نوشته شده توسط Elvish Hero:
آقا من تصمیم گرفتم به صورت جدی NWN شروع کنم!از ه گونه کمک به این بنده حقیر و طفل معصوم دریغ نکنین!
سوال اول:یه Special Attack بود که باعث جاخالی و اینا میشه،چطوری کار میکنه؟
سوال دوم:چیزی به عنوان مهارت ضربه زدن تو این بازی نیست نه؟تا اینجا که من شعورم رسیده روش حمله کردن به دشمن تو این بازی و وارکرفت هیچ فایده ای نداره!یعنی Attack رو انتخاب میکنی و بعدش هر چه بادا باد!کاراکترو میسپاری به امان خدا!هر چند انتظار چیزی مثل آبلیوین رو نداشتم ولی انتظار یه چیزی در حد دیابلو2 داشتم!به نظر ضربه ها کاملا Turn-Base هستن،یعنی یکی اون یارو میزنه یکی من!یعنی من یهو به یکی بخورم که لولم ازش پایینتره مردم دیگه؟!جواب این یکیو حتما بدین لطفا!
سوال سوم:من الان SpellCast رو انتخاب میکنم،بعدش یه چیز دیگه میاد به اسم Ranger بعدش اونو که میزنمچنتا چیز دیگه میاد،اونا رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!یعنی اول بازی هیچ جادویی نمیتونم بکنم یا کارم اشتباهه؟!
سوال چهار:کلا هر کی یه اطلاعات جامع راجه به روش گیم پلی این بازی بگه یه کاریش میکنم!!
دمتون گرم...
عماد جان من متوجه روش حمله کردنت نشدم . روش حمله کردن یعنی چی؟
در oblivion و Diablo 2 چجوریاست؟
----------------------------------------------------------------------
اما در مورد turn-based بودن . ببین در این بازی هر attack یه زمان مشخصی طول میکشه . مثلا 2 ثانیه . یعنی هر 2 ثانیه شما حمله میکنی. حالا اگر حمله نکنی و وایسی نگاه کنی دشمنت کاری به کار تو نداره و حملشو ادامه میده. و این با turn – based بودن فرق داره . چون در turn based حرکات نوبتی است . البته چون یکمی این زمان طولانی هست و سرعت شما و دشمنت برابره ، فکر میکنی turn-based هست.
در ضمن اکثر بازیها همینطور هستن .فقط این زمان حمله کمی کوتاهه و به نظر میرسه شما پیوسته حمله میکنی.
نکته دیگه ای که هست اینه که جلوتر که بری مجبوری با چند نفر بجنگی و اونوقت میبینی که تاکتیک و استراتژی مهم میشه . در بعضی جنگها مجبور میشی pause کنی و حمله ها تو پشت سر هم انتخاب کنی .
همچنین اگه haste داشته باشی (من همیشه اولین چیزی که سعی میکردم پیدا کنم boots of haste یا یه همچین چیزی بود که همیشه haste داشتم)
سرعت حمله نصف میشه .
اگه dual weapon باشی در هر حمله هر دو سلاحت به ترتیب عمل میکنن و مقدار damage محاسبه میشه و اعمال میشه.
و یا اگه critical بگیری بر حسب ضریبش چند باز حملت محسابه میشه .
و اما این که میگی اگه به یکی بخوری که سطحش بالاتره ... ، کلا به بازی بستگی داره ولی معمولا تا 3 چهار سطح بالاتر رو میشه مبارزه کرد. در ضمن این بازی دشمناش سطح ندارن. منظورم single player هست . multiplayer من بازی نکردم.
مثلا یکی هستش فکر کنم تو nwn:hou بود به نام the maker - با کاراکترهای melee اصلا نمیشد بکشیش .(اینو من وقتی با melee بازی کردم فهمیدم) چون کاملا به physical attack – ضد ضربه بود .(کشتنش اختیاری بود) با کاراکترهای magic based هم نمیشد با هیچ spell ای بکشیش مگه اونایی که جنس حملشون از نوع magic بود مثل Isaac’s greater missle strom – با fire و cold و black هم نمیشد بکشیش!
این هم که میگی حمله رو بزنی و بسپاری به امان خدا بستگی به کلاست داره . کلاسهایی که فقط melee هستن شاید اینجوری باشن ولی کلاسهایی که جادو استفاده میکنن و بیشتر کلاسهای دیگه باید از اسپلها و قابلیتهاشون در موقع مناسب استفاده کنی . کلا اینکه در هر حمله چقدر مجبوری micro داشته باشی به کلاس بستگی داره .
Thief / wizard / sorceress / bard / priest ها بیشترین نیاز رو دارن
Druid / paladin / کمتر
Ranger / monk
, و Fighter ها کمترین
در مورد companion ، اگه کاراکترت spellcaster هست یکی رو بردار که جنگجو باشه .
و بالعکس.
(تو پرانتز بگم من از اون کچله که قد کوتاهی داشت خوشم میومد ؛ یه تانک بود برای خودش)
البته solo هم میتونی بازی کنی . من خودم بار دوم / سوم solo بازی کردم .
--
در مورد سوال سوم ؛ کلاست ranger هست ؟ spellcast دیگه چیه ؟
راحت ترین کار ایجاد shortcut برای اسپلهاست . مثلا shift + F5 بذار یه اسپلی .
شما 24 تا اسلات داری که میتونی هر چیزی رو به اونها نسبت بدی . item / potion / spell / special ability و ...
۞۩ محمد ۩۞