طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها

من ازتون يه كمك ميخوام البته از هركي كه بتونه

راستش من عاشق بازيهاي آر.پي .جي هستم ولي يه مشكل بزرگ دارم وقتي كه اين جور بازيهارو انجام ميدم يا حتي اونارو تماشا ميكنم دچار سردرد سرگيجه و ضعف ميشم توري شده بود كه تو ايام عيد وقتي داشتم بازي ميكردم
حالم بد شد وچار روز تو تختخواب افتاده بودم
در ضمن متوجه شدم كه فقط بازي هايي كه سبكشون آر.پي جي هست اين بلا رو سرم ميارن:blushing::blushing::blushing::blushing:

منم رو گوشی Drakngard بازی میکنم حالم بد میشه!
در ضمن من NWN فعلا در انفوان جوانی هستم!خیلی تو داستان پیش نرفتم ولی از Voice actingاش وحشتناک خوشم اومده.
کوروش جان یعنی شما میگی مافیا داستانش وحشتناک نیست؟؟فکر نکنم تا حالا بازیی با داستان واقعا در اون حد اومده باشه،واقعا سخته که توی دنیای واقعی بدون نیاز به تخیل یه همچون داستانی رو بشه درست کرد.

نوشته شده توسط misha.dante:
من ازتون يه كمك ميخوام البته از هركي كه بتونه

راستش من عاشق بازيهاي آر.پي .جي هستم ولي يه مشكل بزرگ دارم وقتي كه اين جور بازيهارو انجام ميدم يا حتي اونارو تماشا ميكنم دچار سردرد سرگيجه و ضعف ميشم توري شده بود كه تو ايام عيد وقتي داشتم بازي ميكردم
حالم بد شد وچار روز تو تختخواب افتاده بودم
در ضمن متوجه شدم كه فقط بازي هايي كه سبكشون آر.پي جي هست اين بلا رو سرم ميارن:blushing::blushing::blushing::blushing:

خوب بازي نكن:confused::confused::evil:

نوشته شده توسط Toxic:
WoW که کاری نداره 2سرور ایرانی هم داره یکیش جنرال اون یکی هم رپ
آدرس سایت جنرال:جنرال گیم سرور
برای رپ هم :Rapgame
البته باید اول از همه پچ ها رو تا 1.8.0 دانلود کنید بعد هم در سایت توضیحاتو داده
من هم توی سرور رپ لول 60 شامان تاورن هستم :D
برای WoW هر کس نمی خواد پول بده و تو Official بازی کنه
میتونه اینو بخونه...

عماد جان تو قشنگی داستان مافیا شکی نیست ولی کاملا کلیشه ایه اصولا همیشه تو تمام فیلمها ورود به باندهای مافیایی از طریق رانندگی برای اونها بوده و اکثرا قبل از شروع جریان رو میدونی ولی داستان Nwn واقعا برای خودش یه شاهکار بود هرچند من این بازی رو به عشق داستان بازی نکردم . جذابیت اصلی از محیط بازی بود هیچ بازی رو من ندیدن که بتونه مثل این بازی فضا سازی کنه وقتی یکی تو این بازی از من کمک میخواست این هوس انجام دادن ماموریت جانبی نبود که باعث میشد کارش رو انجام بدم احساس وظیفه و حس همدردی بود که باعث کمک میشد . کلا من محیطی مثل Nwn تو هیچ بازی ندیدم و اگه میگم از نظر من Homm بهترین بازیه برای من یه سری دلایل خاص خودشو داره که اگه اونا نبودن Nwn میشد بهترین بازی برای من

نوشته شده توسط kourosh:
اگه میگم از نظر من Homm بهترین بازیه برای من یه سری دلایل خاص خودشو داره که اگه اونا نبودن Nwn میشد بهترین بازی برای من
مثلا؟؟؟
راستی این HOM&M V چطوره؟بازی کردین؟من که با شماره چهارش خیلی حال کردم.همین یه ساعت پیشم داشتم بازیش میکردم:p فوق العادس.... البته من یه چند ماهیه که با این بازی آشنا شدم.حسابی هم افسوس میخورم که چرا زودتر گیرم نیومده تا بازیش کنم...
آدم واقعا با این بازی حال میکنم به هر کی که بازی نکرده پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنه وگرنه نصف عمرش تلف شده...:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or