سلاح ها و زره ها هست که آدم رو تشویق میکنه تا بره آخر بازی و بتونه سلاح ها و زره های جدید و جادویی و قدرتمند رو بدست بیاره و وگرنه داستان و گیم پلی بازی چندان جالب نیست .
سلام به دوستان حرفه ایه rpg.
من تا حالا تو این سبک بازی نکردم لطفا برای شروع یه بازی به من معرفی کنید.بازیش باحال باشه.تا ما هم به جمع rpg بازها بپیوندیم.
اصلا سبک جالبیه یا نه؟
اگه سبک جالبی نبود که این همه طرفدار نداشت و دومین بازی پر طرفدار دنیا پس از اکشن نبود !
به نظر من برای شروع دیابلو 2 بهترین انتخابه . بازی نسبتا ساده بدون اصطلاحات و واژه های خیلی پیچیده .
گیم پلی عالی . داستان خیلی خوب .
البته از بازی های جدید Fable : The Lost Chapters هم انتخاب خیلی خیلی مناسبیه . اینم یه بازی خیلی عالی هست که ارزش چند بار بازی کردن رو داره .