طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محد مدت گرم ولی سوال دومو چرا جواب ندادی؟1ها،چون نمیدونستی من عوض شدم!من الان شدم Elf,Wizard! Sorcerer واسه این انتخاب نکردم که گویا جادو یاد نمیگیره به صورت اتوماتیک.ولی الان میبینک که Wizard هم یه سری زیادی از Scroll ها رو یاد نمیگیره.چرا؟
بعدش چرا الان ادوهای lvl1 رو که قبلا اجرا میکردم،نمیتونم اجرا کنم،Resting هم هیچ فایده ای نداره.
str و Dex و این چیزا رو کجا میتونم ببینم در چه حدیه؟یا intelligence و این چرندیات؟

سلام
امین من سیستمم مشکل داره نمیتونم چیزی دانلود کنم . بعد دانلود میکنم درست بود بهت میگم .
=====
ممد از توضیحاتت خیلی خیلی ممنونم .
با این که زیاد از nwn خوشم نمیاد ولی از اونجایی که جز قواعد کلیه rpg هستن خیلی بدرد میخورن .

نوشته شده توسط Nameless:
دوستان یه چیز جالب . من تا حالا فکر میکردم BG2 در میان rpg بازهای قدیمی حرف اول رو میزنه اما گویا Planescape: Torment بیشتر طرفدار داره . این بازی رو من اولین بار بود اسمشو شنیدم . نمیدونم کسی اینجا اینو بازی کرده یا نه ؟ یه ندا بدید.

بهر حال با اینکه بازی مال اواخر 99 هست فکر کنم باید بازیش کنم.
همه گفتن بهترین دیالوگها و داستان خوب رو این بازی داره .

اینم ببینید
http://www.gamespot.com/pc/rpg/planescapetorment/review.html

در ضمن با توجه به developer اه fallout 3 اکثرا میگن مانند قبلیاش نخواهد بود. فقط اسمشو یدک میکشه

۞۩ محمد ۩۞
محمد جان درد به در دنبال اين بازي هستم . خيلي وقته كه دنبالشم اما ...
البته يه جا هست كه بازي هاي قديمي از جمله همين بازي رو ميفروشه منتها پول خون باباشو ميگيره فلان فلان شده !! :evil:
محمد رضا جان يه زماني اين بازي رو داشت منتها ازش دو در كردن و الان نداره ! :((

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Elvish Hero:
محد مدت گرم ولی سوال دومو چرا جواب ندادی؟1ها،چون نمیدونستی من عوض شدم!من الان شدم Elf,Wizard! Sorcerer واسه این انتخاب نکردم که گویا جادو یاد نمیگیره به صورت اتوماتیک.ولی الان میبینک که Wizard هم یه سری زیادی از Scroll ها رو یاد نمیگیره.چرا؟
بعدش چرا الان ادوهای lvl1 رو که قبلا اجرا میکردم،نمیتونم اجرا کنم،Resting هم هیچ فایده ای نداره.
str و Dex و این چیزا رو کجا میتونم ببینم در چه حدیه؟یا intelligence و این چرندیات؟
راستش حيف كه كارت گرافيك ندارم وگرنه خودمم نصب ميكردم و با هم ميرفتيم آخرش .
تا اونجا كه من يادمه Wizard خودش جادو ها رو ياد ميگرفت . يعني اگه يه اسكرول جديد پيدا ميكردي در مياورد ميخونش بعد اجراش ميكرد . اما Sorcerer نميتونه . با Level Up شدن يه سري جادو از ليست بايد انتخاب ميكردي و اونت رو استفاده ميكردي .
ببينم يعني تو الان هم Sorcerer هستي هم Wizard ؟ :eek:
شايد مشكل همينه . يكيش رو انتخاب كن يعني Single Class باش نه Multi Class . به نظر من Sorcerer بهتره .
در ضمن اون قسمت كه محمد جان گفت بعضي از موجوداتMelee Weapon روشون اثر نداره درسته .
من اون يه بار كه بازي كردم يه قسمت بود يه يه سري قول آهني بودن كه ضربه فيزيكي اصلا روشون اثر نداشت . بايد حتما اينا رو ميكشتي تا يه كليد ازشون بگيري و در رو باز كني . شانس آوردم جادوگر بودم و بازم شانس آورم كه تو جادوهام فقط يه جادو روشون اثر ميكرد . با همين يه جادو كشتشمون و كليد ها رو گرفتم و اون قسمت رو رد كردم وگرنه هر چي رفته بودم كشك ميشد . :((

سلام
البته يه جا هست كه بازي هاي قديمي از جمله همين بازي رو ميفروشه منتها پول خون باباشو ميگيره فلان فلان شده !!
مصطفی شماره حسابت رو برام pm کن و بگو چقدر میخواد .
من پولش رو میدم .
بعد برا خودت و محمد و محمد رضا و کوروش هم اگر خواست رایت کن و بفرست .
( نمیخواد الان تعرف کنین که نه نمیخواد و از این حرفا . بعد سر فرصت به جاش یه چیزی از هر کدومتون میگیرم
76.gif
کوروش هم که قبلا یه چیزی برام فرستاده )

سلام خدمت دوستان عزیز گل RPG باز :

از اطلاعات خیلی خوبی که در مورد NWN دادین ممنونم.از محمد اقا و رزیل عزیز (اخ اخ ببخشید کین عزیز :-" :-" ) و اقا عماد و اقاسینا و ... دوستان.

در مورد بازی های جدید هم اقا محمد خیلی خوب گفتن.فقط دو سه تا عنوان رو فراموش کردن که من یه کوچولو یادآوری میکنم.

بازی Dark Messaih که طبق گفته یوبی قراره در سپتامر 2006 وارد بازار بشه با موتورسورس Valve.

این چند تا شات همین دیشن اومده که براتون میزارم.داغه داغه.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

بازی Sacred رو به یاد مییارین.

حالا خبر میرسه که Ascaron داره شماره دوم این بازی رو میسازه با یه تغییر گنده.

دوربین بازی از حالت ایزومتریک خارج شده.fantasy 3D role-playing .اره بازی 3 بعدی شده.

این بازی هم با نام Sacred 2:Fallen Angel هستش.یا همون سقوط فرشته.

اینم شاتاش:

+++++++++++++++++++++++++++++++++

خبر بعدی هم اینکه گوتیک 3 هم ازش یه تریلر اومده و شات هاش که باشه برا بعد.

پس تا الان اوضاع بابه میل RPG باز هاس:

Dungeon Seige 2: Expansion Pack که الان نام شماره جدیدشو یادم رفته.

NWN2

Jade Empire

Gothic3

Dark Messaih

Dragon Age

Sacred2

عنوان هایی بی نظیر که همشو تا اخر سال 2006 بازی میکنیم.

خداحافظ

محمد رضا می شه یه توضیح بدی چرا ما تو هر سایتی میریم DM رو اومدن گذاشتن تو دسته ی اکشن خودم فکر می کنم فقط از لحاظ موضوع ، محیط و جادو شبیه RPG ها باشه و نشه مثلا کلاس و نژاد انتخاب کرد بهر حال اگه دلیل دقیقش رو بهم بگی ممنون می شم .
-------------------------------------------------------------------------------------
Sacred 2:Fallen Angel
شات هاش منو یاده NWN2 می ندازه موتورشون یکی نیست ؟
-------------------------------------------------------------------------------------
گوتیک 3
هیچی گوتیک نمی شه باور نمی کنین برین دوش که نسخه ی گولدش رو دادن تو بازار بازی کنین یه چنتا شات از بازی ببنین کفبر می شین
بچه ها راستی این HoM&M 5 که تو بازاره درسته یا الکیه ؟
بعد کیا Spell Force2 رو بازی کردن ؟ نظرتون راجبش چیه ؟

با تشکر از محمد رضا به خاطر تصاویر بازیهای جدید.
پس این sacred کلی عوض شد. چه بهتر . اینجوری فکر کنم بازیش جمو جورتر بشه.

--------------------------------------------------------
عماد مشکلت حل شد دیگه ؟ . بعضی وقتها بهتره بذاری خود طرف مشکلشو حل کنه .

ولی در کل اولین کاری که قبل از شروع هر بازی انجام بدید اینه که اولا یه یک ربع نیم ساعت با تنظیمات گرافیکش ور برید تا حالت بهینه رو پیدا کنید

دوما به قسمت تنظیم کلیدهای کیبورد برید و ببینید اصلا چه کلیدهایی تو بازی تعریف شده .

این دوتا یه جورایی واجبات هر گیمری باید باشه.

تو nwn هم میبینی که C / I / J / B / P / R هر کدوم چیکار میکنن.

-------------------------------------------------
بعد کیا Spell Force2 رو بازی کردن ؟ نظرتون راجبش چیه ؟

Recently finished

بازی بدی نبود . موزیک بعضی قسمتها قشنگ بود . خط داستانیش هم بد نیود . کلا جریان مالاکوی و اتفاقاتی که میفته جالب بود .

فقط بازی حس serious یا جدیت نداشت . voice شخصیت اصلی خیلی بی روح بود.

کلا بدک نیود.
----------------------------------------------------
راستی اینم ببینید .

http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_of_the_Old_Republic_2#Deleted_Content

گویا لوکاس به obisiden سر kotor 2 فشار اورده بود و انها هم مجبور شدن کلی از چیزارو از بازی حذف کنن :mad:

از لوکاس بدم اومد.

اگه بازی کامل میومد بیرون یکی از شاهکارهای داستانی میشد.:((

۞۩ محمد ۩۞

رزیل عزیز (اخ اخ ببخشید کین عزیز )
:-" :-" :-"
بچه ها راستی این HoM&M 5 که تو بازاره درسته یا الکیه ؟
نه ظاهرا اين ديگه واقعيه و سر كاري نيست و جدا شماره 5 هست . خبرشو محمد رضا ( كين عزيز . آخ شرمنده رازيل عزيز :-" ) تو تاپيك اخبار داغ بازي ها داده بود .

من همین الان HOMM5 رو گرفتم بجرات میتونم بگم از زمانی که وارکرفت 3 اومد موسیقی هیچ بازی در این حد نبود که بلاخره HOMM5 اومد و یه شاهکار دیگه به عالم موسیقی بازیها اضافه کرد کافیه تم اهنگ شهر taven رو بشنوید .من وقتی میبینم همچین بازیی هست تعجب میکنم ملت چطور میتونن رو MGS ویا SC وقت بزارند
فقط HOMM:love:

نوشته شده توسط kourosh:
من همین الان HOMM5 رو گرفتم بجرات میتونم بگم از زمانی که وارکرفت 3 اومد موسیقی هیچ بازی در این حد نبود که بلاخره HOMM5 اومد و یه شاهکار دیگه به عالم موسیقی بازیها اضافه کرد کافیه تم اهنگ شهر taven رو بشنوید .من وقتی میبینم همچین بازیی هست تعجب میکنم ملت چطور میتونن رو MGS ویا SC وقت بزارند
فقط HOMM:love:
سيد سيستمت رو عوض كردي به ما خبر نميدي ؟
بابا ايول . ;)
چطور هست خود بازي ؟ هنوز هم همون ساختار رو داره ؟
بهتر از 4 هست يا بدتر ؟ كمي توضيحات لطفا . :blushing:
----
البته من به جمله اولت يه چيزي رو اضافه كنم .
تا به حال هيچ بازي استراتژي به زيبايي واركرافت 3 چه از نظر داستان . چه گيم پلي . چه موسيقي و.... نيومده و نخواهد آمد ( نظر شخصي ) ;)

سلام خدمت همه بازی سنتری های گل.

نمیدونم خبر داشتین یا نه ؟؟؟؟؟؟

بازی Titan Quest دموی قابل بازیش اومده بود.منم مثل ادم های مشتاق و البته کمی مشکل دار ذهنی اومدم دموشو دان کردمحدود 480 مگ.یک باز از سایت گیم اسپات گرفتم اومدن بازش کنم و بعد نصبش کنم با پیغام ارور مواجه شدم.

بعد من که از رو نرفتم.اومده از یه سایت دیگه گرفتم.بعد میدونین چی شد.؟؟؟؟:(( :(( :((

بله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p :p :p شرمندمون کرد رفت.

بازم خراب بود.یعنی حدود 900 مگ دان کردم بعد همش خراب بود.اگه کسی دموی بازی رو دان کرده و از درست بودنش مطمئنه یه ندا بده:(( :(( :(( :(( :((

بازی توسط Iron Lore تهیه شده و THQ هم ناشرشه.دوربین بازی ایزومتریک هستش و گفته میشه خیلی شبیه بازی دیابلو2 هستش.

اینم بگم که طراحان بازی قبلا بازی AoE رو درست کرده بودن.توی تاپیک معرفی استودیوی بازی سازی درباره استودیوش توضیح داده بودم.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or