طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قسمت دوم The Witcher کی قراره بیاد؟

این بازی Divinity II ارزش دانلود کردن رو داره؟

تو این سری بازی های RPG که اخیرا اومده میشه بگید کدوماشون بازیهای خوبی هستن؟

سلام . والا من dragon age و تازه امروز گرفتم . البته مطلبی در مورد Downloadable Content و patch 1.01 در تاپیکش مینویسم. Divinity II رو هم پس فردا میگیرم ولی فکر کنم اولویت با dragon age باشه.

Torchlight رو که تموم کردم . alchemist اش که ترکیبی از mage و necro هستش . تا سطح 18 باهاش hard رفتم ولی نمیدونم چرا زیاد جالب نبود و کم کم داشت سخت میشد . یا skill هامو بد برداشم یا کلاً سخته

بعد با destroyer تو hard بازی کردم . destroyer همون barbarian هستش . به نظر من با skill های درست خیلی قوی میشه . حالشم بیشتر بود .
البتخ torchlight رو نمیشه rpg حساب کرد ولی به هر حال بازی کردنشو برای یکبار خالی از لطف نیست و مفرحه.
جالبه بعد از تموم شدن بازی یه قسمت دیگه باز میشه که میتونید تو اونجا بازیتون رو ادامه بدید (البته فقط کشتن و level up شدن و مرحله ها رو تموم کردنه). نمیدونم چند مرحله داره ولی احتمالاً زیاد هسشتش
یه خوبی دیگه که داره وجود یک storage هست که بین همه کاراکترهایی که میسازید مشترکه و میتونید بین کاراکتراتون item رد و بدل کنید
اینم یه عکس از boss آخرش.

(omg , even tinypic is ******d , shit)

Risen رو هم یه ده پانزده ساعتی دارم بازی میکنم ؛ تقریباً 90 درصد یا بیشتر مکالمه و اینور و انور دنبال صحبت با اینو اون رفتن بوده . البته هنوز نمیتونم نظر بدم ولی فکر کنم از لحاظ اکشن و سرگرم کننده بودن ضعیف هستش

۞۩ محمد ۩۞

یه 7-8 ساعتی DA بازی کردم (نسخه 360). خیلی بهتر از اونی بود که انتظار داشتم.:love:
عجب داستانی داره!:biggrin1: یعنی جدی برای هر Origin ـش یه داستان جدا داره؟! تازه هر کدوم از این نژادها هم چندتا کلاس دارن که باز داستانشون با هم فرق داره!! مثلا میتونی Noble بشی یا یه روستایی.:biggrin1: ارزش 7-8 بار تموم کردنو داره.
فقط یه کم منوهاش (Inventory و quest log و level up کردن و اینا) پیچیدست که بعد از چند ساعت بازی تازه قلقش دستم اومد. ولی کلا گیم پلیش واسه Gamepad یه کم (چه جوری بگم!) یه کم زیادیه!:biggrin1: کلا یه همچین RPG کلاسیکی رو باید با موس کیبرد بازی کرد. اگه PCیم درست حسابی میکشید حتما ورژن PC رو میگرفتم. ولی با همه اینها خیلی خوشم اومد ازش. یه مدت مدیدی مشغولیم با این.:biggrin1:

در مورد داستان...در واقع اول هر کدوم مثل همه و در نهایت همه به اونجا میرسن که باید با DUncean برن و Grey Warden بشن و از اینجا دیگه داستان مثل همه در واقع تفاوت همه ریس ها و کلاس ها تا همین جاس و از اینجا به بعد داستان یکی میشه...البته تصمیات هم در پایان بازی تاثیر میزاره...در مورد DOnt send هم واسه منم خیلی کم پیش میاد اما اکثرا موقعی که میخوام از بازی بیرون بیام واسه همین مشکلی پیش نمیاد....نمیدونم مشکل از چیه فک کنم از کرک باشه .

براي دوستاني كه DAO بازي مي كنند؛ در صورتي كه كاراكتر اصلي رو Rouge انتخاب كرديد چند نكته:
Rouge دو حالت اصلي داره. Ranged و Dual Weapon Melee Fighting
چون تو اين بازي ميزان آسيب Ranged بر اساس Dexterity محاسبه مي شه، شما بايد حواستون باشه اگه مي خواييد Archer درست كنيد حتماً Dex رو خيلي زياد بكنيد. ضمناً آسيب زوبين فقط بر اساس Dex محاسبه مي شه و Str روش اثر نداره براي همين Longbow مناسب ترين اسلحه Ranged براي Fighter ها و زوبين مناسب ترين اسلحه Ranged براي Rouge هاست.

اما Dual Weapon
در اين حالت چند نكته بسيار مهم وجود داره كه خيلي ها بهش توجه نمي كنن.

• نكته اول اينه كه بخشي از آسيب سلاح هاي piercing مثل خنجر تو اين بازي بر اساس Dex محاسبه مي شه، بنابراين حتماً از خنجر استفاده كنيد.

• دوم اين كه ميزان‌اسيب melee بازي بر اساس Strength هم محاسبه مي شه،پس احتمالاً فكر كرديد Strength خودتون رو افزايش بديد. اين كار رو نكنيد.
  • در عوض Cunning رو افزايش بديد. بعد از اين كه به Level 8 و Dexterity 23 رسيديد، Lethality رو انتخاب كنيد. اين مهارت به شما اجازه مي ده در صورتي كه Cunning Modifier بيش از Strength Modifier باشه، ميزان آسيب Base Melee Damage به جاي St Modifier بر اساس Cunning Modifier محاسبه بشه. يه چيزي تو مايه هاي Weapon Finesse تو D&D با اين تفاوت كه WF ميزان آسيب melee رو بر اساس Dex Modifier محاسبه مي كنه. به اين ترتيب به جاي اين كه Stat point ها رو روي Strength هدر بدين، Cunning و Dexterity رو افزايش مي دين كه نه تنها ميزان آسيب melee شما رو افزايش مي دن، بلكه تو مهارت هاي ديگه مثل باز كردن قفل و پيدا كردن تله ها هم كاربرد دارن.
  • در اين حالت تنها كاربرد Strength بالا براي يك Rouge براي آيتم هاييه كه به Strength بالا نياز دارند (اكثراً زره هاي متوسط و سلاح هاي بزرگ تر از خنجر)، البته اگه بخواهيد از اينا استفاده بكنيد (كه مسلماً نمي خواهيد، چون زره سبك براي Rouge مناسب تره و زره متوسط و سنگين براي اين كلاس مناسب نيست).
من تو GameFaqs يه FAQ پيدا كردم كه برعكس اين موضوع رو نوشته بود! براش اي ميل زدم و متن رو درست كرد، ولي نامرد اسم منو تو FAQ نياورده. عجب آدمايي پيدا مي شن! :biggrin1::mad:
ببينيد نامرد چي نوشته!

[LTR]Lethality: Actually, after having done some more number crunching, this ability has a significant impact on damage output.[/LTR]
After some number crunching
اگه من اي ميل بهش نمي زدم فعلاً در حالت كما به سر مي برد، بعد برگشته گفته Number Crunching! قبلاً گفته بود اين مهارت Lethality خيلي عجيب و به درد نخوره!
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/dragon_age_origins_class.txt
.

• نكته ديگر اين: به دشمنان دقت كنيد. يك دايره دور اونا وجود داره كه جلوي بدن قرمز و پشت بدن سياهه. موقع استفاده از يك Rouge براي اين كه حداكثر آسيب رو بزنيد، *بايد* كاراكتر رو پشت سر دشمن مستقر كنيد تا حمله ها از Normal Attack به Backstabbing تبديل بشن كه ميزان آسيب اونا به طرز قابل توجهي بيشتره.
البته رعايت اين قاعده بعضي در برخي موارد لازم نيست:

1. اگه از Sustained Skill هايي استفاده مي كنيد كه Back-stab رو غير فعال مي كنن. مثلاً Dual Striking .
  2. اگه از Skill هايين مثل Dirty Fighting استفاده مي كنيد كه دشمن رو گيج مي كنه، در اين حالت هر ضربه فارغ از اين كه از كدوم زاويه به دشمن برخورد بكنه، يك Back-Stab خواهد بود.
========ويرايش=========

چند نكته ديگه كه يادم رفت بگم. اولاً تو اين بازي ميزان آسيب Shortbow بر اساس Dex و ميزان آسيب Longbow بر اساس Dex+Str محاسبه مي شه، بنابراين اگه Str پايين داريد از Longbow استفاده نكنيد و برعكس (قاعده كلي).
ثانياً به دليل وجود يك باگ در بازي، ميزان آسيب خنجر *فعلاً* بر اساس Dex+Str محاسبه نمي شه بلكه فقط بر اساس Str محاسبه مي شه كه BioWare در اولين پچ اين مشكل رو حل خواهد كرد (به عبارت بهتر در حال حاضر به دليل وجود باگ مي تونيد بدون هيچ penalty از شمشير به جاي خنجر استفاده كنيد، اما اين يك قاعده در بازي نيست و يك باگه، پس بهتره فراموشش كنيد چون در اولين expansion موضوع فرق خواهد كرد و اگه بر اساس اين باگ يك Rouge بسازيد، پس از اومدن اولين پچ يا اكسپنشن، كاراكتر شما Broken Character خواهد شد).
Georg Zoeller يكي از كاركنان BioWare در حال حاضر يك hotfix براي حل اين مشكل ارايه داده:
Click here

نحوه نصب و حذف:
[LTR]Installation

• Download dexterity_fixes3.zip and extract it into the \packages\core\override folder underneath your Dragon Age: Origins game installation. e.g
c:\program files\bioware\dragon age\packages\core\override.
  • On some systems, it seems the ame is ignoring that directory and instead is using My Documents\bioware\dragon age\packages\core\override. In any case, do not copy the file in both
  • Two new files will be created in that directory: itemstats.gda and itemstatdefines.gda

• Write yourself a reminder to remove the files installed by this hotfix before applying an offical patch.

• Restart the game.
You can tell if this hotfix installed correctly by inspecting a bow or crossbow in your inventory. If the hotfix is active, you will see
Attack: 5 as part of the item tooltip.

Uninstallation

When done testing or before applying the next offical patch, delete the following files and restart the game.

• itemstats.gda
  • itemstatdefines.gda
This hotfix should uninstall cleanly and leave not permanent changes after removal[/LTR].
اين فايل مشكلي كه گفتم رو رفع مي كنه اما باعث مي شه بازي خيلي سخت تر از قبل بشه (در عمل هنگام مبارزه با كاراكتر هاي ranged ميزان سختي بازي يك سطح افزايش پيدا مي كنه، يعني Easy به نرمال تبديل مي شه و Normal به Hard) . امتحانش ضرري نداره، ولي راه حل نهايي نيست و بهتره منتظر پچ يا اكسپنشن بشيد.

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان

چندتا سوال داشتم درمورد dragon age

و Divinity II
dragon age مهم تر چون فعلا میخوام این بازی که واقعا باحاله رو تمام کنم

من یه rouge ساختم الفه کلا خیلی با کارترام کار کردم گیفت و لول و ایتم

alistair واقعا تبدیل به یه تانک کامل شده طوری که خیلی راحت تونستم یه اژدها

تویه اون کوهستان بود رو بکشم هم اژدهارو هم خادمشو (البته اولش از در دوستی وارد شدم و

خون اژداهارو نوش جان کردم بعد خدمت جفتشون رسیدم :دی)

و اما سواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااال:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

من الان باید یه دروازه تو redcliffe castle رو باز کنم اما نمیدونم چه جوری کل مپ همه جارو
دوباره گشتم با همه هر موجود زنده دوباره صحبت کردم کلی سکرت پیدا کردم

اما نشد مثلا یه سکرت این بود تو کلی کتاب و نوشته تو circel tower پیدا کردم که اخرش باعث شد
یه تو یه قسمت از این تاور یه جادو ازاد بشه برای سامان کردی چیزی که نتونستم انجامش بدم

خواهش میکنم یکی از دوستان لطف کنه و سریع توضیحشو واسم بزارم خسته شدم از بس گشتم

:(:(:(:(:(

آخرین ویرایش:
دیدین Hellgate: Tokyo معرفی شده؟!
بابا بیخیال اول آپریل دو تا خیابون بالاتره ها، نه خداییش اینا چی فکر کردن با اون افتضاحی که قبلا به بار اومده من اگه جای اونا بودم حداقل یه عنوان میساختم که کمتر سر و صدا به پا کنه مثلا Hellgate: Tehran :دی

دیدین Hellgate: Tokyo معرفی شده؟!
بابا بیخیال اول آپریل دو تا خیابون بالاتره ها، نه خداییش اینا چی فکر کردن با اون افتضاحی که قبلا به بار اومده من اگه جای اونا بودم حداقل یه عنوان میساختم که کمتر سر و صدا به پا کنه مثلا Hellgate: Tehran :دی
من الان باید یه دروازه تو redcliffe castle رو باز کنم اما نمیدونم چه جوری کل مپ همه جارو
دوباره گشتم با همه هر موجود زنده دوباره صحبت کردم کلی سکرت پیدا کردم

اما نشد مثلا یه سکرت این بود تو کلی کتاب و نوشته تو circel tower پیدا کردم که اخرش باعث شد
یه تو یه قسمت از این تاور یه جادو ازاد بشه برای سامان کردی چیزی که نتونستم انجامش بدم

خواهش میکنم یکی از دوستان لطف کنه و سریع توضیحشو واسم بزارم خسته شدم از بس گشتم[/B]

:(:(:(:(:(
بستگی داره الان تا کجای ماموریت Arl of Redcliffe رو رفته باشی فکر کنم نمیدونم چطوری از گشتن توی Redcliffe سر از Tower در آوردی ولی خب طبق اون دو حالت اصلی:
1. قبل از دیدن Connor : بعد از اینکه از مردم در برابر زامبی‌ها دفاع کردی Ban Teagan بهت یه کلید میده که از راه مخفی آسیاب بادی کنار Ser Perth میتونی وارد قصر بشی البته یه گزینه دیگه هست که میتونیم به مردم بی‌دفاع کمک نکنیم، من این راه رو امتحان نکردم...
2. بعد از دیدن Connor : در این قسمت دروازه قصر باز شده بعد از رد شدن از دروازه میتونی به طبقه بالای قصر بری و شاهزاده جن‌زده رو بکشی یا به Tower بری و به کمک جادوگرای اونجا در قلمرو Fade روح پسره رو از دست اون شیطان نجات بدی (یا شیطان رو از دست پسره !‌‌) یا به کمک Jowan و جادوی ممنوعه ملکه رو برای نجات پسرش قربانی کنی
ویرایش: بالاخره Recliffe یا Tower ؟ :دی

آخرین ویرایش:
از حرفاي دوستمون Gaara به نظر مي رسه ايشون فعلاً تو Tower of Magi ـه (برج جادوگر ها).
شما فعلاً بايد ماموريت اون برج رو انجام بدي، بعداً به Redcliffe هم مي رسي (وقتي ماموريت هاي برج جادوگرا تموم شد، از روي نقشه به اونجا برو).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or