طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط kourosh:
diablo یا NWN
Dungeon Siege و Dungeon Siege 2 ماکروسافت هم بد نیست

ساده است نسبتا . ولی به پای Daiblo 2 نمیرسه.

ممنون فقط این بازی ها به اندازه ی کافی ساده هستن:blushing: یه بازی راحت میخوام که پیچیده نباشه...

سلام .
خوش خبر باشی محمد رضا جان . ( رازیل جونم :-" )
عکس ها بدجوری دهن آدمو آب میندازه .
آقا من میخوام ! ( چه پر رو )
اگه زحمتی نیست به من بده من میتونم واسه یه سری از بروبچ بفرستم .
دستت درد نکنه . :blushing:
خیلی حال دادی .
فقط یه لطف دیگه هم بکن و روش Run کردن بازی رو هم بگو .
:excited: :excited: :excited: :excited:

نوشته شده توسط Kain:
سلام .
خیلی حال دادی .
میگم بچه پر رو مگه تو نمیخوای بری اش بخوری بازی برای چیته؟
156.gif

نوشته شده توسط mohandes_register:
امین بازی آسون میخوای من این 2 تا رو میگم.1.Fable
2.Oblivion
البته دومی که میدونی دیگه یه سیستم میخواد فک انداز.اولی رو ولی نه خیلی حاله:cheesygri
ممنون میشه یگی موضوع کلی fable چیه؟ اخه تعریفش رو خیلی شنیدم....

موضوع یه شهره کوچیکه به نام Oakvale که یه پسر بچه هم توش زندگی میکنه که ما باشیم.این ده یه روز که اتفاقا روزه تولد خواهر این بچه هم هست توسط دزدان و قارطگران به آتیش کشید میشه و این پسر بچه هم توسط یه آقایه جادوگر که الان اسمش یادم نیست نجات پیدا میکنه.حالا دیگه تو قلعه بزرگ آموزش میبینه و میره دنبال سر گذشتش و به چیزای عجیب جالب و جذابی بر میخوره.من که بهترین بازی عمرم بود 10 بارم تمومش کردم به فرمای مختلف:cheesygri

نوشته شده توسط Kain:
سلام .
خیلی حال دادی .

حاجی تو از محمدرضا بگیر ؛ من باهات هماهنگ میکنم یه جوری ازت میگیرم ;)

سلام

خدمت دوستان عزیز.

اول اینو بگم که بازی PlaneScape:Torment دارای 4 تا CD هستش.

بازی که من از فایل های تورنت دانلود کردم 4 تا فایل زیپ شده بود که وقتی بازش میکردم میشه فایل ISO که با دمون تولز راحت باز می شد .

این مشکلی که میگم مشکل همه توی این بازی بود و باور کنید کلی فروم خوندم تا تونستم حلش کنم.

اول CD 1 رو با دمون باز میکنید.بازی رو به صورت فول نصب میکنین و بعدش اگه برین توی بازی از شما میخواد CD2 رو بزارید توی دستگاه.ما CD 2 به صورت ایمیج داریم.CD 2 رو با دمون با کنید و کل بازی رو از توی درایو مجازیتون بریزید توی جایی که بازی رو نصب کردید . و یک پوشه باز کنید با نام CD و تمام محتویات CD2 , 3 ,4 رو بریزید اون تو.البته همه رو اول باید با دمون باز کنید.بعدش برید توی محل بازی و فایل INI بازی رو با نوت پد باز کنید و توی اون این کارا رو انجام بدید.

Change the "CD1:=" path to: "<GameDir>\CD"
Change the "CD2:=" path to: "<GameDir>\CD"
Change the "CD3:=" path to: "<GameDir>\CD"
Change the "CD4:=" path to: "<GameDir>\CD"
Change the "CD5:=" path to: "<GameDir>\CD"
The Cache Size should be set to 1.

بعد پچ بازی رو نصب کنید و بعدم کرک بازی.

بعد که رفتید توی بازی از شما میخواد که CD2 رو بزارید.حالا بازی درایو مجازی که با دمون باز کردید رو میخونه و میتونید CD 2 رو با دمون ایمیجشو باز کنید و برین حالشو ببرین.

یه فکر دیگه به ذهنم رسیده.اونم اینه که از Image بازی که با دمون باز کردم یه کپی بکشم و حل میشه.و دیگه این همه دردسر نداره.البته هنوز چک نکردم.ولی فکر کنم درست باشه.

در ضمن من فردا عازم کرمان هستم و میرم 4 شنبه برمیگردم و 31 یه تک امتحان دارم و بعدم خلاص زدم تو گوش فوق.

اگه اجازه میدین من بعد از 31 بازی رو بفرستم.اگه کسی آدرس توی تهران بده و یا خودش بیاد ازم بگیره من مخلص همه هستم.ببخشیدا اخه امتحان دارم.اگه خدای نکرده بیفتم 1 سال عقب می یفتم.دعا کنید.

هر کاری بگین من میکنم.حالا بزارین یکم سرم خلوت بشه تا روشی که به ذهنم رسیده رو امتحان کنم.

ولی با همین روش هم دارین میبینین که بازی ران شده.

سورس بازی 2.2 گیگ هستش و من براتون روی DVD رایت میکنم با پچ و کرک.همشو گرفتم نگران نباشید.

حله ؟؟؟

خداحافظ

سلام
امین به نظر من اول بشین 2 تا Dungeon Siege ها رو بازی کن که آسونترین rpg هایی بودن که من بازی کردم .
بعد برای اینکه بیشتر وارد بشی برو سر وقت sacred . اینقدر طولانیه که وقتی تمومش کنی میتونی ادعا کنی یه rpg باز هستی .
اولش نرو سوراغ NWN . چون به نظر من یکم پیچیدست و ممکنه زده بشی ازش .
حله ؟؟؟
آقا تو اگر نفرستی بازم حله .
کارهات رو بکن و سر فرصت برو تو کارش .

سلام
امین به نظر من اول بشین 2 تا Dungeon Siege ها رو بازی کن که آسونترین rpg هایی بودن که من بازی کردم .
بعد برای اینکه بیشتر وارد بشی برو سر وقت sacred . اینقدر طولانیه که وقتی تمومش کنی میتونی ادعا کنی یه rpg باز هستی .
اولش نرو سوراغ NWN . چون به نظر من یکم پیچیدست و ممکنه زده بشی ازش .

من نمخوام زیاد وقت گیر باشه که زده بشم
39.gif
ولی چون اسونه چشم.
نظرت درباره ی fable چیه؟

نوشته شده توسط SHvIRUS:
فیبل رو من بازی کردم. اما زیاد خوشم نیومد... :ban: به نظر من Elder Scrolls IV: Oblivion رو بشین بازی کن! من که دارم باهاش پرواز میکنم :excited:
توجه داشته باش شایان جان که این میخواد اولین rpg من باشه ها
39.gif
Elder Scrolls IV: Oblivion برای اولین بار فکر نکنم زیاد جالب باشه

البته فکر کنم اصلا جالب نباشه برای اولین بار.من خودم به شخصه هر 2 رو بازی کردم و پیشرفت چشمگیری هم در هر دو داشتم و فکر کنم اگه میخوای به Rpg پایبند و علاقه مند بشی حتما بشین پای فیبل و هر جور شده تا آخرش برو.من 10 بار تا آخرش رفتم که همه آبجکتها رو داشته باشم و الانم هنوز پشیمون نیستم.هم کنترلش عالیه برعکس ابلیوین و هم داستانش در مراحل آخر جذاب میشه که واقعا مجبورت میکنه ادامش بدی.تازه بدنت میشه آه توپ میشی شبیه یه بچه غول با اون زره معرکش.من که میگم اول اینو امتحان کن بعد ابلیوین.در ضمن ابلیوین زیر 7000 گرافیک حال نمیده...در ضمن هر جا موندی تو بازی من در خدمتتم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or