طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محمد جان عجیبه که از oblivion خسته شدی من بازی نکردم ولی بعیده اگه بازی کنم اینو نصفه ول کنم
====================================
ملت کسی wizardry8 رو بازی کرده یا might & magic9 رو؟ البته دومی رو من تموم کردم و کلی هم حال داد

نوشته شده توسط Nameless:
دوستان که Oblivion بازی نمیکنن تا راجع بهش بحث کنیم.
بابا تا اومدن nwn 2 یه فکری به حال pc تون بکنید .
راستش من که یه 50 ساعتی oblivion بازی کردم ، یه نمه تکراری شده فعلا گذاشتم کنار . نزدیکه 50 تا ماموریت انجام دادم . ولی من که به اندازه Diablo یا nwn یا kotor از oblivion خوشم نیومده . ولی بازیش خیلی طولانیه . +100 ساعت حداقل .

در ضمن الان tomb raider و dreamfall هم هستن که میخوام بازی کنم.
این::war od gods2 black and white هم که امتیازش شده 7.2 ! خیلی کم گرفت

اما برای rpg بازها
یه بازی نسبتا ناشناخته هست که به نظر میاد چیز جالبی باشه به نام
Space Rangers 2: Rise of the Dominators
تریپ فضایی هست .

و اما اینکه SpellForce 2: Shadow Wars هم اومده . من دیروز dvd اش رو گرفتم . به زودی هم نصبش میکنم

راستی به دفه چند تا بازی اومده با هم . حالا resident evil برای pc هم بیاد که دیگه همه رو باید کنار گذاشت و رفت دید اون چجوریه
میگم ما که online بازی نمیکنیم . اگه من مینوستم wow بازی کنم که دیگه همش باید میشستم سر Game - اینم از محاسن نداشن اینترنت !

۞۩ محمد ۩۞
میگم این بازی ها که گفتی با ترایدنت 4 مگ روون اجرا میشه دیگه هان ؟ ;)
Tomb Raider رو بازی کردم و تمومش کردم . کارت یکی از بچه ها رو یه روزه قرض گرفتم و مثل این عقده ای ها نشستم یه روزه تمومش کردم !
SpellForce من از شماره اول خوشم نیومد ! حالا باید دید این چجوریه .
Oblivion هر چقدر هم شاهکار باشه +100 ساعت گیم پلی خیلی خیلی زیاده . مطمئنا خسته کننده میشه .
WoW که زندگیه . هر چند من فقط کمی بصورت سینگل پلیر اونم با این سرور مجازی و پچ و این حرفا بازی کردم .

Oblivion هر چقدر هم شاهکار باشه +100 ساعت گیم پلی خیلی خیلی زیاده . مطمئنا خسته کننده میشه .
سلام در مورد Oblivion باید بگم حداقل 250 ساعت طول میکشه که بتونی تمام ماموریت هاش را انجام بدی و بازی را بطور کامل تمام کنی
اما خداییش بازیش خیلی عالیه ...و انقدر تنوع داره که با ساعت ها بازی کردن هم خسته نشی....

نوشته شده توسط kourosh:
اونی که شما گفتی heroes of might & magic 5 نه might & magic . سرچ کن میبینی .
شما راست میگین...
احتمالا منظورتون Might & Magic:The Dark Messiah بوده که احتمالا تو تابستون (Q3 2006) ریلیز میشه... اینم لینک گیم اسپات
http://www.gamespot.com/pc/action/darkmessiahofmightmagic/index.html?q=messiah
اینم سایت اصلی بازی:
http://www.mightandmagic.com/uk/darkmessiah/teaser/
البته این جدیدشه که داره درمیاد
نهشم بازی نکردم شرمنده:cheesygri

نوشته شده توسط farzadlion:
سلام در مورد Oblivion باید بگم حداقل 250 ساعت طول میکشه که بتونی تمام ماموریت هاش را انجام بدی و بازی را بطور کامل تمام کنی
اما خداییش بازیش خیلی عالیه ...و انقدر تنوع داره که با ساعت ها بازی کردن هم خسته نشی....

ببین من الان سطح 31 هستم که سطح بالایی هست – 3 تا skill رو master هستم و 4 تا هم expert . در ضمن mage هستم. چی برای من مهمه ؟
1. willpower
2. intelligence
3. item ها
4. و مهمتر از همه spell ها

ولی من در سطح 17 (تقریبا) willpower ام 100 شد (ماکزیمم)
در سطح 21 intelligence هم ماکزیمم شد (100)

از سطح 20 تا حالا هیچ item قابل توجهی پیدا نکردم – الان archmage هم هستم
Grand champion هم هستم ولی هیچ item جادویی یا یه چیز unique پیدا نکردم

اما spell ها – اکثرا همون spell های سطح journeyman و یا expert استفاده میکنم . چون بهترن! . اخه spell سطح master destruction ای که با یکبار مصرف کردن 3/2 مانا شما میپره و دشمن شما جونش 20 درصد کم میشه به چه دردی میخوره . USELESS SHIT - همین .
حالا من برای چی هی برم تو بازی بچرخم هی ماموریتها رو تموم کنم . نه سطحم بالا میره نه چیز جدید پیدا میکنم نه اسپلام فرقی میکنه .
پول هم انقدر دارم که نمیدونم چی کار کنم.
بازی هم در سطح سختی متوسط از سطح 20 به بعد برام آسون شده و هیچ جا مشکلی ندارم . (در حالی که ملت تو وب میگفتن سطح های بالاتر سختر میشه .)

خداییش اگه گرافیک فوق العاده و محیط های بسیار زیبای این بازی نبود این بازی در حد متوسط باقی میموند.

فکر میکنم دلایل کافی برای اینکه چرا بازی خسته کننده میشه اوردم.

-----------
برای مقایسه شما Diablo سال 99 رو نگاه کن . تا آخر بازی level up ، قدرتهای جدید ، item های بهتر ، difficulty مشکل . .........

۞۩ محمد ۩۞

نوشته شده توسط Kain:
میگم این بازی ها که گفتی با ترایدنت 4 مگ روون اجرا میشه دیگه هان ؟ ;)

.

حاجی با 4 مگ توپ اجرا میشه ;) ولی فقط menu شروعش :cheesygri
دیگه بقیش نمیاد
--------------------------------

WoW که زندگیه . هر چند من فقط کمی بصورت سینگل پلیر اونم با این سرور مجازی و پچ و این حرفا بازی کردم
حسرت به دل موندیم حاجی:(( :crying1:

might & magic 9 یکی از بهترین بازیهایی بود که من بازی کردم ولی متاسفانه کاملا گمنامه . البته باگهای زیادی داره که 2 تا پچ باید روش نصب بشه

سلام
هی برا هوتون تعریف میدین .
دلم آب ششششششششددددددد .
=====
کوروش این بازیهای خفن و به قول خودت گمنام رو از کجا پیدا میکنی ؟
اینجا از این چیزا گیر نمیاد .

حاجی با 4 مگ توپ اجرا میشه ولی فقط menu شروعش
دیگه بقیش نمیاد
به خدا من حاضرم همون منو اولش هم بیاد محمد جان اما اونم نمیاد با این کارت ! :((
حسرت به دل موندیم حاجی
حالا پول خریدن بازی ارجینال جهنم میشه جورش کرد . واسه اینترنت سرعت خفن نمیشه کاری کرد ! :((
نوشته شده توسط kourosh:
اینجا هم سخت گیر میاد از اینو اون میگیرم مصطفی - داوود و.... وخودم هم میگردم
البته این مبادله بصورت دوجانبه هست .
چون من خودم شخصا تا حالا کلی بازی زیر خاکی که نداشتم از کورش گرفتم . ;)
مبادله سی دی به سی دی :D چیز خوبیه .
کار همه راه میوفته . هزینه زیادی هم نداره .

سلام
البته این مبادله بصورت دوجانبه هست
من مشکلی با مبادله ندارم .
مشکلم اینه که نمیتونم برم پست و چیزی بفرستم .
یعنی وقت نمیکنم .
بعد از ظهرها وقتم آزاده ولی صبح نه .
هالا من آدرس رو برا کوروش pm میکنم .
تا ببینم چی میشه .
( راستی سری کامل کتابهای ارباب حلقه ها رو هم میخوام . هر کی میتونه برام بگیره و بفرسته شماره حسابش رو برام pm کنه - خودم چند باری که اومدم تهران رفتم دنبالشون ولی نتونستم گیر بیارم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or