نوشته شده توسط farzadlion:
سلام در مورد Oblivion باید بگم حداقل 250 ساعت طول میکشه که بتونی تمام ماموریت هاش را انجام بدی و بازی را بطور کامل تمام کنی
اما خداییش بازیش خیلی عالیه ...و انقدر تنوع داره که با ساعت ها بازی کردن هم خسته نشی....
ببین من الان سطح 31 هستم که سطح بالایی هست – 3 تا skill رو master هستم و 4 تا هم expert . در ضمن mage هستم. چی برای من مهمه ؟
1. willpower
2. intelligence
3. item ها
4. و مهمتر از همه spell ها
ولی من در سطح 17 (تقریبا) willpower ام 100 شد (ماکزیمم)
در سطح 21 intelligence هم ماکزیمم شد (100)
از سطح 20 تا حالا هیچ item قابل توجهی پیدا نکردم – الان archmage هم هستم
Grand champion هم هستم ولی هیچ item جادویی یا یه چیز unique پیدا نکردم
اما spell ها – اکثرا همون spell های سطح journeyman و یا expert استفاده میکنم . چون بهترن! . اخه spell سطح master destruction ای که با یکبار مصرف کردن 3/2 مانا شما میپره و دشمن شما جونش 20 درصد کم میشه به چه دردی میخوره . USELESS SHIT - همین .
حالا من برای چی هی برم تو بازی بچرخم هی ماموریتها رو تموم کنم . نه سطحم بالا میره نه چیز جدید پیدا میکنم نه اسپلام فرقی میکنه .
پول هم انقدر دارم که نمیدونم چی کار کنم.
بازی هم در سطح سختی متوسط از سطح 20 به بعد برام آسون شده و هیچ جا مشکلی ندارم . (در حالی که ملت تو وب میگفتن سطح های بالاتر سختر میشه .)
خداییش اگه گرافیک فوق العاده و محیط های بسیار زیبای این بازی نبود این بازی در حد متوسط باقی میموند.
فکر میکنم دلایل کافی برای اینکه چرا بازی خسته کننده میشه اوردم.
-----------
برای مقایسه شما Diablo سال 99 رو نگاه کن . تا آخر بازی level up ، قدرتهای جدید ، item های بهتر ، difficulty مشکل . .........
۞۩ محمد ۩۞