طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Darkfie1d:
آخ گفتی کونان کردی کبابم :((
میگم گفتین کونان یاد بازیش افتادم .
بازیش هر چند نسبتا قدیمی هست و قیافه طرفم ربطی به آرنولد نداره و بازیش بیشتر اکشن هست تا RPG اما یه رگه هایی از RPG هم توش دیده میشه . به نظر من بازیش خوب بود و ارزش بازی داشت .
البته از این توپ تر بازی Enclave بود . من که خیلی با این بازی حال میکنم . :p
این بازی Knight Of The Temple هم اومده بود تقلیدی از اینا کنه که به نظر من جالب نبود . من بازی نکردم هیچ کدومشونو . البت واقعیتش شماره 2 رو هنوز تست نکردم .

سلام
در ضمن این اشکالات شاید اشکال فیلمساز نباشه و اشکال خود داستان باشه ولی به هر حال فیلمساز میتونست بهتر از این هم کار کنه.
محمد جواب تمام پستت رو میخواستم با همین جمله بدم که خودت آخرش گفته بودی .
پس دیگه هیچی نمیگم .
البته از این توپ تر بازی Enclave بود . من که خیلی با این بازی حال میکنم
بازیش حرف نداشت .
به غیر از شخصیت اصلی فکر کنم با 2 شخصیت دیگه هم تمومش کردم

نوشته شده توسط Nameless:
در مورد ارباب حلقه ها هر چند قهرمانها ضد گلوله نبودند ولی دشمنانی که من در این فیلم دیدم خیلی ضعیف خلق شده بودند.

اتفاقاً دشمن ها اصلاً ضعیف نبودن و تقریباً کل دنیای میانه رو تسخیر کرده بودن.

ارکهایی احمق ، زشت با قیافه ای بد ترکیب که درست هم حرف نمیزدند و این یکی از نکات بد این فیلم بود . تصویری که من از ارک ها دارم مبارزانی شجاع قوی و دارای حس همکاری با یکدیگر و فداکاری برای قبیله , قیافه ای زمخت ولی نه بد ترکیب .شاید ارک های معمولی کمی عقلشون کم باشه ولی سردسته های اونها مثل انسانها کاملا هوشمند هستند ولی در اینجا از همه بدتر اون سردستشون بود.

اتفاقاً تصویری که از ارکها همیشه بوده همین بوده.. موجودات قوی هیکل و جنگجو، با خوی توحش بسیار و زشت و احمق. ارکها فقط جنگجو بودن و این هم بخاطر قدرت زیادی بوده که داشتن. حالا احمق شاید درست نباشه اما نسبت به سایر موجودات هوشمند درصد پائینتری از هوش برخوردار بودند. و این در اکثر داستانهای اساطیری قدیمی به همین صورت بوده.. ارکها همیشه همین بودن.

فیلم وقتی به شما حال میده که قهرمان شما به سختی پیروز بشه و اونم در مقابل دشمنی قوی (دقیقا در بازیها هم همینطوره ؛ من حال میکردم وقتی در NWN:HOU در مبارزه آخر با مفیس تافولیس میجنگیدم چون بدون استراتژی و بدون محارت و مشقت شما نمیتونستید بکشیدش)
این حرف شما رو اصلاً قبول ندارم، اون همه سختی کشیدن تا به هدفشون رسیدن و خیلی هاشون فدا شدن مثل برومیر...

نمونه دیگر اون White Witch بود (اگه اشتباه نگفته باشم) سردسته اون 9 نفر که صورت نداشتند و به دنبال حلقه بودند . در فیلم ما شاهد آماده شدن اون برای مبارزه و سوار شدنش بر اون پرنده خاص خودش (اسمشون یادم نیست) بودیم . من گفتم خدا به داد آراگون و بقیه برسه چجوری میخوان اینو بکشون . اما آخرش چی شد این WW ما دو سه تا ضربه با اون Morning Star اش به دو سه تا مرد زد و در آخر در کمال وقاحت با یک ضربه پشمکی از اون اروین شکست خورد . آخه این چه دشمنی بود مثلا سردار سپاه سارون بود . فکر کنم یک نفر رو هم نتونست بکشه !
و یا اون مبارزان فیل سوار . فقط فیلهاشون درست حسابی بود بقیشون در فیلم قرار گرفته بوند که بمیرن.

البته اون آرون نبود و النور بود.. نقطه ضعف اون سردار سیاه پوش هم همین بود. هیچ مردی نمیتونست اون رو شکست بده اما یک زن تونست...

در مورد گاندالف ، اول بگم دو تا گاندالف داشتیم خاکستری و سفید (البته سفیده در واقع خود گاندالف نبود)
دوم هم بگم که من عاشق این شخصیت گاندالف خاکستری هستم ؛ شخصیتی که در این فیلم عالی کار شده بود اون بود . چشمه هایی از قدرتش رو در شماره 1 دیدیم وقتی در گرفتن حلقه عصبانی شد و صداش و محیط اطرافش تغییر کرد . و یا زیباترین جاش وقتی میخواستن ببینن حلقه رو باید به کی بدن دعوا شد ، عصبانی شد و یه چیزایی گفت آسمون تاریک شد و ... ، در نهایت هم مبارزش با بیرلاگ که این بیرلاگ هم خوب کار شده بود .
اما گاندالف سفید هم قاعدتا باید از گاندالف خاکستری قوی تر باشه ولی ما در فیلم هیچ چیز درست حسابی ازش ندیدم . بیشتر شبیه یه پیرمرد مبارز که شمشیر دستش گرفت و جنگید تا یک جادوگر سفید با قدرتی درست حسابی . خیلی ضعیفتر از اون چیزی که بایستی باشه.

اتفاقا این گاندالف سفید دقیقاً خود گاندالف بود... گاندالف خاکستری میمره و خدایان به او قدرت بازگشت میدن تا به نبرد علیه سایرون ادامه بده... قدرتی که به گاندالف اهدا میشه برای شکست دادن نیروهای سایرون و سارومان... در پایان هم همراه با فرودو بگینز و بیلبو که هر سه یکبار مرده بودن به سرزمین موعود (چیزی تو مایه های بهشت) سفر کردن... گاندالف و فرودو هردو یکبار مردن این چیزی هست که شما در کتاب میخونید و به اونها برای به پایان رسوندن ماموریتشون دوباره به دنیا بازگردانیده شدن و در پایان ماموریتشون به اون شکل غم انگیز در انتهای فیلم به سفر آخرت رفتن... و این جدائی و پایان ماموریت یاران حلقه بود....

نمونه دیگر اون White Witch بود (اگه اشتباه نگفته باشم) سردسته اون 9 نفر که صورت نداشتند و به دنبال حلقه بودند .
Witch King بود اگه اشتباه نکنم . خیلی وقت پیش دیدم درست یادم نیست

سلام .
راستش دیشب داشتم تو یکی از سایت ها یه سری رام بازی های Sega Genesis دانلود میکردم که به یه اسم خفن برخوردم !
یه نگاه به عکس ها بندازین . ( امیدوارم عکس ها رو نشون بده ! :neutral: )
این منوی بازی :

sl5ojp.jpg

این هم یه عکس از قسمت ساختن کاراکتر :

sl5pmq.jpg

اینم عکس از خود بازی :

sl5rmr.jpg

ظاهرا این قوانین D & D از خیلی وقت پیش و عهد تیرکمون وجود داشته ! :D

سلام
مصطفی عکسها رو نشون میده .
گاندالف و فرودو هردو یکبار مردن این چیزی هست که شما در کتاب میخونید
کسی میتونه برا تهیه 4 جلد ارباب حلقه ها کمکم کنه ؟
یه بار تمام انقلاب رو زیر پا گذاشتم ولی نتونستم پیدا کنم .
اگر کسی بتونه برام بگیره و بفرسته لطف بزرگی بهم کرده .
( هزینش رو هم میدم )

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
مصطفی عکسها رو نشون میده .

کسی میتونه برا تهیه 4 جلد ارباب حلقه ها کمکم کنه ؟
یه بار تمام انقلاب رو زیر پا گذاشتم ولی نتونستم پیدا کنم .
اگر کسی بتونه برام بگیره و بفرسته لطف بزرگی بهم کرده .
( هزینش رو هم میدم )

راستش اون Habbit یک کتاب مجزاست ... حالا بگذریم... من خودمم دلم میخواد بگیرم ولی باید یکنفر رو پیدا کنیم که از اونور آب بیاره.. این ترجمه شده هاش قابل استفاده نیستن وقتی دایلوگهای فیلم رو عوض میکنن فکرمیکنی به کتاب رحم میکنن؟ :( و فکر میکنم اصل کتاب هم در اصل یک جلد باشه... میدونم یک پک درست کردن که کتاب رو به سه قسمت تقسیم کردن با اسامی فیلم و اون هابیت هم جلد چهارمشه...

http://www.amazon.com/gp/product/0618517650/sr=8-3/qid=1143710972/ref=pd_bbs_3/103-6752002-9085425?%5Fencoding=UTF8
http://www.amazon.com/gp/product/0395193958/sr=8-10/qid=1143710972/ref=pd_bbs_10/103-6752002-9085425?%5Fencoding=UTF8
http://www.amazon.com/gp/product/0345340426/sr=8-5/qid=1143710972/ref=pd_bbs_5/103-6752002-9085425?%5Fencoding=UTF8

نوشته شده توسط Nameless:
حاجی چون گفتی بگو نظرم رو میگم ؛ به هر حال امیدوارم کسی ناراحت نشه و اگر انتقادی دارید بگید خوشحال میشم.

اول بگم که ارباب حلقه ها بهترین فیلمی بوده که دیدم و چون از فیلمهای حماسی خوشم میاد (البته به غیر از این دیگه درست حسابی این تیپی نداریم) خیلی ازش لذت بردم.
هیچ قسمتیش رو از تلوزیون و یا پرده ای نگاه نکردم چون حیفم میومد این فیلم با عظمت رو اینجوری نگاه کنم.

اما انتقادات من .

تا به حال فیلمهای جنگی ایرانی یا فیلمهای جیمزباند رو دیدید . خالی بندی در نهایت شدت . فیلمهایی که قهرمان شما ضد گلوله است و دشمنا هم ادمهای احمق.

در مورد ارباب حلقه ها هر چند قهرمانها ضد گلوله نبودند ولی دشمنانی که من در این فیلم دیدم خیلی ضعیف خلق شده بودند.

ارکهایی احمق ، زشت با قیافه ای بد ترکیب که درست هم حرف نمیزدند و این یکی از نکات بد این فیلم بود . تصویری که من از ارک ها دارم مبارزانی شجاع قوی و دارای حس همکاری با یکدیگر و فداکاری برای قبیله , قیافه ای زمخت ولی نه بد ترکیب .شاید ارک های معمولی کمی عقلشون کم باشه ولی سردسته های اونها مثل انسانها کاملا هوشمند هستند ولی در اینجا از همه بدتر اون سردستشون بود.

فیلم وقتی به شما حال میده که قهرمان شما به سختی پیروز بشه و اونم در مقابل دشمنی قوی (دقیقا در بازیها هم همینطوره ؛ من حال میکردم وقتی در NWN:HOU در مبارزه آخر با مفیس تافولیس میجنگیدم چون بدون استراتژی و بدون محارت و مشقت شما نمیتونستید بکشیدش)

نمونه دیگر اون White Witch بود (اگه اشتباه نگفته باشم) سردسته اون 9 نفر که صورت نداشتند و به دنبال حلقه بودند . در فیلم ما شاهد آماده شدن اون برای مبارزه و سوار شدنش بر اون پرنده خاص خودش (اسمشون یادم نیست) بودیم . من گفتم خدا به داد آراگون و بقیه برسه چجوری میخوان اینو بکشون . اما آخرش چی شد این WW ما دو سه تا ضربه با اون Morning Star اش به دو سه تا مرد زد و در آخر در کمال وقاحت با یک ضربه پشمکی از اون اروین شکست خورد . آخه این چه دشمنی بود مثلا سردار سپاه سارون بود . فکر کنم یک نفر رو هم نتونست بکشه !

و یا اون مبارزان فیل سوار . فقط فیلهاشون درست حسابی بود بقیشون در فیلم قرار گرفته بوند که بمیرن.

--------

مشکل دیگه من با این جادوگرهاش بود سارومان و گاندالف ، چیزی که من دیدم خیلی خیلی کمتر وضعیفتر از یک جادوگر کهنه کاری مثل سارومان و گاندالف بود ، شما در شماره 1 چشمه هایی از قدرت سارومان رو میبینید که کوهها رو به لرزه درآورد ولی در شماره دو چی ؛ مثل یک پیرمرد بی عرضه نشت و شاهد سقوط آزنگارد شد انگار نه انگار که این آدم باید یه قدرتی داشته باشه ؛ خیلی بد خیلی ضعیف . اخه این چه دشمنیه ؟
اگه قراره یک جادوگر در حد سارومان اینطوری باشه پس بهتره نباشه چون جادوگر درست حسابی مثل اینهایی که من در NWN دارم رو زیرسوال میبره.

در مورد گاندالف ، اول بگم دو تا گاندالف داشتیم خاکستری و سفید (البته سفیده در واقع خود گاندالف نبود)
دوم هم بگم که من عاشق این شخصیت گاندالف خاکستری هستم ؛ شخصیتی که در این فیلم عالی کار شده بود اون بود . چشمه هایی از قدرتش رو در شماره 1 دیدیم وقتی در گرفتن حلقه عصبانی شد و صداش و محیط اطرافش تغییر کرد . و یا زیباترین جاش وقتی میخواستن ببینن حلقه رو باید به کی بدن دعوا شد ، عصبانی شد و یه چیزایی گفت آسمون تاریک شد و ... ، در نهایت هم مبارزش با بیرلاگ که این بیرلاگ هم خوب کار شده بود .

اما گاندالف سفید هم قاعدتا باید از گاندالف خاکستری قوی تر باشه ولی ما در فیلم هیچ چیز درست حسابی ازش ندیدم . بیشتر شبیه یه پیرمرد مبارز که شمشیر دستش گرفت و جنگید تا یک جادوگر سفید با قدرتی درست حسابی . خیلی ضعیفتر از اون چیزی که بایستی باشه.

-------------

دیگه بیشتر از این چیزی نمیگم چون توقعات زیادی خواهد بود . در ضمن این اشکالات شاید اشکال فیلمساز نباشه و اشکال خود داستان باشه ولی به هر حال فیلمساز میتونست بهتر از این هم کار کنه.

ببخشید که زیاد نوشتم. و اینم در آخر بگم که دوست دارم 100 تا ارباب حلقه ها ساخته بشه چون هنوز هیچ فیلمی به نزدیکی اینهم نمیرسه (فیلم این تیپی)

۞۩ محمد ۩۞

مرسی محمد جان بابت توضیحاتت . من خودم هم با بعضی موارد تو این فیلم مشکل دارم از جمله همون ضعیف بودن جادوگر ها که خودت گفتی و نکته مهم شخصیت اصلی فیلم که همون هابیتها بودن .من بشخصه حال میکردم کاراکتر اصلی داستان یه Paladin یا شوالیه یا حداقل( در کمترین حالت تصور) خود اراگون بود .یه فیلم هیروئیک با کاراکتر هابیت بیشتر شبیه یه جوکه تا یه فیلم جدی . کدوم یک از دوستان وقتی یه بازی rpg رو شروع میکنید کاراکترتون رو از هابیت ها یا موجوداتی در اون حد انتخاب میکنید این قضیه شبیه اینکه مثلا فیلم تایتانیک که میتونست یه فیلم خوش ساخت و تاریخی( از نظر من) باشه بخاطر حضور جک و رز به گند کشیده میشه .
وجود هابیت ها بصورت شخصیت های جانبی شبیه یه بازی rpg میتونست فیلم رو قشنگ کنه ولی وقتی بگینز شد قهرمان فیلم من فاتحه اش رو خوندم ( حالا هر چقدر هم که میخواد فروش منه .) این قضیه فیلمو تا نزدیکیهای هری پاتر پایین اورد .( باز خدا پدر اراگون و دارو دستش رو بیامرزه). نکته دیگه این چه فیلم fantastic ی بود که dragon نداشت .خداییش اگه اون پرنده های عظیم و اون فیل ها رو از فیلم بگیریم هیچ چی از فیلم نمیمونه . نسبت اژدها به فیلم هیروئیک تخیلی مثل نسبت توپ فوتبال به بازی فوتباله که اگه توپ رو ازش بگیری دیگه هیچچی ...:cheesygri
خداییش تصور کنید یکی از اون جادوگر های بی خاصیت فیلم تو اون صحنه نبرد یه اژدها summon میکرد چه حالی میداد . اون دختره الف ( لیو تیلر) چرا از اون جادوش تو رودخونه فقط یه بار استفاده کرد موجودی با اون توانایی خیلی بیشتر میتونست مفید باشه . اصلا جادوگر ها واقعا جادوگر بودند یا شعبده باز؟ من که فکر میکنم شعبده باز خیلی مناسبتر باشه بگیم .
ابعاد اورکها چرا هم قد انسانها بود ؟؟؟ والا من هر جا توصیف اورکها رو دیدم بزرگتر از انسانها بودند .
فیلم اشکالات دیگه ای هم داشت از جمله ضعیف بودن دشمنان که گفتی و ....( البته یه نکته در مورد ضعیف بودن دشمنان و توضیح دوست عزیز دارکفیلد بگم که من فکر میکنم منظور محمد ضعیف بودن فرد فرد دشمناست نه لشکرشون چون در کل سرزمینهای زیادی رو اشغال کرده بودند ( شبیه بازی های استراتژی) بخاطر تعداد زیادشون وگرنه تک تک هیچچی نبودند)

پ .ن . : کونان ماهه;) سونیای سرخ هم بد نیست و در ضمن اگه دیده باشید فیلمی بنام دلاور دوران که یه بار تلویزیون نشون داد

سلام

از بحث LoTR بیایم بیرون و آخرین شات های بازی NWN2 رو ببینم.یکم کف کنیم.این بازی قراره در سه ماهه سوم سال 2006 منتشربشه.یعنی نهایت تا 6 ماه دیگه.:(( :(( :((

جدا زیباس.

خداحافظ

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

از بحث LoTR بیایم بیرون و آخرین شات های بازی NWN2 رو ببینم.یکم کف کنیم.این بازی قراره در سه ماهه سوم سال 2006 منتشربشه.یعنی نهایت تا 6 ماه دیگه.:(( :(( :((

جدا زیباس.

خداحافظ
خیلی ممنون . واقعا جذاب و زیبا هستن .
با این گرافیک باید از همین الان به فکر عوض کردن سیستم باشم . :((

سلام
باز سوتی دادم:
همونطور که بارها گفتم . بازم میگم .
این کارهای تو دیگه عادی شده .
اتفاقا چند وقتی بود ازت سوتی ندیده بودم . نگرانت شده بودم .
=====
در باره ارباب حلقه ها حرف زیاده .
ولی توجه کنین که این کتاب تو زمان جنگ نوشته شده .
اگر دقت کنین به راحتی میتونین اوضاع کتاب رو به اوضاع دنیا تو زمان جنگ جهانی تشبیه کنین .
شاید این که یه هابیت ضعیف قهرمان کتاب هست یه جور قوت قلب بوده برای مردمی که اون موقع ترس زیادی از ارتش آلمان داشتن . این کتاب در واقع یه پیام اخلاقی داره که میگه با اتحاد و همدلی میشه بر قدرتهای خیلی بزرگتر از خود غلبه کرد . ( خیلی کتابی شد )
در ابره نبود اژدها تو فیل ه مقبول دارم ولی به جاش موجودات عجیب و غریب زیادی وجود داشت .
مثل درختهایی که حرف میزدن . عقابهای غول پیکر و چیزهای دیگه ای که خودتون اشاره کردین .
در باره گیری همم که به ارکهای داستان دادین . مگه نه اینکه سارومان یه نژاد جدید که باهوشتر از ارکهای معمولی بودن رو به وجود آورده بود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or