من سر Risen و Borderlands ام هنوز .. البته Borderlands خیلی RPG به حساب نمیاد
این قضیه امتیاز هم باحاله .. اگر برعکس بود و نسخه xbox امتیاز بیشتر گرفته بود پنکه های 360 خودشان را به عوامل اول تجزیه می کردند که PC از بین رفت (یک ده سالی میشه این حرف گفته میشه ) ولی الان سکوت مرگباری ایشان را فراگرفته که بعد از حذف شدن مارکوس و master chief (سرآشپز) در دور اول Game Spot Character Battle هنوز ادامه داره .
سلام
dragon age : origins نسخه pc از gamespot امتیاز 9.5 رو گرفته . جالبه که X360 امتیازش 8.5 شده .
فکر نکنم هنوز کسی بازیش کرده باشه . نه ؟
به طرز فجیعی از دیابلو 3 تقلید کرده. اگه خود دیابلو 3 leak می شد از این بهتر بود. فکر کنم از رییس روسای بلیز هر کی اینو بازی کنه در جا سکته رو بزنه.
اخه نسخه آلمانیش تو تابستون امده بود و این که مال reloaded هست جدید اومده.احتمالا المانیه
اخه نسخه آلمانیش تو تابستون امده بود و این که مال reloaded هست جدید اومده.
بعد از حذف شدن مارکوس و master chief (سرآشپز) در دور اول Game Spot Character Battle هنوز ادامه داره .
رو ول کن یا 3 چراغ یا 4 چراغ یا 40 چراغن یا تو موج بن یا تو موج 4 (wave 4:biggrin1اسیرن آخر سر هم وقتی می خوانdragon age بازی کنن باید گرافیک ضعیف تری رو تجربه کنن.
risen و dragon age و divinityو torchlight و یکمی borderland رو دستمون مونده نمی دونیم چیو بازی کنیم.
با عرض سلامبله PC در ایران هم یا باید اورجینال بگیری که قضیه اش جداست یا باید هی لینک های اینترنتی رو امتحان کنین(در دانشگاه:biggrin1 و بعد ترس از این که بازی ناقص باشه یا لینک خراب باشه و وقتی هم که با موفقیت دانلود کردین باید برین دنبال کرک احتمالا!
گرافیک ضعیف تر؟PC 800 دلاری رو با 360 ا 199 دلاری مقایسه نکنین!آدم هر چه قدر پول بده آش میخوره
حس به جای اژدها بازی کردن رو تو divinity چی کار کنم؟(البته نمی دونم divinity چه قدر بخش اژدها رو خوب کار کرده؟)واقعا نمیدونی ؟ کاملا مشخصه Dragon Age : Origins .... هیچ شکی هم نکن !!! بقیه رو بریز دور ... ( البته به جز یکمی Borderland ) البته نظر خودته ... :biggrin1:
در ضمن Dragon Age رو از کجا خریدی ؟ :smile:
اتفاقاً به خاطر سازنده هاش رفتم سراغ این بازی و دلم می خواست شبیه Diablo 1 و 2 باشه، ولی این شبیه اونا نیست. عیناً شبیه Diablo3 ساخته شده! مثلاً Inventory اش (تتریس نیست، تک اسلاتیه، مثل دموی اول دیابلو 3)، مبارزه ها، جلوه های ویژه، مهارت ها، شکل اسلحه هاش، یا یه مرحله که عیناً شبیه اولین دموی گیم پلی دیابلو 3 درست شده.عجالتا به عرض می رساند که این آقایون از سازنگان قدیمی سری دیابلو هستن و کسی بهشون بابت چیزی که خودشون مدت ها پیش خلق کردن خورده نمی گیره
این Risen چه طوره؟بازی روونی هست یا پدر آدم درمیاد واسه پیشرفت؟
سلام.
والا من جرأت نميكنم جديداً سمت اين مغازه هاي فروش بازي برم!!
ميري بازي ميخري ورداشتن Autorun اول بازي رو كه كلاً عوض كردن بجاش آرم شركت رو گذاشتن و يه آهنگ دامبولي ديمبو هم گذاشتن روش!!
هنگام نصب اسم ممد و حسن و تقي و نقي و ... از جلو چشت رد ميشه!:biggrin1:
با يك كليك ماوس خود به خود بازي نصب مبشه، كركش كپي ميشه و تمامي موارد لازم نصب ميشه و آخرش هم نه تو استارت منو از بازي خبري هست و نه تو رجيستري!!
اگه خدايي نكرده، زبونم لال بخواي پچ اي چيزي هم نصب كني سيستم علامت تأييد (پيروزي فرنگي ها) رو بهت نشون ميده ميگه خودتي!!!!!
اينترنت پرسرعت هم نداريم بريم دانلود كنيم! اينترنت 2 مگ محل كارم هم كه تنها اميد زندگيم بود قطع كردن نامردا ميگن به پيمانكارا اينترنت نميديم!!
من چيكار كنم الان خوب؟!!
اونوقت هي ميگين بسه ديگه بابا چقدر ديابلو 2 بازي ميكني!!
خوب مجبورم خوب!!
الان منو تيم ملي تو جنگل داريم چرخ ميزنيم و از اين Flayer هاي كوچولوي گوگوري مگوري ميكشيم بسي حال ميده!!!:biggrin1::biggrin1: