طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط baghali91:
کسی kingdom hearts II رو بازی کرده؟چه جوریه؟من که خیلی تعریفش رو شنیدم:cool:
دوست عزيز .
خوشبختانه يا متاسفانه دوستان RPG باز از نوع كنسولي تو اين تاپيك نميان .
بي خودي خودت رو خسته نكن .
دوستاني هم كه ميبيني اينجا پست ميزنن همه RPG PC باز هستن . ;)

آقا من تصمیم گرفتم به صورت جدی NWN شروع کنم!از ه گونه کمک به این بنده حقیر و طفل معصوم دریغ نکنین!
سوال اول:یه Special Attack بود که باعث جاخالی و اینا میشه،چطوری کار میکنه؟
سوال دوم:چیزی به عنوان مهارت ضربه زدن تو این بازی نیست نه؟تا اینجا که من شعورم رسیده روش حمله کردن به دشمن تو این بازی و وارکرفت هیچ فایده ای نداره!یعنی Attack رو انتخاب میکنی و بعدش هر چه بادا باد!کاراکترو میسپاری به امان خدا!هر چند انتظار چیزی مثل آبلیوین رو نداشتم ولی انتظار یه چیزی در حد دیابلو2 داشتم!به نظر ضربه ها کاملا Turn-Base هستن،یعنی یکی اون یارو میزنه یکی من!یعنی من یهو به یکی بخورم که لولم ازش پایینتره مردم دیگه؟!جواب این یکیو حتما بدین لطفا!
سوال سوم:من الان SpellCast رو انتخاب میکنم،بعدش یه چیز دیگه میاد به اسم Ranger بعدش اونو که میزنمچنتا چیز دیگه میاد،اونا رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!یعنی اول بازی هیچ جادویی نمیتونم بکنم یا کارم اشتباهه؟!
سوال چهار:کلا هر کی یه اطلاعات جامع راجه به روش گیم پلی این بازی بگه یه کاریش میکنم!!
دمتون گرم...

نوشته شده توسط Elvish Hero:
آقا من تصمیم گرفتم به صورت جدی NWN شروع کنم!از ه گونه کمک به این بنده حقیر و طفل معصوم دریغ نکنین!
سوال دوم:چیزی به عنوان مهارت ضربه زدن تو این بازی نیست نه؟تا اینجا که من شعورم رسیده روش حمله کردن به دشمن تو این بازی و وارکرفت هیچ فایده ای نداره!یعنی Attack رو انتخاب میکنی و بعدش هر چه بادا باد!کاراکترو میسپاری به امان خدا!هر چند انتظار چیزی مثل آبلیوین رو نداشتم ولی انتظار یه چیزی در حد دیابلو2 داشتم!به نظر ضربه ها کاملا Turn-Base هستن،یعنی یکی اون یارو میزنه یکی من!یعنی من یهو به یکی بخورم که لولم ازش پایینتره مردم دیگه؟!جواب این یکیو حتما بدین لطفا!
سوال سوم:من الان SpellCast رو انتخاب میکنم،بعدش یه چیز دیگه میاد به اسم Ranger بعدش اونو که میزنمچنتا چیز دیگه میاد،اونا رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!یعنی اول بازی هیچ جادویی نمیتونم بکنم یا کارم اشتباهه؟!
سوال چهار:کلا هر کی یه اطلاعات جامع راجه به روش گیم پلی این بازی بگه یه کاریش میکنم!!
دمتون گرم...
راستش تو نوروينتر تا اونجا كه من ميدونم محمد جان ( Nameless ) از همه وارد تره . من يه بار بيشتر نوروينتر بازي نكردم . اونم خيلي وقت پيش . تقريبا هيچي هم ازش يادم نيست . :((
تو مبارزه هاي تن به تن يه جورايي آره بايد ولش كني به امون خدا . ;)
حتما سعي كن يه Sorcerer همراهت باشه . به نظر من خودت كلاست رو Sorcerer انتخاب كن . همراهت هم يه Barbarian . توي يه كافه تو همون شهر اولي يكي هست كه خيلي قويه .كمكي من اون بود .

دمتون گرم...

عماد جان من متوجه روش حمله کردنت نشدم . روش حمله کردن یعنی چی؟

در oblivion و Diablo 2 چجوریاست؟

----------------------------------------------------------------------
اما در مورد turn-based بودن . ببین در این بازی هر attack یه زمان مشخصی طول میکشه . مثلا 2 ثانیه . یعنی هر 2 ثانیه شما حمله میکنی. حالا اگر حمله نکنی و وایسی نگاه کنی دشمنت کاری به کار تو نداره و حملشو ادامه میده. و این با turn – based بودن فرق داره . چون در turn based حرکات نوبتی است . البته چون یکمی این زمان طولانی هست و سرعت شما و دشمنت برابره ، فکر میکنی turn-based هست.

در ضمن اکثر بازیها همینطور هستن .فقط این زمان حمله کمی کوتاهه و به نظر میرسه شما پیوسته حمله میکنی.
نکته دیگه ای که هست اینه که جلوتر که بری مجبوری با چند نفر بجنگی و اونوقت میبینی که تاکتیک و استراتژی مهم میشه . در بعضی جنگها مجبور میشی pause کنی و حمله ها تو پشت سر هم انتخاب کنی .

همچنین اگه haste داشته باشی (من همیشه اولین چیزی که سعی میکردم پیدا کنم boots of haste یا یه همچین چیزی بود که همیشه haste داشتم)
سرعت حمله نصف میشه .
اگه dual weapon باشی در هر حمله هر دو سلاحت به ترتیب عمل میکنن و مقدار damage محاسبه میشه و اعمال میشه.

و یا اگه critical بگیری بر حسب ضریبش چند باز حملت محسابه میشه .

و اما این که میگی اگه به یکی بخوری که سطحش بالاتره ... ، کلا به بازی بستگی داره ولی معمولا تا 3 چهار سطح بالاتر رو میشه مبارزه کرد. در ضمن این بازی دشمناش سطح ندارن. منظورم single player هست . multiplayer من بازی نکردم.

مثلا یکی هستش فکر کنم تو nwn:hou بود به نام the maker - با کاراکترهای melee اصلا نمیشد بکشیش .(اینو من وقتی با melee بازی کردم فهمیدم) چون کاملا به physical attack – ضد ضربه بود .(کشتنش اختیاری بود) با کاراکترهای magic based هم نمیشد با هیچ spell ای بکشیش مگه اونایی که جنس حملشون از نوع magic بود مثل Isaac’s greater missle strom – با fire و cold و black هم نمیشد بکشیش!

این هم که میگی حمله رو بزنی و بسپاری به امان خدا بستگی به کلاست داره . کلاسهایی که فقط melee هستن شاید اینجوری باشن ولی کلاسهایی که جادو استفاده میکنن و بیشتر کلاسهای دیگه باید از اسپلها و قابلیتهاشون در موقع مناسب استفاده کنی . کلا اینکه در هر حمله چقدر مجبوری micro داشته باشی به کلاس بستگی داره .
Thief / wizard / sorceress / bard / priest ها بیشترین نیاز رو دارن
Druid / paladin / کمتر
Ranger / monk
, و Fighter ها کمترین

در مورد companion ، اگه کاراکترت spellcaster هست یکی رو بردار که جنگجو باشه .
و بالعکس.

(تو پرانتز بگم من از اون کچله که قد کوتاهی داشت خوشم میومد ؛ یه تانک بود برای خودش)
البته solo هم میتونی بازی کنی . من خودم بار دوم / سوم solo بازی کردم .
--
در مورد سوال سوم ؛ کلاست ranger هست ؟ spellcast دیگه چیه ؟
راحت ترین کار ایجاد shortcut برای اسپلهاست . مثلا shift + F5 بذار یه اسپلی .

شما 24 تا اسلات داری که میتونی هر چیزی رو به اونها نسبت بدی . item / potion / spell / special ability و ...

۞۩ محمد ۩۞

راستی نمیدونم شنیدید با نه که Jade Empire قراره برای Pc بیاد
اینو داشته باشید که fallout 3 قراره ساخته بشه . Gothc 3 هم که امسال احتمالا میاد
Nwn 2 هم که داره کامل میشه . dungeon siege 2 هم اکسپنشن دارن میسازن براش . و زمزمه های Diablo 3 هم شنیده شده.
انشا ... بحث های داغی در آینده خواهیم داشت.

۞۩ محمد ۩۞

ممنون محمد...
اینو که میدونم نوروینتر Turn-Base نیست،چون یه بار چنتا Turn-Base امتحان کردم که چندان خوشم نیومد.
تو دیابلو و آبلیوین اگه مهارت داشته باشی،میتونی بدون اینکه ضربه بخوری فقط ضربه بزنی!ولی اینجا گویا فقط Attack رو انتخاب میکنی،بعدش کاراکترت میره به امون خدا!
اگه حمله هامو پشت سرهم انتخاب کنم،یعنی به یارو فرصت ضربه زدن نمیدم؟
من ELF و Ranger هستم.Spellcast هم همون جادو کردنه منظورم.میخوام ببینم چرا اول بازی هیچ جادویی ندارم؟
در ضمن Feat یعنی چی؟

یه سوال دیگه!اولا چرا اکثر Scroll هایی رو که پیدا میکنم،نمیتونمیاد بگیرم؟نه Learn میشن نه میرن تو Spellbook.دوما الان همه جادوهای لول1 من رفتن مرخصی!با Rest و این چیزا هم بر نمیگردن.یادمه اون موقع که داشتم Class انتخاب میکردم،نوشته بود برای جادوی Level1 باید Wisdom lvl11 داشته باشم.
اولا که لول Wisdom رو کجا نوشته؟دوما من که قبلا میتونستم این جادوها رو اجرا کنم،چرا الان نمیتونم؟
بعدش موقعی که میخوام اسلحه بخرم،بعضیاشون قرمز میشن وقتی میرم روشون،فکر برای Feat باشه نه؟مثلا فلان Feat رو لازم داره و من ندارمش،درسته؟پس چطوری میتونم اون اسلحه رو بخرم؟
آقا یکی بیاد جواب بده،این بازی خیلی پیچیده س!

ممنون محمد...
اینو که میدونم نوروینتر Turn-Base نیست،چون یه بار چنتا Turn-Base امتحان کردم که چندان خوشم نیومد.
تو دیابلو و آبلیوین اگه مهارت داشته باشی،میتونی بدون اینکه ضربه بخوری فقط ضربه بزنی!ولی اینجا گویا فقط Attack رو انتخاب میکنی،بعدش کاراکترت میره به امون خدا!
اگه حمله هامو پشت سرهم انتخاب کنم،یعنی به یارو فرصت ضربه زدن نمیدم؟
من ELF و Ranger هستم.Spellcast هم همون جادو کردنه منظورم.میخوام ببینم چرا اول بازی هیچ جادویی ندارم؟
در ضمن Feat یعنی چی؟
تو nwn برای اینکه مقاومت فیزیکی بالایی داشته باشی باید armor و یا AC بالایی داشته باشی.
ولی نمیشه AC رو خیلی بالا برد. معمولا دشمنا میتونن به شما حمله کنن . spell ها هم ربطی به ac نداره . به rsistance مرتبطه.

ولی به نظر من بیشتر حال میده که دشمنا بتونن به شما صدمه وارد کنن . کشتن دشمن بدون اینکه hp از دست بدی یعنی mindless clicking

حملات پشت سر هم یعنی action queue . کاراکتر شما به ترتیب کاهایی رو که بهش گفتی انجام میده.

Elf + ranger : فکر کنم دوست داری archer باشی.

رنجرها 4 سری اسپل دارن که سری اول در سطح 6 قابل دسترسی هست . پس تا سطح 6 اسپل نداری . سطح 6 اولین سری به طور اتوماتیک قابل دسترس میشه . فقط باید قبلش memorize بشن.

Feat یعنی کار برجسته ، شاهکار

ولی ما بهش میگیم قدرتها . feat ها قدرتهایی هستن که میتونی درهر level up (تقریبی) چند تاشو انتخاب کنی . انتخاب قدرتهای درست نیاز به شناخت کلاست و قدرتها داره.

۞۩ محمد ۩۞

یه سوال دیگه!اولا چرا اکثر Scroll هایی رو که پیدا میکنم،نمیتونمیاد بگیرم؟نه Learn میشن نه میرن تو Spellbook.دوما الان همه جادوهای لول1 من رفتن مرخصی!با Rest و این چیزا هم بر نمیگردن.یادمه اون موقع که داشتم Class انتخاب میکردم،نوشته بود برای جادوی Level1 باید Wisdom lvl11 داشته باشم.
اولا که لول Wisdom رو کجا نوشته؟دوما من که قبلا میتونستم این جادوها رو اجرا کنم،چرا الان نمیتونم؟
بعدش موقعی که میخوام اسلحه بخرم،بعضیاشون قرمز میشن وقتی میرم روشون،فکر برای Feat باشه نه؟مثلا فلان Feat رو لازم داره و من ندارمش،درسته؟پس چطوری میتونم اون اسلحه رو بخرم؟
آقا یکی بیاد جواب بده،این بازی خیلی پیچیده س!

اکثر اسلحه ها یه مینیممی برای خودشون دارن .

مثلا حداقل dex 18 و یا str 18

اکثر تیرکمان ها به dex وابسته هستن

اگه اون مینیمم رو نداشته باشی نمیتونی از اون اسلحه استفاده کنی

در ضمن خیلی از اسلحه ها فقط برای کلاس خاصی ساخته شدن .

مثلا monk ها کلی چکمه و حلقه و دستکش مخصوص به خودشون دارن که کلاسهای دیگه نمیتونن استفاده کنن.

Planescape: Torment

دوستان یه چیز جالب . من تا حالا فکر میکردم BG2 در میان rpg بازهای قدیمی حرف اول رو میزنه اما گویا Planescape: Torment بیشتر طرفدار داره . این بازی رو من اولین بار بود اسمشو شنیدم . نمیدونم کسی اینجا اینو بازی کرده یا نه ؟ یه ندا بدید.

بهر حال با اینکه بازی مال اواخر 99 هست فکر کنم باید بازیش کنم.
همه گفتن بهترین دیالوگها و داستان خوب رو این بازی داره .

اینم ببینید
http://www.gamespot.com/pc/rpg/planescapetorment/review.html

در ضمن با توجه به developer اه fallout 3 اکثرا میگن مانند قبلیاش نخواهد بود. فقط اسمشو یدک میکشه

۞۩ محمد ۩۞

چون Betethda می خواد بسازش Fallout3 رو می گم گند می زنه بهش فقط میره یه گرافیک وحشتناک می سازه با چارتا کلاس یه شش تا هم ریس
F3 قرارا بود سبکش کاملا تغییر کنه یه مقدار زیادی Sci-Fi بشه که بدلایل زیادی کمپانی سازندش بسته شد ولی حالا همشون تو Obsidian هستن چرا ندادن Obsidian بسازتش نمی دونم نظرتون راجب این مورد آخر چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or