طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

از بحث LoTR بیایم بیرون و آخرین شات های بازی NWN2 رو ببینم.یکم کف کنیم.این بازی قراره در سه ماهه سوم سال 2006 منتشربشه.یعنی نهایت تا 6 ماه دیگه.:(( :(( :((

جدا زیباس.

خداحافظ

گرافیکش که عالیه ، فقط خدا کنه مثل شماره قبل همه کلاسه ها رو داشته باشه

رابطش هم مثل شماره 1 باشه . شماره 1 در اجرای جادو ها و درست کردن shortcut برای آنها عالی بود . با shift , control shortcat ها رو میشد تنظیم کرد. که لذت بازی رو خیلی بالا برده بود

همچنین تنوع مراحل و داستان و محیط ها و ...

همونطور که بارها گفتم . بازم میگم .
این کارهای تو دیگه عادی شده .
اتفاقا چند وقتی بود ازت سوتی ندیده بودم . نگرانت شده بودم .

:)برای این سوتی دادم تا تو از نگرانی در بیای

اره بابا با توام:cheesygri :)

ما خیلی چا کریم
156.gif
156.gif

+++++++
میبینم که فقط من دارم پست چرت و پرت تو تاپیک میزنم حالا یزلرین منم یه چیزی بگم ربط داشته باشه:

ارباب حلقه ها خوبه:cheesygri

نوشته شده توسط Nameless:
راستی یادم رفت بگم شخصیت این عکس ها یه Dark Elf هستش . فکر کنم کلی طرفدار دارن این Dark Elf ها .
من شخصا کاراکتر مورد علاقه ام تو بازی های RPG الف هست . اونم تو کلاس Sorcerer . :)
یکی از دلایل اینکه من به بازی های RPG علاقه دارم همین جادو هست .
اگه تو بازی الف نباشه میرم سراغ کاراکتر دیگه ای که جادوگر باشه و قابلیت جادیی زیادی داشته باشه مثلا تو بازی دیابلو 2 کاراکتر محبوب من اون یارو Necromancer هست که جادوهای خیلی توپی داره . :D
البته تو نسخه اکسپنشن یه کاراکتر Druid هم اضافه میشه که البته من باهاش بازی نکردم اما باید چیز جالبی باشه .

سلام
من شخصا کاراکتر مورد علاقه ام تو بازی های RPG الف هست . اونم تو کلاس Sorcerer .
یکی از دلایل اینکه من به بازی های RPG علاقه دارم همین جادو هست .
کاملا باهات موافقم .
اصلا کیف rpg اینه که دشمنانت رو با جادو نفله کنی .

نوشته شده توسط kourosh:
ملت چطور میتونید human paladin رو بیخیال بشید برید سراغ الفها؟:cheesygri
همون طور که گفتم من علاقه ام به جادو خیلی بیشتره تا مبارزه تن به تن .
به همین خاطر الف رو بیشتر دوست دارم . چون خوراکشون جادو هست .
Paladin هم خیلی عالیه اما نه بصورت تنها .
تو بازی های گروهی وجود یه Paladin کمک بسیار بزرگیه یا به عبارت بهتر ضروریه . مخصوصا که با Fighter بصورت Dual Class بشه . چه شود .. ;)

سلام
خبری از این فیلم نشد ؟
=====
میدون که الدر خودش یه تاپیک داره .
ولی اینجا بهتر میتونیم دربارش حرف بزنیم . ( خودمون )
تونستین بازیش کنین ؟
واقعا باید کارت گرافیک بالاتر از fx داشت تا بشه بازیش کرد ؟

وقتی مصطفی بیاد تو سایت و به اینجا سر نزنه دیگه الفاتحه .
پرهام جان برای این کارم 2 دلیل دارم .
اول از همه اینکه فعلا از بازی های جدید RPG ( و البته بدرد بخور ) حبری نیست . فقط یه Oblivion هست که اونم داره تو یه تاپیک جداگونه در موردش بحث میشه . ;)
مورد بعد اینکه من الان سیستمم رو هواست و بازی جدید و خوب هم اگر بیاد من نمیتونم بازی کنم . :((

سلام
اول از همه اینکه فعلا از بازی های جدید RPG ( و البته بدرد بخور ) حبری نیست . فقط یه Oblivion هست که اونم داره تو یه تاپیک جداگونه در موردش بحث میشه .
مورد بعد اینکه من الان سیستمم رو هواست و بازی جدید و خوب هم اگر بیاد من نمیتونم بازی کنم .
پس وقت خوبیه که داستانهای کین و رازیل رو کامل کنی و بذاری تو تاپیکش .
39.gif

دوستان که Oblivion بازی نمیکنن تا راجع بهش بحث کنیم.
بابا تا اومدن nwn 2 یه فکری به حال pc تون بکنید .
راستش من که یه 50 ساعتی oblivion بازی کردم ، یه نمه تکراری شده فعلا گذاشتم کنار . نزدیکه 50 تا ماموریت انجام دادم . ولی من که به اندازه Diablo یا nwn یا kotor از oblivion خوشم نیومده . ولی بازیش خیلی طولانیه . +100 ساعت حداقل .

در ضمن الان tomb raider و dreamfall هم هستن که میخوام بازی کنم.
این::war od gods2 black and white هم که امتیازش شده 7.2 ! خیلی کم گرفت

اما برای rpg بازها
یه بازی نسبتا ناشناخته هست که به نظر میاد چیز جالبی باشه به نام
Space Rangers 2: Rise of the Dominators
تریپ فضایی هست .

و اما اینکه SpellForce 2: Shadow Wars هم اومده . من دیروز dvd اش رو گرفتم . به زودی هم نصبش میکنم

راستی به دفه چند تا بازی اومده با هم . حالا resident evil برای pc هم بیاد که دیگه همه رو باید کنار گذاشت و رفت دید اون چجوریه
میگم ما که online بازی نمیکنیم . اگه من مینوستم wow بازی کنم که دیگه همش باید میشستم سر Game - اینم از محاسن نداشن اینترنت !

۞۩ محمد ۩۞

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or