طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
دست همتون درد نکنه من خودم fable تو ذهنم بود که الان بیشتر مطمئن شدم.
دست همه درد نکنه
74.gif
بابا خوب از اول میرفتی میگرفتیش دیگه این کارا برای چی بود:)

ویل لی!!اه اه نمیدونم این کلمه عربی چطور الان به ذهنمم رسید!
NWN شاهکاره،هر چقدر بیشتر بازی میکنم،بیشتر لذت میبرم.یکی از بهترین محیط سازیای بازیه که دیدم.به عنوان مثال تو TES:Oblivion نمیتونه اون حس فاجعه رو بهت القا کنه ولی تو NWN کاملا اینکارو میکنه.
فکر کنم کوروش بود که گفته بود Side Quest ها رو بخاطر جیزه انجام نمیده،منم دقیقا همین حسو دارم!مثلا دو نفر به من یه پیشنهادو دادن،ولی من یکیشونو کشتم!،چون هم کارش پلیدانه تر بود،هم از قیافش خوشم نیومد،تازه پولی که میداد چند برابر اون یکی بود!
شخصیت پردازی هاشم فوق العادس،البته بهترین نیست.
گرافیکش به نسبت الان خیلی پایینه،ولی اصلا و ابدا به چشم نمیاد.
صدا گذاری و موسیقیشم بین خیلی خوب و عالیه.
فقط چنتا مشکل:
1.این طلا و گوهر و جواهر و الماس و اینا که پیدا میکنم،بفروشم بره دیگه،به دردی که نمیخوره؟(البته به غیر از گردنبندا و انگشترایی که نیروی خاصی دارن)
2.سیستم چونه زدن مثل Oblivion نداره؟!مثلا یارو یه چیزی رو میده 1000 چوق،همونو از من میخره 400چوق،تازه وقتی ازم میخره،دوباره همون 1000 چوق بهم میفروشه!با LVL UP کردن،خرید و فروشمم بهتر میشه؟
3.ملت خفن!Multi Class بهتره یا Single?البته من الان Wizard6 و Fighter1 ام،اونم به خاطر اینکه میخواستم از این تبرای خفن و اینا هم استفاده کنم!کلا به نظر شما یکی رو کار کنم بهتره یا چنتارو؟مثلا Sorcerer یا Cleric جادوهاشون کمتر Preparing میخواد،یعنی لازم نیست هر دفه بکپی تا جادوهات آماده شه!مثلا هر چهار بار یه بار باید استراحت کنی،نظرتون چیه که lvl up بعدی بزنم تو خط Sorcere?البته به Paldin دوست ها باید بگم چون Alignment من Choatic Good هستش،نمیتونم بزنم تو خط Paladin.
یه حالی بدین این 3تارو جواب بدین،همچنین پیشنهادات و انتقادات شما رو صمیمانه پذیرا هستیم!

نوشته شده توسط Elvish Hero:
ویل لی!!اه اه نمیدونم این کلمه عربی چطور الان به ذهنمم رسید!
NWN شاهکاره،هر چقدر بیشتر بازی میکنم،بیشتر لذت میبرم.یکی از بهترین محیط سازیای بازیه که دیدم.به عنوان مثال تو TES:Oblivion نمیتونه اون حس فاجعه رو بهت القا کنه ولی تو NWN کاملا اینکارو میکنه.
فکر کنم کوروش بود که گفته بود Side Quest ها رو بخاطر جیزه انجام نمیده،منم دقیقا همین حسو دارم!مثلا دو نفر به من یه پیشنهادو دادن،ولی من یکیشونو کشتم!،چون هم کارش پلیدانه تر بود،هم از قیافش خوشم نیومد،تازه پولی که میداد چند برابر اون یکی بود!
شخصیت پردازی هاشم فوق العادس،البته بهترین نیست.
گرافیکش به نسبت الان خیلی پایینه،ولی اصلا و ابدا به چشم نمیاد.
صدا گذاری و موسیقیشم بین خیلی خوب و عالیه.
فقط چنتا مشکل:
1.این طلا و گوهر و جواهر و الماس و اینا که پیدا میکنم،بفروشم بره دیگه،به دردی که نمیخوره؟(البته به غیر از گردنبندا و انگشترایی که نیروی خاصی دارن)
2.سیستم چونه زدن مثل Oblivion نداره؟!مثلا یارو یه چیزی رو میده 1000 چوق،همونو از من میخره 400چوق،تازه وقتی ازم میخره،دوباره همون 1000 چوق بهم میفروشه!با LVL UP کردن،خرید و فروشمم بهتر میشه؟
3.ملت خفن!Multi Class بهتره یا Single?البته من الان Wizard6 و Fighter1 ام،اونم به خاطر اینکه میخواستم از این تبرای خفن و اینا هم استفاده کنم!کلا به نظر شما یکی رو کار کنم بهتره یا چنتارو؟مثلا Sorcerer یا Cleric جادوهاشون کمتر Preparing میخواد،یعنی لازم نیست هر دفه بکپی تا جادوهات آماده شه!مثلا هر چهار بار یه بار باید استراحت کنی،نظرتون چیه که lvl up بعدی بزنم تو خط Sorcere?البته به Paldin دوست ها باید بگم چون Alignment من Choatic Good هستش،نمیتونم بزنم تو خط Paladin.
یه حالی بدین این 3تارو جواب بدین،همچنین پیشنهادات و انتقادات شما رو صمیمانه پذیرا هستیم!

سوال 1 : بفروش بره ؛برای فروش ساخته شده.

سوال 2 : یه skill داره که با بالا بردنش مهارت خرید و فروشت میره بالا . اسمش یادم نیست . ولی skill بدرد نخوریه چون بازی زیاد به پول متکی نیست.

البته nwn : hou فرق میکنه - آخرش اگه پول داشته باشی میتونی سلاح های توپ بسازی . البته پول زیادی میخواد.

سوال 3 : کلاً بحث multiclass و یا singleclass بحث پیچیده ای هست فرمول کلی نداره . بعضی multiclass ها میتونن خیلی مفید باشن .

ولی در کل بازی rpg یعنی شخصیت سازی . باید برای شخصیتت plan داشته باشی .
و بدونی میخوای چیکار کنی .
که اینهاهمش نیاز به تجربه داره.

اما مالتی کلاس 3 کلاس رو پیشنهاد نمیکنم . چون سخت میشه 3 تا کلاس و با هم مالتی کرد و فایده هم برد . تاره حواست باید به پنالتی هم باشه .

البته اینکه گفتی دوست داشتی از اسلحه های خفن استفاده کنی چون بار اولته این حسو داری ؛ در کل wizard ها تقریباٌ نیازی به اسلحه ندارن (فقط staff که اونم به خاطر جایزه هایی که بهت میده)

در ضمن اگه wizard رو به lvl 17 نرسونی spell های lvl 9 رو از دست میدی که خیلی بده . sorceress هم lvl 18 .

-----------------------------------------------------------------------
با sorceress اگه مالتی کلاس کنی که چیز خاصی بدست نمیاری. با paladian هم نمیتونی.

Fighther 1 / wizard X خوبه . fighter 2 هم بد نیست.

====================================================
میگم دوستانی که nwn یادشونه ؛ از کجای بازی بیشتر خوشتون اومد
و یا از چه ماموریتی / معمایی / مرحله ای /شخصیتی ؟

من که هر موقع تو nwn اصلی chapter 2 اون محیطهای جنگلی میرفتم انگار تو اعماق جنگل در یه محیط dreamy بازی میکردم .

Charwood و westwood بود فکر کنم .

یه جاییش هم بود که heart of jungle بود – پر مه و آبشار و ... که یه گوزن بود باید نجاتش میدادی – یکی از عمیق ترین حسها و فضا ها رو داشت .:love:

و یا اونجا که میرفتی و یه اژدهای سفید بود که برای خودش یه دنیا درست کرده بود .

ماموریتی هم که خیلی جالب بود اون دو تا داداش ها که اسکلت بودن و بچه های دهکده رو یکیشون کشته بود و شما مامور میشی تا هم از ماجرا سر در بیاری و هم قضاوت کنی ببینی کدومشون مقصره .

اگه درست مسیرو میرفتی میتونستی به اصل واقعیت برسی . ولی در حالت عادی آخرش باید بکبشون رو محکوم میکردی.

خیلی قشنگ بود.:thumbup:

۞۩ محمد ۩۞

سلام
دست همتون درد نکنه من خودم fable تو ذهنم بود که الان بیشتر مطمئن شدم.
امین اگر دانشگاها رشته " سر کار گذاشتن " داشتن تو بدونه کنکور تو بهترین پذیرفته میشده .
39.gif

=====
محمد جان توضیحاتت همیشه مفید و عالیه .
واقعا کیف میکنم وقتی میخونم .

محمد خدایی دمت گرم.
یه سوال دیگه هم هستش،اونم اینکه من تا آخر بازی نمیتونم از Spell های School of Opposition استفاده کنم دیگه؟مثلا من وقتی Skilled School رو انتخاب کردم(یادم نمیاد چی بود!)گفت اگه اینو انتخاب کنی از جادوهای Illusion نمیتونی استفاده کنی.میخواستم ببینم اگه نمیتونم استفاده کنم برم بفروشمشون حالشو ببرم!

نههههههههههههههههههههههههههههههههه!
نهههههههههههههههههههههههههه!
آقا من الان هر چهار تا جونور رو پیدا کردم،واتردیوین بود چی بود،بردم پیش Aribeth.اونم گفت ایول بیا بریم تو حفره دوا درمون بسازیم!
منم گفتم بریم که بد فرم پایتم.
Yes رو که زدم،گفت کاراکتر تو فلان بهمان،یا یه کاراکتر از قبل آماده انتاب کن،یا یکی بساز!چراغ؟پچی چیزی نداره؟تو رو خدا امیدهای منو نا امید نکنین.
پ.ن:راستشو بخواین یه بار چیت زدم!Strength امو بالا بردم تا بتونم بیشتر بار بزنم!به اون ربطی داره؟
خلاصه از تمام راه حل های شما استفاده میکنیم!

آقا اینو جدا میدم که ذهنتون به این معطوف شه!
من رفتم تحقیق کردم،دیدم میشه کاراکترمو دوباره بازسازی کنم،یعنی همه چیزشو یادداشت کنم،بعد با استفاده از راه نا جوانمردانه ی چیت دقیقا همون کاراکترو با همون لول بسازم!
فقط یه چیزی،بعد از مرحله Helm's Hold دیگه به Hall of Justice بر نمیگردم؟،چون من کلی آیتم اونجا گذاشتم!
بعدم اینکه من بعد اینکه Waterdehavian ها رو دادم به Aribeth یه سر رفتم تو Castle Never.از اون دمو نقاشیا ندیدم!درسته یا مشکلی هست؟
کسی چیت نداره که بزنیم یه آیتم مخصوص رو بده؟:cheesygriمن احمقو باش سه ساعت همه ی شهرو گشتم تا آیتم و لباسو اسلحه و جادو وPotion خفن پیدا کنم!:((:((:((

سلام
کسی چیت نداره که بزنیم یه آیتم مخصوص رو بده؟من احمقو باش سه ساعت همه ی شهرو گشتم تا آیتم و لباسو اسلحه و جادو وPotion خفن پیدا کنم!
عماد تو و این کارا ؟
آخه cheat هم شد چیز ؟
من فقط برای sacred استفاده کردم اونم وقتی که نصف بیشترش رو رفته بودم ودیگه واقعا خسته کننده شده بود و فقط میخواستم برم جلو
53.gif

پرهام من میخوام چیت بزنم که به حق مسلم خودم برسم!(البته انرژی هسته ای نه،اون یکی!)
سه تا کمد تو Hall of Justice پر لوازم من بود!کلی Scroll داشتم،یادش به خیر...

آقا حلید!رفتم تو FAQ سایت بایوور،دقیقا یه سوالش همین مشکل من بود،رفتم تو یه فایل بازی انگشت کردم،مشکلم حل شد،حال اون Desther ام گرفتم،خاکم کردم به سر Aribeth!!
الان چپتر2 شرو شده،من تو یه اتاقی از خواب بیدار شدم،ولی چون Heavile Encumberedبودم،یه سری لوازممو گذاشتم تو یه صندوقی که تو اتاق بود،حالا چرا اینو گفتم؟چون میخواستم ببینم من تا کی میتونم برگردم به همون اتاقه دوباره؟چون گویا یه سری لوازم رو که تو Hall of Justice گذاشته بودم پرید،میخوام اینا نپره.
یه وسالمم که جواب ندادین،من به هیچ وجه نمیتونم جادوهای School of Opposition رو اجرا کنم؟

درباره nwn

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت تمام دوستان
من تازه اين سايت رو ديدم و در واقع تازه دوستانم رو پيدا كردم
براي شروع دوست دارم خلاصه اي از بازي neverwinter night رو براتون بيارم راستي به زودي شماره nwn2 هم مياد.
من شخصا ارادت خاصي به اين بازي دارم چون حدود چهار سال پيش اولين بازي سبك rpg كه انجام دادم و من رو مجذوب اين نوع بازي ها كرد اين بازي بود.
اين بازي محصولي از مشاركت چند شركت است اما كار اصلي توليد وانتشار آن را bioware در سال 2002 انجام داده و تا دلت بخواد هم روي سايتش فايل
براي دانلود داره حتي همين حدود ده روز پيش هم يك ايميل از سايتش داشتم كه نوشته بود يك بسته الحاقي تازه براش ساخته شده.
داستان بازي در سرزمين «قلمروهاي فراموش شده» forgotten realms اتفاق مي افتد بيماري طاعون سرزمين هاي لرد نشر الاگاندور lord nasher alagondor را
در بر گرفته بود و در اين ميان يك شخص به نام موگاريم mugarim كه مقرش در سرزمين هاي منجمد شمالي بود سعي داشت با پيدا كردن تكه هاي كلمه قدرت نيروي
آن را در اختيار خود بگيرد و با كمك سپاهيان اهريمني خود حملاتي را به سرزمين هاي لرد نشر آغاز كرده بود. در اين ميان نيروهاي لرد نشر كه مريض نيز بودند
گرو گروه به سمت جبهه هاي جنگ روانه ميشدند ولي اين كار سود چنداني نداشت. بالاخره شوراي لرد نشر متشكل از lady arebith,fenthic,
و اعضاي ديگر تشكيل شد تا چاره اي بينديشند سرانجام تصميم گرفتند تا يك نفر را از ميان مردم انتخاب كرده و زير دست بزرگترين استادان جنگ لرد نشر به او آموزش
دهند (كه شما در نقش اين شخص بازي مي كنيد)و پس از صبح روز بيستم در آكادمي آموزش شما با ليدي اربيس ملاقات مي كنيد وي شخصا پيشرفت شما را در اين مدت
زير نظر داشته است ولي ناگهان به آكادمي حمله مي شود و...
البته در اين بازي كلي شخصيت هاي ديگري هم حتي در همان لحظه شروع بازي وجود دارند كه از آوردن نام آن ها خودداري مي كنم تا براي دوستاني كه تازه مي خواهند اين
بازي را شروع كنند تازگي خاص خود را داشته باشد ضمنا نوشته بالا رو خيلي خيلي خلاصه نوشتم.
اگر بقيه را بنويسم داستان جذابيتش را از دست مي دهد حتي شايد تا همين جا هم زياده روي كرده باشم اما براي معرفي خودم فكر كردم با اين بازي شروع كنم.
خوشحال مي شم نظرات دوستان رو هم بشنوم ببينم نظرشون چيه حتي اگر جايي از نوشته ام مشكل دارد آن را رفع كنند.
خب پست طولاني هم شد از اينكه وقتتون رو به من دادين متشكرم.
فعلا

دوست عزیز ممنون ولی وقتی میخوای یه قسمتی از داستان بازی رو بگی(البته اگه فقط اول اول داستان بود مشکلی نداره)،اول پست یه Spoiler بنویس،یا از تگ Spoiler استفاده کن یا یه چیزی بنویس که افرادی مثه من که هنوز تو 25 درصد اول بازین،به مشکل نخورن!البته من ک نخوندم!ولی گفتم که همه حواسشون باشه...
در ادامه توضیحات Forgotten Realms یه دنیای جداییه که یه سری از بازیهای Bioware یا BlackIsle داستانش توی اون دنیا اتفاق میفته،مثل Baldur's Gate&Divine Divinty&Icewind Dale.بعدشم کل کار انتشار بازی بر عهده ی Atari بود،و ساخت بازی هم کار Bioware بود و اون چنتا استودیویی که اول بازی مینویسه،همچین نقش خاصی نداشتن.
بعدشم اونی که گفتین واستون ایمیل اومده،Expansion Pack جدید نیست،یه پک هستش که NWN&HOU&SOU&King Maker همشون یه جا تو همون پکه.(حالا شاید چنتا جنگولک و دفترچه اضافی هم داشته باشه.)
پ.ن1:آقا سوالای ما چی شد؟
پ.ن2:یه وسال خارج از بحث،Divine Divinty بهتره یا Icewind Dale?
پ.ن3:در ضمن Prince Mohsen عزیز،اون یکی تاپیک شما رو من پاک کردم،چون یه بازیه چند سال پیش،هر چقدرم فوق العاده باشه،دلیلی نداره که واسش تاپیک زده بشه و میشه همینجا راجه بهش بحث کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or