test84
کاربر سایت
Last Remenant منظورت بود فک کنم, آره اومده.بچها کسی از بازی LAST REMANDED خبر داره اومده یانه ؟
Last Remenant منظورت بود فک کنم, آره اومده.بچها کسی از بازی LAST REMANDED خبر داره اومده یانه ؟
witcher رو که دارم و sacred 2 رو هم تو بازار ندیدم :biggrin1: .
تو پستای قبلی دیدم مثل اینکه چندنفر دارن و پخش میکنن .اگه امکانش هست به ماهم بدین .خیر ببینین :cheesygri
اقا کسی جاب مارو نداد : کسی اینجا dungen and dragons باز نیست ؟؟؟؟؟؟ (یا harp , merp , ...)
اولاً: اینا Tactical RPG هستنسلام ....
اولا : عیدتون مبارک !
دوما :
یه سوال :
میشه چندتا بازیه Rgp بهم معرفی کنید که همه ی کاراکتراش انسان باشن و تخیلی نباشن ، ینی جک و جونور نداشته باشه !!!
مرسی ...
BigGrin2
سلام.
میگم از اساتید کسی این بازی جدیده که تو اسمش سنگ و کلوخ و از این صحبتها هم داره رو امتحان کرده ؟
نظرشون چیه در مورد این بازی ؟
من فقط نصبش کردم ببینم سالمه یا نه و یکی دو دقیقه تو بازی راه رفتم بعد پاکش کردم تا بعداً سر فرصت برم سراغش! :biggrin1:
جالب به نظر میومد حالا تا درست و حسابی نیوفتی روش (رو بازی منظورمه) نمیشه نظر داد. :smile:
نه داش پرهام به دستم نرسیده.سلام
مصطفی sacred2 به دستت رسید یا هنوز کسی برات نفرستاده ؟
آره خودشه ! :biggrin1:Drakensang ؟
Squad-Based ـه و منم سراغ اینجور بازیها نمیرم.
آقا این آهنگی که Blind Guardian واسه این بازیه Sacred 2 خونده و اسمه آهنگ هم همین Sacred هست رو کسی داره به ما بده؟ یه تیکه اش رو شنیدم, به شدّت زیباست!
مصطفی جان مثل اینکه خیلی دیر جواب می دم، احتمالاً تا حالا بازی رو تا آخر بردی (شایدم نبردی)!سلام.
میگم از اساتید کسی این بازی جدیده که تو اسمش سنگ و کلوخ و از این صحبتها هم داره رو امتحان کرده ؟
نظرشون چیه در مورد این بازی ؟
من فقط نصبش کردم ببینم سالمه یا نه و یکی دو دقیقه تو بازی راه رفتم بعد پاکش کردم تا بعداً سر فرصت برم سراغش! :biggrin1:
جالب به نظر میومد حالا تا درست و حسابی نیوفتی روش (رو بازی منظورمه) نمیشه نظر داد. :smile:
سلام
دوستان تهرانی کی بازی رو میخواست که هنوز نتونسته بگیره؟
آره خودشه ! :biggrin1:
حالا تست کردی بازی رو یا کلاً به خاطر همون Squad-Based بی خیالش شدی ؟
من از torrent گرفتم ولی اینجا up کردم
http://anarchism.persiangig.com/audio/Blind Guardian - Sacred.mp3