طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بعد از چند وقت دوباره هوس Titan Quest: Immortal Throne کردم حالا میخوام بدونم برای این بازی چنتا patch اومده و اگه امکان داره لینک دانلودش رو بدید
ممنون

من بعد از چند وقت دوباره هوس Titan Quest: Immortal Throne کردم حالا میخوام بدونم برای این بازی چنتا patch اومده و اگه امکان داره لینک دانلودش رو بدید
ممنون
من برای Titan Quest: Immortal Throne تنها کرکی که پیدا کردم مربوط به نسخه 1.00 میشه پس بهتر هست که پچ نصب نکنی بدون پچ هم مشکلی نداره خودم تموم کردم به مشکلی برنخوردم

سلام خدمت دوستان و برادران گرامي نخ سوزن جماعت RPG باز كه مدام در حال تركوندن تاپيك هستن و من چشام داره در مياد از بس مطالب دوستان رو كه تو اين مدت نبود من پست شده خوندم!! :-"
ميگم يكي بياد جارو خاك انداز به دست هم يه تكوني به تاپيك بده هم يه خبري چيزي، بحث، جدلي، خلاصه آره ديگه بابا، بسه تو رو خدا .... :biggrin1::biggrin1:
اين ديابلو 3 نيومد يه خورده بخنديم !! :laughing::cheesygri

حداقل تا اومدن Divinity وضعیت سینگل‌ها همینطوره MMO هم که دیگه بیخیال الان با بروبکس تو خیابون آیتم‌ها در حد Melee Weapon ـه مورچه‌ای لول میگیرم درحالیکه Burning Legion حداقل Ranged رو دارن تازه یه نفر هم اون بالا هست که فقط اون میتونه Magic بزنه اصلا امیدی به lvl up نیست :-"

+ Zuxxez Entertainment هم خبر از ساخت Two Worlds II داد http://www.twoworlds2.com/

تو این چند سالی که من بازی میکنم ، بیاد ندارم یه دوره طولانی مدتی مثل الان بازی درست و حسابی نیومده باشه . الان بیش از 6 ماهه یه بازی خوبم تو هیچ ژانری نیومده .

البته شاید به خاطر اینه که عنوانهای بزرگی آخرای امسال خواهند اومد و چند عنوان نسبتاً جالب هم به تازگی معرفی شدن.

برای اینکه در اثر نبود RPG سکته نکنین :laughing: نگاه انداختن به سری نسبتاً جدید D&D 4 رو به شما توصیه میکنم.

چند تا کتابش به این شکله که من دانلودیدم :

D&D 4.0 - Adventurer's Vault.pdf
D&D 4.0 - Dungeon Master's Guide.pdf
D&D 4.0 - Manual Of The Planes.pdf
D&D 4.0 - Martial Power.pdf
D&D 4.0 - Monster Manual.pdf
D&D 4.0 - Player's Handbook 2.pdf
D&D 4.0 - Player's Handbook.pdf

Monster Manual اش جالبه ولی Manual Of The Planes اش اگه علاقه مند باشید چند ساعتی حداقل شمارو مشغول میکنه .

تازه میفهمید که انگاری یه کهکشان خلق شده ولی فقط درباره یه منظومش بازی ساخته شده .

اسم palane های اصلی :

The Astral see
که محلی زندگی Greater deities ها و Lesser deities ها و احتمالاً Demgod ها و ..... چیزهای دیگم هست

The Mortal World

The Feywild
The Shadowfell
و

The Elemental Chaos

محل زندانی شدن primordials ها/
(دوران war of the gods)

و
Sigil

نکته جالب :

The Nine Hells تو Astrall See قرار داره
The Abyss تو Elemental Chaos هست

Pandemonium تو Astrall See قرار داره

Mephistopheles ، رییس یا Archdevil جهنم هشتم از Nine Hell هاست

Asmodeus

Asmodeus fears no single lesser archdevil
(except possibly Mephistopheles), but even the Prince
of Nessus dreads the day when the other archdevils
unite against him. Asmodeus carefully fosters
rivalries and distrust among the other archdevils to
prevent such a day from ever coming to pass.​

The archdevil Asmodeus, Prince of Evil, personally
rules over Nessus. On the rare occasions that he
appears in person, he takes the form of a red-skinned
humanoid with small black horns dressed in bejeweled
robes and affecting an urbane manner. He is a
calm, chillingly reasonable creature whose modest
appearance is completely at odds with his true power.
Asmodeus commands the loyalty of a number of able
archdevils, including Alastor (executioner of Nessus),
Baalberith (chancellor of the Nine Hells), and Phongor
the Inquisitor. He is also served by scores of pit fiends
and war devils.​

عکس Nine Hell
sgri1g.jpg

The world (sometimes called the mortal world or the
natural world) of the DUNGEONS & DRAGONS® game is
only one piece of a much larger cosmos. The world is
surrounded by the Feywild and the Shadowfell, parallel
dimensions that lie tantalizingly close at hand. It
stands on foundations of matter drawn from the seething
Elemental Chaos that preceded creation. And yet, at
the same time, the mortal world drifts as a lonely speck
of light and life in the eternal expanse of the astral
mists.​

یه عکس جالب از Universe

f2lkas.jpg

اینهم درباره Summer Queen یکی از 4 Archfey های اصلی Feywild

Tiandra, the Summer Queen, is one of the mightiest
of the archfey. With a smile, she can ripen a crop,
and with a frown, summon wildfires. Noble eladrin
infused with the spirit of summer, count themselves
as her barons. Other spirits of growth and good favor
follow her banner. Her court and its followers are
known as the Summer Fey.
Tiandra appears as an eladrin of great beauty, with
honey-colored skin and hair that shimmers through
all the colors of autumn leaves. Her eyes shine golden,
like the sun. Her gaze alone can drive people mad.
The Summer Queen’s Court, in the palace of
Senaliesse, is a reflection of her unearthly beauty,
and the court can appear frivolous. Fairies flit at her
side. Every inch of her throne room is decorated with
flowers, fountains, and fine silks. This vivid and rich
sensual imagery is all merely a distraction from her
fierce intelligence.​

so lovely......... :love::biggrin1:

۞۩ محمد ۩۞

آخرین ویرایش:
ا سلام
این تاپیک مخصوص rpg باز هاست اما من میخوام یه بازی بهتون معرفی کنم که تو سبک استراتژی نقش افرینیه اما از خیلی بازی های این نسل جدید به اصطلاح نقش افرینی که فقط اسما نقش افرینی اند نقش افرینی تره و من که تیتان کویست واوبلیویون و ... بازی کردم بازی کردم این بازی منو بیشتر مجذوب خودش کرده. و من تو هیچ کدوم از پست های صفحه های قبل اسمشو ندیدم و فکر میکونم کم لطفیه اگه چیزی در موردش ندونین.
warlords battlecry
این بازی سال 2004سط استودیو enlight ساخته شد و به بازار اومد من سری های قبلش داشتم ولی اون موقع سنم کم بود و نمی دونستم نقش افرینی چیه اما حالا می فهمم با چه شاهکاری روبرو بودم.
اما خود بازی این بازی هم مثل همهی نقش افرینی ها با ساختن hero
. شروع میشه اولین فرق با بقیه بازی های نقش افرینی همین جاست یعنی تعداد نژاد هاست
نژاد ها شامل knight_dwarf_undead_barbarian_minotaur_orc_high elf_wood elf_dark elf_fey_dark dwarf_deamon_empire_ssrathi_the swarm_plaguelord میشه
و شگفتی دوم تعداد کلاس های بازیه
کلاس ها شامل:alchemist_archmage_assassin_bard_chieftain_deamonslayar_deathknight_defiler_dragonslayar_druid_elementalist_healer_icemage_illusionist_lichlord_merchant_necromancer_paladin_priest_pyromancer_ranger_
runmaster_sage_shaman_theif_tinker_warrior_
با توجه به تعداد زیاد کلاس ها این مهمه که هر کلاس قابلیت های مخصوص به خودشو داره وبین این تعداد کلاس تعادل خوبی هم بر قراره اما بین نژاد ها یه خورده نامردی هستو برای مثال تیم
fey از تیم deamon ضعیف تره اما این مشکل در مقابل گیم پلی عالی بازی به چشم نمیاد.
بعد از انتخاب نژاد و کلاس قهرمان با چهار خوصوصیت اصلی روبرو میشیم
strength_dexterity_intelligence_charisma_
هر کدوم از این خوصوصیات رو با توجه به لول شما میتونین اون ها رو ارتقا بدین.
بعد از اینا توجه به کلاسی که انتخاب کردین بین 10 تا 16 خوصوصیت دیگه برای شما نمایش داده میشه که با توجه به لول اون هارو ارتقا میدین که البته بعضی از خوصوصیت ها بین کلاس ها مشترکند اما جالب اینجاست که جز کلاس ها نژاد انتخابی هم در ارتقا ها تاثیر داره مثلا شما اگه با نژاد
الف های تاریکی برین به دلیل دشمنی دراز مدت ان ها با کوتوله ها یک ارتقا به عنوان شکارچی کوتوله به ارتقا ها افزوده میشه که با انتخابش ضربات شما دوبرابر یه بیشتر از حد معمول روی کوتوله ها اثر میکنه و...
و یکی از دلایلی که خیلی روی جذابیت بازی تاثیر گزاشته
item های موجود در بازیه که وقتی یکی از اون هارو میگیری سر گذشت وسیله نوشته میشه که دست چه کسانی بوده به دست کی ساخته شده ودر چه جنگ های بزرگی شرکت کره.
برای مثال در سرگذشت یکی از زره هایی که در طول یکی از مراحل به دست اوردم نوشته شده بود که ای زره متعلق به لرد بن بوده بعد نبرد او با سارتک (تایتان مینوتور ها) این را از دست داده وبعد از ان جنگجو های لرد بن از ان استفاده کرده اند.
گاهی اوقات هم انجام دادن یک ماموریت خاص توی بازی برای یک نژاد خاص ان ها ممکن است به شما یکی از وسیله های خود را در اختیار شما قرار بده که میراث اربابان ان ها بوده. تمام مکان های بازی هم درمورد افسانه های دنیا این بازی و جنگ ها و سرگذشت نژاد ها نوشته شده که خالی از لطف نیست.
البته کویست ها بصورت استراتژی هستند که در ان میتوان از قابلیت های قهرمان و جادو ها استفاده کرد.
اما بخش استراتژی بازی هم کاملا جزاب و هیجان انگیز طراحی شده اسرار زیادی روی مدیریت منابع دارد
یه کلام از دستش ندین
با شرمندگی شاید جای درستی این مطلب رو ننوشته باشم ولی این برای اطلاع بود ببخشید

سلام
اشکان خودت اینو نوشتی یا از جایی کپی کردی ؟
اگر خودت نوشتی ، که احسنت . دستت درد نکنه ولی اگر از جایی کپی شده ، باید منبع رو ذکر میکردی .

فکر میکونم کم لطفیه اگه چیزی در موردش ندونین

این طور نیست که کسی چیزی ازش ندونه. با یک جستجوی ساده تو سایت میتونید ببینید که چند بار بهش اشاره کردم. شماره 2 و 3 این بازی جزو 10 بازی برترعمرمه.

مثل اینکه می خوان دیابلو 3 رو به کام ما زهر کنن. بازی روی BattleNet ذخیره می شه، یعنی حتی اگه نگارش اصلی رو هم بگیری، بازم به دلیل سرعت بسیار پایین ADSL خانگی در ایران نمی تونیم DiabloIII و StarcraftII رو بازی کنیم.

بالاخره پس از گذشت زمان زیاد و نبود یه بازی درست و حسابی ، دو تا بازی rpg اومده

یکی Torchlight که شبیه Diablo II هست و یجورایی Diablo clone هستش و دیگری Risen

جالبه حجم torchlight پانصد مگ بیشتر نیست

یکی Torchlight که شبیه Diablo II هست و یجورایی Diablo clone هستش
به طرز فجیعی از دیابلو 3 تقلید کرده. اگه خود دیابلو 3 leak می شد از این بهتر بود. فکر کنم از رییس روسای بلیز هر کی اینو بازی کنه در جا سکته رو بزنه.

سلام
dragon age : origins نسخه pc از gamespot امتیاز 9.5 رو گرفته . جالبه که X360 امتیازش 8.5 شده .
فکر نکنم هنوز کسی بازیش کرده باشه . نه ؟

من سر Risen و Borderlands ام هنوز .. البته Borderlands خیلی RPG به حساب نمیاد :دی

این قضیه امتیاز هم باحاله .. اگر برعکس بود و نسخه xbox امتیاز بیشتر گرفته بود پنکه های 360 خودشان را به عوامل اول تجزیه می کردند که PC از بین رفت (یک ده سالی میشه این حرف گفته میشه :دی) ولی الان سکوت مرگباری ایشان را فراگرفته که بعد از حذف شدن مارکوس و master chief (سرآشپز) در دور اول Game Spot Character Battle هنوز ادامه داره .

من سر Risen و Borderlands ام هنوز .. البته Borderlands خیلی RPG به حساب نمیاد :دی

این قضیه امتیاز هم باحاله .. اگر برعکس بود و نسخه xbox امتیاز بیشتر گرفته بود پنکه های 360 خودشان را به عوامل اول تجزیه می کردند که PC از بین رفت (یک ده سالی میشه این حرف گفته میشه :دی) ولی الان سکوت مرگباری ایشان را فراگرفته که بعد از حذف شدن مارکوس و master chief (سرآشپز) در دور اول Game Spot Character Battle هنوز ادامه داره .
سلام به تمامی rpg بازها
xbox رو ول کن یا 3 چراغ یا 4 چراغ یا 40 چراغن یا تو موج بن یا تو موج 4 (wave 4:biggrin1:)اسیرن آخر سر هم وقتی می خوانdragon age بازی کنن باید گرافیک ضعیف تری رو تجربه کنن.
نمی دونم چرا از risen خوشم نیومد یه جوریه مثل اینکه روح نداره.(نمی دونم شاید به خاطر اینه که چند ساعت بیشتر بازی نکردم)
یه سری لینک از dragon age پیدا کردم تو mediafire فردا که می ریم دانشگاه برا تحصیل علم ببینم می تونم دانلودش کنم.:biggrin1:

راستی این divinity که تو torrent از reloaded هست انگلیسیشه؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or