نوشته شده توسط Elvish Hero:
ویل لی!!اه اه نمیدونم این کلمه عربی چطور الان به ذهنمم رسید!
NWN شاهکاره،هر چقدر بیشتر بازی میکنم،بیشتر لذت میبرم.یکی از بهترین محیط سازیای بازیه که دیدم.به عنوان مثال تو TES:Oblivion نمیتونه اون حس فاجعه رو بهت القا کنه ولی تو NWN کاملا اینکارو میکنه.
فکر کنم کوروش بود که گفته بود Side Quest ها رو بخاطر جیزه انجام نمیده،منم دقیقا همین حسو دارم!مثلا دو نفر به من یه پیشنهادو دادن،ولی من یکیشونو کشتم!،چون هم کارش پلیدانه تر بود،هم از قیافش خوشم نیومد،تازه پولی که میداد چند برابر اون یکی بود!
شخصیت پردازی هاشم فوق العادس،البته بهترین نیست.
گرافیکش به نسبت الان خیلی پایینه،ولی اصلا و ابدا به چشم نمیاد.
صدا گذاری و موسیقیشم بین خیلی خوب و عالیه.
فقط چنتا مشکل:
1.این طلا و گوهر و جواهر و الماس و اینا که پیدا میکنم،بفروشم بره دیگه،به دردی که نمیخوره؟(البته به غیر از گردنبندا و انگشترایی که نیروی خاصی دارن)
2.سیستم چونه زدن مثل Oblivion نداره؟!مثلا یارو یه چیزی رو میده 1000 چوق،همونو از من میخره 400چوق،تازه وقتی ازم میخره،دوباره همون 1000 چوق بهم میفروشه!با LVL UP کردن،خرید و فروشمم بهتر میشه؟
3.ملت خفن!Multi Class بهتره یا Single?البته من الان Wizard6 و Fighter1 ام،اونم به خاطر اینکه میخواستم از این تبرای خفن و اینا هم استفاده کنم!کلا به نظر شما یکی رو کار کنم بهتره یا چنتارو؟مثلا Sorcerer یا Cleric جادوهاشون کمتر Preparing میخواد،یعنی لازم نیست هر دفه بکپی تا جادوهات آماده شه!مثلا هر چهار بار یه بار باید استراحت کنی،نظرتون چیه که lvl up بعدی بزنم تو خط Sorcere?البته به Paldin دوست ها باید بگم چون Alignment من Choatic Good هستش،نمیتونم بزنم تو خط Paladin.
یه حالی بدین این 3تارو جواب بدین،همچنین پیشنهادات و انتقادات شما رو صمیمانه پذیرا هستیم!
سوال 1 : بفروش بره ؛برای فروش ساخته شده.
سوال 2 : یه skill داره که با بالا بردنش مهارت خرید و فروشت میره بالا . اسمش یادم نیست . ولی skill بدرد نخوریه چون بازی زیاد به پول متکی نیست.
البته nwn : hou فرق میکنه - آخرش اگه پول داشته باشی میتونی سلاح های توپ بسازی . البته پول زیادی میخواد.
سوال 3 : کلاً بحث multiclass و یا singleclass بحث پیچیده ای هست فرمول کلی نداره . بعضی multiclass ها میتونن خیلی مفید باشن .
ولی در کل بازی rpg یعنی شخصیت سازی . باید برای شخصیتت plan داشته باشی .
و بدونی میخوای چیکار کنی .
که اینهاهمش نیاز به تجربه داره.
اما مالتی کلاس 3 کلاس رو پیشنهاد نمیکنم . چون سخت میشه 3 تا کلاس و با هم مالتی کرد و فایده هم برد . تاره حواست باید به پنالتی هم باشه .
البته اینکه گفتی دوست داشتی از اسلحه های خفن استفاده کنی چون بار اولته این حسو داری ؛ در کل wizard ها تقریباٌ نیازی به اسلحه ندارن (فقط staff که اونم به خاطر جایزه هایی که بهت میده)
در ضمن اگه wizard رو به lvl 17 نرسونی spell های lvl 9 رو از دست میدی که خیلی بده . sorceress هم lvl 18 .
-----------------------------------------------------------------------
با sorceress اگه مالتی کلاس کنی که چیز خاصی بدست نمیاری. با paladian هم نمیتونی.
Fighther 1 / wizard X خوبه . fighter 2 هم بد نیست.
====================================================
میگم دوستانی که nwn یادشونه ؛ از کجای بازی بیشتر خوشتون اومد
و یا از چه ماموریتی / معمایی / مرحله ای /شخصیتی ؟
من که هر موقع تو nwn اصلی chapter 2 اون محیطهای جنگلی میرفتم انگار تو اعماق جنگل در یه محیط dreamy بازی میکردم .
Charwood و westwood بود فکر کنم .
یه جاییش هم بود که heart of jungle بود – پر مه و آبشار و ... که یه گوزن بود باید نجاتش میدادی – یکی از عمیق ترین حسها و فضا ها رو داشت .
و یا اونجا که میرفتی و یه اژدهای سفید بود که برای خودش یه دنیا درست کرده بود .
ماموریتی هم که خیلی جالب بود اون دو تا داداش ها که اسکلت بودن و بچه های دهکده رو یکیشون کشته بود و شما مامور میشی تا هم از ماجرا سر در بیاری و هم قضاوت کنی ببینی کدومشون مقصره .
اگه درست مسیرو میرفتی میتونستی به اصل واقعیت برسی . ولی در حالت عادی آخرش باید بکبشون رو محکوم میکردی.
خیلی قشنگ بود.:thumbup:
۞۩ محمد ۩۞