طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Nameless:
سلام دوستان

من الان دارم اینو بازی میکنم یعنی خوده Sacred .

دوستان این بازی خیلی بزرگه . من الان 20 ساعته زمان بازیم گذشته بد زده 7% از بازی رو رفتم !!
کل بازی یه world map خیلی خیلی بزرگه
الان سطح 32 mage هستم

فکر کنم 200+ ماموریت تو این بازی هست

حالا بیشتر بازی میکنم نظرمو میگم

sacred رو تمام کردم . با اینکه اولش جذاب به نظر میرسید اما شخصا اصلا خوشم نیومد - دیگه از یه جایی به بعد فقط main quest ها رو رفتم تا زود تموم شه .

ضعفهای زیادی داشت.

undworld هم که از خودش ضعیف تر - باید با سوسک و مار و جک و جونور بجنگی:thumbdown:

بی خیالش شدم.

راستی هر چند به rpg ربطی نداره ولی onimusha 3 رضایت rpg بازها رو جلب میکنه.

۞۩ محمد ۩۞

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Nameless:
sacred رو تمام کردم . با اینکه اولش جذاب به نظر میرسید اما شخصا اصلا خوشم نیومد - دیگه از یه جایی به بعد فقط main quest ها رو رفتم تا زود تموم شه .

ضعفهای زیادی داشت.

undworld هم که از خودش ضعیف تر - باید با سوسک و مار و جک و جونور بجنگی:thumbdown:

بی خیالش شدم.

راستی هر چند به rpg ربطی نداره ولی onimusha 3 رضایت rpg بازها رو جلب میکنه.

۞۩ محمد ۩۞
با شما موافقم .
منم اوایلش همه رو میکشتم و اکثر ماموریت های جانبی رو انجام میدادم اما بعد از یه مدت مبارزه ها و محیط ها و دشمن ها خیلی تکراری و خسته کننده میشن و منم دیگه مستقیم میرفتم سراغ ماموریت های اصلی و زیاد خودمو درگیر مبارزات و ماموریت جانبی و ... نمیکردم به همین خاطر وقتی بازی تموم شد Level شخصیتم زیاد بالا نبود . فکر کنم Level 34 بودم وقتی بازی تموم شد .
اکسپنشنش هم پس از بازی اصلی نمیشه بازی کرد چون اصلا دیگه قابل تحمل نیست . باید گذاشت واسه بعد و زمان بی بازی موندن ! ;)
البته همون طور که من تو توضیحاتم هم گفته بودم بازی نیست که بخوایم در حد Diablo یا Divine Divinity قرارش بدیم اما ارزش امتحان رو داشت .
البته اگه بازیش محیط های متنوع تری داشت و اینقدر فضاها بزرگ نبود و در کل زمان بازی رو کمتر میکردن مسلما خیلی بهتر از اینا میشد .

DIABLO II and Lineage II

بروبچز راستي يه چيزي. سايت جنرال قرار free بشه و بازيهاي MMORPG داره كه البته ابتدا با WoW شروع كرد اما الان دارن Lineage II و DIABLO II هم ميگذارن. با دايل آپ هم براحتي ميشه بازي كرد.

نوشته شده توسط Darkfie1d:
بروبچز راستي يه چيزي. سايت جنرال قرار free بشه و بازيهاي MMORPG داره كه البته ابتدا با WoW شروع كرد اما الان دارن Lineage II و DIABLO II هم ميگذارن. با دايل آپ هم براحتي ميشه بازي كرد.
ممنون بابت توضیحاتت دوست عزیز .
راستی این بازی Beyond Divinity چی شد ؟؟؟ شما دانلود نکردی ؟ تو بازار نمیدین ؟
ممنون .

سلام دوستان ؛

کسی X-Men Legends 2 رو بازی کرده ؟
من نصبش کردم ولی از همین اولشم خوشم نیومده ، میخوام uninstall کنم . اگه کسی بازی کرده نظرشو بده .

این آخرین RPG بود که داشتم و بازی نکرده بودم . دیگه فکر کنم تا بازی درست حسابی بعدی باید منتظربود.

۞۩ محمد ۩۞

سلام
من نصبش کردم ولی از همین اولشم خوشم نیومده ، میخوام uninstall کنم . اگه کسی بازی کرده نظرشو بده .

این آخرین RPG بود که داشتم و بازی نکرده بودم . دیگه فکر کنم تا بازی درست حسابی بعدی باید منتظربود.
منم نصبش کردم . ( همون موقع که تازه اومده بود )
ولی اصلا خوشم نیومد .
2 مرحلش رو بیشتر بازی نکردم و پاکش کردم رفت پیه کارش .

نوشته شده توسط Nameless:
سلام دوستان ؛

۞۩ محمد ۩۞
سلام .
منم چند وقت پیش این بازی رو گرفتم .
منم اصلا خوشم نیومد .
باز خوبه پرهام دو تا مرحله رفته . من که همین اولش که رفتم تو بازی و سبک و سیاق و محیط ها و گرافیک و ... رو دیدم از بازی بدم اومد .
اصلا چیز جالبی نیست . :neutral:

یک عدد خبر بدم بهتون :) من بالاخره تونستم این دوتا فیلم Dungeons & Dragons رو پیدا کنم و دانلود کردم. خوب قسمت اولش که جالب بود و من میتونم بگم که خوشم اومد بخصوص اینکه هنرپیشه عزیز من در این فیلم ایفای نقش میکرد یعنی جرمی آرونز بزرگ :) البته فیلم به لحاظ هنر رتبه بالائی نداره اما برای ما طرفدارای بازیهای RPG و دنیای D&D میتونه جذاب باشه. بگذریم که بنظر من این بازی JJI اگر نبود فیلم اصلاً جالب نمیشد :) خلاصه خواستم بگم من یک DVD زدم که توش هر دوی این فیلمها هست یکنفر بین خودتون نماینده انتخاب کنید بیاد از من بگیره و به بقیه هم بده. من که بدم نیومد.

Poster.jpg

یک عدد خبر بدم بهتون :) من بالاخره تونستم این دوتا فیلم Dungeons & Dragons رو پیدا کنم و دانلود کردم. خوب قسمت اولش که جالب بود و من میتونم بگم که خوشم اومد بخصوص اینکه هنرپیشه عزیز من در این فیلم ایفای نقش میکرد یعنی جرمی آرونز بزرگ :) البته فیلم به لحاظ هنر رتبه بالائی نداره اما برای ما طرفدارای بازیهای RPG و دنیای D&D میتونه جذاب باشه. بگذریم که بنظر من این بازی JJI اگر نبود فیلم اصلاً جالب نمیشد :) خلاصه خواستم بگم من یک DVD زدم که توش هر دوی این فیلمها هست یکنفر بین خودتون نماینده انتخاب کنید بیاد از من بگیره و به بقیه هم بده. من که بدم نیومد.
خبر بسیار جالب بود .
من از وجود همچین فیلمی خبر نداشتم . خیلی باحاله . :D
خیلی ممنون جناب دارک فیلد عزیز . بزارین بقیه دوستان هم بیان تا ببینیم بالاخره کی میتونه این دی وی دی رو از شما بگیره و به بقیه هم بده .
راستی بالاخره نگفتین . این Beyond Divinity چی شد ؟
ممنون .

آخرین ویرایش:
sharmande ke pinglish mizanam bayad restart konam ta moshkel bartaraf beshe amma dar hal e hazer maghdoor nist

sharmande man hamash fekr mikardam javabe shomaro dadam :( moshkel injas ke ejra nemishe bekhatere starforce. ya laaghal roo system e man javab nadad... amma oon ham hast 2cdish kamel download shode.. :((

sharmande ke pinglish mizanam bayad restart konam ta moshkel bartaraf beshe amma dar hal e hazer maghdoor nist

sharmande man hamash fekr mikardam javabe shomaro dadam :( moshkel injas ke ejra nemishe bekhatere starforce. ya laaghal roo system e man javab nadad... amma oon ham hast 2cdish kamel download shode.. :((
خواهش میکنم جناب دارک فیلد عزیز . شما چه فارسی بنویسی چه فینگلیش ما همیشه پست های شما رو میخونیم . :cheesygri
خوب بازی های زیادی بودن که از Starforce استفاده میکردن اما بالاخره با هر ضرب و زوری که شده با کابل کشی و Daemon Tools و... اجرا شدن .
یعنی این بازی به هیچ صراطی مستقیم نیست ؟ :((
من واسه این بازی کابل سی دی رام و رایتر و... که هیچ حاظرم کابل مانیتور و کابل هارد و دوشاخه برق رو هم بکشم ! :cheesygri
من با Divine Divinity زندگی کردم اینم که یه زندگی دیگست. :hug:

سلام
یک عدد خبر بدم بهتون من بالاخره تونستم این دوتا فیلم Dungeons & Dragons رو پیدا کنم و دانلود کردم. خوب قسمت اولش که جالب بود و من میتونم بگم که خوشم اومد بخصوص اینکه هنرپیشه عزیز من در این فیلم ایفای نقش میکرد یعنی جرمی آرونز بزرگ البته فیلم به لحاظ هنر رتبه بالائی نداره اما برای ما طرفدارای بازیهای RPG و دنیای D&D میتونه جذاب باشه. بگذریم که بنظر من این بازی JJI اگر نبود فیلم اصلاً جالب نمیشد خلاصه خواستم بگم من یک DVD زدم که توش هر دوی این فیلمها هست یکنفر بین خودتون نماینده انتخاب کنید بیاد از من بگیره و به بقیه هم بده. من که بدم نیومد.
آآآآآآآخخخخخخخخخخخ جون .
من خیلی گشتم که این فیلم رو پیدا کنم ولی نتونستم .
خوشحالم که گیرش آوردی .
من که شهرستانم ولی هر کی گرفتش من رو فراموش نکنه .

نوشته شده توسط Kain:
خواهش میکنم جناب دارک فیلد عزیز . شما چه فارسی بنویسی چه فینگلیش ما همیشه پست های شما رو میخونیم . :cheesygri
خوب بازی های زیادی بودن که از Starforce استفاده میکردن اما بالاخره با هر ضرب و زوری که شده با کابل کشی و Daemon Tools و... اجرا شدن .
یعنی این بازی به هیچ صراطی مستقیم نیست ؟ :((
من واسه این بازی کابل سی دی رام و رایتر و... که هیچ حاظرم کابل مانیتور و کابل هارد و دوشاخه برق رو هم بکشم ! :cheesygri
من با Divine Divinity زندگی کردم اینم که یه زندگی دیگست. :hug:

سلام

فیلم D&D رو تلویزیون خودمون نشون داده بود.اگه درست یادم باشه.ولی کلا فیلم شده بود 60 دقیقه.
:confused: :confused: :confused: :confused:

راستش در مورد ابن بازی :

قرار بود این بازی دو تا نسخه تهیه کنم .یکی برا خودم یکی برا اقا سیاوش عزیز.

ولی چون این بازی یکم قدیمیه نشد اون ور آب توی دوبی بازی رو گیر اورد.

منم میخواستم بازی رو دانلود کنم.ولی ذاستش از خیرش گذشتم.

حلا اقا سیاوش اگه برات امکان داره این بازی رو به دستم برسون تا منم یکم باهاش کل انجار برم.شاید خدا فرجی کرد و تونستیم به صراط مستقیم بیاریمش.البته فکر کنم اقا سیاوش وقتی میگه اجرا نشد باید بپذیرم که از دست من کاری بر نمییاد.ولی امتحانش ضرر نداره.

شاید به قول اقا سیاوش مشکل از دستگاه ایشونه و بشه یه کاریش کرد.

خداحافظ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or