طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Kain:
با سلام خدمت دوستان خوبم .
همه عزیزان با بازی های RPG با دوربین ایزومتریک آشنایی دارن و بهترین های این سبک رو هم میشناسن . بازی هایی مثل دیابلو 2 و یا Divine Divinity .
حالا من یه بازی تو این سبک چند وقت پیش اومد دستم و تازه امروز نصبش کردم و شروع کردم به رفتن .
اسم بازی هست Sacred به همراه اکسپنشنش به اسم Sacred : Underworld .
البته بازی اصلی نسبتا قدیمیه . فکر کنم واسه سال 2001 باشه اما اکسپنشنش جدیده و الان چند ماهی هست که هر دو با هم وارد بازار ما شدن .
البته احتمالا شما ها تا حالا بازی کردینش و تمومش هم کردین اما اگه هنوز این بازی رو نگرفتین پیشنهاد میکنم در اولین فرصت برین سراغش .
بازی مثل بازی های دیگه این سبک مثل دیابلو 2 یا Divine Divinity اولش چند تا کاراکتر داره که باید از بین اونا یکی رو انتخاب کنیم . تو این بازی کلا 8 کاراکتر تو بازی وجود دارن که عبارتند از :
Gladiator – Male - 1
Seraphim – Female - 2
Daemon – Female - 3
Dwarf – Male - 4
Wood Elf – Female - 5
Battle Mage – Male - 6
Dark Elf – Male - 7
Vampiress – Female - 8
که حالا هر کسی متناسب با سلیقه اش با هر کدوم حال میکنه میتونه بازی بکنه .
البته تو کاراکتر ها متاسفانه Paladin نداره . ( قابل توجه Paladin دوست ها !!!! ) اما خوب همینا هم خیلی خوبن .
بازی گرافیک خیلی خوبی داره و محیط ها و کاراکتر ها طراحی مناسبی دارن .
تو بازی هم طبق معمول با Level Up شدن قابلیت ها رو افزایش میدین .
یه چیز باحال تو بازی اینه که میتونین تو بازی اسب بخرین و مسافت ها ی دور بازی رو که خیلی هم فضاهاش وسیع هست رو با اسب و سرعت بیشتری طی کنین . البته من شخصا پیاده بیشتر حال میکنم !
بازی هم درست مثل بازی های این سبک دارای نقشه های بزرگ و وسیع هست که توش پره از انواع دشمن ها مثل Goblin ها و Orc ها و .... . تو شهرها هم معمولا ماموریت جانبی به اندازه کافی وجود داره و انجامشون خالی از لطف نیست . البته نقشه , محل دقیق ماموریت های جانبی و اصلی رو نشون میده که این کار باعث شده زیاد سردرگم نشیم و کمک بزرگی برای بازی کننده ها هست !
و طبق معمول چون محیط ها خیلی بزرگن یه سری Portal تو منطقه های مختلف وجود داره که شما مجبور نشین برای رفتن از این سر نقشه به اون سر نقشه ده ها کیلومتر رو با اسبتون چهار نعل برین تا هم وقتتون تلف بشه و هم اسبتون سقط بشه !!!
و یه سری افراد هم تو بازی وجود دارن به اسم Combo Master که شما میتونین پیش اونا برین و چندین جادو و مهارت قدرتی خودتون رو با هم ترکیب کنین و مهارت قویتر بسازین که چیز جالبه .
Upgrade کردن سلاح ها و زره هایی که این قابلیت ر و دارن هم که جای خود داره .
در کل این بازی نه کامل شبیه دیابلو هست و نه حال و هوای خاص Divine Divinity رو داره اما در نوع خودش خیلی قشنگه که پیشنهاد میکنم حتما بازی کنین .
البته من تازه از امروز شروع کردم به رفتن و زیاد بازی نکردم اما تا اینجا که رفتم خیلی قشنگ بوده .
خوب دیگه ببخشید زیاد وراجی کردم . فعلا ...

سلام دوستان

آقا مصطفی اینو تموم کردی ؟

من الان دارم اینو بازی میکنم یعنی خوده Sacred .

دوستان این بازی خیلی بزرگه . من الان 20 ساعته زمان بازیم گذشته بد زده 7% از بازی رو رفتم !!
کل بازی یه world map خیلی خیلی بزرگه
الان سطح 32 mage هستم

فکر کنم 200+ ماموریت تو این بازی هست

حالا بیشتر بازی میکنم نظرمو میگم

۞۩ محمد ۩۞

سلام
من الان دارم اینو بازی میکنم یعنی خوده Sacred
من خود sacred رو بازی کردم .
بازیش خیلی توپ بود .
ماموریتهای جانبی خیلی زیادی داشت .
به خاطر بزرگی نقشه برا رفت و آمد از اسب هم میشد استفاده کرد .
آیتمهاش هم که نگو از بس که زیاد بود .
البته نتونستم تمومش کنم .
بازیم مشکل داشت . یکی از ماموریتها رو که حتما باید انجامش میدادم رو رد نمیکرد .
ولی اون پک اضافش رو بازی نکردم چون cd اصلیم رو گم کردم و اون پک هم باید رو بازی اصلی آپ بشه .

اتفاقا من هم الان دارم sacred رو بازی میکنم.آخر بازی هستش.خیلی حال میده.
فقط وقتی دشمنها گروهی میریزن سر آدم سخت میشه مخصوصا اگه یکی همراهت باشه و بخوای از اون مراقبت کنی.با اسب هم که اصلا نمیشه جنگید.سریع میمیره.
راستی من dark elf رو برداشتم شما چی برداشتید؟

نوشته شده توسط Nameless:
سلام دوستان

آقا مصطفی اینو تموم کردی ؟

من الان دارم اینو بازی میکنم یعنی خوده Sacred .

دوستان این بازی خیلی بزرگه . من الان 20 ساعته زمان بازیم گذشته بد زده 7% از بازی رو رفتم !!
کل بازی یه world map خیلی خیلی بزرگه
الان سطح 32 mage هستم

فکر کنم 200+ ماموریت تو این بازی هست

حالا بیشتر بازی میکنم نظرمو میگم

۞۩ محمد ۩۞
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم , نخ سوزن RPG بازهای عزیز .
خدمت دوست خوبم محمد آقا عرض کنم که بله من این بازی رو تمو م کردم . خیلی وقت پیش بود . بازی که من داشتم مشکلی نداشت و حالا چرا پرهام به مشکل بر خورده من نمیدونم ! :confused:
ببینم پرهام از بازی کدوم شرکت استفاده کردی ؟ چند تا سی دی بود ؟
البته دیگه سراغ اکسپنشنش مرفتم اما به زودی میرم .
اینکه محمد آقا میگه کلی از بازی رفته و فقط زده 7 در صد بازی رو رفته درسته .
البته اگه بخواین بازی رو 100 در صد تموم کنین باید تمام ماموریت های اصلی به علاوه ماموریت های جانبی رو تموم کنین .
من خودم شخصا همه ماموریت های جانبی رو تموم نکردم . خیلی هاشو انجام ندادم .
وقتی هم بازی رو تموم کردم زده بود 50 -60 در صد بازی رو رفتم ! دقیق یادم نیست .
اما بازیش جوری نیست که بشه 100 در صد بازی رو بری . چون محیط بازی خیلی خیلی وسیعه و اگه بخوای همه محیط ها رو بگردی و همه ماموریت ها رو انجان بدی فکر کنم باید حداقل 70 -80 ساعت روی این بازی وقت بزاری که یه مقدار خسته کنندست .
من با اینکه بازی ور تموم کردم اما خیلی جاها رو نقشه بود که اصلا اونجا ها نرفته بودم و ربطی به ماموریت های اصلی نداشتن .
به نظر من همون ماموریت های اصلی که با رنگ زرد نشون میده به همراه چندین ماموریت جانبی که سر راهته رو بری کافی باشه .
منم شخصیتم Dark Elf بود . البته اول بازی بین اینکه Dark Elf رو بردارم یا Mage رو کمی دو دل بودم . اما دیدم این بازی هم جزو اون دسته از بازی هایی هست که قدرت بدنی و مهارت های مبارزاتی تو بازی موثر تره تا جادو ( درست برعکس بازی هایی مثل Icewind Dale یا Neverwinter Nights که جادو بهتر بود ! ) در نتیجه Dark Elf برداشتم .
این اواخر بازی هم که حال و حوصله در گیری نداشتم دشمن ها رو میپیچوندم و باهاشون مبارزه نمیکردم !! :D
وقتی هم که بازی رو تموم کردم اگه اشتباه نکنم Level 42 بودم .
ببخشید زیاد حرف زدم .
من وقتی صحبت از RPG میشه از خود بی خود میشم و دیگه حالیم نیست که چقدر مینویسم ! :cheesygri

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
rpg بدر بخور تو بازار چی هست ؟
قدیمی هم باشه عیب نداره .
پرهام جان اگه چیز بدرد بخوری دیدی ما رو هم خبر کن ! :neutral:
ما هم که فعلا بدجوری تو کف بازی های جدید باحال هستیم .
از بی بازی زدم تو خط بازی های دوران جوانی ! :D
چند وقت پیش بازی Blade Of Darkness رو که از یکی از بروبچ با حال و با مرام گرفته بودم تموم کردم .
خیلی حال داد . :p

سلام
ببینم پرهام از بازی کدوم شرکت استفاده کردی ؟ چند تا سی دی بود ؟
حداقل ماله 1 سال پیش هست .
یادم نیست که ماله کدوم شرکت بود و چند cd .
ولی خیلی تو کفش موندم .
13.gif

نوشته شده توسط kourosh:
حاجی من موندم کی میخوای fallout tactics رو شروع کنی؟
سلام .
فکر نکنم برم سراغش . نصب کردم اما همون طور که قبلا هم گفتم من با RPG هایی که تو فضاهای امروزی و مدرن باشن اصلا حال نمیکنم . چه دهه شصت و هفتاد باشه . چه زمان حال و چه آینده .
فقط زمان قدیم . شمشیر و جادو . ;)
شرمنده سید جان . :neutral:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or