دوستان میشه 5 تا از بهترین بازی های این سبک رو بگید؟
چه زاپنی چه غیرش!
میخوام بدونم کدوم هم هستند که اگه بازی نکردم حتما تهیه کنم!
خوب اقای Nameless چند تایی از بازیهای معروف RPG رو گفتند که همشون شاهکارن
ولی بازیهای معروف دیگه : (البته من بازیهای کنسولی رو بیشتر میشناسم)
برای PS2 :
Final Fantasy X محصول کمپانی Square Soft برای سال 2001
Dragon Quest VIII بازم برای شرکت Square که جدید هم هست بازیش . بهترین RPG سال 2005 هم شد اگه اشتباه نکنم!
Dark Cloud 2 هم بازی خیلی خوبیه . ناشرش شرکت سونی هست و بهترین بازی PS2 هم شد در سال 2003 .
Final Fantasy X-2 هم بازیه خوبیه .....
و خیلی های دیگه . PS2 ار پی جی خوب خیلی زیاد داره نمیشه همشو گفت
چند بازی هم در این سبک برای این کنسول امسال میان که معروفترینهاشون اینهاست : Final Fantasy XII , Kingdom Hearts 2 , Rouge Galaxy و بازیی که من خیلی منتظرشم Phantasy Star Universe ساخت سونیک تیم و شرکت سگا که البته برای PC هم میاد.
برای XBOX :
Star Wars: Knight of the Old Republic (بهترین بازی سال 2003 کنسول XBOX و همینطور بهترین بازی RPG سال 2003 محصول Bioware و Lucas Art ) که البته برای PC هم اومد شماره دومش هم باز برای XBOX و PC است .
Shenmue 2 ساخت شرکت سگا که البته برای دریم کست هم هست . شماره اولشم فقط برای دریم کست اومد .البته فکر نکنم همه از این بازی خوششون بیاد بخصوص اقای کین! ولی به هر حال سری شنمو از پرطرفدارترین بازی های RPG است .
گیم کیوب هم چون کمتر این کنسول رو دارن نمیگم ولی از اونجایی که بعضی ها فکر میکنن ماریو بازی مسخره ایه! باید بگم Paper Mario: The Thousand-Year Door بهترین RPG این کنسول هست . از طرف گیم اسپات هم بهترین بازی RPG سال 2004 شد . که البته ممکنه به نظر بعضی ها چیز چرتی باشه ولی مهم اینه که امتیاز 9.2 رو از گیم اسپات گرفته . من نسخه قبلی که برای N64 باشه رو بازی کردم خیلی بازی قشنگی بود .
از بازیهای قدیمی هم برای PS اینها شاهکارن Final Fantasy VII , Final Fantasy VIII , Chrono Cross , Vagrant Story و ......
و برای SNES هم بنظرم EarthBound و Chrono Trigger بهترین هستند