noctis-sm3
کاربر سایت
شما همیشه بدون دقت متن هارو می خونی؟@noctis-sm3
در مورد پست اولت یه حس بدی بهم میده ... که جوری عنوان شده که عناوین قبلی همه بولشت بوده و ۱۵ قراره ناجی باشه و از این به بعد دیگه اون چرندیات رو نداریم و علایق ژاپنی ها هم بخوره تو سرشون ... واگه دیگه اونجا هم نفروشه مهم نیست و مهم غربی ها هستن و سلیقه اونها ... که یه جورایی مورد پسند شما هم هست نسبت به اون استایل ژاپنی مسخره ...
اسکوار مخاطب داره و یه فن بیس ببزرگ پشت atb و tb و کلا المان های jrpg قرار داره .. اگه اسکوار نخواد به صدای این مخاطبین جواب بده ... یکی دیگه این کار رو میکنه ... همون طور که اتلوس و سگا و نامکو دارن این کار رو میکنن و فقط کسی که ضرر میکنه اسکواره ... ولی بر خلاف شما که البته سلیقه شخصی رو خیلی ارجحیت دادید به واقعیت فکر نمیکنم اسکوار این قدر احمق باشه ... همین الانشم داره تقلا میکنه jrpg فن ها رو راضی نگه داره با ریمیک و ریمستر و اسپین اف ... از نظر شما اگه ۱۲ یه چیز اشغاله که بزای خالی کردن جیب ملت میده بیرون ... خبر انتشارش برای من ارزشمند تر از هر مگا تنی بود که قرار تو e3 معرفی بشه ... و دقیقا این حرف رو به خودم زدم ... اسکوار هر اشغالی تو هر سبکی میخواد بسازه ... تا وقتی منو اینطوری راضی نگه داره ... اهمیتی نداره ... و فقط باید ببینیم در اینده چی پیش میاد ... مطمینا اسکوار این فن بیس عظیم رو که در بین این همه بازی اکشن و خشن و هیجان انگیز با مولتی پلیر این سبک و سری ff رو طی این سال ها رها نکردن ... نمیتونه نادیده بگیره ...
و یه نکته دیگه اینکه اگه اسکوار فکر میکنه نبود پارتی و کارکتر مونث تو تو تمام نسخ اینده هم جواب میده ... باید بگم حتی اونایی که رولت روسی بازی میکنن جرات همچین قماری رو ندارن
اینده همه چیز رو مشخص میکنه
اشکال نداره دوباره برو بخون
من گفتم نسخه شماره دار دیگه نوبتی ساخته نمیشه اینو میشه از این متوجه شد که ریمیک و xv هر دو اکشن هستن و تو یک نسل عرضه میشن اسکوئر مغز خر باید خورده باشه که برگرده به سمت قبل این جهش از 13 شروع شد و عقب گردش محاله... وگرنه بله نسخه های فرعی ساخته خواهند شد که باب میل شما هم باشد اما شماره دار؟ بای بای
بعدم ff عنوانی هست که دیگه واقعا فن های جدیدش نسبت به قدیمی ها خیلی بیشتر از تصور شما هستن...
یک نکته دیگه هم اگه شما کل ff رو با بقیه عناوین شرقی که با یک دهم بودجه ff ساخته میشن یکی می دونی و ارزشش یکی هست من حرفی ندارم اما من همیشه دوست داشتم ff توی غرب بدرخشه و مثل خیلی از بازی ها محدود به ژاپن نباشه