نوشته شده توسط Kain:سلام .
ظاهرا شرکت DC نسخه Gold Edition بازی Gothic 2 رو داده تو ازار .
کسی میدونه که این نسخه Gold چه چیزای جدیدی داره ؟؟؟؟
ممنون .
نوشته شده توسط ChaosTheory:سلام.
اگه از RPG باز های حرفه ای باشید حتما کمپانی ژاپنی و نسبتا قدیمیه GameArts رو میشناسید.این کمپانی سازنده ی بازیهای بزرگی مثل Lunar (سال 1992) و Grandia (سال 1998) هست که این بازی ها در زمان خود جزو بهترین ها بودند.سایت RPGFan این شانس رو داشته که با مدیر این کمپانی یعنی آقای Youichi Miyaji مصاحبه ی کوتاهی درباره ی برنامه های آینده این کمپانی داشته باشه.متن ترجمه شده ی این مصاحبه:
اول برای ما بگید که چه انگیزه ای باعث شد که شما وارد صنعت بازی سازی شوید؟
حدود 25 سال پیش من یک Commodore PET 2001 خریدم که در من انگیزه ای ایجاد کرد تا سازنده بازیهای ویدئویی شوم!
Grandia III در 24 آگوست 2005 در کشور ژاپن منتشر شد.شما چه انتظاری از فروش این بازی داشتید؟
در ژاپن حدود 300,000 نسخه از این بازی فروخته شد و این بازی در میان بازیهای RPG ژاپنی تبدیل به یک عنوان بزرگ شد و من از موفقیت زیاد این بازی بسیار خوشحال شد.حتما این بازی رو تجربه کنید!
آیا این امکان هست که Grandia Online در جایی غیر از ژاپن ریلیز بشه؟
امکانش هست اما در این مورد نظر شرکا هم مهم است!
شما برنامه ای برای کنسولهای نسل بعد دارید؟
البته.ما در حال آماده سازی مقدمات ساخت یک بازی برای Next-Gen هستیم که من فکر میکنم این بازی سورپرایز بزرگی رو امسال برای گیمرها ایجاد کنه.
آقای Miyaji شما خودتون چه بازیهایی انجام میدید؟
من بیشتر RTS (real-time strategy) بازی میکنم.البته بازیهای CDV رو هم دوست دارم.
موفق باشید.
البته من اصلا مثل شما تو سبک RPG وارد نیستم . کمتر از یک سال هست که شروع کردم این سبک رو ولی به نظرم بهتره در مورد RPG های ژاپنی هم بحث بشه .نوشته شده توسط Darkfie1d:البته منظور ما در اين تاپيك بازي هاي RPG غير ژاپني (يا استايل غير ژاپني) هست من به شخصه از روند اون rpg ها اصلاً خوشم نمياد و دليل اينكه تا حالا از اين هيچكدوم اين نوع rpg ها خوشم نيومده سيستمها مبارزه و روند پيشرفت ساده كاراكتر هست چيزهايي كه شما هيچ موقع در rpg هاي غير ژاپني پيدا نميكني... من با اينكه از داستانها Final Fantasy خوشم مياد تا حالا يكي از اونها رو هم به سرانجام نرسوندم...
سلام .درود
از خودم بپرس برات بگم رفیق نسخه ای که ما دادیم بیرون همون نسخه Gold Edition اصلی هست که علاوه بر Gothic 2 یک اکسپنشن هم که از گوتیک 2 بود بنام شب کلاغ (The Night of The Raven یا Der Nacht Des Raben) رو هم داره... که توصیه میکنم تهیش کنید خوبه بازی گوتیک البته قسمت اولش برای من بسیار جذابتر بود...
راستشو بخواین منم کاملا با حرف ایشون موافقم .لبته منظور ما در اين تاپيك بازي هاي RPG غير ژاپني (يا استايل غير ژاپني) هست من به شخصه از روند اون rpg ها اصلاً خوشم نمياد و دليل اينكه تا حالا از اين هيچكدوم اين نوع rpg ها خوشم نيومده سيستمها مبارزه و روند پيشرفت ساده كاراكتر هست چيزهايي كه شما هيچ موقع در rpg هاي غير ژاپني پيدا نميكني... من با اينكه از داستانها Final Fantasy خوشم مياد تا حالا يكي از اونها رو هم به سرانجام نرسوندم...
دوست خیلی عزیزم کورش جان .نوشته شده توسط kourosh:دوست عزیز اقا مصطفی هم باهات موافقم و هم مخالف . با اون جملت که نظر دارکفیلد عزیز رو تائید کردی مخالفم چون نمیشه RPG رو محدود به بازیهایی که غیر ژاپونی هستند کرد.وقتی اسم تاپیک طرفداران بازیهای RPG یه دیگه تبصره نداره که این باشه اون نباشه.و اون بخشی که باهات موافقم داستان قوی بازیهای ژاپونیه . چیزی که باعث میشه من با RPG غیر ژاپونی بیشتر حال کنم محیطیه که تو این بازیها وجود داره من هیچ بازیه ژاپونی رو ندیدم که تونسته باشه حسی رو که مثلا نوروینتر نایتس یا دیابلو ایجاد کردن ایجاد بکنه .تو دیابلو من هر وقت به اون دهکده اخری که از اون جلو تر نمیشه رفت رسیدم خودمو اونجا حس میکردم یه جور احساس همدردی با اون موجودی که شبیه فرشته بود یا تو نور وینتر نایتس وقتی به مکانهایی که طاعون زده بود میرفتم خودم رو کاملا تو اون حالو هوا حس میکردم . امکان نداشت تو این بازی کسی ازمن درخواست پول کنه و ردش کنم و این حس تو یه بازی ژاپونی دیده نمیشه ولی این طرف قضیه رو هم باید ببینیم .Dragon Quest که الان دارم بازی میکنم یکی از بهترین بازیهایه عمره واقعا شاهکاره
در ضمن اون دوستی که از کرونو گفت .کرونو تریگر رو من بازی کردم با اینکه مال سال 1995 و هنوزم ارزش بازی رو داره و میارزه که یکبار تمومش کنی ولی کراس رو بازی نکردم یعنی گیر نیاوردم که بازی کنم
دليل اينكه تا حالا از اين هيچكدوم اين نوع rpg ها خوشم نيومده سيستمها مبارزه و روند پيشرفت ساده كاراكتر هست چيزهايي كه شما هيچ موقع در rpg هاي غير ژاپني پيدا نميكني...
به به چه عجب جناب رازیل . این طرفا ؟نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
میبینید دوسه تان (به قول احماد) من چقدر خوش قولم.
فکر کنم یه قولایی داده بودم ولی متاسفانه نرسیدم.ولی به بازم میگم یادم نرفته اگه بتونم از مشکلات شخصی و داخلی فارغ بشم به روی چشم.
حالا یه چیزی بگم:
اولین تریلر رسمی بازی NeverWinter Night 2 رسما منتشر شد.
حجمش 4.1 مگ هست.
زمان 58 ثانیه و خیلی هم گنگ و زیاد واضح نیست. توش فقط یکم معرفی کرده بازی رو و سعی کرده خوب ادم رو بپیچونه و سر کار بزاره.
بیشتر از شات های منتشر شده بازی توی تریلر استفاده کرده و در اخر هم زمان انتشار بازی رو بهار 2006 اعلام کرده.
خداحافظ