طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
میبیم که 1 هفته نبودم تاپیک رو ترکوندین . ( مشکلتون فقط من بودم ؟
39.gif
)
راستی این HOMM دی وی دیش هم اومده یا نه ؟
اگر نیومده همون cd رو بگیرم .
دلم رفته میخوام بازیش کنم .
=====
راستی به نظر منم داستان wc3 خیلی قشنگ بود .
البته بازیش استراتژی هست و ربطی به این تاپیک نداره .

ميگم واركرافت و مافيا و ... بي خيال . ;)
كسي بالاخره اين Heroes 5 رو نگرفت ؟
بابا من كارت گرافيك ندارم . شماها كه اكثرا سوپر كامپيوتر دارين چرا ؟
هر كي گرفت و بازي كرد بياد يه توضيحي بده .
در مورد داستان . گيم پلي . گرافيك . كيفيت نسبت به شماره قبل و ...
اسكرين شات هم از بازي كه رو سيستم خودتونه بزارين هم خيلي خوبه . :)

سلام

هم من و هم مصطفی عزیز زورمون می یاد بریم 10000 تومن پول بازی PlaneScape:Torment رو بدیم.من با کلی دردسر تونستم تورنت این بازی رو گیر بیارم اونم کامل و 4 تا CD.

ای خدا بکشه کسی رو که CD منو پیچوند و در رفت .:(( :(( :( :( :(

من بازی رو روی 98 بازی کرده بودم.و البته روی 640 در 480.

گفتم نکنه این بازی رو دان کنم و همون بلایی که سر Legacy of Kain اومد سر این بازی هم بیاد .که روی XP اجرا نشه.بنابر این یک مگاه به فروم های GS انداختم.انگار بازی روی XP اجرا میشه و با اون موقع ها که من جوون بودم فکر میکردم 640 در 480 یعنی خدا.

ولی الان زیز 1024 در 768 راضی نمی شم.توی گیم اسپات نوشته که بازی بالاتر از 640 در 480 ران نمیشه.

حالا یک مشورت :

به نظر شما دان کنم تورنت این بازی رو .

1.38 گیگ هستش و این جور که توی Comment های بازی نوشته شده بازی و این تورنت سالمه و سیدش هم 45 بود.فکر کنم تگه برم تو کارش در عرض 1-2 روز دان میشه.

حالا خوشحال میشم نظر بدین.

میشه رفت 10000 تومن سولفید و بازی رو از ابی کامپیوتر خرید.

چه کنم ؟؟؟

ب
ابا من كارت گرافيك ندارم . شماها كه اكثرا سوپر كامپيوتر دارين چرا ؟
هر كي گرفت و بازي كرد بياد يه توضيحي بده .
در مورد داستان . گيم پلي . گرافيك . كيفيت نسبت به شماره قبل و ...
اسكرين شات هم از بازي كه رو سيستم خودتونه بزارين هم خيلي خوبه .

فقط بگم من بازی کردم و دو مرحلشو رفتم.هنوز از داستان سر در نیاوردم.ولی به نظر من WCIII هنوزم شاهکاره.من روی دستگام هنوزم این بازی رو دارم و فکرکنم اقا کوروش گفتن که موسیقی بازی WCIII هنوزم شاهکاره.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
هم من و هم مصطفی عزیز زورمون می یاد بریم 10000 تومن پول بازی PlaneScape:Torment رو بدیم.من با کلی دردسر تونستم تورنت این بازی رو گیر بیارم اونم کامل و 4 تا CD.
سلام .
محمد رضا جان 12000 هزار چوق باید پیاده بشی . نه 10000 ! ;)
یه سری ازش پرسیدم حالا تخفیف میدی یا نه گفت حالا شاید 1000 تومن بهت دادم . گفتم بابا ورشکست نشی !
حیف که اون بقلیش پارادایس آرشیوش به کاملی آبی نیست وگرنه صد در صد از اون میگرفتم . طرف فروشندش بچه باحالیه . :cheesygri
راستش اگه حال و حوصله دانلود داری و به نظرت ارزش داره دانلود کن . هر جور خودت صلاح میدونی . ;)
-----------------
محمد رضا جان اون Beyond Divinity چی شد پس ؟؟ :-"

سلام
راستش اگه حال و حوصله دانلود داری و به نظرت ارزش داره دانلود کن . هر جور خودت صلاح میدونی .
ترجمش میشه این که : برو تو کارش
39.gif

=====
من نمیدونم چرا از HOMM خوشم نیومد !!!

من نمیدونم چرا از HOMM خوشم نیومد !!!
خاک وچوک چه جسارتا !!
اگه سید این پستت رو ببینه . واااااای . :cheesygri
از چیش خوشت نیومد ؟ داستان و گرافیکش یا سبک نوبتی مبارزات ؟؟

حالا یک مشورت :

به نظر شما دان کنم تورنت این بازی رو .

1.38 گیگ هستش و این جور که توی Comment های بازی نوشته شده بازی و این تورنت سالمه و سیدش هم 45 بود.فکر کنم تگه برم تو کارش در عرض 1-2 روز دان میشه.

حالا خوشحال میشم نظر بدین.

میشه رفت 10000 تومن سولفید و بازی رو از ابی کامپیوتر خرید.

چه کنم ؟؟؟.

میگم اقا محمدرضا یکبار هم دان کنی کافیه ، نیازی به بار دوم و سوم نیست :cheesygri :p

محمد رضا جان ظاهرا همه موافقن که بری تو کار دانلود . ( مگه کسی هم هست که مخالف باشه :cheesygri )
----------------------
میگم یه چیز در مورد یکی از RPG های کنسولی !
هیچ دقت کردین که این کاراکتر بازی فاینال فانتزی13 که قراره واسه PS3 بیاد قیافش دقیقا همون هدر تو شماره 3 سایلنت هیل هست فقط یه ذره موهاش بلند تره !!
چقدر این طراحان فاینال خصوصا بخش طراحی کاراکتر هاش زحمت میکشن !! :D

چقدر این طراحان فاینال خصوصا بخش طراحی کاراکتر هاش زحمت میکشن !!
مصطفی فقط نبینمت حالا دیگه آدرس دقسق دارم میام برات دیگه Ff رو مسخره نمی کنی
البته من خودم به شخصه بخاطر عشقی که به Ffvii دارم از هیچ بازی کنسولی دیگه ای خوشم نمیاد برای اینکه توی این بازی همه ی شخصیت ها واقعا شخصیت دار هستن برای چیه که پر طرفدار ترین نقش منفی دنیا سفیروٍث هست

این کاراکتر بازی فاینال فانتزی13 که قراره واسه Ps3 بیاد قیافش دقیقا همون هدر تو شماره 3 سایلنت هیل ه
منم توش مونده بودم کیه راست میگیا

سلام

محمد رضا جان 12000 هزار چوق باید پیاده بشی . نه 10000 !
یه سری ازش پرسیدم حالا تخفیف میدی یا نه گفت حالا شاید 1000 تومن بهت دادم . گفتم بابا ورشکست نشی !
حیف که اون بقلیش پارادایس آرشیوش به کاملی آبی نیست وگرنه صد در صد از اون میگرفتم . طرف فروشندش بچه باحالیه .
راستش اگه حال و حوصله دانلود داری و به نظرت ارزش داره دانلود کن . هر جور خودت صلاح میدونی .

ترجمش میشه این که : برو تو کارش

میگم اقا محمدرضا یکبار هم دان کنی کافیه ، نیازی به بار دوم و سوم نیست

محمد رضا جان ظاهرا همه موافقن که بری تو کار دانلود . ( مگه کسی هم هست که مخالف باشه )

طبق دستور دوستان رفتم تو کارش.فکر کنم تا فردا صبح تموم بشه.الان می خوام توی اینترنت دنبال کرک No CD ش بگردم.اگه کسی میتونه بگرده علاوه بر من .

محمد رضا جان اون Beyond Divinity چی شد پس ؟؟

من گوشیم قطع شده.اگه اقا سیاوش این پست رو میبینه یه Off برا من بزاره با هم هماهنگ کنیم من برم ازش بگیرم.

تقصیر از طرف من بوده.من تازگی ها حواس پرت شدم.ببخشید.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or