طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Kain:
سلام .
ظاهرا شرکت DC نسخه Gold Edition بازی Gothic 2 رو داده تو ازار .
کسی میدونه که این نسخه Gold چه چیزای جدیدی داره ؟؟؟؟
ممنون .

درود
از خودم بپرس برات بگم رفیق :) نسخه ای که ما دادیم بیرون همون نسخه Gold Edition اصلی هست که علاوه بر Gothic 2 یک اکسپنشن هم که از گوتیک 2 بود بنام شب کلاغ (The Night of The Raven یا Der Nacht Des Raben) رو هم داره... که توصیه میکنم تهیش کنید خوبه بازی گوتیک البته قسمت اولش برای من بسیار جذابتر بود...

سلام.
اگه از RPG باز های حرفه ای باشید حتما کمپانی ژاپنی و نسبتا قدیمیه GameArts رو میشناسید.این کمپانی سازنده ی بازیهای بزرگی مثل Lunar (سال 1992) و Grandia (سال 1998) هست که این بازی ها در زمان خود جزو بهترین ها بودند.سایت RPGFan این شانس رو داشته که با مدیر این کمپانی یعنی آقای Youichi Miyaji مصاحبه ی کوتاهی درباره ی برنامه های آینده این کمپانی داشته باشه.متن ترجمه شده ی این مصاحبه:

اول برای ما بگید که چه انگیزه ای باعث شد که شما وارد صنعت بازی سازی شوید؟
حدود 25 سال پیش من یک Commodore PET 2001 خریدم که در من انگیزه ای ایجاد کرد تا سازنده بازیهای ویدئویی شوم!

Grandia III در 24 آگوست 2005 در کشور ژاپن منتشر شد.شما چه انتظاری از فروش این بازی داشتید؟
در ژاپن حدود 300,000 نسخه از این بازی فروخته شد و این بازی در میان بازیهای RPG ژاپنی تبدیل به یک عنوان بزرگ شد و من از موفقیت زیاد این بازی بسیار خوشحال شد.حتما این بازی رو تجربه کنید!

آیا این امکان هست که Grandia Online در جایی غیر از ژاپن ریلیز بشه؟
امکانش هست اما در این مورد نظر شرکا هم مهم است!

شما برنامه ای برای کنسولهای نسل بعد دارید؟
البته.ما در حال آماده سازی مقدمات ساخت یک بازی برای Next-Gen هستیم که من فکر میکنم این بازی سورپرایز بزرگی رو امسال برای گیمرها ایجاد کنه.

آقای Miyaji شما خودتون چه بازیهایی انجام میدید؟
من بیشتر RTS (real-time strategy) بازی میکنم.البته بازیهای CDV رو هم دوست دارم.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ChaosTheory:
سلام.
اگه از RPG باز های حرفه ای باشید حتما کمپانی ژاپنی و نسبتا قدیمیه GameArts رو میشناسید.این کمپانی سازنده ی بازیهای بزرگی مثل Lunar (سال 1992) و Grandia (سال 1998) هست که این بازی ها در زمان خود جزو بهترین ها بودند.سایت RPGFan این شانس رو داشته که با مدیر این کمپانی یعنی آقای Youichi Miyaji مصاحبه ی کوتاهی درباره ی برنامه های آینده این کمپانی داشته باشه.متن ترجمه شده ی این مصاحبه:

اول برای ما بگید که چه انگیزه ای باعث شد که شما وارد صنعت بازی سازی شوید؟
حدود 25 سال پیش من یک Commodore PET 2001 خریدم که در من انگیزه ای ایجاد کرد تا سازنده بازیهای ویدئویی شوم!

Grandia III در 24 آگوست 2005 در کشور ژاپن منتشر شد.شما چه انتظاری از فروش این بازی داشتید؟
در ژاپن حدود 300,000 نسخه از این بازی فروخته شد و این بازی در میان بازیهای RPG ژاپنی تبدیل به یک عنوان بزرگ شد و من از موفقیت زیاد این بازی بسیار خوشحال شد.حتما این بازی رو تجربه کنید!

آیا این امکان هست که Grandia Online در جایی غیر از ژاپن ریلیز بشه؟
امکانش هست اما در این مورد نظر شرکا هم مهم است!

شما برنامه ای برای کنسولهای نسل بعد دارید؟
البته.ما در حال آماده سازی مقدمات ساخت یک بازی برای Next-Gen هستیم که من فکر میکنم این بازی سورپرایز بزرگی رو امسال برای گیمرها ایجاد کنه.

آقای Miyaji شما خودتون چه بازیهایی انجام میدید؟
من بیشتر RTS (real-time strategy) بازی میکنم.البته بازیهای CDV رو هم دوست دارم.

موفق باشید.

البته منظور ما در اين تاپيك بازي هاي RPG غير ژاپني (يا استايل غير ژاپني) هست من به شخصه از روند اون rpg ها اصلاً خوشم نمياد و دليل اينكه تا حالا از اين هيچكدوم اين نوع rpg ها خوشم نيومده سيستمها مبارزه و روند پيشرفت ساده كاراكتر هست چيزهايي كه شما هيچ موقع در rpg هاي غير ژاپني پيدا نميكني... من با اينكه از داستانها Final Fantasy خوشم مياد تا حالا يكي از اونها رو هم به سرانجام نرسوندم...

نوشته شده توسط Darkfie1d:
البته منظور ما در اين تاپيك بازي هاي RPG غير ژاپني (يا استايل غير ژاپني) هست من به شخصه از روند اون rpg ها اصلاً خوشم نمياد و دليل اينكه تا حالا از اين هيچكدوم اين نوع rpg ها خوشم نيومده سيستمها مبارزه و روند پيشرفت ساده كاراكتر هست چيزهايي كه شما هيچ موقع در rpg هاي غير ژاپني پيدا نميكني... من با اينكه از داستانها Final Fantasy خوشم مياد تا حالا يكي از اونها رو هم به سرانجام نرسوندم...
البته من اصلا مثل شما تو سبک RPG وارد نیستم . کمتر از یک سال هست که شروع کردم این سبک رو ولی به نظرم بهتره در مورد RPG های ژاپنی هم بحث بشه .
حالا نه فقط Final Fantasy خیلی بازیهای دیگه هم هست . Kingdom Hearts , Phantasy Star , Dragon Quest , Pokemon , Paper Mario ! , Grandia , Shenmue و Crono Cross و .... .مخصوصا این کرونو که بدجور تو ایران ناشناخته است در حالی که یکی از محبوبترین شخصیتهای تاریخ بازیهای کامپیوتری به حساب میاد .
البته نمیگم غیر ژاپنیها خوب نیستن نه اصلا اونها هم عالین ولی در مورد RPG های ژاپنی هم اگه بحث شه بد نیست البته اگه کسی دوست داشت!
ولی در کل تاپیک خیلی خوبیه با این که همه صفحه هاشو نخوندم . دست همگی درد نکنه

آره بنظر من هم خوبه که درمورد RPG های ژاپنی هم بحث بشه...
ُسالارشون که عشق من یعنی فاینال فانتازیه بعدشم بنظرم دراگون کوئست باشه که شماره هشتشو دارم بازی میکنم و بدونه اغراق میتونم بگم که یکی از بهترین بازیهاییه که بازی کردم....
16.gif

در مورد کرونو کراس هم چیزی نمیدونم اگه میشه در موردش توضیح بدین.
8.gif

آخه گاندالف جان مشکل اینجاست که من خودمم کرونو کراس رو بازی نکردم!!
ولی قسمت قبلیشو که کرونو تریگر باشه بازی کردم ولی بازم خیلی کم حدود سه چهار ساعت .
ولی در کل این دو بازی از بهترین بازی های تاریخ هستند در بین بازیهای RPG ! کرونو تریگر برای سال 1995 هست که دیگه خیلی قدیمی شده و کرونو کراس در سال 2000 اومد برای پلی استیشن 1 . ولی فکر میکنم هنوز ارزش بازی کردن داشته باشه . در ضمن کرونو کراس از سایت گیم اسپات امتیاز 10 رو گرفته! و بازی هم برای شرکت Square Enix (البته اونموقع Square Soft بود) است
اگر کسی اینجا اینو بازی کرده یه توضیحی در مورد این بازی بده خیلی خوب میشه
cc2.jpg
cc1.jpg

درود
از خودم بپرس برات بگم رفیق نسخه ای که ما دادیم بیرون همون نسخه Gold Edition اصلی هست که علاوه بر Gothic 2 یک اکسپنشن هم که از گوتیک 2 بود بنام شب کلاغ (The Night of The Raven یا Der Nacht Des Raben) رو هم داره... که توصیه میکنم تهیش کنید خوبه بازی گوتیک البته قسمت اولش برای من بسیار جذابتر بود...
سلام .
خیلی ممنون دوست عزیز بابت توضیحاتت. حتما میرم استادش میکنم .
لبته منظور ما در اين تاپيك بازي هاي RPG غير ژاپني (يا استايل غير ژاپني) هست من به شخصه از روند اون rpg ها اصلاً خوشم نمياد و دليل اينكه تا حالا از اين هيچكدوم اين نوع rpg ها خوشم نيومده سيستمها مبارزه و روند پيشرفت ساده كاراكتر هست چيزهايي كه شما هيچ موقع در rpg هاي غير ژاپني پيدا نميكني... من با اينكه از داستانها Final Fantasy خوشم مياد تا حالا يكي از اونها رو هم به سرانجام نرسوندم...
راستشو بخواین منم کاملا با حرف ایشون موافقم .
بازی های RPG ژاپنی به نظر من تنها نکته مثبتشون ( البته نه تو همشون ! ) داستان قوی و خوب هست اما از نظر تنوع در کلاسها و نژادها و ... اصلا جالب و قابل قبول نیست .
جدا از اون من با سبک مبارزات و گرافیک خاص اینجور بازی ها هم مشکل دارم .
قهرمانی با قدی متوسط و شمشیری بزرگ و موهایی سیخ سیخی و چشمان درشت و لب و دهن و دماغ بسیار کوچک و ... . از نظر جادوها هم که زیادی تخیلی و غیر متعارف هستند و پر هست بازی پر هست از صحنه ها و جادوهای خالی بندی و از این حرفا .
در صورتی که تو RPG - PC Style بازی و جادوها اغلب منطقی و جالب و برگرفته از عناصر طبیعی مثل آتش و یخ و اسید و خاک و آب و ... هستند .
و خیلی تفاوت های دیگه که باعث میشه بازی های PC با کنسول تفاوت بسیار زیادی داشته باشند .
البته اگر دوستان در مورد سبک کنسول ها هم اطلاع رسانی بکنن خیلی خوبه چون اینجا هدف بیشتر اطلاع رسانی به اعظای محترم سایت و مهمانان عزیز در مورد سبکهای مختلف RPG و معرفی بهترین ها در هر سبک هست .
پس دوستان کنسول باز مارو از اطلاعاتشون در مورد بازی های RPG کنسول بی نصیب نزارن .
خیلی ممنون .

دوست عزیز اقا مصطفی هم باهات موافقم و هم مخالف . با اون جملت که نظر دارکفیلد عزیز رو تائید کردی مخالفم چون نمیشه RPG رو محدود به بازیهایی که غیر ژاپونی هستند کرد.وقتی اسم تاپیک طرفداران بازیهای RPG یه دیگه تبصره نداره که این باشه اون نباشه.و اون بخشی که باهات موافقم داستان قوی بازیهای ژاپونیه . چیزی که باعث میشه من با RPG غیر ژاپونی بیشتر حال کنم محیطیه که تو این بازیها وجود داره من هیچ بازیه ژاپونی رو ندیدم که تونسته باشه حسی رو که مثلا نوروینتر نایتس یا دیابلو ایجاد کردن ایجاد بکنه .تو دیابلو من هر وقت به اون دهکده اخری که از اون جلو تر نمیشه رفت رسیدم خودمو اونجا حس میکردم یه جور احساس همدردی با اون موجودی که شبیه فرشته بود یا تو نور وینتر نایتس وقتی به مکانهایی که طاعون زده بود میرفتم خودم رو کاملا تو اون حالو هوا حس میکردم . امکان نداشت تو این بازی کسی ازمن درخواست پول کنه و ردش کنم و این حس تو یه بازی ژاپونی دیده نمیشه ولی این طرف قضیه رو هم باید ببینیم .Dragon Quest که الان دارم بازی میکنم یکی از بهترین بازیهایه عمره واقعا شاهکاره
در ضمن اون دوستی که از کرونو گفت .کرونو تریگر رو من بازی کردم با اینکه مال سال 1995 و هنوزم ارزش بازی رو داره و میارزه که یکبار تمومش کنی ولی کراس رو بازی نکردم یعنی گیر نیاوردم که بازی کنم

مگه میشه یه بازی که امتیاز 10 رو اونم از گیم اسپاته سختگیر گرفته توی ایران پیدا نشه حتما چند جا باید داشته باشن یا حتی چند نفر .اینطور نیست؟
اگه بتونیم کسی رو پیدا کنیم که اینو داره و حاضره به ما قرضش بده خیلی خوب میشه...
ولی کی؟
42.gif

نوشته شده توسط kourosh:
دوست عزیز اقا مصطفی هم باهات موافقم و هم مخالف . با اون جملت که نظر دارکفیلد عزیز رو تائید کردی مخالفم چون نمیشه RPG رو محدود به بازیهایی که غیر ژاپونی هستند کرد.وقتی اسم تاپیک طرفداران بازیهای RPG یه دیگه تبصره نداره که این باشه اون نباشه.و اون بخشی که باهات موافقم داستان قوی بازیهای ژاپونیه . چیزی که باعث میشه من با RPG غیر ژاپونی بیشتر حال کنم محیطیه که تو این بازیها وجود داره من هیچ بازیه ژاپونی رو ندیدم که تونسته باشه حسی رو که مثلا نوروینتر نایتس یا دیابلو ایجاد کردن ایجاد بکنه .تو دیابلو من هر وقت به اون دهکده اخری که از اون جلو تر نمیشه رفت رسیدم خودمو اونجا حس میکردم یه جور احساس همدردی با اون موجودی که شبیه فرشته بود یا تو نور وینتر نایتس وقتی به مکانهایی که طاعون زده بود میرفتم خودم رو کاملا تو اون حالو هوا حس میکردم . امکان نداشت تو این بازی کسی ازمن درخواست پول کنه و ردش کنم و این حس تو یه بازی ژاپونی دیده نمیشه ولی این طرف قضیه رو هم باید ببینیم .Dragon Quest که الان دارم بازی میکنم یکی از بهترین بازیهایه عمره واقعا شاهکاره
در ضمن اون دوستی که از کرونو گفت .کرونو تریگر رو من بازی کردم با اینکه مال سال 1995 و هنوزم ارزش بازی رو داره و میارزه که یکبار تمومش کنی ولی کراس رو بازی نکردم یعنی گیر نیاوردم که بازی کنم
دوست خیلی عزیزم کورش جان .
اگه یه تیکه آخر پست رو دقیق خونده باشی من گفتم که درسته اکثر دوستان سایت از RPG های ژاپنی خوششون نمیاد اما چون هدف تاپیک آموزش و آشنایی با انواع سبک ها تو بازی RPG هست من نه تنها مخالف نیستم بلکه خیلی هم دوست دارم که عزیزانی که در باره RPG های کنسول اطلاعات دارن بیان و توضیحات بدن .
تو سه خط آخر گفتم . :cheesygri
اصلا بهتره خودت شروع کنی . یالا یه توضیحی بده !
در مورد بازی هایی مثل دیابلو و نوروینتر و Divine Divinity و فضا ها باهات کاملا موافقم . :)
در ضمن منظور من از تایید حرفهای جناب دارکفیلد عزیز حرف ایشون از وسطای خط دوم به بعد بود نه خط اول . در حقیقت من این یه تیکه رو تایید کردم :
دليل اينكه تا حالا از اين هيچكدوم اين نوع rpg ها خوشم نيومده سيستمها مبارزه و روند پيشرفت ساده كاراكتر هست چيزهايي كه شما هيچ موقع در rpg هاي غير ژاپني پيدا نميكني...

آخرین ویرایش:
سلام گاندالف جووووووووووووون
من این بازی کرونو کراس chrono cross رو دارم
بازیش اینهو فاینال فانتزی هست و یه ذره قشنگتر از فاینال فلنتزی 7
داستنان بازی درباره یه پسر جوان به نام serge هستش که به طور عجیبی می میره
ولی بعد از مردنش 10 سال بعد دوباره زنده میشه
برای همین تصمیم می گیره که ...
بقیش رو نمی گم چون بی مزه میشه
در واقع این بازی تو ایران گیر نمیاد چون نقش افرینی هست
چون حدود 90 درصد ایرانی ها از این جور بازی ها خوششون نمیاد
ولی من برعکس این جور ادمها عاشق سبک نقش افرینی هستم
درضمن این بازی رو من از اینترنت دانلود کردم
راستی من ائلین بازی نقش افرینی که بازی کردم اینها بوده
برای کنسول=فاینال فانتزی 8
برای پی سی=فکر کنم نوروینتر نایتس بود
و الان هم در حال حاضر مشغول سر و کله زدن با fable:the lost chapters هستم
در مورد این بازی کرونو ترایگر هم باید بگم که این بازی برای کنسول سوپر نینتندو و هم برای پلی استیشن
عرضه شده
فرقشون هم در اینه که سوپر نینتندو دمو نداره ولی مال پلی 1 دمو داره
خوب دیگه
ببخشید که دیگه زیادی شعر گفتم
:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

سلام

میبینید دوسه تان (به قول احماد) من چقدر خوش قولم.

فکر کنم یه قولایی داده بودم ولی متاسفانه نرسیدم.ولی به بازم میگم یادم نرفته اگه بتونم از مشکلات شخصی و داخلی فارغ بشم به روی چشم.

حالا یه چیزی بگم:

اولین تریلر رسمی بازی NeverWinter Night 2 رسما منتشر شد.

حجمش 4.1 مگ هست.

زمان 58 ثانیه و خیلی هم گنگ و زیاد واضح نیست. توش فقط یکم معرفی کرده بازی رو و سعی کرده خوب ادم رو بپیچونه و سر کار بزاره.

بیشتر از شات های منتشر شده بازی توی تریلر استفاده کرده و در اخر هم زمان انتشار بازی رو بهار 2006 اعلام کرده.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

میبینید دوسه تان (به قول احماد) من چقدر خوش قولم.

فکر کنم یه قولایی داده بودم ولی متاسفانه نرسیدم.ولی به بازم میگم یادم نرفته اگه بتونم از مشکلات شخصی و داخلی فارغ بشم به روی چشم.

حالا یه چیزی بگم:

اولین تریلر رسمی بازی NeverWinter Night 2 رسما منتشر شد.

حجمش 4.1 مگ هست.

زمان 58 ثانیه و خیلی هم گنگ و زیاد واضح نیست. توش فقط یکم معرفی کرده بازی رو و سعی کرده خوب ادم رو بپیچونه و سر کار بزاره.

بیشتر از شات های منتشر شده بازی توی تریلر استفاده کرده و در اخر هم زمان انتشار بازی رو بهار 2006 اعلام کرده.

خداحافظ
به به چه عجب جناب رازیل . این طرفا ؟ ;)
بابت خبر خوبت ممنون . میرم بگردم بعد دانلود کنم تا ببینیم چی هست این تریلر .
امیدوارم این شماره جدید هر چی که هست ورنداشته باشن فقط گرافیک رو برده باشن بالا اونوقت گیم پلی و ... رو گند زده باشن توش !!
امیدواریم مثل شماره اول با اکسپنشناش یه شاهکار دیگه باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or