نوشته شده توسط Nameless:
سلام دوستان
آقا مصطفی اینو تموم کردی ؟
من الان دارم اینو بازی میکنم یعنی خوده Sacred .
دوستان این بازی خیلی بزرگه . من الان 20 ساعته زمان بازیم گذشته بد زده 7% از بازی رو رفتم !!
کل بازی یه world map خیلی خیلی بزرگه
الان سطح 32 mage هستم
فکر کنم 200+ ماموریت تو این بازی هست
حالا بیشتر بازی میکنم نظرمو میگم
۞۩ محمد ۩۞
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم , نخ سوزن RPG بازهای عزیز .
خدمت دوست خوبم محمد آقا عرض کنم که بله من این بازی رو تمو م کردم . خیلی وقت پیش بود . بازی که من داشتم مشکلی نداشت و حالا چرا پرهام به مشکل بر خورده من نمیدونم ! :confused:
ببینم پرهام از بازی کدوم شرکت استفاده کردی ؟ چند تا سی دی بود ؟
البته دیگه سراغ اکسپنشنش مرفتم اما به زودی میرم .
اینکه محمد آقا میگه کلی از بازی رفته و فقط زده 7 در صد بازی رو رفته درسته .
البته اگه بخواین بازی رو 100 در صد تموم کنین باید تمام ماموریت های اصلی به علاوه ماموریت های جانبی رو تموم کنین .
من خودم شخصا همه ماموریت های جانبی رو تموم نکردم . خیلی هاشو انجام ندادم .
وقتی هم بازی رو تموم کردم زده بود 50 -60 در صد بازی رو رفتم ! دقیق یادم نیست .
اما بازیش جوری نیست که بشه 100 در صد بازی رو بری . چون محیط بازی خیلی خیلی وسیعه و اگه بخوای همه محیط ها رو بگردی و همه ماموریت ها رو انجان بدی فکر کنم باید حداقل 70 -80 ساعت روی این بازی وقت بزاری که یه مقدار خسته کنندست .
من با اینکه بازی ور تموم کردم اما خیلی جاها رو نقشه بود که اصلا اونجا ها نرفته بودم و ربطی به ماموریت های اصلی نداشتن .
به نظر من همون ماموریت های اصلی که با رنگ زرد نشون میده به همراه چندین ماموریت جانبی که سر راهته رو بری کافی باشه .
منم شخصیتم Dark Elf بود . البته اول بازی بین اینکه Dark Elf رو بردارم یا Mage رو کمی دو دل بودم . اما دیدم این بازی هم جزو اون دسته از بازی هایی هست که قدرت بدنی و مهارت های مبارزاتی تو بازی موثر تره تا جادو ( درست برعکس بازی هایی مثل Icewind Dale یا Neverwinter Nights که جادو بهتر بود ! ) در نتیجه Dark Elf برداشتم .
این اواخر بازی هم که حال و حوصله در گیری نداشتم دشمن ها رو میپیچوندم و باهاشون مبارزه نمیکردم !!
وقتی هم که بازی رو تموم کردم اگه اشتباه نکنم Level 42 بودم .
ببخشید زیاد حرف زدم .
من وقتی صحبت از RPG میشه از خود بی خود میشم و دیگه حالیم نیست که چقدر مینویسم ! :cheesygri