طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام .
میگم یه پیشنهاد . البته اگه آقا محمد رضا راضی باشه .
جناب دارک فیلد عزیز بازی Beyond Divinity + دی وی دی فیلم D & D رو بدن به آقا محمد رضا .
محمد رضا جان بازی Beyond Divinity رو تست کنن اگه اجرا شد ایشون بازی رو + دی وی دی فیلم + بازی Blood Omen 1 رو برای من بفرستن من هزینه رایت و سی دی و دی وی دی و پست و ... رو برای ایشون میفرستم . البته اگه حساب بانکی بدن که چه بهتر . ;)
من شخصا میتونم همه اینا رو برای کورش جان و اگه محمد آقا هم بخواد بفرستم . پرهام جان هم اگه خواست من در خدمتم .
با این حساب اکثر بچه ها رو میتونم راه بندازم . اگه محمد رضا جان با قسمت اول موافقت کنن بقیه با من . ;)
در هر حال این پیشنهاد من بود . :)

سلام

میگم یه پیشنهاد . البته اگه آقا محمد رضا راضی باشه .
جناب دارک فیلد عزیز بازی Beyond Divinity + دی وی دی فیلم D & D رو بدن به آقا محمد رضا .
محمد رضا جان بازی Beyond Divinity رو تست کنن اگه اجرا شد ایشون بازی رو + دی وی دی فیلم + بازی Blood Omen 1 رو برای من بفرستن من هزینه رایت و سی دی و دی وی دی و پست و ... رو برای ایشون میفرستم . البته اگه حساب بانکی بدن که چه بهتر .

من مشکلی ندارم.من هنوز BM رو نتونستم ران کنم.راستتش دیگه روش وقت نزاشتم.تا یه CPU پایین تر از 1500 بیابم.

هر کاری بگیم میکنم.مشکل فرستادن هم ندارم.با کمال میل این کارو میکنم.

خوشحالم میشم که کاری کرده باشم.مگه میشه راضی نباشم.

هزینه پستم نمیخواد بدین.مگه چقدر میشه.

من هستم.

خداحافظ

نوشته شده توسط Darkfie1d:
یک عدد خبر بدم بهتون :) من بالاخره تونستم این دوتا فیلم Dungeons & Dragons رو پیدا کنم و دانلود کردم. خوب قسمت اولش که جالب بود و من میتونم بگم که خوشم اومد بخصوص اینکه هنرپیشه عزیز من در این فیلم ایفای نقش میکرد یعنی جرمی آرونز بزرگ :) البته فیلم به لحاظ هنر رتبه بالائی نداره اما برای ما طرفدارای بازیهای RPG و دنیای D&D میتونه جذاب باشه. بگذریم که بنظر من این بازی JJI اگر نبود فیلم اصلاً جالب نمیشد :) خلاصه خواستم بگم من یک DVD زدم که توش هر دوی این فیلمها هست یکنفر بین خودتون نماینده انتخاب کنید بیاد از من بگیره و به بقیه هم بده. من که بدم نیومد.

Poster.jpg

به نظر من هنوز فن آوری به حدی نرسیده که بتونه یه فیلم خوب با عناصر نقش آفرینی درست کنه . شاید عجیب باشه ولی واقعیت اینه که صنعت سینما هنوز برای ساخت فیلمهایی با مضامین RPG خیلی ضعیفه .

مطمئنا با پیشرفت گرافیک کامپیوتری فیلمهای بهتری در آینده ساخته خواهندشد.

بهترین فیلمی که تا به حال ساخته شده ارباب حلقه ها است ، ولی همین ارباب حلقه ها کلی ایراد بهش وارده.

۞۩ محمد ۩۞

ارباب حلقه ها که قطعاً شکی نیست که بهترین بوده.. 3 سال پیاپی هرچی جایزه بود شخم زد...

اما این ها همونطور که گفتم فیلمهای با رتبه بالائی نیستن.. اما دیدنشون برای ماها خالی از لطف نیست... فیلم وقتی فیلم خوبی از کار در میاد که یک کارگردان درست حسابی فیلم رو بسازه.. و اون هم میسر نمیشه مگر وقتی که فیلمنامه ارزشش رو داشته باشه... برای یک فیلمنامه رد پائین یا متوسط نمیان خرج آنچنانی بکنن برای همین جلوه های ویپه و سایر امکانات هم از نوع متوسط و کم خرج خواهد بود.. اما از این فیلمها میشه به Dark Kingdom: The Dragon King اشاره کرد که فیلم خوبی بود و اگر به اون شکل سلاخی شده از تلویزیون ما پخش نمیشد قطعاً خیلی هم بهتر میشد آخر فیلم هم خیلی غم انگیز تموم شد ...

سلام
بهترین فیلمی که تا به حال ساخته شده ارباب حلقه ها است ، ولی همین ارباب حلقه ها کلی ایراد بهش وارده.
محمد تو رو خدا از ارباب حلقه ها ایراد نگیر .
فیلمی نیست که فقط جنبه rpg داشته باشه .
هه چی توش پیدا میشه .
حتی میشه یه ادونچر هم از توش درآورد .
یه فیلم دیگه هم هست که هر وقت بهش فکر میکن یاد بازیهای rpg می افتم . اونم فیلمی نیست به جز " کونان بربر " با بازیه " آرنولد شواتزنگر " .

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

محمد تو رو خدا از ارباب حلقه ها ایراد نگیر .
فیلمی نیست که فقط جنبه rpg داشته باشه .
هه چی توش پیدا میشه .
حتی میشه یه ادونچر هم از توش درآورد .
یه فیلم دیگه هم هست که هر وقت بهش فکر میکن یاد بازیهای rpg می افتم . اونم فیلمی نیست به جز " کونان بربر " با بازیه " آرنولد شواتزنگر " .

پرهام جان من خودم طرفدار پروپا قرص این فیلم هستم و بهترین فیلمی بوده که تا به حال دیدم و به بزرگی این فیلم واقفم ولی این دلیل بر این نیست که اگه اشکالی دیدم نادیده بگیرم و این به معنای کوچک شمردن فیلم نیست.
داستان فیلم برای 70 سال پیشه و خوب این داستان در اون زمان شاهکاره . ولی پیشرفت زمان توقعات مارو بالاتر برده . وقتی ما بازیهای زیبایی میبینیم به همون نسبت انتظار داریم که فیلم های خوبی هم ساخته بشه ولی این کار نشده و سینما عملا هنوز به حدی نرسیده که توقعات منی که طرفدار بازیهای RPG هستم را براورده کنه.

اگر خواستی در تاپیک فیلم بگم چرا ایراد میگیرم (در مورد اریاب حلقه ها)
ولی میدونم جوابم این خواهد بود که توقع زیادی دارم.

۞۩ محمد ۩۞

نوشته شده توسط kourosh:
محمد جان من خوشحال میشم ایراداتت رو بگی چون من خودم هم ایراداتی بهش دارم البته روی هم رفته فیلم خوبیه

حاجی چون گفتی بگو نظرم رو میگم ؛ به هر حال امیدوارم کسی ناراحت نشه و اگر انتقادی دارید بگید خوشحال میشم.

اول بگم که ارباب حلقه ها بهترین فیلمی بوده که دیدم و چون از فیلمهای حماسی خوشم میاد (البته به غیر از این دیگه درست حسابی این تیپی نداریم) خیلی ازش لذت بردم.
هیچ قسمتیش رو از تلوزیون و یا پرده ای نگاه نکردم چون حیفم میومد این فیلم با عظمت رو اینجوری نگاه کنم.

اما انتقادات من .

تا به حال فیلمهای جنگی ایرانی یا فیلمهای جیمزباند رو دیدید . خالی بندی در نهایت شدت . فیلمهایی که قهرمان شما ضد گلوله است و دشمنا هم ادمهای احمق.

در مورد ارباب حلقه ها هر چند قهرمانها ضد گلوله نبودند ولی دشمنانی که من در این فیلم دیدم خیلی ضعیف خلق شده بودند.

ارکهایی احمق ، زشت با قیافه ای بد ترکیب که درست هم حرف نمیزدند و این یکی از نکات بد این فیلم بود . تصویری که من از ارک ها دارم مبارزانی شجاع قوی و دارای حس همکاری با یکدیگر و فداکاری برای قبیله , قیافه ای زمخت ولی نه بد ترکیب .شاید ارک های معمولی کمی عقلشون کم باشه ولی سردسته های اونها مثل انسانها کاملا هوشمند هستند ولی در اینجا از همه بدتر اون سردستشون بود.

فیلم وقتی به شما حال میده که قهرمان شما به سختی پیروز بشه و اونم در مقابل دشمنی قوی (دقیقا در بازیها هم همینطوره ؛ من حال میکردم وقتی در NWN:HOU در مبارزه آخر با مفیس تافولیس میجنگیدم چون بدون استراتژی و بدون محارت و مشقت شما نمیتونستید بکشیدش)

نمونه دیگر اون White Witch بود (اگه اشتباه نگفته باشم) سردسته اون 9 نفر که صورت نداشتند و به دنبال حلقه بودند . در فیلم ما شاهد آماده شدن اون برای مبارزه و سوار شدنش بر اون پرنده خاص خودش (اسمشون یادم نیست) بودیم . من گفتم خدا به داد آراگون و بقیه برسه چجوری میخوان اینو بکشون . اما آخرش چی شد این WW ما دو سه تا ضربه با اون Morning Star اش به دو سه تا مرد زد و در آخر در کمال وقاحت با یک ضربه پشمکی از اون اروین شکست خورد . آخه این چه دشمنی بود مثلا سردار سپاه سارون بود . فکر کنم یک نفر رو هم نتونست بکشه !

و یا اون مبارزان فیل سوار . فقط فیلهاشون درست حسابی بود بقیشون در فیلم قرار گرفته بوند که بمیرن.

--------

مشکل دیگه من با این جادوگرهاش بود سارومان و گاندالف ، چیزی که من دیدم خیلی خیلی کمتر وضعیفتر از یک جادوگر کهنه کاری مثل سارومان و گاندالف بود ، شما در شماره 1 چشمه هایی از قدرت سارومان رو میبینید که کوهها رو به لرزه درآورد ولی در شماره دو چی ؛ مثل یک پیرمرد بی عرضه نشت و شاهد سقوط آزنگارد شد انگار نه انگار که این آدم باید یه قدرتی داشته باشه ؛ خیلی بد خیلی ضعیف . اخه این چه دشمنیه ؟
اگه قراره یک جادوگر در حد سارومان اینطوری باشه پس بهتره نباشه چون جادوگر درست حسابی مثل اینهایی که من در NWN دارم رو زیرسوال میبره.

در مورد گاندالف ، اول بگم دو تا گاندالف داشتیم خاکستری و سفید (البته سفیده در واقع خود گاندالف نبود)
دوم هم بگم که من عاشق این شخصیت گاندالف خاکستری هستم ؛ شخصیتی که در این فیلم عالی کار شده بود اون بود . چشمه هایی از قدرتش رو در شماره 1 دیدیم وقتی در گرفتن حلقه عصبانی شد و صداش و محیط اطرافش تغییر کرد . و یا زیباترین جاش وقتی میخواستن ببینن حلقه رو باید به کی بدن دعوا شد ، عصبانی شد و یه چیزایی گفت آسمون تاریک شد و ... ، در نهایت هم مبارزش با بیرلاگ که این بیرلاگ هم خوب کار شده بود .

اما گاندالف سفید هم قاعدتا باید از گاندالف خاکستری قوی تر باشه ولی ما در فیلم هیچ چیز درست حسابی ازش ندیدم . بیشتر شبیه یه پیرمرد مبارز که شمشیر دستش گرفت و جنگید تا یک جادوگر سفید با قدرتی درست حسابی . خیلی ضعیفتر از اون چیزی که بایستی باشه.

-------------

دیگه بیشتر از این چیزی نمیگم چون توقعات زیادی خواهد بود . در ضمن این اشکالات شاید اشکال فیلمساز نباشه و اشکال خود داستان باشه ولی به هر حال فیلمساز میتونست بهتر از این هم کار کنه.

ببخشید که زیاد نوشتم. و اینم در آخر بگم که دوست دارم 100 تا ارباب حلقه ها ساخته بشه چون هنوز هیچ فیلمی به نزدیکی اینهم نمیرسه (فیلم این تیپی)

۞۩ محمد ۩۞

نوشته شده توسط Nameless:
حاجی چون گفتی بگو نظرم رو میگم ؛ به هر حال امیدوارم کسی ناراحت نشه و اگر انتقادی دارید بگید خوشحال میشم.

اول بگم که ارباب حلقه ها بهترین فیلمی بوده که دیدم و چون از فیلمهای حماسی خوشم میاد (البته به غیر از این دیگه درست حسابی این تیپی نداریم) خیلی ازش لذت بردم.
هیچ قسمتیش رو از تلوزیون و یا پرده ای نگاه نکردم چون حیفم میومد این فیلم با عظمت رو اینجوری نگاه کنم.

اما انتقادات من .

تا به حال فیلمهای جنگی ایرانی یا فیلمهای جیمزباند رو دیدید . خالی بندی در نهایت شدت . فیلمهایی که قهرمان شما ضد گلوله است و دشمنا هم ادمهای احمق و ...
سلام .
ببخشید چون طولانی بود همشو نقل قول نمیکنم .
شوخی :
نکته اول اینکه حاجی من هستم نه کورش! کورش سید هست . :mad: :mad: >> :cheesygrin: :happy:
جدی :
نکته دوم اینکه با حرف شما و نظر شما کاملا موافقم محمد جان . خیلی از افراد تو این فیلم که باید قدرتهایی مهارناشدنی داشته باشن از یه آدم معمولی هم ضعیف تر و بی خاصیت تر هستند . البته بازم من خیلی با فیلمش حال میکنم .
به قول معروف این فیلم برای RPG بازها حکم لنگه گفشی در بیابانه ! ;)
دوستان میگم یه لطفی کنین و بیاین یه خورده از این Oblivion حرف بزنین و تعریف کنین تا دل من و سید که نمیتونیم بازی کنیم حسابی بسوزه !! :(( :((

دوستان میدونم که از آمدن Elder Scroll : Oblivion خبر دارید ، این بازی که از GS امتیاز 9.3 گرقته و کاربران هم امتیاز 9.6 بهش دادن . ولی جدای از این در نقد Game Spot آمده که نه تنها شما میتونید این بازی رو به صورت نقش آفرینی بازی کنید بلکه میشه آونرو به صورت یه بازی اکشن و یا Stealth بازی کرد و اگر از بازیهایی که فقط این حالت رو دارند بهتر نباشه بدتر هم نیست !

به هر حال گرفتن چنین امتیازی به طرفداران RPG جای تبریک داره .
تنها بدی این بازی سیستم توصیه شدش هست یک گیگ رم و سی پی بو 3000 و کارت گرافیک nvidia 6800 و یا ati 800 و یا کارتهای بهتر . :crying1: :crying:

به هر حال اگر تونستیم اجراش کنیم :-"راجع بهش صحبت خواهیم کرد

۞۩ محمد ۩۞

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or