طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
NeverWinter Nights 2

سلام

NeverWinter Nights 2
از اونجایی که این بازی برام خیلی قابل احترامه پست قبلم رو ویرایش نمیکنم و تو پست جدید ادامه میدم.

اینم چند تا Concept art جدید از بازی:

اینم لینک دانلود ترایلر جدید بازی.

دانلود ترایلر

خداحافظ

ببخشيد كه اين سوال را خارج از بحث مي پرسم. اين آبي كامپيوتر مگه بازي هاش رو چند ميفروشه كه شما مي گي 12000 تومن؟ :eek:
البته متوجه هستم كه بازي مورد بحث شما قديمي هستش. سوال من هم درباره قيمت بازي هاي آرشيوي بود. فكر مي كنم شهرت آبي كامپيوتر هم بيشتر به خاطر آرشيوش باشه. الان هم دنبال چندتا بازي هستم كه هيچ جايي پيدا نكردم ولي در سايت آبي موجود هست.
اين آبي فكر كرده اينجا كجاست. با 12000 تومن الان ميشه ارژينال همون بازي ها رو خريد (اگر موجود باشن). :mad:

آخرین ویرایش:
سلام
ببخشيد كه اين سوال را خارج از بحث مي پرسم. اين آبي كامپيوتر مگه بازي هاش رو چند ميفروشه كه شما مي گي 12000 تومن؟
اینکه نرمال چند میده تمیدونم . ولی بازیه مورد نظر ما آرشیویه و اینم گفته چون آرشیو و کسی غیر از خودم نداره هرچقدر که دلم بخواد ( 12000 تومن ) میفروشم .
من گوشیم قطع شده.اگه اقا سیاوش این پست رو میبینه یه Off برا من بزاره با هم هماهنگ کنیم من برم ازش بگیرم.

تقصیر از طرف من بوده.من تازگی ها حواس پرت شدم.ببخشید.
باز شما تهرانیا دارین حق ما شهرستانیایه بیچاره رو میخورین
39.gif
( چه ربطی داشت ؟ )
منم میخوام .
=====
محمدرضا دستت برا عکسا درد نکنه .

مصطفی فقط نبینمت حالا دیگه آدرس دقسق دارم میام برات دیگه Ff رو مسخره نمی کنی
البته من خودم به شخصه بخاطر عشقی که به Ffvii دارم از هیچ بازی کنسولی دیگه ای خوشم نمیاد برای اینکه توی این بازی همه ی شخصیت ها واقعا شخصیت دار هستن برای چیه که پر طرفدار ترین نقش منفی دنیا سفیروٍث هست
بابا چرا شاکی میشی ؟ :)
منظور من فقط این شماره 13 بود .
من کلی نگفتم !

بازی های قدیمی رو میده هر سی دی 3000 تومن
منبع : مصطفی
درسته . همون طور که سینا گفت بازی های قدیمی رو میده هر سی دی 3000 تومن .
بازی های عادی هر سی دی 1000 تومن .
( هر چی بخوای همون جا برات رایت میکنه )
نوع مصطفی رو مشخص میکردی .
همون مصطفی که قراره تا دو هفته دیگه آش خور بشه ! :(

سلام

خبر خوب خبر خوب .هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا

بازی PlaneScape:torment رو دانلود کردم.از تورنت ها.1.34 گیگ.4 تا فایل Rar شده.دیشب تموم شده بود.ولی هنوز نرفتم تو کارش ببینم روی XP نصب میشه یا نه.

چون توی Gamecopyworld یک سری کارا نوشته بود که باید انجام بدم.

من هم پچشو گرفتم و هم کرکشو.امروز اگه شکر خدا زنده باشم بهتون خبر میدم که بازی درست شده و اونایی که بخوان بازی رو براشون میفرستم.

اخ اخ !!!!!!!!!!

پرهام تو از من کتاب RoDR میخواستی ؟؟؟؟ ادرسم داده بودی ؟؟؟

اخ اخ ببخشید.یادم رفته بود.همین الان یهو ناقافلی یادم افتاد.کارت راه نیفتاده؟؟؟

شرمندتما.فراموش کرده بودم حسابی.دیگه مخم تعطیل زده.

بهم خبر بده

خوب .

خداحافظ

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
من حتی یک بازی rpg هم نکردم ولی تا دلتون بخواد fps بازی کردم:p میخوام بدونم پیشنهاد شما برای اولین بازی rpg چیه میخوام برم تو کارش:blushing:

Dungeon Siege و Dungeon Siege 2 ماکروسافت هم بد نیست

ساده است نسبتا . ولی به پای Daiblo 2 نمیرسه.

--------------------------------------------------------------------------------------
حاجی مصطفی تسلیت :no:
ایشا ا... غم آخرت باشه
--------------------------------------------------------------------------------------
دستت درد نکنه محمد رضا ، اگه مشکلی بود بگو ما هم کمک کنیم.

سلام

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :excited: :excited: :excited: :excited: :flowers: :flowers:

هر کی بازی PlaneScape:torment میخواد بهم آدرس بده تا براش بفرستم.بازی رو درست رانش کردم.یکم دردسر داشت.ولی اخر سر اجرا شد.هر کی می خواد بگه طرز نصب بازی رو توی همین سایت بگم تا مشکل نباشه وقتی دستتون رسید بتونین راحت و بدون مشکل بازی کنین.اگه میخواین توضیحشو بدم.؟؟؟

بازی روی 16 بیت رنگ اجرا میشه و همه چیزش درسته.صدا و موسیقی شاهکاره.همش درسته.الان دارم میرم تو مود نوستالژی بازی های قدیمی.یادش بخیر.جوونی .!!!!!!

فکر کنم این یکی از کار های مفید من توی این سایت باشه.دستم درد نکنه.

اینم از عکس هایی که همین الان گرفتم.منوی اول بازی و انتخاب Spell ها و باقی قضایا.

اینم شروع بازی .

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or