طرفداران ژانر JRPG

تفاوت Persona 3 و Persona 5 در واقع مثل تفاوت MGS 3 و MGS5 ه:دی
مساله فقط اینه گیمر قدیمی هستید یا نه
عناوین طلایی پلی استیشن۲ هم داره که اون بازی ای نیست به جز شادو اف کلوسوس! مرگ نابهنگام شخصیت اصلی دقیقا مثل مرگ شخصیت اصلی سایه کلوسوس هست
یا نابود کردن اون غولها دقیقا مثل نابود کردن شادوهای اصلی پرسونا۳ درنهایت به نتیجه بدی منجر میشن هر دو

خدایی انصافا الحق الانصاف بازیهای اون دوره Timeless هستن از نظر اندینگ غم انگیز و پرمعنایی که داشتن
متال گیر۳
شادو اف کلوسوس
فاینال فنتسی ۱۰
شادو هارتس و...
حالا پرسونا۳ که هیچ وقت تجربه ش نکرده بودم و الان فرصتی شد برگردم به اون دوران رویایی...

در نهایت پرسونا۳ رو تموم کردم، آرزویی که سالها داشتم و این بازی رفت جزو تاپ تنم در کنار بایوشاک اینفینیت و MGS 3 و FF VII و امثالهم.
و چه پایان باشکوهی هم داشت این تجربه... از نوع پایان عناوینی که تو اسپویل اشاره کردم.
در یک کلام هیچ جوره این تجربه ناب رو از دست ندید.
گفتم اینجا هم بذارم...

شاید اینکه تو زمان خودش اون حجم از تنفری که نسبت به بازی وجود داشت رو تو جمع طرفدارها نبودم و نتونستم درک کنم تاثیر داشته باشه.
اگه کلاسیکها رو بزاریم کنار برای من اینطوریه که اگه بگن تو مجموعه فف کدومها رو بیشتر میپسندی من قطعا این سه گانه رو بین سه تای برتر میدونم.
تقریبا از FFX به این طرف هر کدوم از نسخه هارو موقع لانچ بازی میکردی این نفرت وجود داشت :D
بلانسبت بچه های فروم، کامیونیتی فاینال فانتزی یکی از سمی ترین و داغون ترین کامیونیتی های ویدیو گیمه :D بیشتر از 30 سال از قدمت آی پی گذشته هنوز تو این فازن که اون نسخه ای که من دوست دارم فاینال فانتزی واقعیه بقیه سوتفاهمن، در صورتی که سری FF واقعا هر نسخشو باید مثل یه آی پی جدید نگاه کرد و ازش لذت برد.

تقریبا از FFX به این طرف هر کدوم از نسخه هارو موقع لانچ بازی میکردی این نفرت وجود داشت :D
بلانسبت بچه های فروم، کامیونیتی فاینال فانتزی یکی از سمی ترین و داغون ترین کامیونیتی های ویدیو گیمه :D بیشتر از 30 سال از قدمت آی پی گذشته هنوز تو این فازن که اون نسخه ای که من دوست دارم فاینال فانتزی واقعیه بقیه سوتفاهمن، در صورتی که سری FF واقعا هر نسخشو باید مثل یه آی پی جدید نگاه کرد و ازش لذت برد.
از لحاظ اولویت برای بازسازی قطعا نسخه های قدیمیتر باید تو اولویت باشن چون به علت محدودیتهای سخت افزاری قدیم خیلی بیشتر لایق یه ورژن به روز هستند.
از حق هم نباید گذشت 13 بازی متوسطی بود. حالا اینکه کسی لذت برده سلیقه ایه.
امیدوارم همون 8 رو ریمیک کنن در کنار 9 برای فعلا.

من کلا با شخصیت پردازی 13 مشکل دارم(البته یک همچین مشکلی البته درموردگیم پلی با 12 دارم ولی باز بهتر از 13 هست) حتی اگه گیم پلی هم درست بشه باز شخصیتها تغییری نمیکنه معمولا در ریمیک. به غیر از لایتینگ از بقیه شون اصلا خوشم نمی یاد مخصوصا اسنو .خود لایتینگ هم ورژن دخترونه کلاد بود

آخرین ویرایش:
سلام دوستان جاپونی باز
Vision of mana هشتم شهریور عرضه میشه
من که با trials of mana واقعا حال کردم
گیم پلیش با اینکه چیز عجیب غریبی نبود ولی خیلی لذت بخش بود
محیط های متنوع و باس های عالی
در کل یه بازی جمع و جور که ادعایی نداره و در عین حال قراره کلی حال کنید باهاش
راستی می‌تونید به مغازه ما سری بزنید و با خرید این بازی یک دوچرخه هدیه بگیرید
توکیو، بلوار هیتاچی، کوچه شهید سوزوکی، جنب بیمارستان سردار ساکای، منتظر حضور سبزتان هستیم

ریمیک Sora no Kiseki FC در نینتندو دایرکت معرفی شد

پس شایعه ها درست بود.
چه خبره؟!
خب با احتساب Daybreak II نسخه غربی و Kai no Kisuki (daybreak 3) پس میشه 3تا trails تو یکسال؟
البته برای ما همون دوتا درسته.

نسخه انگیلیسیش مثل اینکه بر اساس همون نسخه Xseed باشه ، پس دیگه یکسال زمان فاصله بین نسخه ژاپنی و انگلیسی نداریم.
پس حتما همزمان انگلیسی رو هم میبینیم.

چه کار خوبی کردن پس میشه گفت کل 3گانه رو میخوان ریمیک کن.
داره شرایط RE های کپکام رو پیدا میکنه.
بین نسخه های جدید ، ریمیک نسخه های قدیمی رو یه خط در میون میبینیم.

فکر کنم یکی تو سایت خیلی بیشتر از همه خوشحال شد که بالاخره میتونه سری رو بازی کنه.
@Dark_Souls :D

به امید اینکه ایندفعه دیگه بشه :))

پس شایعه ها درست بود.
چه خبره؟!
خب با احتساب Daybreak II نسخه غربی و Kai no Kisuki (daybreak 3) پس میشه 3تا trails تو یکسال؟

نسخه انگیلیسیش مثل اینکه بر اساس همون نسخه Xseed باشه ، پس دیگه یکسال زمان فاصله بین نسخه ژاپنی و انگلیسی نداریم.

فکر کنم یکی تو سایت خیلی بیشتر از همه خوشحال شد که بالاخره میتونه سری رو بازی کنه.

من که اصلا پیگیر شایعات نبودم، رفتم دیدم به ژاپنی یه چیزی نوشته اول فکر کردم دیبریک ۲ هست ولی بعد دیدم ستینگش خیلی شبیه سورا هست تا اینکه سرچ کردم و دیدم بله خودشه :D خلاصه حسابی غافلگیر شدم :D

اگه ys هم حساب کنیم چهار تا میشه :D

آره کار خیلی خوبی کردن، نسخه قدیمی هم دیگه از نظر گیم پلی قدیمی بود و هم اینکه پچ کردن صداش دردسر بود :D امیدوارم به قدری موفق باشند که سری کاملش رو بازسازی کنن، بازی محبوب من شماره سوم بود و دلم میخواد با اسکین جدید ببینمش :D

دروغه، خودم از همه بیشتر خوشحال شدم :))

• Like
Reactions: reza8 and m.d.makan
پس شایعه ها درست بود.
چه خبره؟!

فکر کنم فقط برای من تازگی نداره چون هنوز دوتا نسخه از گیم مونده که نرفتم ولی، ولی بازم هایپم Loewe رو تو ریمیک ها ببینم🔥

پس شایعه ها درست بود.
چه خبره؟!

آره والله 😁 خیلی خوشحال شدم ان شاالله که بشه 😅 فعلا زدم تو خط jrpg بازی های ps1 که اون زمان دانش انجام این بازی ها رو نداشتم (لول اپ، گرایند و...). از اون زمان legend of dragon، suikoden ، grandia, ff viii و ff ix رو بازی نکردم... suikoden درسته hd داره میاد ولی عملا فکر نکنم گرافیکی تحولی شده باشه! Ff ix رو دو دلم بازی کنم یا نه چون داره ریمیک میشه گفتم همون ریمیک رو برم . حالا جدا داره ریمیک میشه یا میگی همون رو برم!?

پ.ن: الان بازی های ps1 رو دارم میرم انصافا دیالوگ ها احمقانه هست راست میگن هر چیزی زمان خودش خوبه! یک روزی همین بازی ها برامون بهشت بود اما الان اینقدر انتظارات رفته بالا که این ها بیشتر به چشم میاد ! اگرچه لذت بخش هست اما مشکل این هست که دیگه ما نه به اون گرافیک عادت داریم نه اون مکانیک ها نه اون دیالوگ ها... پارازیت ایو رو می رفتم واقعا دیالوگ ها خنده دار بود یا همین رزیدنت ایول ۳ زمان خودش می مردم براش الان دوباره بازی کنی دیالوگ ها خیلی احمقانه هست Jill sandwich 😁

دست ما هم رسید به ویژنز او مانا.
برای یه سایت همسایه میخوام نقدشو بنویسم و واقعا استرسشو هم دارم. امیدوارم گند نزنم.
این ویژنز از همون معرفیش تو دایرکت دولوپر ایکس باکس جذبم کرد و به نظر کلا با ماناهای قدیمی متفاوته. ببینیم چی به چیه!

آخرین ویرایش:
بعد پرسونا 3 ریلود برگشتم به پرسونا4 گلدن

در کل اینم تموم شه دیگه فقط میمونه متافور که نمیدونم از اون خوشم بیاد یا نه (کلا با الفها حال نمیکنم)

• Like
Reactions: ce7en44
آره والله 😁 خیلی خوشحال شدم ان شاالله که بشه 😅 فعلا زدم تو خط jrpg بازی های ps1 که اون زمان دانش انجام این بازی ها رو نداشتم (لول اپ، گرایند و...). از اون زمان legend of dragon، suikoden ، grandia, ff viii و ff ix رو بازی نکردم... suikoden درسته hd داره میاد ولی عملا فکر نکنم گرافیکی تحولی شده باشه! Ff ix رو دو دلم بازی کنم یا نه چون داره ریمیک میشه گفتم همون ریمیک رو برم . حالا جدا داره ریمیک میشه یا میگی همون رو برم!?

پ.ن: الان بازی های ps1 رو دارم میرم انصافا دیالوگ ها احمقانه هست راست میگن هر چیزی زمان خودش خوبه! یک روزی همین بازی ها برامون بهشت بود اما الان اینقدر انتظارات رفته بالا که این ها بیشتر به چشم میاد ! اگرچه لذت بخش هست اما مشکل این هست که دیگه ما نه به اون گرافیک عادت داریم نه اون مکانیک ها نه اون دیالوگ ها... پارازیت ایو رو می رفتم واقعا دیالوگ ها خنده دار بود یا همین رزیدنت ایول ۳ زمان خودش می مردم براش الان دوباره بازی کنی دیالوگ ها خیلی احمقانه هست Jill sandwich 😁
من FF IX رو همون زمان رفتم
البته پدرم دراومد لنز کنسولم ضعیف شده بود یکم خشی میشد دیسکش نمیخوند (تو دموها گیر میکرد) هی میرفتم دیسکشو میخریدم. (اینم چهار تا دیسک بود فکر کنم جمعا ده تا دیسک گرفتم)
باقی فاینالا هم گیر نیوردم رفت بعدتر
ولی نیاز به دانش خاصی نداشت واقعا فقط شکارهاش رو نزدم
الان درمورد پرسونا۴ همین وضع تو رو دارم موندم منتظر ریمیکش بمونم یا نه

مشکل دیالوگها بیشتر برای لوکالیزشن بوده
پرسونا۱ و if یکم بازی کردم دیدم دیگه خیلی شیش میزنن تو این مورد
خدا کنه این دو تا هم ریمیک شن دقیقا تو ستینگ ژاپن دهه نود با همون لباسای ژاپنی-ایزلامی مدرسه:دی

چیز مشکل ساز الان بیشتر مکانیسم هاشون هست
دیگه نمیکشیم

من فقط امیدوارم Chrono Trigger یا Cross هم ریمیک کنن اولی خیلی قدیمیه دومیم خیلیا تو سیل JRPG اون زمونها از دست دادن

بعضی بازیها مثل Xenogears یا Shadow Hearts هم انقدر تایم گذشته متاسفانه بی صاحب شدن تقریبا یا مالکای جدیدشون توان یا رغبت ریمیکشونو ندارن به بیان دیگه
کلا باید قبول کرد که اون زمان بازیها تو یه لول دیگه بودن
همون تمشون رو یه نگاه بندازی متوجه میشی

همین پرسونا۳ تمومش کردم گفتم خاک بر سرم باید رو همون پلی۳ که فهمیدم پرسونا چیه شده دیسک اریج نسخه پلی۲شو گیر میوردم بازی میکردم یا نسخه اچ دی (نمیدونم وجود داشت البته یا نه)
خدایی بازیهای الان به سطح اون دوران نمیرسن هیچجوره. همون پارزایت ایو اکشن نفس گیری داشت و آیتم و اسلحه به دست اوردن لذت بخش ترین کار توش بود

آخرین ویرایش:
شایعش که خیلی قوی بود که دارن یه کاری باهاش میکنن.
حالا یا ریمستر یا ریمیک میشه.
من فکر کنم ریمیک باشه.

اما اگه خواستی همی رو بری روی PC ماد Moguri رو دریاب که ریمستر کامل بازیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or