طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Kain:
سيد سيستمت رو عوض كردي به ما خبر نميدي ؟
بابا ايول . ;)
چطور هست خود بازي ؟ هنوز هم همون ساختار رو داره ؟
بهتر از 4 هست يا بدتر ؟ كمي توضيحات لطفا . :blushing:
----
البته من به جمله اولت يه چيزي رو اضافه كنم .
تا به حال هيچ بازي استراتژي به زيبايي واركرافت 3 چه از نظر داستان . چه گيم پلي . چه موسيقي و.... نيومده و نخواهد آمد ( نظر شخصي ) ;)

حاجی من کجا گفتم بازی کردم .من اهنگشو گفتم که راحت میشه گوش داد راستی با اون نظر شخصی هم 200 در صد مخالفم البته اینجا تاپیک استراتژی نیست ولی رد الرت و تیبرن سان شاهکارهای اون سبک هستند وارکرفت فقط موسیقیه وحشتناکی داره ولی یکی از بیخود ترین گیم پلی ها و گرافیک ها رو داره اگه HOMM رو استراتژی حساب کنیم که دیگه تکلیف مشخصه از نظر من بهترین بازی تمام دوران تو تمام سبکهاست . از هر نظر . (البته گیم اسپات هم به شماره 2 امتیاز 10 رو داده که خیلی چیزها رو معلوم میکنه) وارکرفت مثل متالیکاست یا متال گیریا اسپلینتر سل در عین اینکه خوبه ولی در حد تبلیغاتش نیست Overrate شده .یه تبلیغات وحشتناک و عظیم روش بود که صدای هر بازی دیگه ای رو خفه کرد(بازی شاهکار بلیزارد دیابلو بود) کاش یکی یه امار میگرفت تا میدیدیم مثلا نوروینتر نایتس معروف تره یا وارکرفت و سیمز البته نظر شخصیه کلش و این سلیقه ست که مهمه

وارکرفت فقط موسیقیه وحشتناکی داره ولی یکی از بیخود ترین گیم پلی ها و گرافیک ها رو داره
گرافيك بد رو موافقيم اما گيم پلي بي خود رو مخالفم .
اتفاقا بهترين گيم پلي تو بازي هاي استراتژي رو به نظر من اين بازي داره .
همين Red Alert - Rise Of Nation - Age Of Empire و ... همشون گيم پلي تكراري و يه نواختي دارن . Map ها دقيقا مثل همن و فقط برداشتن 4 تا علف بوته و سنك و كولوخ كم و زياد كردن شده تنوع Map . :)
گيم پلي هم كه فقط يه لشكر آدم بساز بريز رو سر يارو تمام . مرحله بعد .
اما واركرافت 2 تا مرحله و ماموريت تكراري مثل هم تو كل بازي پيدا نميكني !
در ضمن واركرافت يه داستان بسيار قوي و زيبا داره كه هيچ بازي نداشته و نداره و نخواهد داشت .
موافقم كه واركرافت Overrate شده اما به نظر من خودش اينقدر بزرگ هست كه overrate نشده اش هم خودش غولي باشه واسه خودش .
و در آخر ذكر دو نكته :
- من از سبك استراتژي خيلي بدم مياد . تنها بازي كه خوشم اومد و كامل بازي كردم همين واركرافت 3 بود .
- تمامي اينا نظرات شخصي بود . ;)

با سلام

کورش جان من هم با نظر مصطفی موافقم –

در مورد گرافیک ، اگه دقت کنید میبینید که درسته گرافیکش دارای جزییات زیادی نیست اما انچه که blizz در طراحی گرافیک همیشه مد نظر داره القای حس fantasy و محیط های جذابه . نمیشه برای wc3 گرافیک red alert رو مد نظر داشت . اصلا با هم فرق دارن . ولی برای قیاس بیا با age of empires مقایسه کن . aoe از نظر گرافیک شاید جزپیات بیشتری داشته باشه ولی اصلا حسی که گرافیک wc3 منتقل میکنه رو نداره .

این سبک گرافیک رو در wow هم ادامه داده و 100% موفق بوده.

در مورد داستان هم فقط بگم داستان wc3 چیزی حدود 20 درصد کل داستان warcraft هست . کل داستان رو اگه از اول بخوای بخونی میشه سریال ارباب حلقه ها !

یکی از چیزهایی که wc3 داره و هیچ بازی دیگه ای در این حد نداره voice های شخصیت هاست . البته max payne و nwn هم دارای voice ها خوبی بودن.

اما حاجی مصطفی red alert و با age of empires قاطی کرد .
اونی که گفتی در مورد aoe و empire earth و rise of nation صادقه.

بازیهای tyberian sun و اکسپنشنش و red alert و red alert 2 و red alert 2 :yuri’s revenge همشون عالی بودن . در واقع بهترین بازیهای تریپ ساخت power planet و factory و army و ....
تنوع مراحل هم داشتن.

--------------------------------------------------------------------------
راستی من gs رو جستجو کردم هیچکدوم از HOMM ها 10 نشده.
این جدید رو هم پیدا میکنم بازی میکنم ولی فعلا تو فکر planescape : torment هستم.

Game: Heroes of Might and Magic: A Strategic Quest (PC)
Release Date: Aug 31, 1995
7.5

Game: Heroes of Might and Magic II: The Succession Wars (PC)
Release Date: Oct 31, 1996
8.2

Game: Heroes of Might and Magic II: The Price of Loyalty (PC)
Release Date: Apr 30, 1997
6.9

Heroes of Might and Magic III: Armageddon's Blade (PC)
Release Date: Sep 30, 1999
8.0

Game: Heroes of Might and Magic III: The Shadow of Death (PC)
Release Date: Mar 31, 2000
7.0

Game: Heroes of Might and Magic IV (PC)
Release Date: Mar 29, 2002
8.8

Game: Heroes of Might and Magic IV: The Gathering Storm (PC)
Release Date: Sep 26, 2002
7.0

Game: Heroes of Might and Magic V (PC)
Release Date: May 23, 2006
8.2

۞۩ محمد ۩۞

محمد جان همونطور که گفتم نظر شخصیه و زیاد مهم نیست من چی فکر میکنم:cheesygri علاقه ست دیگه البته اینم بگم که اصلا قانع نشدم ولی شک نکن که هم برای نظر تو و هم نظر حاجی فوق العاده احترام قایلم .این جور بحث ها رو باید از نزدیک صحبت کرد که منو حاجی تو سالن انتظار راه اهن این کارو میکنیم شاید اونجا بهتر بتونم منظورم رو برسونم
---------------------------
موضوع عجیب اینه که داری دنبال HOMM 10 میگردی اگه یه بازی باشه که بخوام ادعا کنم کسی تو سایت اندازه من ازش نمیدونه همین بازیه کلا محبوبترین بازی برای من HOMM که مطمئن باش شماره 10 نداره . قضیه چیه؟ اگه خبری چیزی داری بگو ما هم بدونیم

نوشته شده توسط kourosh:
محمد جان همونطور که گفتم نظر شخصیه و زیاد مهم نیست من چی فکر میکنم:cheesygri علاقه ست دیگه البته اینم بگم که اصلا قانع نشدم ولی شک نکن که هم برای نظر تو و هم نظر حاجی فوق العاده احترام قایلم .این جور بحث ها رو باید از نزدیک صحبت کرد که منو حاجی تو سالن انتظار راه اهن این کارو میکنیم شاید اونجا بهتر بتونم منظورم رو برسونم
---------------------------
موضوع عجیب اینه که داری دنبال HOMM 10 میگردی اگه یه بازی باشه که بخوام ادعا کنم کسی تو سایت اندازه من ازش نمیدونه همین بازیه کلا محبوبترین بازی برای من HOMM که مطمئن باش شماره 10 نداره . قضیه چیه؟ اگه خبری چیزی داری بگو ما هم بدونیم

چاکرتیم سید

میگم اشتباه لپی شده :cheesygri

(البته گیم اسپات هم به شماره 2 امتیاز 10 رو داده که خیلی چیزها رو معلوم میکنه)

:blushing:

اهان امتیازش رو میگی :cheesygri بقول داوود من الزایمر دارم:cheesygri
HOMM 2 امتیازش 10 شده بود و جزو 100 بازی برتر تمام دوران انتخاب شده بود شاید گیم اسپات بمرور زمان امتیازاتش رو تعدیل کرده ولی در اینکه امتیازش 10 بود اصلا شک ندارم ارشیوم رو میگردم اگه مدرکی پیدا کردم در این مورد حتما بصورت عکس میزارم

اساتید میبخشن که تو بحثشون دخالت میکنم
من نه Warcraft بازی کردم نه HOM&M ....!!
ولی در مورد بازیهایی که امتیازهای 10 گرفتن از gamespot ... تا حالا 4 بازی فکر کنم بوده که این امتیاز رو گرفتن که همشون هم بازیهای کنسولی هستن
در ضمن تا جایی که من میدونم وقتی گیم اسپات به یه بازی امیتاز میده دیگه امیتازش تغییر نمیکنه :blushing:
بالاترین امتیاز هم برای بازیهای PC فکر کنم دیابلو 1 باشه با امتیاز 9.6
میبخشید ... فعلا

نوشته شده توسط kourosh:
اینو محمد هم گفت بحث هم سر همینه من یادمه که 10 بود امتیازش حالا باز میگردم

سلام.
داری اشتباه میکنی مخ ادم دیگه بعضی وقت ها اشتباه میکنه به قول ارش امتیاز گیم اسپات که تغییر نمیکنه:cool:

محمدررضا فکر کنم یه مشکلی باشه،چون دموی بازی حدود 510 مگ هستش!
کوروش چان گیم اسپات امتیاز هارو تعدیل نمیکنه،هر چند HOMM2 بازی خفنی بود و خیلی سایتا توی 100 تا بازی برتر تاریخ تا اون موقغ گذاشتنش.
همونطور که آرش گفت بالاترین امتیاز برای دیابلو1 با 9.6 و بعد بالدورگیت2 با امتیاز 9.5.
در ضمن با Warcraft به عنوان یکی از 5 بازی برتر تاریخ(وارکرفت3) و با سری وارکرفت به عنوان یکی از 5 سری برتر تاریخ بازی موافقم!
در مورد داستان هم از نظر من اگه اول متالگیرو بذاریم!بعدش رده دوم مشترکا به وارکرفت و مافیا و ماریو:pمیرسه!
کسی میتونه یه جایی معرفی کنه که داستان کاملو بشه اونجا خوند؟
در ضمن بلیزارد اعلام کرده که وارکرفت 3 آخرین قسمت از سری داستانیه؟اگه آره پس سر Arthas چی اومد؟به عنوان رئیس Undead موند؟

در مورد تعدیل دادن نمره بازیها تو گیم اسپات شک ندارم خودم 2 موردش رو دیدم.یکی فکر کنم ماله زلدا بود یکی دیگه هم بادم نیست.هر امتیازشون رو خودم تغییرشون رو دیدم...اونم به فاصله 2 ماه...

ما حاجی مصطفی red alert و با age of empires قاطی کرد .
اونی که گفتی در مورد aoe و empire earth و rise of nation صادقه.
:blushing: :blushing:
این جور بحث ها رو باید از نزدیک صحبت کرد که منو حاجی تو سالن انتظار راه اهن این کارو میکنیم شاید اونجا بهتر بتونم منظورم رو برسونم
خوبه سيد موافقم . پاشو بيا من منتظرم . دارم فك ام رو آماده ميكنم واسه فك زدن ! :cheesygri
ارشیوم رو میگردم اگه مدرکی پیدا کردم در این مورد حتما بصورت عکس میزارم
مدركت بايد محكمه پسند باشه ها !! :-"

من هم در مورد تعدیل امتیازها مطمئنم بابا اینو من خودم با چشم خودم دیدم حالا شایدم دارم اشتباه میکنم ولی هنوز هم اینطوری یادم میاد
==============================
چی رو موافقی حاجی :cheesygri من داشتم محل و شرایط بحث رو توضیح میدادم وگرنه من به این زودی اومدنی نیستم:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or