طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه سوال داشتم .
نمیشه بازی Guild Wars رو هم یه کاریش کنن مثل WoW بشه Single بازی کرد ؟؟
البته میدونم هیچی Multi نمیشه اما واسه ماها که نه بازی اورجینال داریم نه اینترنت پر سرعت فکر کنم از هیچی بهتر باشه .

مگه وارکرفت رو میشه سینگل بازی کرد؟مث اینکه بازیهای آنلاین یکم پیچیده شد.آفلاین بازی کردن وارکرفت(یعنی یه کاری بکنن که سرور رو چک نکنه)مث اینکه پرینس بازی کنی ولی هشکی نباشه تو مپ جز خودت!البته اینم مثال کاملا مشخصی نیست.یا مث اینکه بری جنگ ولی نه دشمنی باشه نه کسی طرف خودت!اینکه بازی رو باید آنلاین بازی کرد نه به این دلیله که کرک چک کنه ن چیز دیگه ای.در ضمن این بازی مالتی پلیر هم نیست که بخوای یه سری بات مث کانتر استرایک بذاری بازی کنی.یه چیزی مث پرینس 3 رو در نظر بگیر.مثلا همین اولش که در دور دست آدمای خودت دارن با اون یکیا می جنگن.فرض کن هم آدمای خودت رو یه آدم واقعی کنترل کنه هم اون یکیا رو.وقتی سینگل بازی کنی به این مدل میشه که تو یه دنیایی(مپ)بعد هی میدویی این ور اون ور.نه می جنگی نه کسی هست که باهاش در گیر شی.نه لول آپ نه هیچی.مث اینه که یه بازیه چن نفره رو بشینی تکی بازی کنی حتی بدتر!

نوشته شده توسط Elvish Hero:
مگه وارکرفت رو میشه سینگل بازی کرد؟مث اینکه بازیهای آنلاین یکم پیچیده شد.آفلاین بازی کردن وارکرفت(یعنی یه کاری بکنن که سرور رو چک نکنه)مث اینکه پرینس بازی کنی ولی هشکی نباشه تو مپ جز خودت!البته اینم مثال کاملا مشخصی نیست.یا مث اینکه بری جنگ ولی نه دشمنی باشه نه کسی طرف خودت!اینکه بازی رو باید آنلاین بازی کرد نه به این دلیله که کرک چک کنه ن چیز دیگه ای.در ضمن این بازی مالتی پلیر هم نیست که بخوای یه سری بات مث کانتر استرایک بذاری بازی کنی.یه چیزی مث پرینس 3 رو در نظر بگیر.مثلا همین اولش که در دور دست آدمای خودت دارن با اون یکیا می جنگن.فرض کن هم آدمای خودت رو یه آدم واقعی کنترل کنه هم اون یکیا رو.وقتی سینگل بازی کنی به این مدل میشه که تو یه دنیایی(مپ)بعد هی میدویی این ور اون ور.نه می جنگی نه کسی هست که باهاش در گیر شی.نه لول آپ نه هیچی.مث اینه که یه بازیه چن نفره رو بشینی تکی بازی کنی حتی بدتر!
راستش من یه نسخه گرفتم واسه DC یه پچ نصب میکنی رو بازی یه سرور مجازی میسازه . بعد یه Username & Password میسازی بعد میره تو بازی . من فقط نصب کردم ببینم سالمه یا نه اما بازی نکردم .
ولی فکر نکنم این جور باشه که شما میگین . تو بازی دشمن هست و میشه بکشی و Level ها تو بالا ببری .
بزار یه امتحانی بکنم . منو به شک انداختی ! :neutral:

سلام
عماد خدایی خودت فهیدی چی گفتی ؟
راستش من یه نسخه گرفتم واسه DC یه پچ نصب میکنی رو بازی یه سرور مجازی میسازه . بعد یه Username & Password میسازی بعد میره تو بازی . من فقط نصب کردم ببینم سالمه یا نه اما بازی نکردم .
ولی فکر نکنم این جور باشه که شما میگین . تو بازی دشمن هست و میشه بکشی و Level ها تو بالا ببری .
بزار یه امتحانی بکنم . منو به شک انداختی !
اگر منظورت wow هست که دشن داری . لول آپم داری .
ولی بعد از یه مدت خیلی کوتاه بازی یکنواخت یشه .

Hell OOOOOOOOO
دو سه تان......جونه بچه تون اين WoW رو از كجا تو تهران ميشه پيدا كرد؟؟؟
يه كمكي به من بنماييد...يك در دنيا دو سه هزار در آخرت جزا نيك بگيريد حالش رو ببريد...
------------------
لبتون خندون و زندگيتون هيجان انگيـــــــــــــــــــــــــــــــز...

Hell OOOOOOOOO
دو سه تان......جونه بچه تون اين WoW رو از كجا تو تهران ميشه پيدا كرد؟؟؟
يه كمكي به من بنماييد...يك در دنيا دو سه هزار در آخرت جزا نيك بگيريد حالش رو ببريد...
من که تو تهران نیستم میدونم که تو پایتخت فرتی ریخته.
علاءادین نزدیک بود اون جا هم داره
....
39.gif

Hel !! OOOOOOOOO
دوسه ته عزيز..ممنون...من مشكلم اينه كه از خونه هر دو سه هزار سال يه بار ميام بيرون كه هر بارم بايد حادثه اي شگرف رخ داده باشه :)
(يكي از اهدافم از زدن اين پسته افزايش پستام بود :) )
------------------------------
لبتون خندون و روحتون سيقلي...

سلام .
ما همین جاییم . زیر سایتون .
دو تا بازی نسبتا جدید دستم رسیده که فردا در موردشون یه توضیحی میدم .
این آقا محمد رضا و محمد آقا هم که خبری نیست ازشون . قرار بود یه حال اساسی با بازی نوروینتر بدن !

سلام دوستان .
دو تا بازی به دستم رسیده بود چند وقت پیش که گفتم براتون در موردشون یه مقدار توضیح بدم .
البته بازیها خیلی جدید نیستن اما بدلیل مشهور نبودن ممکنه خیلی ها بازی نکرده باشن .
نام این دو تا بازی یکی Fate هست و دیگری Necromania : Traps Of Darkness .
اول در مورد Fate :
در مورد داستان بازی اطلاعات چندانی ندارم چون هنوز درست و حسابی بازی نکردم اما در مورد چیزای دیگش .
بازی گرافیک جالبی داره و در نوع خودش خیلی خوبه .
قهرمان بازی ما هم تنها یک شخصیت هست با ظاهر یک کودک به همراه یک حیوان دست آموز .
شما میتونین بسته به علاقه تون طبق معمول این بازیها Male باشین یا Female .
اون حیوون همراهتون هم میتونه سگ و یا گربه باشه که توبازی به شما کمک میکنه .
مثل اون سگی که تو بازی The Bard's Tale همراهتون هست . البته این سگ یا گربه علاوه بر کمک به شما در مبارزات میتونه آیتم ها رو برای شما جمع آوری کنه و براتون بیاره .
شما با خوراندن آیتم های بی ارزش که نیاز ندارین به حیوون دست آموزتون میتونین اونو بزرگ تر و قویترکنین . یه چیزی شبیه لول آپ شدن حیوون دست آموزتون تو بازی Dungeon Siege 2 .
بازی از نظر منوها مثل Inventury و نحوه Level Up شدن و ... شبیه بازی دیابلو هست . البته پیشرفته تر و جالب تر .
مشابه بازی دیابلو شما از دهکده اصلی خارج میشین و ماموریت هایی که به شما محول شده رو انجام میدین و دوباره بر میگردین به شهر .
بازی موسیقی خیلی جالب و زیبایی هم داره که باید بشنوین و لذت ببرین .
خیالتون راحت که تو بازی تمام مولفه های لازم برای یک بازی RPG زیبا وجود داره که بازی کردن رو واقعا لذت بخش میکنه .
انجام این بازی رو به تمامی عزیزان پیشنهاد میکنم . حتما بازی کنین و مطمئن باشین ضرر نمیکنین .
لازم به ذکره که این بازی از سایت گیم اسپات امتیاز 7.9 گرفته که امتیاز خیلی خوبی هست .
بازی تو یک سی دی عرضه شده و برای اجراش باید حداقل کارت گرافیک 32 مگابایتی داشته باشین .
البته با 16 مگابایتی هم بازی اجرا میشه اما بازی روون نیست و حتی روی پایین ترین حالت گرافیک هم اذیت میکنه .
اینم یه عکس از بازی :
jfc010.jpg

و اما در مورد Necromania : Traps Of Darkness :
چی بگم که هر چی از این بازی بگم کم گفتم .
منتها از بدی هاش و نقاط ضعفش !!
یک بازی که بهتره اصلا درموردش حرف نزنیم .
حتی از صد متری این بازی رد هم نشید و فکر بازی کردن رو از سرتون بیرون کنید .
گرافیک افتضاح . کاراکترهای بی خود . شخصیت هایی که باهاشون میتونین بازی بکنین یه اسکلت هست . یه غول سنگی نسبتا بزرگ . یه ارک بی ریخت و.... . فقط یه شخصیت باحال داره که اونم Knight هست .
بقیه رو بنداز دور .
گیم پلی بدون زیبایی و هیجان و محیط های نه چندان جالب .
بازی امتیاز 3.7 از گیم اسپات گرفته که به نظر من از سرش هم زیاده .

کسی اینجا Baldur's Gateبازی کرده؟عجب بازییه.البته من نسخه کنسولشو بازی میکنم الان:Baldur's Gate:Dark Allianceواقعا عالیه.البته بازیش یکم قدیمیه.اینی که من دارم بازی میکنم ماله 2001 ه فک کنم ولی واقعا توپه.کاری از استودیوی قدیمیInter Play.فقط این اولش داستان یکم گنگ شرو میشه!!میشه یکی داستان این بازیو یکم توضیح بده؟ممنون.

نوشته شده توسط Elvish Hero:
کسی اینجا Baldur's Gateبازی کرده؟عجب بازییه.البته من نسخه کنسولشو بازی میکنم الان:Baldur's Gate:Dark Allianceواقعا عالیه.البته بازیش یکم قدیمیه.اینی که من دارم بازی میکنم ماله 2001 ه فک کنم ولی واقعا توپه.کاری از استودیوی قدیمیInter Play.فقط این اولش داستان یکم گنگ شرو میشه!!میشه یکی داستان این بازیو یکم توضیح بده؟ممنون.

سلام

اول اینکه من از دوستان در این تاپیک معذرت میخوام.

قرار بود در مورد بازی NWN من حرف بزنم.ولی باور کنید خیلی وقت ندارم مطالبم رو جمعو جور کنم به محض اینکه سرم خلوت تر بشه به روی چشم.حتما قولی رو که دادم عملی میکنم.

چون قرار بود در مورد استودیوی BIOWARE توضیح بدم.

باور کنید مطالبش روی هاردم هست ولی حال تایپش نیست.

+++++++++++

حالا در جواب اقا عماد گل گلاب:

بازی دروازه بالدرز یک شاهکاره.

البته تو داری شماره یک رو بازی مینکنی که کار INTER PLAR هستش.

از من میشنوی برو شماره 2 شو بگیر بازی کن که اگه اشتباه نکنم 4 تا CD هستش و کار BIOWARE.

تمام ابهت و افتخار این استودیو از این بازی شروع شد.

من خودم این بازی رو تموم کردم ولی فکر کنم 1 سالی میگذره ازش.

تعداد QUEST های بازی دروازه بالدرز 2 فکر کنم روی 800 تا بود.اگه اشتباه نکنم.

اینم بگم که موسیقی این بازی کار INON ZUR بود که در کارنامه خودش هنوز به این بازی افتخار میکنه.

و اینم بگم که بازی بعدی BioWare که با نام Dragon Age هستش هم توی فروم رسمی بازی نوشته شده که انگار باز هم کار موسیقی این بازی جدید این استودیو کار این باباس

اگه اطلاعاتم کمه ببخشید.

لذت ببر ازش.

خداحافظ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or