من دقیقا دیشب چپتر ۶ رو تموم کردم رفتم چپتر پایانی و دقیقا هم زدم روی سیو قبلی سیو کردم الان راهی نداره این Ending Event های که میگی رو بتونم همشون رو ببینم؟علی تا کجای بازی رفتی؟
حتماً یادت باشه یه Save جدا قبل از فستیوال شب آخر و دانجن آخر بازی بزاری.
یکسری Ending Eventهارو فقط اینجوری میتونی ببینی.
کلاً Legend of Heroes همیشه عالیه... این Cold Steel هم مثل باقی سری، لعنتی انقدر Secret Mission و Event داره که مخت می*رینه از یه جایی به بعد.
البته کماکان من Trails in the Sky رو بیشتر دوست دارم، لعنتی داستان بازی عین این کتابهای افسانهای قدیمی میمونه، فوقالعاده است.
راستی من یه گلهای هم بکنم از بازی چون بالا کلی تعریف کردم ولی خب این یه مورد بدجوری روی اعصابم رفت. بعد از تموم کردن چپتر ۶ شخصیتا میرن یه جا استراحت (مکانش رو نمیگم که اسپویل نشه) ولی خب جایی که میرن و اتفاقایی که اونجا میوفته چیزایی هستن که واقعا نیازه آدم بدونه ولی خب برداشتن اینا رو انیمه کردن و گذاشتن توی یه CD که فقط نسخههای مخصوص ژاپنی اون دیسک رو دارن
یعنی واقعا وقتی این مورد رو فهمیدم WTF شدم! حرکتی بس روی اعصاب و بیخوده اینکار. البته خدا رو شکر توی عصری زندگی میکنیم که راحت میشه به این چیزا دسترسی پیدا کرد این لینک دانلود این CD که یکساعت هست و اتفاقات نسبتا مهمی رو نشون میده. خود من هنوز ندیدمش ولی خب تعریفش رو از بقیه شنیدم و دیدنش برای همه توصیه میشه. لینک دانلود ۷۲۰P:
Download Trails of Cold Steel DramaCD 【HD】.mp4
اینم ترجمهاش:
Legend of Heroes Kiseki Translations: Sen no Kiseki: Drama CD
بازم میگم شدیدا توصیه میشه دیدنش بعد از تموم کردن چپتر ۶
---
راستی آریا گفتی Trails of Sky، این نسخه PS3 نداره؟ خیلی دوست دارم بازیش کنم ولی خب PS Vita در دسترس نیست