طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام!
دوستانی که Divinity 2 را بازی کردند بازیشون مشکل افت فریم نداره؟! آخه من امروز بازی را نصب کردم ولی این افت فریم خیلی اذیت می کنه. نسخه ای که من دارم زبونش آلمانی با منو و زیرنویس انگلیسی هست. راستش سیستمم Dragon Age را خیلی راحت اجرا میکنه واسه همین فکر نمی کنم مشکل سخت افزاری باشه.

سلام
سلام!
دوستانی که Divinity 2 را بازی کردند بازیشون مشکل افت فریم نداره؟! آخه من امروز بازی را نصب کردم ولی این افت فریم خیلی اذیت می کنه. نسخه ای که من دارم زبونش آلمانی با منو و زیرنویس انگلیسی هست. راستش سیستمم Dragon Age را خیلی راحت اجرا میکنه واسه همین فکر نمی کنم مشکل سخت افزاری باشه.
کمک همین نسخه آلمانی رو دارم و مشکلی ندارم باهاش .
-----
پ.ن : پارسیا اینی که دادی فقط map هه ؟! جایی که میخوام رو پیدا کردم ( صفحه 126 ) ولی توضیحی نداده که بدرد بخوره .

سلام

کمک همین نسخه آلمانی رو دارم و مشکلی ندارم باهاش .
-----
پ.ن : پارسیا اینی که دادی فقط map هه ؟! جایی که میخوام رو پیدا کردم ( صفحه 126 ) ولی توضیحی نداده که بدرد بخوره .

بابا اینجا که نوشته بابد بری فلانجا با فلانی صخبت کنی که رو نقشه هم علامت گذاشته. توضیح چی میخوای خو ؟ همین یکدونه guide هست رو اینترنت.

آخه تو اين بازي دو تا دختر هستن كه با ما همراه مي شن. به طور مرتب كه با اينا حرف مي زني و رابطه شما بهتر مي شه، علاقمند مي شن. اولي آدم طبيعيه، وقتي خجالتش ريخت، كاراي طبيعي با شما انجام مي ده (همون چيزايي كه تو بقيه بازياي BioWare هم ديديم).
دومي يك Bard ـه كه توي Chantry زندگي مي كرده و آدماي مذهبي شستشوي مغزي دادنش. وقتي با اين رابطه برقرار مي كني، وقتي كه خجالتش ريخت، يه صحنه اي هست يهو مي زنه زير آواز به سبك فيلماي هندي و اين ور و اون ور مي ره و حركت هاي رمانتيك انجام مي ده. مردم هم از دور و بر نيگا مي كنن و قهرمان بازي (شما) جلوش واي ميسته و حركت هاي فلسفي از خودش بروز مي ده. چند روزه اين موضوع ذهن منو به شدت مشغول كرده و خواباي آشفته دارم مي بينم، هنوزم حالم كاملاً خوب نشده.
من هميشه سعي مي كردم اگه خداي نكرده جايي فيلم هندي پخش مي شد، از فاصله يك كيلومتري اش فرار كنم ولي اين يارو (كارمند هندي BioWare) غافلگيرم كرد.

من هر کاری میکنم نمیتونم با این طرف بریزیم رو هم . زیادی پالادینم اونم خوشش نمیاد معلومه که با تو که لوسیفری کارایی میکنه:biggrin1:
این چیزا خوراکه ممد ( nameless ) بود همیشه .

احتمالا پیداش میشه . دیر میاد ولی با دست پر میاد

آخرین ویرایش:
سلام
بابا اینجا که نوشته بابد بری فلانجا با فلانی صخبت کنی که رو نقشه هم علامت گذاشته. توضیح چی میخوای خو ؟ همین یکدونه guide هست رو اینترنت.
نچ :دی
ببین تو اونجا 5 تا مجسمه هست که تو 3 مکان مختلف از اون map هستن . 1 دونه تک و 4 تای دیگه هم 2 به 2 پیش همن .
همونجا با همین مجسمه ها یه معما طرح کرده که باید حلش کنی تا یه دری رو برات باز کنه .
رو نقشه 126 هم محل مجسمه ها رو مشخص کرده ( 2 - 3 - 4 ) ولی توضیحی که من بتونم ازش سر در بیارم نداده :دی

سلام!
متاسفانه من هم مشکل افت فریم رو دارم معمولا رو سی هست ولی بعضی جاها ییهو می یاد رو بیست و حتی 17 و بعد بر میگرده.
ویرایش:یافتم! اگه timeslice shadow upgrade فعال باشه سرعت تقریبا دو برار میشه ولی کیفیت shadow ها کمی کم میشه( مثلا با وزش باد با اینکه برگ ها حرکت می کنه ولی سایشون ثابته)
راستی چرا اکثر NPC تو این بازی سایه ندارن؟

آخرین ویرایش:
سلام!
شايد مشكل شما افت فريم نيست؟ اين بازي كلاً انيميشن هاش ايراد داره و شكسته به نظر مياد. اولين بار كه آدم بازي رو مي بينه احساس مي كنه افت فريم داره، ولي با بنچمارك فريم من روي 80 بود در حالي كه بازم انيميشن ها حالت شكسته داشتن.

من هر کاری میکنم نمیتونم با این طرف بریزیم رو هم . زیادی پالادینم اونم خوشش نمیاد معلومه که با تو که لوسیفری کارایی میکنه:biggrin1:
اختيار داريد اتفاقاً همون اول بازي اقدامات مقتضي رو مبذول كرد. يعني اولين باري كه رفتم تو كمپ، بدون اين كه حتي بهش هديه داده باشم (فقط با حرف) عمليات لازم انجام شد. خودم هم از سرعت كار تعجب كردم. فكر نمي كردم اينقدر Charming باشم.:p

ببخشید من تو یه جای divinity گیر کردم
تقریبا اوایل بازی تو اون کوئست To Lay a Ghost to Rest زیر کلیسا تو tomb یه روحه مییاد میگه که بایدباهاش دوئل کنیم روش خاصی داره کشتنش؟ اخه تو دو حرکت فرتم میکنه:((

آخرین ویرایش:
ببخشید من تو یه جای divinity گیر کردم
تقریبا اوایل بازی تو اون کوئست To Lay a Ghost to Rest زیر کلیسا تو tomb یه روحه مییاد میگه که بایدباهاش دوئل کنیم روش خاصی داره کشتنش؟ اخه تو دو حرکت فرتم میکنه:((

اگه منظور روح Arben که نه، همینطوری با اتک معمولی میمیره. اگه خیلی سخته خو یه چند تا ساید کوئست انجام بده لول اپ شی بعد خدمتش برس ;)

آخرین ویرایش:
شايد مشكل شما افت فريم نيست؟ اين بازي كلاً انيميشن هاش ايراد داره و شكسته به نظر مياد. اولين بار كه آدم بازي رو مي بينه احساس مي كنه افت فريم داره، ولي با بنچمارك فريم من روي 80 بود در حالي كه بازم انيميشن ها حالت شكسته داشتن.
سلام!
اون شکستگی انیمیشن ها که شما گفتی کاملا محسوسه ولی افت فریم تو بعضی از بخش های بازی خیلی اذیت می کرد یعنی رسما تصویر آهسته میشد بعضی جاها. من کل تنظیمات مربوط به Shadow را غیر فعال کردم و یه مقدار بهتر شد ولی باز هم رو اعصاب بود، واسه همین بی خیالش شدم و دوباره رفتم سراغ Dragon Age. هر وقت توانستم نسخه انگلیسی اش را می گیرم و ادامه میدم.

پ.ن: ناگفته نماند که نسخه ای که من داشتم برای گروه Boysteam بود، فکر کنم یه بلایی سر بازی آورده اند :دی

سلام!
اون شکستگی انیمیشن ها که شما گفتی کاملا محسوسه ولی افت فریم تو بعضی از بخش های بازی خیلی اذیت می کرد یعنی رسما تصویر آهسته میشد بعضی جاها. من کل تنظیمات مربوط به Shadow را غیر فعال کردم و یه مقدار بهتر شد ولی باز هم رو اعصاب بود، واسه همین بی خیالش شدم و دوباره رفتم سراغ Dragon Age. هر وقت توانستم نسخه انگلیسی اش را می گیرم و ادامه میدم.

پ.ن: ناگفته نماند که نسخه ای که من داشتم برای گروه Boysteam بود، فکر کنم یه بلایی سر بازی آورده اند :دی

ویرایش:یافتم! اگه timeslice shadow upgrade فعال باشه سرعت تقریبا دو برار میشه ولی کیفیت shadow ها کمی کم میشه( مثلا با وزش باد با اینکه برگ ها حرکت می کنه ولی سایشون ثابته)
این کار هم جواب نداد؟:confused:

سلام
من دوباره تو divinity 2 گیر کردم :دی
یه جایی هست که همه چیز یخیه . lady's kara chambers اگر اشتباه نکنم . 5 تا مجسمه هست . یه معما داره که باید حلش کنی تا یه دری رو برات باز کنه . نتونستم حلش کنم . یکی کمک کنه .

خو من همین الان اینجا بودم که حل شد :biggrin1:
قضیه اینه که باید دقیق برعکس چیزی که اون ممجسمه ها میگن عمل کنی. اینم اسم درست مجسمه ها:
مجسمه تکیه: devastation
اتاقی که گیاه داره مقتی رو به اون portal وایسی: چپی waste راستی chaos
اتاقی که مواد مذاب اینا داره رو به portal وایسی: چپی havoc راستی mayhem
اینارو که زدی برو تو یکی از همون portal ها و دره روبرو رو باز کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or