طرفداران ژانر JRPG

@Dante _Sparda
این گیم ساب دیگه رای گیری برای زیرنویس کردن بازیها نمیذاره؟

تو فکرش بودم که ای کاش بشه به نحوی مجابشون کنیم Metaphor ReFantazio رو زیرنویس کنن. هم روی PC اومده هم مولتی پلتفرمه روی PS4 هم حتی هست (میتونن زیرنویسشو روی اونم بفروشن) هم برخلاف بازیهای چند سال اخیر اتلوس برای PC کرک شده هم الان اینا کارهای با دیالوگ زیاد هم بیرون دادن و فکر نکنم براشون سخت باشه.
و زیرنویس شدنش میتونه راه فارسی سازی پرسونا۶ در آینده رو هموار کنه...
مساله فقط اینه اینا رو بکشونیم سمت بازیهای اتلوس که واقعا اهمیتشون از فاینال فنتزی برای ماها بیشتر نباشه کمتر هم نیست.

@Dante _Sparda
این گیم ساب دیگه رای گیری برای زیرنویس کردن بازیها نمیذاره؟

تو فکرش بودم که ای کاش بشه به نحوی مجابشون کنیم Metaphor ReFantazio رو زیرنویس کنن. هم روی PC اومده هم مولتی پلتفرمه روی PS4 هم حتی هست (میتونن زیرنویسشو روی اونم بفروشن) هم برخلاف بازیهای چند سال اخیر اتلوس برای PC کرک شده هم الان اینا کارهای با دیالوگ زیاد هم بیرون دادن و فکر نکنم براشون سخت باشه.
و زیرنویس شدنش میتونه راه فارسی سازی پرسونا۶ در آینده رو هموار کنه...
مساله فقط اینه اینا رو بکشونیم سمت بازیهای اتلوس که واقعا اهمیتشون از فاینال فنتزی برای ماها بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
اگه زیرنویس بکنه که خیلی خوبه کلا کمی روی زیرنویس بازیهای ژاپونی کار بکنن خیلی خوب میشه .این متافور کرکش مشکلی نداره؟ چون از روی نسخه دمو کرک کرده بودن میگم .اگه مشکلی نداره فعلا کرکی بازی کنم تا هر وقت تخفیف خوبی خورد بخرمش الان زیادی گرونه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith and bezad
اگه زیرنویس بکنه که خیلی خوبه کلا کمی روی زیرنویس بازیهای ژاپونی کار بکنن خیلی خوب میشه .این متافور کرکش مشکلی نداره؟ چون از روی نسخه دمو کرک کرده بودن میگم .اگه مشکلی نداره فعلا کرکی بازی کنم تا هر وقت تخفیف خوبی خورد بخرمش الان زیادی گرونه
نمیدونم والا کرکش اوکیه یا نه
باید خودمم تستش کنم

بعد من البته کلا یکم شک دارم این زیرنویس شه. چون که پرسونا۵ هیچ وقت زیرنویس عربی نشد
که عجیب هست چون پرسونا۴ اونم نسخه PS2! زیرنویس عربی (البته غیررسمی) داشت
خدا کنه در وهله اول به لحاظ فنی امکان پذیر باشه
و بشه و حمایت کنیم
راه برای پرسوناها و شین مگامی تنسی های آینده باز شه که فارسی سازی بشن

به هر حال تا دیدید رای گیری گذاشته اینجا و گروههای تلگرامی که برای انیمه و ویژوال ناول اینا هست اطلاع رسانی کنید لشکرکشی کنیم برای رای دادن.

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or