طرفداران ژانر JRPG

به نظرت واقعا تو فضای مسموم گیمینگ این روز ها فاینال ۱۳ پذیرش میشد؟ رسما با خاک کوچه یکیش میکردن ... همون موقع که این واکنش ها مد نبود هم کلی نقد و گلایه از فمینیستی بودن لایتنیگ میکردن ... به غیر از اینکه هر سه کارکتر مذکر بازی واقعا تباه و بی مصرف و سربار بودن ...
آره ازونجا که بازیای جدید تماما مذکر شدن و هر بازی که کاراکتر زن داشته باشه بایکوت میشه کاملا درست میگی!
عموم گیمرا در حدی منطق دارن که همرو با یه چوب نزنن و با یه تحلیلی در مورد یه موضوعی موضع بگیرن.
در کل هم یه سری زیاده رویا از یه اقلیتی از هر طرف بالاخره وجود داره. یه سری تا کاراکتر سیاه یا زن ببینن ممکنه جبهه بگیرن، یه سریم برای کاراکترای سفید یا مرد سریع جبهه میگیرن. یه سریم که منتظرن استدیوهای مورد علاقشون سلیقشونو شکل بدن و بهشون دیکته کنن زیبایی و زنانگی و مردانگی و انسان بودن چیه اصلا. حالا ممکنه دو روز دیگه بگن مرد واقعی جای حرف زدن زوزه میکشه سریع همونم توجیه میکنن.

جدای این مسائل هم کسی که ذره ای مدیا ژاپن رو دنبال کنه هیچ مشکلی با پروتاگونیست زن نداره چه بسا طرفدارای آثار ژاپنی بیشتر از کاراکترای زن استقبال میکنن. ایرادیم که اون موقع از FF13 میگرفتن دقیقا سر چرت بودن کاراکترای مرد مخصوصا اسنو بود نه وقار و ابهت لایتنینگ که همون موقع هم جزو معدود نکات مثبت بازی بود. FF13 یه حرکت آوانگارد تو تاریخ ویدیوگیم نبوده که بگیم اگه الان میومد همه میریختن سرش. مدیای ژاپن چندین دهس که کاراکتر قهرمان زن داشته و در آینده هم خواهد داشت و هیچ ایرادیم کسی نخواهد گرفت.

در کل یه سری همه چیزو ووک میبینن یه سریم هر نقدی رو نفرت پراکنی و سم پراکنی میبینن.

البته به نظرم بانو لایتنینگ با این همه زیبایی مورد نفرت گروه دیگری قرار می گرفت
مقالات به خط شده she/her با پست هاش راجب سکسیست بودن طراحی بازی جالب می شد :D

نمی دونم چرا وقتی stellar blade همین امسال اومد و شخصیت اصلیش هم زن بود و این همه حمایتی ازش شد رو نادیده می گیرید

مشکل جای دیگریست

من تازه الان متوجه شدم که Persona 2 Etrrnal Punishment نسخه PSP هم پچ انگلیسی براش اومده و میشه بازیش کرد \m/
مثل اینکه یکساله که اومده و خبر نداشتم.
تو تاپیک P4 گفتم چون که برای من اولین تو سری بود با شخصیتهاش خیلی بیشتر از بقیه مجموعه ارتباط گرفتم ولی در حالت کلی مطمئنا بهترین نسخه سری برای من همین دوگانه P2 هست و تمام.
مخصوصا از لحاظ داستان.
سالها منتظر نسخه PSP بودم که پارت دومش پچ انگلیسی بگیره و بهانه ای بشه برای دوباره بازی کردن که خب الان دیگه وقتشه.

ویتا رو از قبر درآوردم :D\m/

مطمئنا خیلیهامون P2 رو بازی کردیم ولی اگه احیانا طرفدار جدیدی اینجا هست که آشنایی نداره و دفعه اولشه که میخواد بازی کنه ، Persona 2 تو دوپارت منتشر شده.
اول باید innocent-sin رو بازی کنین و بعد Eternal Punishment.
اینکه چرا اینطور منتشر شد رو بخوام توضیح بدم بدون اسپویل نمیشه فقط اینطور حساب کنین که باید جفتش رو بازی کنین.

اگه خواستین دانلود کنین:
https://retrogametalk.com/repository/psp/persona-2-innocent-sin-usa-undub-2/

https://retrogametalk.com/repository/psp/persona-2-eternal-punishment-jpn-2/
این خودش ژاپنی هست و فقط با پچ انگلیسیش باید بگیرین:
Persona 2 - Eternal Punishment (English v1.00)
اگه با صدای انگلیسی خواستین هم پایینش هست.

عزیزان تنظیمات و ماد خاصی برای FF Remake هست که واجب باشه ؟
یکی دوتا ماد گیمپلی داره نمیدونم نصب کنم یا تجربه بازی رو خراب میکنه :-?

حواسم نبود چنددفعه بدون لاگین کردن رفتم نکسوس الان زدم تازه دیدم چه خبره :))
چجوری دلشون اومد برا اینا بزنن ؟ آخه تیفا ؟ نامردا تیفا حرمت داره نه لذت :( هرجور نگاه میکنم به این بازی نمیخوره :|

عزیزان تنظیمات و ماد خاصی برای FF Remake هست که واجب باشه ؟
یکی دوتا ماد گیمپلی داره نمیدونم نصب کنم یا تجربه بازی رو خراب میکنه :-?

حواسم نبود چنددفعه بدون لاگین کردن رفتم نکسوس الان زدم تازه دیدم چه خبره :))
چجوری دلشون اومد برا اینا بزنن ؟ آخه تیفا ؟ نامردا تیفا حرمت داره نه لذت :( هرجور نگاه میکنم به این بازی نمیخوره :|
اینها عشق دوران بچگی یه نسلی هستن.
اگه برای اینها نسازن پس برای کی باید بسازن؟
یه مشت npc ناشناس بی هویت؟ :))

============
در مورد ماد برای گرافیک بازی اگه سیستم خوبی داری این گاید رو ببین:
Сообщество Steam :: Руководство :: FFVII (R) ULTIMATE GRAPHICS & STUTTER FREE MOD GUIDE

ماد Hd Project از نکسوس حذف شده ولی آدرس دانلودش رو گذاشته.
فقط حجمش خیلی زیاده.

غیر این این لباس Advent Childern برای کلود خیلی جذابه:
Cloud Advent Children Outfit
693-1657136860-2139020391.jpg

یا غیر فعال کردن داینامیک رزولوشن:
Dynamic Resolution Disabler

باقی رو هم که خودت دیدی:))

آخرین ویرایش:
بالاخره بعد 7سال ماد Echo S VII برای FF VII (نسخه اصلی) منتشر شد.
با این ماد کل شخصیت های بازی صداگذاری کامل شدن.

2-3 سال اخیر با جذب یک تیم حرفه ای صداگذاری ، پروژه راه صدساله رو یک شبه طی کرد.
واقعا حجم کاری که انجام شده اون هم با این کیفیت فوق العادست.
=========
تاریخ انتشار 13 ژانویه (12 روز دیگه) .
=============
نکته جالب اینکه کار روی صداگذاری کامل FF VIII و همینطور IX از همین تیم شروع شده.
صداگذاری اون 2 بازی بطور همزمان داره انجام میشه.
اگه میخواین پیگیری کنین:
x.com
x.com

بعد انتشار مادصداگذاری کامل FF7 (ECHO-S 7 ) و استارت پروژه FF8 (ECHO-S 8 )
حالاتیزر پروژه صداگذاری کامل FF9 :
این تیم Echo-s مثل اینکه JRPGهای 95 تا 2000 رو کنتراد گرفتن.
بعد از انتشار صداگذاری کامل شخصیتهای FF VII و استارت پروژه های VIII و IX ، الان تیزر صداگذاری کامل Legend of Dragoon رو هم منتشر کردن:

تیم Echo-s پروژه بعدیشون رو هم شروع کردن:

Trails in the Sky FC

View attachment Tsunamods on X- 'We’re excited to be partnered with @TrailsInTheDub to bring you Echo-S Trails, .mp4

غیر از FF7 که پارسال کاملا منتشر شد.
الان بطور همزمان روی صداگذاری کامل FF 8 , FF IX , Legend Of Dragoon هم دارن کار میکنن.
Trails هم که اضافه شد!

رسما کنتراد گرفتن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or