طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مصطفی جان مثل اینکه خیلی دیر جواب می دم، احتمالاً تا حالا بازی رو تا آخر بردی (شایدم نبردی)!
کلوخ سنگ به عنوان RPG بازی خیلی خوبیه مخصوصاً نوع ارتقاش جالبه. موتور خیلی خوبی داره گرافیک هم خیلی خیلی نرمه. ولی کاملاً به من احساس رضایت نداد. به نظر من داستان و جو بازی اونجور که باید باشه نیست.
کنترل خیلی بدی هم داره.
سلام برادر.
متاسفانه من در حد همون تست از بازی میدونم.
اما خوب به نظر میومد.
تمومش کردی ؟
باگ ماگ و از این صحبتا نداشت که ؟ از اینایی که آدمو وسط کار تو کف میذارن بعدش پچ هم براش نمیاد !! :biggrin1:
ممنون بابت راهنمایی و نظر.

پ.ن1:
نیستی برادر. کم پیدایی؟

اصلا بازی نکردم. دیدم Squad-Based ـه و کلاً بی خیال شدم.
حالا وقت کردی یه تستی بزن.

پ.ن2:
نترس ضریب منفی نداره تستش!! :smile:

پ.ن یکی مونده به آخر :
میبینم که در امضات WoW مشاهده میشه!! :biggrin1: مگه ترک نکردی ؟ باس قل و زنجیرت کنن به تخت تا حالت جا بیاد! کار از طناف و از این چیزا گذشته!! :biggrin1:

-------
خوب حالا یه سوال.
ما کلی زحمت کشیدیم و یه پچ 900 مگی واسه The Witcher دانلود کردیم که ظاهراً نسخه اصلی رو میکنه Enhanced Edition . حالا موقع نصب همون اول میگه باید بازی رو رجیستر کنم و از این صحبتها!
خاکی که بر سرمان باید بکنیم نـَمنـَه دِه ؟!

--------
پ.ن آخر:
من چندین بار تلاش کردم اما هر کاری میکنم این Blind Guardian اصلاً تو کـَتَم نمیره ! یه جوریه کاراشون! :-"

آخرین ویرایش:
تمومش کردی ؟
باگ ماگ و از این صحبتا نداشت که ؟ از اینایی که آدمو وسط کار تو کف میذارن بعدش پچ هم براش نمیاد !! :biggrin1:
ممنون بابت راهنمایی و نظر.

پ.ن1:
نیستی برادر. کم پیدایی؟
هنوز نرسیدم تمومش کنم. بعضی جاهاش خیلی تکراری می شه حوصله آدم سر می ره. یه جایی داره 2 ساعت پشت سر هم فقط موش می کشتم و می رفتم جلو.
ولی در مورد باگ! اصلاً یه دونه باگ که چه عرض کنم، یه دونه Glitch ساده هم نداره. به قدری نرمه، به قدری روون اجرا می شه که از RPG ها بعیده.

چند وقته سرم خیلی شلوغه.

من از torrent گرفتم ولی اینجا up کردم
http://anarchism.persiangig.com/audio/Blind Guardian - Sacred.mp3
آقا خسته نباشی، البته من از یه بابت دیگه میگم :-" با اجازه کتاب Sat@nic Verses از پروفایل persiangig ـت رو یه نگا کردیم، خیلی هم آموزنده بود :دی
ما کلی زحمت کشیدیم و یه پچ 900 مگی واسه The Witcher دانلود کردیم که ظاهراً نسخه اصلی رو میکنه Enhanced Edition . حالا موقع نصب همون اول میگه باید بازی رو رجیستر کنم و از این صحبتها!
خاکی که بر سرمان باید بکنیم نـَمنـَه دِه ؟!
سلام مهندس :دی

این پچ رو توی همون فولدری که TWEE.exe هست اجرا کن تا دیگه درخواست ریجستر نداشته باشه
راستی یه english language pack هم اگه اشتب نکنم میخواست وگرنه بازی اجرا هم که بشه باید بگی نـَمنـَه :-"

سلام مهندس :دی

این پچ رو توی همون فولدری که TWEE.exe هست اجرا کن تا دیگه درخواست ریجستر نداشته باشه
راستی یه english language pack هم اگه اشتب نکنم میخواست وگرنه بازی اجرا هم که بشه باید بگی نـَمنـَه :-"
سلام برادر. :smile:
ممنون بابت لینک. باس برم خونه تست کنم ببینم چی میشه.
اون English Language Pack رو دانلود کردم و دارم ! :biggrin1: اگه اشتباه نکنم کمی کمتر از 400 مگ بود. منتها همون اول نصب میگفت اون فایل آپگرید EE رو نصب کن بعد بیا اینو نصب کن. آخر پیامشم یه دونه از اینا (!) گذاشته بود که احتمالاً معنیش این بوده که خودتی ! :biggrin1: اول اون بعد این !! :biggrin1:

آقا یه وقت سوء تفاهم نشه که ما تو متن بالا از (!) استفاده کردیم. :blushing:

کسی اینجا Mount and Blade رو بازی کرده؟ من زیاد طرف RPG نمیرم (یعنی اصلاً نمیرم :biggrin1:) ولی این چون Magic اینا نداشت از خوشم اومد. بازی جالبیه. البته از نظر گرافیک و اینا تقریباً در حد مرغه (بازیش کلاً با آخرین پچش 380 مگه) ولی گیم پلی خیلی خوبی داره. مود های خیلی زیادی هم براش اومدن و میان و حتی بعضی هاشون حجمشون از خود بازی بیشتره.

چند تا اسکرین شات که خودم از توی بازی گرفتم:

این Blind Guardianه رو تا ما خواستیم بگیریم لینکش پرید, از تورنت هم گرفتم کیفیت نداشت, کسی کیفیت خوبش رو داره؟

این Blind Guardianه رو تا ما خواستیم بگیریم لینکش پرید, از تورنت هم گرفتم کیفیت نداشت, کسی کیفیت خوبش رو داره؟
لینک سالمه, ولی با اکانت شاتل فیلیه.

Last edited by a moderator:
سلام!
دوستان من جديدا بازي king's Bounty the Legend رو گرفتم. براي اولين باره كه از يه RPG نوبتي انقدر خوشم اومده. بازي هم گرافيك خوبي داره (بيشتر از نظر هنري)، هم موزيكهاي فوق العاده زيبايي داره، گيم پليش هم با اين كه در طولاني مدت يه مقدار خسته كننده ميشه ولي قابل قبوله، از نظر داستاني هم تا اينجا كه من رفتم خوب بوده.
ميخواستم ببينم نظرتون درباره ي اين بازي چيه؟ اگه ارزش نداره و RPG هاي بهتري تو اين سبك هست وقتمو براش حروم نكنم. (ولي به نظر ميرسه بازي خيلي خوبيه)

سلام
ميخواستم ببينم نظرتون درباره ي اين بازي چيه؟ اگه ارزش نداره و RPG هاي بهتري تو اين سبك هست وقتمو براش حروم نكنم. (ولي به نظر ميرسه بازي خيلي خوبيه)
من که بازیش نکردم . ولی یکی از rpg بازهای خفن بلاد بازیسنتر ( محمدرضا ) قبلاً بسی تعریف کرده ازش .
البته sacred 2 هم پیشنهاد میشه . اگر پیشنهاد رو قبول نکنی ، اونوقت متوصل به زور میشیم :دی

سلام

من که بازیش نکردم . ولی یکی از rpg بازهای خفن بلاد بازیسنتر ( محمدرضا ) قبلاً بسی تعریف کرده ازش .
البته sacred 2 هم پیشنهاد میشه . اگر پیشنهاد رو قبول نکنی ، اونوقت متوصل به زور میشیم :دی
ممنون.
چشم. براي حفاظت از جونم اونم ميگيرم.:biggrin1:
يه چيز ديگه هم بگم برم.:biggrin1: انتخابهاش هم خيلي گستردست. خيلي هم حرف ميزنند. البته صوتي نيست تصويريه.:biggrin1: يه ماموريت ميخواي انجام بدي 4-5 صفحه بايد كتاب بخوني.:biggrin1: كلا به RPG بازهاي با حوصله پيشنهاد ميشه. (حالا انگار من خيلي با حوصله هام.:-":biggrin1:)

والا اینا قراره بیاد...حالا درست و غلطش پا خودتون:
Lineage II: The Chaotic Throne: Gracia Final 04/30/2009
Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate 04/29/2009 6.8
Free Realms 04/29/2009 8.8
Utopia Kingdoms 04/29/2009
Magic World Online 04/16/2009
City of Heroes Architect Edition 04/14/2009
The Last Remnant 04/09/2009 7.5
The Dark Eye Drakensang 03/27/2009 7.6
Immortals 03/27/2009
Duels: Nightmare Premium Set 03/26/2009
Freaky Creatures 03/24/2009 8.0
Fallout 3: The Pitt 03/24/2009 7.9
Runes of Magic 03/19/2009 7.9
Three Kingdoms: The Battle Begins 03/16/2009
Fantasy Tennis Season 2 03/12/2009
EVE Online: Apocrypha 03/10/2009 8.8
The Lord of the Rings: Conquest 02/27/2009 6.2
Geneforge 5: Overthrow 02/25/2009 4.8

دوستان بازی جدید تو این سبک چی اومده؟ گرافیک بالا...حالت سوم شخص هم باشه...تو مایه های ویچر..ابلویون...داستانشم قشنگ باشه...چیزی اومده؟
همونطور که امیر گفت جدیدا عنوان جالبی نیومده اینا هم که نوشته بیشتر MMO بودن یا اونقدر المان‌های ضعیفی دارن که به زحمت میشه بهش گفت RPG، من هروقت یه RPG شاخ رو تموم می‌کنم یه سری note می‌نویسم درباره اینکه دفعه بعد توی همون بازی چه پروژه‌هایی رو دنبال کنم، حالا هم فکر کنم تا وسط تابستون عنوان درست‌وحسابی نمیاد من باید دوباره برم سراغ noteـهام :دی

اینم یه تریلر خفن از S** & Violance in Dragon Age با تم دلنشین مرلین منسون :p
49053-sten_rage_bmp_jpgcopy.jpg

پ.ن: به قول یاشار این روزا فقط به گیمی که M بمونه میشه امید داشت :mrgreen:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or