من گفتم این بار یک فرصت دیگه به نسخه جدید هیرو یعنی همین دیبریک بدم یک ۱۰ ساعتی هم بازی کردم قبلا کلد استیل و اسکای رو هم یک چند ساعتی بازی کردم در مجموع به این نتیجه رسیدم این مجموعه از حوصله من خارج هست و زمین تا آسمون با عناوین دیگه rpg متفاوت هست! در کنار پیسینگ بسیار بسیار کند و خسته کننده این بازی انگار ساید میشن فقط داره داستان از اول یک کویست فرعی و خسته کننده هست! حرف های طولانی و بی مورد! در مقابل وقتی میذارم کناره سری فینال یا زینو یا یاکوزا به صورت جد در داستان سرایی و پیسینگ عقب هست حتی اگر نسخه های قبل مثلا یاکوزا یا زینو رو بازی نکرده باشی! شاید اگر بین ۱۵ تا ۲۰ سالم بود و همون بیکاری رو داشتم برام جذاب بود (اون زمان با خیلی از بازی ها و در کودکی با همه بازی ها حال می کردم) اما الان واقعا این همه حرف بی معنا و این داستان بی معنا و پیسینگ کند غیر قابل تحمل هست (شاید بگین این بازی داستان خیلی قوی ای داره یا باید بری جلوتر ولی واقعا هم اینطوری ندیدم هم وقتش رو ندارم هر بازی رو ۲۰ ساعت تلف کنم تا تازه برسه جای خوبش عین پرسونا ۳ که حال نکردم و با پرسونا ۵ خیلی حال کردم
)
فکر کنم هیچ کس مثل تو تا این حد پشت کار نداشت که از بازیی که خوشش نیومده و نتونسته ارتباط بگیره رو سعی کنه بارها نسخه های مختلفش رو بازی کنه تا بالاخره معجزه بشه و ازش خوشش بیاد
حقیقتش اینه که اصلا عذاب وجدان نداشته باش که چرا پس من از بازی خوشم نیومده ؟
همه بازیها رو که ما نمیتونیم بازی کنیم یا از اونها خوشمون بیاد.
خیلی های دیگه مثل خودت هستن حتی تو همین تاپیک ولی نمیان بگن که ما از این بازی اصلا خوشمون نمیاد.
من به عنوان فن سری بهت میگم که اصلا عذاب وجدان نداشته باش چون ایراداتی که میگیری کاملا درسته.
این مجموعه بازی نیاز به حوصله خوب داره چون گاها مقدمه بازی دقیقا اندازه یک بازی 30 ساعته زمان میخواد که فقط با شخصیتها آشنا بشی.
روند کندی داره که همه نمیتونن باهاش کنار بیان.
این مجموعه از بازی برای تو نیست و من قول میدم هروقت هر جا خواستی از بازی بد بگی خودم بیام شهادت بدم که من میدونم ایشون چند نسخه از این بازیها رو چندساعتی بازی کرده و همینطوری نظر نمیده ، خوبه؟
======================
در مورد خود Daybreak قبلا گفتم این شروع آرک جدیده و دوباره با پایه ریزی و دنیاسازی برای 3گانه جدید داره داستان رو شروع میکنه.
روند قطعا دوباره خیلی کنده.
اگه Sky First رو یادت بیاد دقیقا همینطور بود ، به اونجاها که نرسیدی ولی بازی دقیقا از چپتر 3 (از 5تا) به بعد تازه شروع میشه.
اینجا هم همینطوره.
اگه میخوای بدونی نسخه های با پیس بالا تو این سری کدوم هستن همیشه نسخه سوم آرک مثل 3rd یا CS3 اوج سرعت و پیسینگ رو دارن چون تا اونجا همه چی گفته شده و با شخصیتها و سابقشون و کلی مقدمه چینی دیگه آشنا شدی.
از اونجا به بعد همه چی سریع اتفاق میفته.
همینطور Reverie یا Azure و یا Zero که سرعت خیلی خوبی داره.
به نظر خودم که Reverie از لحاظ پیسینگ و ضرباهنگ شاید از همه سرعتی تر باشه.
====================
من اگه یه توصیه بتونم بهت بکنم اینکه دفعه بعد اگه که دلت خواست مجموعه رو استارت بزنی این کار رو نکن و بزار برای چند سال بعد.
شاید اونموقع بهتر بتونی باهاش ارتباط بگیری.
من کل تجربه jrpg بازی کردنم برمیگرده به بعد از 30 سالگیم ، تا قبلش حتی فف یا پرسوناها رو هم بازی نکرده بودم چه برسه به سبکهای خاصتری مثل این.
الان دیدم که اولین نسخه از trails رو تو 2019 و 33 سالگیم بازی کردم.
خلاصه اینکه شاید الان وقتش نیست و اصلا اجباری نیست که حتما بازی کنی.
nتا بازی خوب دیگه تو این سبک داریم ، از هرکدوم که خوشت اومد لذت ببر.