سلام دوستان .
دو تا بازی به دستم رسیده بود چند وقت پیش که گفتم براتون در موردشون یه مقدار توضیح بدم .
البته بازیها خیلی جدید نیستن اما بدلیل مشهور نبودن ممکنه خیلی ها بازی نکرده باشن .
نام این دو تا بازی یکی Fate هست و دیگری Necromania : Traps Of Darkness .
اول در مورد Fate :
در مورد داستان بازی اطلاعات چندانی ندارم چون هنوز درست و حسابی بازی نکردم اما در مورد چیزای دیگش .
بازی گرافیک جالبی داره و در نوع خودش خیلی خوبه .
قهرمان بازی ما هم تنها یک شخصیت هست با ظاهر یک کودک به همراه یک حیوان دست آموز .
شما میتونین بسته به علاقه تون طبق معمول این بازیها Male باشین یا Female .
اون حیوون همراهتون هم میتونه سگ و یا گربه باشه که توبازی به شما کمک میکنه .
مثل اون سگی که تو بازی The Bard's Tale همراهتون هست . البته این سگ یا گربه علاوه بر کمک به شما در مبارزات میتونه آیتم ها رو برای شما جمع آوری کنه و براتون بیاره .
شما با خوراندن آیتم های بی ارزش که نیاز ندارین به حیوون دست آموزتون میتونین اونو بزرگ تر و قویترکنین . یه چیزی شبیه لول آپ شدن حیوون دست آموزتون تو بازی Dungeon Siege 2 .
بازی از نظر منوها مثل Inventury و نحوه Level Up شدن و ... شبیه بازی دیابلو هست . البته پیشرفته تر و جالب تر .
مشابه بازی دیابلو شما از دهکده اصلی خارج میشین و ماموریت هایی که به شما محول شده رو انجام میدین و دوباره بر میگردین به شهر .
بازی موسیقی خیلی جالب و زیبایی هم داره که باید بشنوین و لذت ببرین .
خیالتون راحت که تو بازی تمام مولفه های لازم برای یک بازی RPG زیبا وجود داره که بازی کردن رو واقعا لذت بخش میکنه .
انجام این بازی رو به تمامی عزیزان پیشنهاد میکنم . حتما بازی کنین و مطمئن باشین ضرر نمیکنین .
لازم به ذکره که این بازی از سایت گیم اسپات امتیاز 7.9 گرفته که امتیاز خیلی خوبی هست .
بازی تو یک سی دی عرضه شده و برای اجراش باید حداقل کارت گرافیک 32 مگابایتی داشته باشین .
البته با 16 مگابایتی هم بازی اجرا میشه اما بازی روون نیست و حتی روی پایین ترین حالت گرافیک هم اذیت میکنه .
اینم یه عکس از بازی :
و اما در مورد Necromania : Traps Of Darkness :
چی بگم که هر چی از این بازی بگم کم گفتم .
منتها از بدی هاش و نقاط ضعفش !!
یک بازی که بهتره اصلا درموردش حرف نزنیم .
حتی از صد متری این بازی رد هم نشید و فکر بازی کردن رو از سرتون بیرون کنید .
گرافیک افتضاح . کاراکترهای بی خود . شخصیت هایی که باهاشون میتونین بازی بکنین یه اسکلت هست . یه غول سنگی نسبتا بزرگ . یه ارک بی ریخت و.... . فقط یه شخصیت باحال داره که اونم Knight هست .
بقیه رو بنداز دور .
گیم پلی بدون زیبایی و هیجان و محیط های نه چندان جالب .
بازی امتیاز 3.7 از گیم اسپات گرفته که به نظر من از سرش هم زیاده .